NIMPPARISANKARI MAUNO

Meillä ei oo koskaan vietetty mitenkään erityisesti nimppareita, mutta olihan mun pakko ostaa muutama erikoisherkku kun huomasin viikonloppuna et tänään on Maunon nimipäivät. Hyvä syy hemmotella pikkuherraa! 🙂

Nää kuvat on yhdeltä aurinkoiselta kesäpäivältä, kun oltiin porukoilla. Otin kaikessa rauhassa aurinkoa ja makoilin löhötuolissa kun vierestä alkoi lentää pienessä kaaressa multaa, oksia ja hiekkaa. Viivi ja Pipsa makoili varjossa puiden alla, Maunoa ei näkynyt missään.. paitsi kurkatessani ison kiven ja puskan väliin. Oli kyllä naurussa pidättelemistä, kun yks kaivaa siellä niin keskittyneesti ja tohkeissaan maata. Mulla on tosi hauska videokin siitä! 😀

Mikäs sen mukavampaa, kuin makoilla itse kaivamassaan viileässä kuopassa kuumana
kesäpäivänä. Välillä tosin täytyy käydä aidalla vahtimassa oravia ja
muutenkin katsastamassa tilukset, juomassa vettä ja tarkistamassa että
oon edelleen siinä samassa paikassa ottamassa aurinkoa. Huvittavaa kun
toinen ravaa edestakas pusikkoon, pihaa ympäri, käy välillä keittiössä
kääntymässä jos joku olis tekemässä vaikkapa voileipiä, sit vesikipon
kautta takas torkkumaan ja kohta sama kierros uudestaan :’-)

Maunon selkäleikkauksesta on kohta puolisen vuotta ja elämä toisen leikkauksen jälkeen on mennyt hyvin. Oikeastaan leikkauksesta on muistuttamassa vain enää himpun verran lyhyemmät karvat selässä, Mauno kävelee ja juoksee normaalisti. Tosin koitetaan edelleen välttää metsälenkeillä isoja hyppyjä ja loikkia, ihan vain varmuuden vuoksi. Vauhtia kyllä riittää ja aikamoisia spurtteja herra vetää kun päästää vapaaksi läheisellä nurmella. Nyt vain toivotaan, että vaikeudet on takana päin ja saadaan viettää vielä monta monta vuotta yhdessä tämän höhelön kanssa! 🙂

Satutin viime viikolla käteni nostellessani töissä sellaisia painavia pikkulaatikoita. Sinnittelin sit kuitenkin loppuviikon töissä ja koitin viikonlopun parannella oloani. Eilen käytiin ostamassa lämpötyyny, jota pidinkin koko illan paikoillaan ja ajattelin että se varmasti helpottaisi oloa. Taisin olla väärässä sillä kipu vain yltyi iltaa kohti, aamulla en meinannut saada omin avuin edes vaatteita päälle. Onneksi sain ajan työterveyshoitajalle heti ja hän marssitti mut saman tien kotiin. Lämpötyyny oli siis vain haitaksi mahdollisen tulehduksen tai venähdyksen takia. Nyt mulla on sit tollanen kylmägeelityyny, jota pitelen tän ja huomisen tossa kipeimmässä kohdassa. Toivottavasti toi nyt auttaa, on niin inhottavaa kun ei pysty kunnolla edes nostamaan kättä ja tuntuu muutenkin kurjalta olla pois töistä.

Mutta nyt mä meen lepäämään mun nimpparisankarin viereen, mukavaa maanantaita sateesta huolimatta! Tää on kyllä just sopiva päivä höyryävälle kaakaomukilliselle, tietysti kermavaahdon kera! ♥

Avainsanat

Kommentit (16)

Onnea IHANA Mauno!! <3 Ja kiva kuulla terveyskuulumisia, ihanaa että Maunolla on selkä nyt kunnossa!!
Ja pikaista toipumista sinulle!! Tuollaiset vammat ovat inhottavia. Tuntee itsensä kaiken lisäksi niin avuttomaksi, etenkin kun normaalisti on kova touhuamaan.

Mauno kiittää! 😉 No sepä se, ärsyttää kun ei pysty kunnolla tekemään mitään! Kävin eilen lainaamassa kirjastosta kasan kirjoja, mutta hitsi että voi olla hankalaa lukea kun ei pysty pitää kirjaa edes kunnolla käsissä ja sit viel pitäis vaihtaa sivua.. 😀

Onnea onnea onnea! Kesäpäivänne kuullostaa todella tutulle. 🙂 meillä ne vietetään samoin. 😀
Harmillista aina tuollaiset tapaturmat ja kun joutuu töistäkin jäämään, mutta taitaa olla paras parannus se lepo!
Lepäile ja parantele siis sillä, iloa viikkoosi! 🙂

Kiitos paljon sanoo Mauno! 😀 Parhaimpia kyllä tuollaiset kesäpäivät kun voi vaan olla koirien kanssa pihalla ja touhuta kaikenlaista. Nyt tosiaan täytyy vaan lepuuttaa et saan tän käden kuntoon!

Onnea suloiselle Maunolle, siinä vasta hauska nimi koiralle 😀 Jos yhtään epäilet että tulehdusta olisi kädessäsi, niin ei missään nimessä saa käyttää lämpösidettä taikka lämpötyynyä. Se turvottaa tulehtunutta kohtaa lisää ja tekee kipeämmäksi.. Kylmää vaan!! Paranemisia!

Heh, kiitos! 😀 Kävinkin tänään taas lääkärissä ja käskettiin vaan käyttämään tosiaan sitä kylmägeelipussia. Harmi kun kerkesin jo käyttää sitä lämpöpussia, se kun selkeesti kipeytti lisää tota kättä 🙁

Voi voi, nää Mimosa teit saman virheen käjen kansa ku määki… iliman muuta oletin, että lämpö tekkee hyvvää, mutta se oliki päin vasto :/ Oli semmoset tuskat, että oikiasti piti itkiä kivusta, ku ei tienny, että mite päin olis… kipu- ja lihasrelaksanttilääkettä meni semmoset määrät, että välisä piti kellosta kattua, että onko yö vai päivä ku heräs, nii tokkurasa olin… Voltarenia ku hieroin siihe muutaman päivän, ni sepä oli nii äkästä, että poltti iha nahan kipiäksi, sen kansa saaki olla tarkkana! Koitappa parantua!!

Ihkuja kuvia Maunosta!

Joo niin mä tosiaan tein, nukahdin vielä hetkeks sen lämpöpussin kanssa ja vitsi mikä tunne oli kädessä ku heräsin! Auts 🙁 Mulla on kans tota voltarenia, täytyy vaan laittaa sitä säännöllisesti nyt et siitä on sit hyötyä kans!

Kiitos ja koitetaan!! 🙂

Kommentoin vielä tähänkin onnittelut teidän koirallenne Maunolle 🙂

Nimpparionnittelut ja isot rapsutukset Maunolle! 🙂 Hienoa että on parantunut leikkauksesta niin hyvin.
Kuuma on ihan myrkkyä kun paikat on tulehtuneet, olkapääni vuoksi tämä on tullut erittäin tutuksi. Ei tarvitse olla kuin hieman kuumempi päivä niin eipä tartte kättä liikutella saatika nukkua.. Toivottavasti sinulla se on pian ohi, nuo tuollaiset on niin inhottavia. <3

Rapsutukset ja onnittelut meni perille! 🙂

Vitsi ku olisin tienny ton ni en olis todellakaan käyttänyt sitä lämpöpussia, huomasin heti sen käytön jälkeen et tuli vaan paljon kipeemmäks 🙁 Mut toivotaan et alkaa nyt parantuu!! 🙂

Ihanalle Maunolle halit ja rapsutukset!<3

Onpas Mauno saanut paljon haleja ja onnitteluja! Kiitos 🙂

Kommentoi juttua: NIMPPARISANKARI MAUNO

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X