Eli hyvää huomenta! Täällä sitä ollaan Kreetan auringon alla ja nautitaan lomasta, lämmöstä ja ihanasta hiekkarannasta sekä paikallisista herkuista.  Loma on alkanut loistavasti! Tää taitaa muuten olla mun eka blogipostaus ulkomailta 🙂

Sain Blogiringin kautta testattavakseni uusia Dr.Oetkerin myslejä, joista valitsin yhden paketin mukaan tulevia parvekeaamiaisia varten. Mukana oleva seitsemän viljan mysli sisältää kauran, ohran, rukiin, speltin, emmervehnän, purpurvehnän sekä yksijyvävehnän leseitä. Näiden lisäksi paketista löytyy reilusti mehukkaita rusinoita, karpaloita, taateleita, omenaa, hasselpähkinää, manteleita, cashewpähkinöitä sekä kurpitsan-ja auringonkukansiemeniä. Eli juuri sopivasti kaikkea hyvää sekoitettuna keskenään!

Ja kun kerran täällä ollaan, niin teimme aamiaiseksi herkulliset annokset Kreikkalaiseen tapaan. Annos sisältää Kreikkalaista jogurttia, aamulla kaupasta haettuja tuoreita hedelmiä; nektariinia, tummia viinirypäleitä sekä banaania. Päälle reilusti mysliä ja loppusilauksena todella herkullista hunajaa Kreetan saarelta. Juomana tuorepuristettua appelsiinimehua sekä frappeá eli jääkahvia jota rakastan suuresti. Täytettin myös leipomosta haettu jättisämpylä puoliksi, koska miehen mielestä aamiaisella on aina oltava leipää 😉 Siksi olinkin yllättynyt kommentista, jonka mysliaamiainen sai aikaan. ”Vitsi nää leseet on ihanan rapeita, paljo parempaa ku luulin!” Tykkäsin itsekin siitä, että leseet oli tosiaan kivan rapeita ja niiden lisäksi pähkinöitä sekä hedelmiä oli kerrankin paljon! Jälkkäriksi söimme vielä leipomosta haettuja leivonnaisia sekä vesimelonia. Tän herkkuaamiaisen jälkeen olikin hyvä lähteä rannalle lepuuttamaan 🙂


Luulenpa, että myslipaketin kantaminen tänne asti ei ollut ihan turhaa. (Sain nimittäin vähän oudoksuvia katseita pakatessani tän matkalaukkuun..) Teemme varmasti tätä aamiaiseksi myös muinakin aamuina kun syömme parvekkeella. Sain testattavaksi myös suklaata ja hedelmiä sisältävää mysliä, josta ajattelin kehitellä jonkun kivan jälkkärin myöhemmin.

Löytyykö sieltä myslin ystäviä? Mun mielestä tää yhdistelmä hedelmien, jogurtin ja hunajan kanssa on super hyvä! Mä taidan tulla jonain muunakin päivänä tähän kivaan kuppilaan kirjoittelemaan kuulumisia, mutta nyt loma jatkukoon! 🙂

Kalí sas méra eli hyvää päivänjatkoa!

Yhteistyössä Dr.Oetker

Kommentit (8)

Ihanan värikkäät kuvat ja miten hauska idea noista mysleistä! 🙂

Täällä onkin kiva kuvailla kun on niin aurinkoista ja valoisaa! Kiitos kommentista 🙂

Ai, ai…miten herkulta nayttaa. Koska tykkaa myslista ja jogurtista, kokeilen tata ihan varmasti!! Kiitos vinkeista! 🙂

Kannattaa kokeilla, ihana yhdistelmä! 🙂

Voi jestas näitä kuviasi! Nälkähän tässä tulee, ja nimenomaan herkkunälkä.:) Näin minäkin tykkään mysliä syödä. Jogurttia, hunajaa ja hedelmiä tai marjoja. Välillä mysli menee sitten ihan vain maidon ja marjojen/hedelmien kanssa.:)

Kiitos kommentista! Tää on kyllä ehdottomasti kans mun lemppariyhdistelmä 🙂 Toinen hyvä on mysli ja viili!

Joo, eipä voi muuta sanoa kuin että tuli HIRVEE nälä, siis aamiasnälkä! Tykkään tällaisista aamiaisista. Mahtavat kuvat, houkuttelevat suorastaan..

Mäkin tykkään tällaisista aamiaisista ja tää oli muutenkin erityisaamiainen kun oli ihana aurinkoinen aamu Kreikassa. Voi että, nyt jo ikävä takaisin sinne lämpöön! 🙂 Kiitos!

Kommentoi juttua: KALIMERA!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X