KOTONA OLLAAN!

Viikko lomailua takana ja iloisena katselen reissun aikana otettuja kuvia. Meillä oli ihan huippua! Lomailimme siis viikon Kreetalla, Agia Marinassa. Löysimme jo ekana päivänä ihan sattumalta erään Tavernan, joka osoittautui loman parhaaksi ruokapaikaksi ja siitä kerron varmasti lisää vielä myöhemmin. Reissasimme viikon aikana kolme kertaa pienen matkan päähän Haniaan ja seikkailimme pitkin poikin tutkimassa paikkoja. Löhöilimme rannalla, uimme turkoosin kirkkaassa meressä, söimme joka päivä jossakin ravintolassa ja olimme vaan yhtä hymyä 🙂

Mulla on niiin paljon kuvia ja kerrottavaa lomastamme! Kaduilla ja tavernoissa mulle aina huudettiin ”Hellooo! Paparazzii! How many pictures today?” joten saatoin mä jonkun verran tosiaan kuvailla siellä 😀 En oikeesti tiiä monta postausta voi tehdä yhdestä viikon lomasta, kun haluaisin kertoa ainakin Agia Marinasta lomakohteena, Hanian isosta kauppahallista jossa kävimme muutaman kerran sekä markkinoista, joissa paikalliset myivät hedelmiä, vihanneksia, oliiveja, juustoa, yrttejä, vaatteita, keittiötarvikkeita, laukkuja ja vaikka mitä! Myös ruoka ja ruokapaikat ansaitsisivat ihan oman postauksensa, samoin kauniit maisemat, vanha satama Haniassa ja suloiset katukoirat sekä kissat joista saimme kavereita 🙂

Varautukaa siis Kreikkapainoitteisiin postauksiin, vaikka toki muutakin juttua on tulossa. Mulla ja siskollani on ihan just synttärit, joten herkkujuttuja ja juhlia tiedossa! Ainiin ja ihan kiva ku ajattelin yks ilta ku oltiin lähdössä rannalta, että katon nopeesti mun sähköpostit ja onko blogiin tullut kommentteja. Poikaystävä lähti edeltä hotellille ja ite meinasin tippua rantatuolilta kun näin kuinka monta kommenttia ja ihanaa sähköpostia olin saanut tuohon arvontapostaukseen. Kiitos ihan mielettömästi, kommentteja on ollu niin ihana lukea ja mun olis tehny mieli ostaa tuliaisia teille kaikille! 😀 ♥

Avainsanat

Kommentit (10)

Haniassa olen käynyt ja satama näyttää todella kauniilta kuvassasi. Aivan upeita muutkin kuvasi. Oikein ilo katsella!

Sataman alue oli kyllä todella upea, me käytiin siellä sekä illalla että päivällä ja mollemmilla kerroilla ihasteltiin maisemia ja noita kauniita vanhoja rakennuksia 🙂 Kiitos kommentista!

Tervetuloa takaisin koto-suomeen! Kiva kuulla, että teillä on ollut ihana lomaviikko! Jään innolla odottamaan varmasti ihania reissukuviasi =)

Kiitos! Oli kyllä kiva tulla kotiin kun kerkes jo tulla ikävä omaa koiraa, joka tuli oikein kentälle asti vastaan 🙂 Kuvia on tulossa ja niitä on paaaljon!

Aivan ihania kuvia ja ootan innolla niitä lisää. Niin ja tuo Raki Taverna on tuttu ja aivan loistava paikka! 🙂
Neljästi olen päässyt Kreetalle ja aina Agia Marinassa tai Plataniaksessa. Kreeta on mielestäni paras paikka maailmassa ja sinne kaipaa aina vain uudelleen. Kreeta <3

Sen verran uusi blogi mulla, etten ole vielä kerinnyt päästä Kreetan reissuihin, mutta niistäkin pitää kirjotella johonkin väliin. 🙂
Innolla odotan sitä Raki postausta!

Kiva kun kommentoit! Mekin tykättiin Raki Tavernasta ihan erityisen paljon ja siitä onkin tulossa ihan oma postauksensa. Pakko mennä heti kurkkimaan, josko sulla olisi blogissasi juttua Kreetan reissuistasi 🙂 Matkajuttuja on aina kiva lukea!

Niin kauniita ja ihania kuvia, kuten kuvitella saatoin! Pääsisipä lomalle.:)

Kommentoi juttua: KOTONA OLLAAN!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X