SYNTTÄRIAAMUN BRUNSSI

Mulla on tänään syntymäpäivät ja täällä me kaks flunssaista sairastellaan kotona. Aamulla oli onneks jo vähän parempi olo ja olikin ihanaa herätä kahvin ja tuoreiden crossanttien tuoksuun. Ostin Kreikasta jonkun megapaketin nenäliinoja ja ne olikin jotain kauheita eukalyptus-liinoja mut enemmänkin se haju muistutti mun mielestä jotain myrkkypesuainetta. Oon silti uskollisesti käyttäny ne loppuun mut ajattelin et nyt juhlan kunniaksi vois hakea kaupasta jotain oikein ekstrapehmeitä nenäliinoja 😀 

Olohuoneen pöydälle katettu synttäribrunssi piti sisällään croissantteja erilaisine täytteineen, keitettyjä kananmunia, kahvia, tuoremehua sekä juustoa viikunahillokkeen kera. Jälkkärimaljat oli koottu kerroksittain käytteän turkkilaista jogurttia, Vitalis crunchy mysliä, kuivattuja karpaloita sekä Kreikasta ostettua kokonaisia saksanpähkinöitä sisältävää hunajaa. Kyllä kelpasi istahtaa alas sohvalle ja herkutella yhdessä! 🙂

Herkullisen brunssin lisäksi sain uuden muumimukin ja lahjakassin, joka piti sisällään supermuhkean ja ison kylpypyyhkeen johon pystyy kietoutumaan oikein kunnolla! Lisäksi paketissa oli ihanan tuoksuisia Freemanin kuorinta- ja vartalovoiteita, hiusväri mun auringossa haalistuneille punaisille hiuksille, sekä pullo mun lempparilikööriä Baileysia. Sit noi vielä laulo mulle onnittelulaulun ja vitsi että nauratti kun Mauno osallistui lauluun haukkumalla aina paljon onnea vaan kohdan jälkeen kaks kertaa 😀 Olisinpa saanut sen videolle!

Tänään on kuulemma luvassa hemmottelua, kasvonaamio ja tehohoito hiuksille, jalkahierontaa, hyvää ruokaa, ihan mikä vaan elokuva minkä haluan katsoa tai muutenkin kuulemma ihan mitä vaan haluan tehdä. Apua, mitähän sitä keksis? 😀 Maunokin on vaan makoillu mun vieressä koko aamun, on mulla ihanat miehet täällä! Nyt meen
kuitenkin hetkeksi järkkäilemään vähän vaatteita ja sisustusjuttuja
kirppispöytää varten. Äidilläni on ollut kohta viikon ajan kirppispöytä,
jonka tuotto menee Romaniassa apua tarvitseville koirille 🙂 Mukavaa
tiistaipäivää kaikille!

Kommentit (22)

Oikein ihanaa syntymäpäivää ja pikaista paranemista!!!
Punainen väri ja Baileys kelpais mullekin 😀

Kiitos!! 🙂 Olin melkein koko meidän loman ajan flunssassa, mutta huvittavaa kuinka se tuntuu häiritsevän oloa kuitenkin paljon enemmän nyt täällä kotona. Lomalla oli varmaan niin paljon kaikkea kivaa tekemistä ja muutenkin ihanaa, niin yritin vaan olla ajattelematta koko typerää flunssaa.

Mua nauratti toi hiusväri (lähinnä siks ku en voi mitään sille mielikuvalle kuinka hän pyörii siellä hiusväriosastolla etsien oikeaa purkkia) mut just oikee väri tuli! Olin vaan itekseni ajatellut että kannattipa värjätä hiukset just ennen reissua ja poikaystävä sanoi sit kun avasin pakettia et "no olisit kuitenki halunnu koht värjää ni voidaan värjätä vaikka tänään jos haluat!" Ja Baileys on superhyvää!!

Oikein ihanaa ja tunnelmallista syntymäpäivää Sinulle, Mimosa, flunssasta huolimatta! Hirveästi on nyt flunssaa liikkellä. Töissä porukkaa kaatuu joka päivä lisää ja Mikkokin lhti tänään puolikuntoisena työreissulle Viroon. Toivottavasti jaksaa siellä! Pikaista paranemista Sinullekin!

Kiitos! Tää on kyllä sitkeä flunssa, nuha on jatkunut nyt jo melkein kaksi viikkoa. Onneks alkaa muuten olee jo parempi olo, eikä kuumetta oo ollu enää moneen päivään 🙂

Onnittelut Mimosa! Oikein lupaavalta ja tunnelmalliselta syntymäpäiväsi kuulostaakin! Harmi, että olet flunssassa. Sitä tuntuu nyt olevn liikkeellä. Syksy on virallisesti täällä. Itsekin olen muutaman päivän ollut vähän veto pois. Hammas on tulehtunut ja saan ravata hammaslääkärissä, lisäksi om vähän flunssainen olo ollut, mutta se ei ole kummemmin edennyt.:)

Kiitos sullekin! 🙂 Syksy on tosiaan täällä, eilen vietettiin pieniä illanistujaisia ja oli ihanaa polttaa taas kynttilöitä pitkästä aikaa.

Voi ei, hammaslääkärissä ravaaminen kuulostaa ikävältä. Toivottavasti saat tulehduksen pian kuntoon! Mukavaa syksyn alkua sinulle ja toivotaan että säästyt pahemmalta flunssalta 🙂

Ihanaa syntymäpäivää! Ja voi että kun tykkään sun kuvista ihanista ja värikkäistä kattauksista ja kaikista herkuista. Voi olla, että näitä kuvia katselemalla ei herkkulakot kovin kauaa pidä tällä suunnalla 😉

Kiitos onnitteluista ja kuvakehuista! 🙂 Heh, aina voi vähän herkutella 😉

Palijon Onnia Mimosa, o teillä ollu sielä ihkut herkut! No se Maunon onnittelulaulu ois kyllä ollu mukava nähä ja hienua, että teillä meni reissu enemmä ku hyvi!!

Kiitos Anne! 🙂 Heh, arvaa ollaanko yritetty saada Maunoa haukkumaan onnittelulaulun tahdissa uudestaan kameran kanssa. Ei se vaan onnaa enää, Mauno tietää ettei turhaan kannata alkaa onnittelulauluja laulamaan 😀 Varmaan vast sit ku jollain on seuraavan kerran synttärit 😀

Siis mitä, mistä sie oot tuon miehen oikein poiminu? 😀 DAMN!

Haha 😀 Mäki olin ihan yllättyny ku tän lisäksi illaks oli järkätty vielä kunnon SPA-hoitola olohuoneeseen :')

Paljon onnea synttäripäivänä 🙂 Herkullisen näköinen brunssi 😛

Kiitos onnitteluista ja kommentista! 🙂

Myöhästyneet synttärionnittelut täältäkin!! <3
Oikein herkullisen näköinen synttäribrunssi!!
Ja pikaista paranemista!!

Kiitos 🙂 Onneks alkaa olee jo parempi olo!

Ihana brunssi! 🙂
Ja myöhäiset onnittelut!

Kommentoi juttua: SYNTTÄRIAAMUN BRUNSSI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X