GLÖGIÄ JA PIPAREITA

Aamu alkoi uuden Maku-lehden selailulla sekä mukillisella glögiä ja muutamalla eilen leivotulla piparilla. Meillä oli eilen krumeluuri-talkoot, eli koristeltiin iso kasa pipareita. Pöytä täyttyi värjätyistä pikeereistä, erilaisista nomparelleista ja karamelleista. Valmiit piparit oli tosi hienoja, laitan niistä kuvia myöhemmin 🙂

Kohta suuntaamme porukoiden luo, luvassa Itsenäisyyspäivän lounas kahdeksan hengen porukalla. Alkupalaksi ajattelin tehdä pienet herkkupalat vuohenjuustosta, paahtoleivistä ja viikunahillosta. Iskä tekee mun toiveesta pääruoaksi maailman parasta lasagnea. Siihen käytetään pinaatilla maustettuja lasagnelevyjä ja se on yks mun lempiruoista.

Ihanaa kun sataa lunta ja voi juosta koirien kanssa takapihalla. Lähetin aamulla veljelleni Tsekkeihin muutaman kuvan ja videon lumisesta maisemasta, kun olin Maunon kanssa lenkillä. Muutaman viikon päästä Tsekin porukka tulee suomeen, ihan huippua! Mutta nyt villasukat jalkaan ja kohta menoks. Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Avainsanat

Kommentit (10)

Tosi kauniit kuusipiparit 🙂
Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Voi ku hienoja pipareita! Itselläkin on tänään piparinleivontatalkoot, mutta tuskin koristelen niitä. Hyvää itsenäisyyspäivää sinnekin. 🙂

Kiitos! Tänään taas lisää leivontaa tiedossa, jippii! 🙂

Oi ompa kuin taideteoksia. Meidän pikeeri ei ollut aivan nuin upeaa.. 😀
Ihanaa ja rauhallista itsenäisyyspäivää sinne!<3

Kiitos kommentista 🙂 Vitsi miten ihania joulukalenteri-juttuja sulla on ollut blogissa! Kävin just ihailemassa 🙂

Kauniita kuusipipareita! Hyvää Itsenäisyyspäivää sinullekin! 🙂

Tunnelmallista!:) Minä ajattelin tehdä jouluvalmisteluita vapaapäivinä, kuten joka vuosi. Torstai-iltana kuitenkin tuli kova flunssa, joten kaikki valmistelut ja askareet saivat jäädä. Ei jaksanut muuta kuin peiton alta sivusilmällä kurkistella linnanjuhlia ja hörppiä kuumaa mustaherukkamehua.

Höh, voi ei! Toivottavasti flunssa on mennyt jo ohi 🙂 Mullakin on ollut vähän sellanen olo kokoajan, että olis tulossa kipeäksi. Ei nyt kerkeä sairastamaan kun on kaikkea kivaa tekemistä! 🙂

Kommentoi juttua: GLÖGIÄ JA PIPAREITA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X