MATKAILUAIHEINEN ARVONTA

Ennen jouluherkkuja ja muutamia viime hetken ruokalahjaideoita ajattelin järjestää matkailu-aiheisen arvonnan. Kuvat ovat meidän viime kesän Kreetan reissultamme, vitsi miten kivaa onkaan katsella matkakuvia. Tekis taas hirveesti mieli lähteä reissuun! Onneksi tammikuussa järjestetään jälleen matkamessut ja mut valittiin matkamessuille yhdeksi bloggaajaksi, jihuu! Sain myös kaksi messulippua arvottavaksi täällä blogissa!

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

-Arvonta-aika on 19-26.12. jonka jälkeen arvon voittajan. Kommentoi tähän postaukseen kertomalla joku mukava matkamuistosi, mieleenpainuvimmat ruokaherkut ulkomailta tai kerro millaisesta matkasta haaveilet seuraavaksi.

-Arvottavana on siis kahden lipun paketti eli voit ottaa vaikkapa ystäväsi mukaan messuille 🙂

-Muista jättää kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi! 


PIENTÄ INFOA MATKAMESSUISTA:

-Matkamessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 17-19.1.2014
-Liput oikeuttavat sisäänpääsyyn yhtenä messujen yleisöpäivänä
-Messujen ohjelmatarjontaa voi käydä katsomassa täältä ja täältä.
-Matkamessuilla järjestetään joka päivä myös matkahuutokauppoja.  

Uudessa Matkahuutokaupassa on myynnissä tunnettujen kotimaisten
matkanjärjestäjien yli 70 upeaa matkaa suomalaisten suosikkikohteisiin
ja tuntemattomampiin seikkailuihin. Vaihtoehtoja on kaukomaiden lämmöstä
kiinnostaviin kaupunkilomiin.”

ONNEA ARVONTAAN! ♥

Liput saatu arvottavaksi messujen järjestäjältä.

Avainsanat

Kommentit (13)

Hei, olin ensimmäinen! Ihania nuo kuvat ja saavat aikaan kaipuuta. Tässä pimeydessä haaveilen kesäisestäToscanasta, pestopastasta Pisassa ja viileästä Proseccosta illan laskeutuessa.

Ensimmäinen ulkomaanmatkani ja se oli Turkkiin Toukokuussa -07 ja huh huh…+40 astetta. Sen muistan ikuisesti <3

En tiedä kannattaako hirveästä matkakuumeesta kärsivän edes osallistua tämmöiseen, kun jos sattuu voittamaan ja päätyy matkamessuille, niin mitä siitä seuraakaan 😀 Mutta muistelen yhä edelleen alkukesän reissua Nizzaan, ihan vaan koska Nizza oli kaunis kaupunki ja siellä oli hyvää ruokaa. Ihanan värisiä taloja ja ihanan sinistä vettä. Mitä sitä muuta voikaan toivoa!

Haaveilen tällä hetkellä eniten ensi kesän Varsovan reissusta. Aion olla matkassa noin viikon ja ainakin osan aikaa hyvien ystävien seurassa. Haluan hypätä johonkin junaan, joka menee jonnekin vain, pieneen paikkaan. Siellä kirjoitan ja valokuvaan ja käyn paikallisessa marketissa ihmettelemässä. Sellainen reissaaminen on mielestäni parasta, missä on tilaa sattumanvaraisuudelle ja rauhallisille seikkailuille.

prinssikaspian @ gmail.com

Terkkuja Barbadokselta! Ilma on lämmin, olut kylmää, ihmiset ystävällisiä, kenelläkään ei ole mihinkään kiire, sukellusvedet kirkkaita, surffiaallot sopivan kokoisia, hiekka valkoista ja taivas sininen.

Mut voi jättää pois arvonnasta, sillä saarihyppelen Karibialla vielä messujenkin aikaan. Kunhan lähetän terveisiä ja nostatan muiden matkakuumetta.

Mukava arvonta, Harmi, kun en pääse messuille… olisin muuten ehdottomasti osallistunut 🙂

Varmasti mieleenpainuvin oli 4,5kk Aasian matka, jossa olimme viime talvena. Kiersimme Thaimaata, Kambodzaa, Vietnamia, Indoneesiaa.. Pidin matkastamme myös blogia, jos joku haluaa kurkata. http://irtiarjesta.blogspot.fi/
Helmikuuksi on varattu Meksikon matka, tunnen, että minulla on aina matkakuume.

Aika ihana ja liikuttava muisto tuli mieleen Kreikasta vuonna 1991. Autoretkella pysahdyimme pienen kylan pieneen kahvilaan huikopalalle. Meille tarjoili ja meista huolen piti n. 90v pappa. Aivan ihana, joka laskun pyydettyamme nuolaisi sormenpaataan ja piirsi numerot pikkupoydan polyyn. Kylla summan siita erotti. Kuvakin tuli otettua ja onnellisina, hymyillen jatkoimme matkaa. Mama P

Muistan ikuisesti ensimmäisen yhteisen matkan miehen kans kun olimme vielä nuoria 🙂 Kaikki oli uutta ja jännää. oi jospa pääsis messuille kun ei seuraavasta ulkomaanmatkasta ole tietoakaan

[email protected]

Viime kesän reissu Barcelonaan oli täydellinen irtiotto arkeen! Ihanat kelit, loistava ilmapiiri, herkullista ruokaa ja niin paljon tekemistä ja nähtävää ettei kaikkea mitenkään ehtinyt viikon reissulla. 😉 Siispä sinne vielä mieli halajaisi takaisin katselemaan palmuissa hyppiviä papukaijoja ja nauttimaan meren äärelle paellaa suoraan pannusta.

[email protected]

Paras reissu on ollut ehdottomasti vaihto-opiskeluaikani Perussa, mistä löysin muutaman aivan ihanan elinikäisen ystävän. Kiersimme myös läpi Etelä- ja Väli-Amerikan ja sain aivan valtavan paljon uusia kokemuksia ja perpektiiviä elämään. Seuraavaksi olisi luvassa muutto Karibialle, ainakin hetkeksi!

[email protected]

Kommentoi juttua: MATKAILUAIHEINEN ARVONTA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X