KUPILLINEN VADELMAA

Nyt on glögit juotu lähes viimeistä pulloa myöten, vielä on yksi pullo Blossaa jäljellä mutta silti teki pitkästä aikaa mieli juoda teetä. Halusin maistaa joululahjaksi saamaani Tsekkiläistä vadelmateetä, joka osoittautui oikein mainioksi! Maku oli todella aidosti vadelmainen ja mukaan sekoitin vielä pienen lusikallisen Kreikasta tuotua hunajaa 🙂

Aloimme loman kunniaksi seuraamaan yhtä uutta sarjaa ja niinpä söimme aamiaisen olohuoneessa, pörrösukat jalassa sarjaa seuraillen. Hedelmiä, vihanneksia, juustoa, rucolaa ja paahdettua leipää. Meillä on siis vihdoin ja viimein taas leivänpaahdin, joka piti hommata muuton yhteydessä noin vuosi sitten. Vuoden päivät paahdoimme leivät aina joko uunissa tai pannulla ja vitsi miten huippua onkaan taas tiputtaa pari leipäviipaletta suoraan paahtimeen ja saada hetkessä rapeaksi paahdettua leipää.

Tämä päivä on siis mennyt täysin lomaillessa. Nukuttiin pitkään, syötiin aamupalaa olohuoneessa ja sama meininki jatkuu pienen siivoilun ohella. Huomenna ajattelin leipoa jotain pientä uuden vuoden kunniaksi, siinä tulee olemaan ricottajuustoa ja suklaata. Lahjaksi saamani suklainen herkkukirja pääsee siis heti käyttöön! 🙂

Avainsanat

Kommentit (6)

Mukavalle kuulostaa teijän päivä, ihana köö ossaa ottaa rennosti… moon semmone ressaaja ja huolehtija, ikkää en ossaa päästää iha rennoksi ittiäni, aina mietin että mitäkä kaikkia o tehtävä huomena, ylihuomena, ens viikolla… voi että se o rasittavvaa, mutta vaikka kuinka yritän ni en opi…. noh, ehkä sitte seuraavasa elämäsä 😀

Haha! Voi kuule, en mäkään tosiaan osaa aina ottaa näin rennosti 😀 Mietin kans aina et mitä kaikkee pitää tehdä, enkä osaa kunnolla rentoutua ennen ku oon ne tehny. Saan aina kuulla siitä, että voisinko ees hetken pysyä paikallani ja vaan olla. Mut nyt tuntu sopivalta hetkeltä vaan möllöttää, kun oli siisti ja puhdas koti ja oikeasti aikaa vaan olla. Tosin samalla vähän pesin pyykkiä ja semmosta pientä, mitä ei ees lasketa 🙂 Pienikin rentoutuminen tekee tosi hyvää, joten koitahan säkin löytää joku hetki jolloin annat ittes vaan olla ja nauttia rauhassa olostasi 🙂

Kommentoi juttua: KUPILLINEN VADELMAA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X