ILLANISTUJAISET

Eilen illalla vietimme pieniä illanistujaisia, jotka järjestettiin siskoni kanssa. Samalla vähän muistettiin jo etukäteen miehen tämän päiväisiä synttäreitä. Aamupäivä kierreltiin siskon kanssa kaupoilla ja käytiin ruokaostoksilla. Tultiin meille valmistelemaan illan naposteltavia, välissä saunottiin ja sit katettiin pöytään herkkuja samalla kun katsottiin lätkämatsia.

Tarjolla oli päärynä-cashewsalaattia, pieniä mozzarella-tomaattileipiä, ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä cantaloupemelonia, uunileipiä kahdella täytteellä, viinirypäleitä ja muuta naposteltavaa. Ostettiin myös muutamat Kreikkalaiset ja Tsekkiläiset oluet.

Ilta vierähti herkkujen, skeittipelin sekä Exit trough the gift shop-elokuvan merkeissä. Yöllä käytiin vielä Maunon kanssa pihalla ja saatettiin sisko poikaystävineen juna-asemalle. Matkalla sytytimme jättikokoiset tähtisädetikut, ne oli hienot! 🙂

Tää päivä alkoikin sit synttäriaamiaisella, muutamaa lahjapakettia unohtamatta. Synttärisankari pelaa just pleikkarilla saamaansa Fifa-14 peliä, mä taidan keittää vielä lisää kahvia ja luen hetken uutta kirjaa 🙂 Kivaa lauantaita!

Avainsanat

Kommentit (10)

Voi miten herkullisen näköisiä pikkupurtavia! Noita tomaattileipiä täytyy kyllä väsäillä 🙂

Kaikenlaiset pikkuherkut on aina tosi kivoja! 🙂 Ja balsamico sopii tomaattileipiin niiiin hyvin! 🙂

Kun vaan joku taalla viitsisi vasata noin montaa sorttia, olishan se kivaa! Mutta jos vaikka edes snackia, niin paaisis kokeilemaan balsamicohelmia. 🙂 -Mama P.

Me kokeiltiin eilen balsamicohelmiä itse tehdyn pizzan päällä! Täytteinä mozzarellaa, tomaattia ja ilmakuivattua kinkkua. Päälle rucolaa ja helmiä, nams! 🙂 Kantsii kokeilla!

Ihania herkkuja! Varsinkin nuo mozzarella-tomaattileivät näyttävät tosi ihanilta.:)

Noi oli kyllä superhyviä, balsamico ehdottomasti kruunas ne. Nam 🙂

Minäkin tulin kehumaan noita mozzarella-tomaattileipiä, näyttävät niiiiin hyviltä!

Noi on kivoja pikkupurtavia ja vieläpä tosi nopeita valmistaa! 🙂

Kommentoi juttua: ILLANISTUJAISET

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X