Vihreää teetä villasukat jalassa

Täällä sitä ollaan! Blogin päivittäminen on jäänyt aika vähälle, mutta nyt ajattelin tulla vähän kertomaan meidän kuulumisia. Vuosi on siis tosiaan alkanut hyvin. Ollaan vietetty synttäreitä, illanistujaisia ja rentoja koti-iltoja. Ollaan ulkoiltu paljon, katsottu elokuvia ja saunottu. Ollaan tehty terveellistä ruokaa, syöty paljon kasviksia ja juotu vihreää teetä.

Oon tehnyt muutamia kivoja ostoksia kotiin, mutta pääasiassa laittanut rahaa säästöön jotta pääsisimme keväällä Prahaan. Oon lukenut hyvää kirjaa villasukat jalassa ja ihan vaan rentoutunut. Musta tuntuu että oon jopa nukkunut paremmin kuin aikoihin. On niin ihanaa pujahtaa iltalenkin jälkeen puhtaisiin lakanoihin nukkumaan. 

Aloitin rusinahapanjuuren valmistamisen heti vuoden alussa. Leivoin lionneista pulleista rusinoista aivan taivaallista rusinaleipää. Nyt hapanjuuri on valmis ja tavoitteena olisi leipoa itse mahdollisimman paljon leipää niin, ettei sitä tarvitse ostaa kaupasta. Olin ihan onnessani kun ruisleivän leipominen onnistui myös tosi hyvin! Muuten leipominen onkin sit jäänyt tosi vähälle, sillä leivonnaisten tilalle on tullut hedelmät ja smoothiet. Oon kyllä selaillut mun uusia leivontakirjoja ja saanut niistä niin paljon inspiraatiota, että jotain tekis mieli leipoa. Täytyy vaan kutsua sit porukkaa kahvittelemaan niin ei tarvitse itse syödä niitä herkkuja 😉

Miten teidän vuosi on alkanut? Toivottavasti hyvin! Viime vuosi alkoi niin surullisissa merkeissä et tuntuu melkein uskomattomalta näin jälkeenpäin miettiä sitä aikaa. Onneksi kaikki on nyt paremmin ja mulla on sellainen tunne, että tästä vuodesta tulee hyvä! 🙂

♥ ♥ ♥

Avainsanat

Kommentit (6)

Kiva postaus ja kiva blogi! 🙂 Hyvä toi teksti seinällä, onko toi sun kotoa? Vuosi on lähtenyt käyntiin ihan hyvin.. pitäis tietty söydä vähän terveellisemmin mutta se tuntuu hankalalta..

Kiitoksia! Teksti on mun mielestä kans tosi kiva ja se on meidän makkarin seinällä sängyn yläpuolella 🙂 Mun mielestä on ollut kivaa kokkailla terveellisiä ruokia kaiken jouluherkuttelun jälkeen! Eikä herkkujakaan tee niin paljon mieli kun on vatsa täynnä kasviksia 😀

Täällä on samat leipä ajatukset. Vähemmän kaupasta! Ruippia en oo vielä kokeillu, mutta piakkoin, piakkoin. 🙂 mukavaa tätä vuotta!

Jep! Leipä on niiiin hyvää itse leivottuna ja se leipominenkin on tosi kivaa 🙂 Mukavaa vuotta myös sinulle! 🙂

Kommentoi juttua: Vihreää teetä villasukat jalassa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Blogissa nyt resepti helppoon ja herkulliseen kasvispastaan! 🌱 Päälle on ripoteltu ravintohiivahiutaleita, jotka tuovat ruokiin kivan "pähkinäisen & juustoisen" vivahteen 😋 Onko ravintohiivahiutaleet sulle tuttuja? Suosittelen kokeilemaan niitä joskus! 😊 #kasvisruoka #kasvis #kasvispasta #vege #vegaaninen #vegaani #ruokablogi #ravintohiivahiutale #ravintohiivahiutaleet #hiivahiutaleet #vegaanihaaste #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #food #pasta #foodblog #vegetarin #vegan #eatyourgreens #nutritionalyeast #nooch
  • Tää itse tehty talvinen maisema lasipurkissa ja siellä loistava kynttilä luovat ihanaa tunnelmaa kotiin ❤️ #talvi #kynttilät #itsetehty #sisustus #sisustisidea #candles #winter #diy #home #homedecor
  • Tein kolmen suklaan juustokakkua eilisiin juhliin✨ #leivonta #leivontablogi #leivontapäivä #leivojakoristele #ihanitsetehty #juustokakku #kakku #synttärikakku #syntymäpäiväkakku #suklaakakku #suklaajuustokakku #kolmensuklaanjuustokakku #tummasuklaa #maitosuklaa #valkosuklaa #suklaa #marjat #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #baking #bakinblog #bakingday #cake #cheesecake #chocolatecheesecake #chocolate #birthdaycake #berries
  • Mun lempparityyppi ja yksi lempparitauluista ❤️ Kaupallinen yhteistyö @desenio ✨ Vielä tämän päivän ajan saat 25% alennuksen Desenion valikoimasta koodilla "KAAKAOKERMAVAAHDOLLA" *Ei koske kehyksiä, handpicked-, collaboration- ja persoonallisia julisteita. 
#yhteistyö #desenio #julisteet #deseniotaulut #deseniojulisteet #lastenhuone #lastenhuoneensisustus #taapero #tauluseinä #sisustus #desenioposters #home #homedecor #kidsroom #art #decoration #toddler #kidsroomdecor #loveyoutothemoonandback
  • Ihanaa kun saatiin taas lisää lunta! ❄️ #talvi #muumimuki #kahvi #kahvihetki #hentolumisade #muumitalvimuki #talvimuki #moominmug #winter #wintermug #moominwintermug #lightsnowfall #moominlightsnowfall #moomintroll #tovejansson #moominofficial #wintermoomin #moomins #muminmugg
  • Kaupallinen yhteistyö @desenio ✨ Edellisen kuvan lastenhuoneen julisteiden lisäksi löysin muutaman kivan Desenion julisteen myös keittiöön! 😊 Kurkkaa alennuskoodi Desenion nettikauppaan edellisestä kuvasta tai blogin uudesta postauksesta ❤️ Mukavaa keskiviikkoa! #yhteistyö #desenio #deseniojulisteet #deseniotaulut #juliste #julisteet #keittiö #sisustus #pannukakut #herkkuhetki #kodinsisustus #desenioposters #posters #kitchen #kitchenposter #bonappetit #pancakes #bananapancakes #homeinterior #
  • Kaupallinen yhteistyö @desenio ❤️ Sain toteuttaa yhteistyössä Desenion kanssa ihanan tauluseinän meidän pojan sänkynurkkaukseen. Blogissa postaus sekä alennuskoodi ja lisää kuvia lopputuloksesta. Näiden lisäksi valitsin myös keittiöön muutaman kivan taulun 😊 
Tässä kuvassa olevat taulut vasemmalta oikealle:
▪️Forest Animals
▪️Moon and Back
▪️Penguin family
▪️Three penguins
Koodilla "KAAKAOKERMAVAAHDOLLA" saat 25% alennusta julisteista* 10.1. asti. Seuraa @desenio
löytääksesi lisää inspiraatiota! *Ei koske kehyksiä tai handpicked-, collaboration- ja persoonallisia julisteita. #desenio #yhteistyö #taulut #tauluseinä #deseniojulisteet #julisteet #lastenhuone #lastenhuoneensisustus #eläintaulu #sisustus #home #homedecor #posters #desenioposters #kidsroom #art #decoration #instahome #interiordesign #kidsroomdecor

minkavi

X