Vihreää teetä villasukat jalassa

Täällä sitä ollaan! Blogin päivittäminen on jäänyt aika vähälle, mutta nyt ajattelin tulla vähän kertomaan meidän kuulumisia. Vuosi on siis tosiaan alkanut hyvin. Ollaan vietetty synttäreitä, illanistujaisia ja rentoja koti-iltoja. Ollaan ulkoiltu paljon, katsottu elokuvia ja saunottu. Ollaan tehty terveellistä ruokaa, syöty paljon kasviksia ja juotu vihreää teetä.

Oon tehnyt muutamia kivoja ostoksia kotiin, mutta pääasiassa laittanut rahaa säästöön jotta pääsisimme keväällä Prahaan. Oon lukenut hyvää kirjaa villasukat jalassa ja ihan vaan rentoutunut. Musta tuntuu että oon jopa nukkunut paremmin kuin aikoihin. On niin ihanaa pujahtaa iltalenkin jälkeen puhtaisiin lakanoihin nukkumaan. 

Aloitin rusinahapanjuuren valmistamisen heti vuoden alussa. Leivoin lionneista pulleista rusinoista aivan taivaallista rusinaleipää. Nyt hapanjuuri on valmis ja tavoitteena olisi leipoa itse mahdollisimman paljon leipää niin, ettei sitä tarvitse ostaa kaupasta. Olin ihan onnessani kun ruisleivän leipominen onnistui myös tosi hyvin! Muuten leipominen onkin sit jäänyt tosi vähälle, sillä leivonnaisten tilalle on tullut hedelmät ja smoothiet. Oon kyllä selaillut mun uusia leivontakirjoja ja saanut niistä niin paljon inspiraatiota, että jotain tekis mieli leipoa. Täytyy vaan kutsua sit porukkaa kahvittelemaan niin ei tarvitse itse syödä niitä herkkuja 😉

Miten teidän vuosi on alkanut? Toivottavasti hyvin! Viime vuosi alkoi niin surullisissa merkeissä et tuntuu melkein uskomattomalta näin jälkeenpäin miettiä sitä aikaa. Onneksi kaikki on nyt paremmin ja mulla on sellainen tunne, että tästä vuodesta tulee hyvä! 🙂

♥ ♥ ♥

Avainsanat

Kommentit (6)

Kiva postaus ja kiva blogi! 🙂 Hyvä toi teksti seinällä, onko toi sun kotoa? Vuosi on lähtenyt käyntiin ihan hyvin.. pitäis tietty söydä vähän terveellisemmin mutta se tuntuu hankalalta..

Kiitoksia! Teksti on mun mielestä kans tosi kiva ja se on meidän makkarin seinällä sängyn yläpuolella 🙂 Mun mielestä on ollut kivaa kokkailla terveellisiä ruokia kaiken jouluherkuttelun jälkeen! Eikä herkkujakaan tee niin paljon mieli kun on vatsa täynnä kasviksia 😀

Täällä on samat leipä ajatukset. Vähemmän kaupasta! Ruippia en oo vielä kokeillu, mutta piakkoin, piakkoin. 🙂 mukavaa tätä vuotta!

Jep! Leipä on niiiin hyvää itse leivottuna ja se leipominenkin on tosi kivaa 🙂 Mukavaa vuotta myös sinulle! 🙂

Kommentoi juttua: Vihreää teetä villasukat jalassa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Mietin herkkuja meidän pääsiäispöytään ja muistin nämä ihanat pääsiäis-browniet! 😍 Laitoin profiiliin linkin, jonka takaa löydät nämä ja paljon muita pääsiäisherkkuja! Kuten pääsiäismarengit, perinteinen pasha, persikka-rahkapiirakka, sitruuna-macaronsit ja mango-juustokakku 🌿
.
.
.
#leivonta #pääsiäinen #suklaa #suklaamunat #browniet #pääsiäisleivontaa #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #leivojakoristele #ihanitsetehty #brownies #easter #easterbaking #chocolate
  • Blogissa nyt resepti tähän ihanaan mango-passionjuustokakkuun ja näyttävään suklaareunukseen. Suora linkki löytyy profiilista! 😗
.
.
.
#leivontablogi #juustokakku #mangojuustokakku #passionjuustokakku #mangopassionjuustokakku #mango #passion #mansikka #vadelma #macarons #valkosuklaa #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #pääsiäinen #juhlat #suklaakoriste #leivojakoristele #ihanitsetehty #cheesecake #cake #passioncheesecake #mangocheesecake #strawberries #raspberries #easter #eastercake
  • Parasta just nyt ❤️
.
.
.
#kahvi #kahvihetki #herkkuhetki #marimekko #marimekkolove #marimekkoastiat #siirtolapuutarha #marimekkosiirtolapuutarha #coffee #coffeetime #idrinkcoffeelikeagilmore #macarons #macaron #lifeisgood
  • 🌿 Kaupallinen yhteistyö: @hotelkatajanokka 🌿
Rakastan hotellien aamupaloja ja haaveilen, että saisin just nyt istua tän aamupalapöydän ääreen. Hotel Katajanokan aamupalalla pääset nauttimaan mm. tätä ihan mielettömän hyvää kaurapuuroa! Kirjoitin blogiin aamiaistarjonnasta, käy kurkkaamassa mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyy 😗
.
.
.
#yhteistyö #hotelkatajanokka #aamupala #aamiainen #hotelliaamiainen #hotelli #katajanokka #miniloma #puuro #kaurapuuro #prisonhotel #hotelbreakfast #breakfast #porridge #restaurantlinnankellari #visithelsinki
  • Smoothie time! 🌿
Tein meille ihanat smoothiet, voitte käydä stoorien puolella katsomassa mitä lapsi oli siitä mieltä 😂
.
.
.
#smoothie #kaurajogurtti #vadelmat #marjat #vegaanihaaste #aitomeininki #smoothietime #oats #vegan #berries #raspberry #organic #lifeisgood
  • Me käytiin eilen siskon kanssa kyläilemässä @urbaanivegenda luona ja saatiin vielä lähtiessä mukaan ihania vegaanisia herkkuja 😍 Tänään leikittiin pojan kanssa, että oltiin kahvilassa ja herkuteltiin yhdessä. "Tosi ihana kahvila äiti. Hyvä että jätitte meillekin kakkua!" ❤️
.
.
.
#kahvila #kahvihetki #herkkuhetki #vegaanileivonta #vegaaniherkut #tiramisu #cookie #urbaanivegenda #muumimuki #oatly #lifeisgood #coffee #coffeeandcake #vegan #veganbaking #vegancake #cake #moominmug
  • Tämä kakku on gluteeniton ja vegaaninen 😍 Lukijoiden toiveesta tein aiemmasta vegaanisesta kakusta vielä gluteenittoman version. Uusi postaus ja ohje löytyy nyt blogista! 😗
.
.
.
#kakku #leivontablogi #gluteeniton #vegaaninen #juustokakku #vuustokakku #suklaakakku #suklaajuustokakku #vegaanileivonta #vegaaninenjuustokakku #vegaanileivonta #vadelmat #suklaa #soijavispi #alprosoya #gluteenitonkakku #gluteenitonleivonta #leivojakoristele #ihanitsetehty #pirkkagluteeniton #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #baking #vegan #glutenfree #dairyfree #vegancheesecake #chocolate #glutenfreecake

minkavi

X