Kuvia matkamessuilta 2014

Käytiin tänään matkamessuilla ja kuten arvelinkin niin nyt on vaan entistä kovempi matkakuume! Tässä messujen parhaita paloja:

Kierreltiin messualuetta ympäri, pysähdyttiin mielenkiintoisten kojujen
luokse, saatiin paljon esitteitä, juotiin hyvät kahvit Brasilian kojun
luona ja etsittiin erityisesti Kreikan aluetta.

Nopeasti sit löydettiinkin etsimämme Kreikkalainen taverna, jossa tarjoiltiin herkullisia meze-lautasia. Luomulimonadin kanssa lautanen maksoi 7€ ja valikoimasta sai poimia kuutta haluamaansa meze-herkkua. Me otettiin marinoituja oliiveja, tzatzikia, jättipapuja, marinoituja artisokansydämiä, täytettyjä pepperoneja sekä minisalamia. Kaikkiin annoksiin kuului myös grillattua halloum-juustoa ja leipää. Nam nam nam!

Meze-kojun ja pienen katetun tavernan lisäksi alueella oli myynnissää erilaisia Kreikkalaisia herkkuja kuten oliiviöljyä, oliiveja, erilaisia balsamicokastikkeita, viininlehtikääryleitä, marmeladia ja halvaa.

Yhden kojun luona valmistettiin tosi hauskan näköisiä Unkarilaisia ”kürtőskalács”-nimisiä perinneherkkuja, jotka olivat vähän kuin putken ympärille kieritettyä pullaa. Lopuksi leivonnaiset pyöriteltiin vielä kanelisokerissa, suklaassa tai pähkinäsekoituksessa.

Toinen houkutteleva alue oli Forsmanin tee-piste. Siellä oli vaikka kuinka paljon erilaisia makuja sekä kauniita teepannuja. Ja tuoksu oli ihan paras, tuli sellanen olo et pakko keittää teetä heti kun pääsee kotiin.

Kotiin viemisiksi ostimme muutaman purkin Kreikkalaisia jättipapuja, viikunalla maustettua balsamicokastiketta ja kolmea erilaista teetä. Makuina: Talven taika – valkoinen & vihreä tee, Rooibos aavikkokerma punapensastee sekä India chai-latte maitotee. Illalla ajattelin keittää pannullisen teetä, mutta ei olla vielä päätetty mitä makua testataan ensimmäisenä 🙂

Messuilla oli kyllä tosi kivaa! Nyt vaan sormet ristiin et voitetaan messuilla olleista arvonnoista joko kaunis teepannu tai ulkomaanmatka! 🙂

*Messulippu saatu blogin kautta.

Avainsanat

Kommentit (2)

Voi ei kun ihania kuvia!! Voi kun tuonne olis päässyt! Ja varsinkin tuo Kreikkalainen koju ja tuo tee juttu olis ollut ihana päästä näkemään (ja tuoksuttelemaan), jos vaikka ensi vuonna!

Kiitos! 🙂 Oli kyllä kivat messut ja paljon katseltavaa. Nyt kupillinen Talven taika-teetä, nams! 🙂

Kommentoi juttua: Kuvia matkamessuilta 2014

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X