Tomaatti-vuohenjuustokeitto
- Valmistusaika
- alle 30 min
- Annosmäärä
- 6 annosta
- Kasvis
Ainekset
- 400 g valmista pakastetomaattikeittoa
- 400 g tomaattimurskaa
- vettä tarpeen mukaan
- 1-2 rkl sweet chili -kastiketta
- puolen sitruunan mehu
- 1 puristettu valkosipulinkynsi
- 240 g vuohenjuustoaurinkokuivattutomaattituorejuustoa (Viola)
- ripaus suolaa
- rouhittua mustapippuria
- kourallinen silputtua basilikaa tai ruohosipulia
- 2.5 dl kuutioitua tomaattia
Valmistusohje
- Kuumenna pakastekeitto. Lisää joukkoon tomaattimurska, chilikastike, tuorejuusto, mausteet ja vettä tarpeen mukaan.
- Halkaise muutama tomaatti, poista siemenet ja lisää siemenet keiton joukkoon. Soseuta keitto.
- Silppua maustevihannekset ja leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi. Kuumenna soseutettu keitto. Jaa keitto lautasille tai laseihin. Lisää pinnalle basilikaa tai ruohosipulia ja tomaattikuutioita.
Kommentoi
Kommentoi juttua: Tomaatti-vuohenjuustokeitto