Pop up-pizzaa jääpuistossa

Helsingin Rautatientorin laidalla sijaitsevaan jääpuistoon pystytetään viikon ajaksi hauska pop up-pizzeria. Sain kutsun eilisiin avajaisiin maistelemaan uusia Dr. Oetkerin Rustica-pizzoja, joita on kolmea eri makua. Kokemus oli hauska ja ilta todella onnistunut. Tultiin vielä jääpuistosta hetkeksi meille istuskelemaan ja lämmittelemään 🙂

Meidät ohjattiin valmiiksi katettuihin pöytiin, laseihin kaadettiin punaviiniä ja kietaisimme tuoleilta löytyneet viltit jalkoja lämmittämään. Palvelu oli todella ystävällistä, välillä käytiin kysymässä onko kaikki hyvin tai haluaisimmeko lisää juotavaa.

Pizzat tarjoiltiin pöytiin jäätä pitkin luistellen, mikä oli mielestäni hauska idea. Taustalla soi livemusiikkia ja tunnelma oli mukavan rento. Saimme maisteltavaksi kahta eri pizzaa, toisessa täytteenä prosciutto-kinkkua sekä herkkusieniä ja toisessa neljää eri juustoa.

Me ostetaan todella todella harvoin pakastepizzoja ja pakko myöntää,
että ihan näin hyvää pizzakokemusta en kyllä osannut odottaa. Kuohkea,
rapea pohja sekä herkulliset täytteet ja ihanasti venyvä juusto olivat
kaikki positiivisia yllätyksiä.

Voin hyvin kuvitella, että jonain laiskana sunnuntaipäivänä haemme muutaman pizzan pakastealtaasta ja silloin aiomme maistaa myös tuota pepperonitäytteistä pizzaa. Kaipaan yleensä myös jotain tuoretta pizzan päälle, joten kotona varmaan lisäisin vielä rucolaa ja muutaman puolitetun kirsikkatomaatin loppusilaukseksi 🙂

Jääpuistosta on mahdollisuus vuokrata luistimet ja luistelun lomassa voi istahtaa hetkeksi alas herkuttelemaan uutuuspizzoilla tai tilata vaikkapa kaakaon lämmikkeeksi. Yhden pizzan ja juoman hinta on 7,90€. Tämä on mielestäni hauskasti toteutettu idea ja olisi tehnyt mieli itsekin käydä kokeilemassa vieläkö luistelu onnistuu. Viime kerrasta on jo vuosia aikaa 😀

Jääpuiston yhteyteen pystytetty pizzeria on avoinna 15.-23.3. Jääpuiston aukioloaikoina ma-pe 12-21, lauantaisin 10-21 ja sunnuntaisin 10-18.  Poikkeuksellisesti kahvila on avoinna sunnuntaisin vielä tunnin puiston sulkemisen jälkeen, eli klo 19 saakka.

Lisätietoja jääpuiston ohjelmasta ja aikatauluista löytyy Jääpuiston kotisivuilta. Puistossa järjestetään erilaisia tapahtumia, mm. luistelukoulua niin lapsille kuin aikuisillekin. Lisäksi Dr. Oetkerin facebooksivuilla on käynnissä pizza-aiheinen valokuvauskilpailu, jossa voit voittaa matkan Italiaan! 🙂

Kiitos kutsusta Blogat ja Dr. Oetker!


Avainsanat

Kommentit (4)

Nyt maistuis pizza…

No kieltämättä kävi mullakin mielessä, että nyt maistuis pizza.. Ehkä eilisillä viineillä ja muutamalla baileys-drinkillä on osuutta asiaan 😉

Oli ilo olla paikalla. Juustopizzaa odotellessa, punkusta ja fiiliksestä nauttien. <3 Mama P.

Oli ihanaa olla yhdessä viettämässä aikaa! Mä täällä jo vähän suunnitelin, että voitais pitää Kreikkalainen ilta joku viikonloppu? 🙂

Kommentoi juttua: Pop up-pizzaa jääpuistossa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X