Pikaterkut muuton keskeltä

Jihuu! Täällä mä istun uuden kodin keittiössä, juon kahvia ja katselen ulos ikkunasta suoraan takapihalle. Meidän oli tarkoitus olla vielä yksi yö siellä entisessä kodissa, mut arvatkaa vaan oltiinko. Sängyn runko on vielä tuomatta, mutta patja mahtui just ja just makuuhuoneen laatikoiden keskelle. Onneks oli hyviä muuttoapulaisia ja saatiin suurin osa laatikoista ja huonekaluista kannettua tänne uuteen osoitteeseen. Puunattiin kaappeja, purettiin laatikoita ja mietittiin mihin kaappiin tulee pyyhkeet, mihin lakanat ja mihin mun kaikki leivontatarvikkeet. Vihdoin niillekin on kunnolla tilaa! 🙂

Illalla ysin jälkeen tein ison kasan toasteja muuttoapulaisille ja istahdettiin vihdoinkin alas. Myöhemmin käytiin vielä Maunon kanssa pienellä kävelyllä tässä lähialueella ja sit tultiin kotiin saunomaan. Kuinka kivaa onkaan hipsiä saunasta suoraan takapihalle vilvottelemaan.

Tänään on vielä kaikenlaista tehtävää, mennään entiselle asunnolle hakemaan vikat tavarat ja vähän siivoillaan siellä. Sit tullaan porukalla tänne laittelemaan paikkoja kuntoon ja illalla tiedossa grillailua muuttoporukan kesken. Kunhan nyt vaan noi unikeot heräis, niin päästäis lähtemään. Heräsin ite jo joskus kahdeksan aikoihin keittelemään kahvia ja käytiin Maunon kanssa takapihalla istuskelemassa.

Nyt taidan alkaa purkamaan muuttokuorman pehmustetuimpia laatikoita, eli muumimukit pääsevät pian kaappiin. Mukavaa viikonloppua kaikille! 🙂

Avainsanat

Kommentit (6)

Muutto on kyllä aina raskasta, mutta mikään ei ole parempaa kun ekat yöt uudessa kodissa jossa viihtyy. Kai se on aina tavallaan uuden alku 🙂

Jep niin on ja taas se tuli huomattua. Onhan tää ollut ihanaa herätä uudesta kodista, keitellä rauhassa kahvia, istuskella yhdessä takapihalla ja purkaa laatikoita. Tänään on vielä aika paljon tehtävää, mutta mielellään tätä tekee kun on niin innoissaan 🙂

Muutto on käynnissä!!! Mikäli et ole vielä kytkenyt tietokonettasi irti niin mene ihmeessä vastaamaan haasteeseen MiruMarussa! Olisi hauska tietää sun listaus!! Ja muistathan, että samassa osoitteessa alkaa huomenna ne Hulabaloot joten muista tarkkailla tilannetta! Sain viikonloppuna tehtyä korvakorut, rintakorun ja kaulakorun hiki oli hieman otsalla (ei mukavuusalueella ei siis tod). Onneksi hommat onnistui. Huh, huh sentään. Grillattiin mekin täällä kuhaa pihassa joten välillä myös laiskottelin. Jaksamista muuttoon muruseni. Niin ja toki kaikki joita kiinnostaa saa osallistua myös!

Nyt on vielä tavaroiden purkua, mut kaikki laatikot ja huonekalut on uudessa kodissa! 🙂 Yritin just muistella leffasisustuksia ja ainut joka tuli mieleen, on just se Holiday-elokuvan ihana ja kodikas pikkumökki. Saa nähdä vastaanko haasteeseen enempää, mulla jää aina noi haasteet roikkumaan.. edellisetkin on vielä tekemättä.. hups!

Säkin oot puuhastellut viikonloppuna, saat sit näyttää mitä kaikkea sait aikaiseksi! Mä taidan nyt jatkaa purkuhommia, lupasin itselleni että jos aloitan ajoissa niin voin ihan hyvin leipoa jotain sit myöhemmin päivällä 😀

Hyvältä ja niin ihanan onnelliselta kuullostaa teidän kuulumiset sieltä muuttolaatikoiden keskeltä. Olen iloinen puolestasi, kun pääset uuteen ja tilavampaan kotiin ja nauttimaan omasta takapihasta ja saunasta. Onnea uuteen kotiin <3

Kiitos Krisse! Täällä onkin saunottu melkein joka ilta! 🙂

Kommentoi juttua: Pikaterkut muuton keskeltä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X