SIMAA JA VAPPUMUFFINSSEJA

Tänään herkutellaan muffinsseilla ja kotitekoisella simalla. Tein näitä banaani-donitsimuffinsseja viime vappuna ja ne katosivat niin nopeasti tarjoiluvadilta, että leivoin vielä saman illan aikana lisää. Tänä vuonna jäi munkit paistamatta, mutta simaa sentään tein reilut kahdeksan litraa 🙂

Muffinssiohjeella tulee 20 minimuffinia, taikina on helppotekoinen ja lopuksi muffinssit kastetaan ensin sulatettuun voihin ja sitten kanelisokeriseokseen. Nopea ja maistuva pikkuherkku, joka sopii mielestäni hyvin vappuun ja tietty muutenkin tarjottavaksi. Ohje löytyy täältä.

Takapihalla paistoi hetken aikaa aurinko, joten oli juuri sopiva hetki pienelle vappuherkuttelulle ennen kauppaan lähtöä. Ostin kaksi orvokkiamppelia etuovelle roikkumaan ja odotan malttamattomana, että päästään kaatamaan multasäkkejä ja puuhastelemaan tohon takapihalle.

Vietetään vappua ihan kotosalla pienellä porukalla ja kolmen koiran kanssa. Luvassa tortillailta, saunomista, fudismatsi ja ihan vaan rentoilua. Nyt alan tekemään salsaa, jota varten paahdoin uunissa tomaatteja, chiliä ja valkosipulia. Sen jälkeen vuorossa guacamolen teko ja sit istahdan sohvalle kissanminttuliköörin kera! 🙂

HAUSKAA VAPPUA!

Avainsanat

Kommentit (12)

Nam, Nam. Ihanaa Vappua muruseni. Muista levätä välillä.

Sinne myös! 🙂 Tänään on sateinen loikoilupäivä 🙂

Kiitos vinkistä, Minka! En jaksanut ruveta tänä vuonna munkin paistoon, joten nyt uunissa donitsimuffinit. Hauskaa Vappua!

Mä tein vähän eri ohjeella eli missä ei ole tuota banaania. Ohje löytyy blogistani. Niistä tykkään tosi paljon.

Jep, meilläkin jäi munkkien paisto tänän vuonna mut nää muffinit korvaa ne hyvin! 🙂 Tuu sit kertomaan mitä piditte? 🙂

Ai miten hyvännäköisiä munkkeja! 🙂

Heipsan, onko tuohon mainitsemaasi salsaan jossakin ohje? Se jäi kiehtomaan 🙂 T EijaRK

Hihii, noi on minimuffinsseja mut kieltämättä näyttää ihan sellaisilta pieniltä munkkipalleroilta 🙂

Kommentoi juttua: SIMAA JA VAPPUMUFFINSSEJA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X