Syntymäpäivät Amerikka-teemalla & mariannemuffinit

Pari viikkoa sitten juhlittiin 10 vuotta täyttävän pojan synttäreitä joiden teemana oli Amerikka. Olin lupautunut hoitamaan synttäreiden makeat tarjoilut. Toiveena oli muutamia erilaisia cupcakeja ja muita teemaan sopivia herkkuja. Tein marianne-muffineja mascarponekuorrutteella, daim-muffineja suklaakuorrutteella, Amerikan cookieita sekä kahta erilaista rocky roadia.


Marianne-muffinit mascarponekuorrutteella n.20 muffinia

Muffinit:
3 munaa
2,2dl sokeria
1,5dl maitoa
80g voita
6dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
50g maitosuklaata pieninä paloina
50g mariannerouhetta
50g mariannerakeita

1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää maito sekä sulatettu voi vaahdon joukkoon ja kääntele nuolijan avulla sekaisin.
2. Siivilöi vehnäjauho ja leivinjauhe taikinan sekaan, kääntele taikina tasaiseksi.
3. Sekoita lopuksi paloiteltu suklaa, mariannerouhe ja mariannerakeet taikinaan.
4. Annostele taikinaa muffinipellin koloihin tai paperisiin vuokiin.
5. Paista +200 asteessa noin 15 minuuttia.

Kuorrute:
250g mascarponea
1dl tomusokeria
1dl mariannerouhetta

1. Sekoita mascarpone, tomusokeri ja mariannerouhe joko nuolijan tai vatkaimen avulla tasaiseksi.
2. Kuorruta jäähtyneet muffinit ja koristele esimerkiksi mariannerouheella, mariannerakeilla ja nomparelleilla.

Lisäksi tarjolla oli erilaisia makeisia kuten vaahtokarkkeja, m&m-rakeita ja dumle-patukoita sekä sipsejä, poppareita ja colaa lasipulloissa.

Keittiössä oli myös New Yorkin grilli, josta sai itse tehtyjä hampurilaisia, ranskalaisia ja nugetteja. Me saatiin kans ateriat maistettavaksi ennen kuin vieraat tulivat. Oli muuten superhyvää! Harmi kun tällä grillillä ei ole kotiinkuljetus-mahdollisuutta 😀 Näillä synttäreillä oli ainakin riittävästi tarjottavaa ja rekvisiitta oli mietitty hyvin teemaan sopivaksi. Tällaiset teemajuhlat on aina tosi kivoja!

Kommentit (15)

Onpas ihanan näköistä, rekvisiittaan on ainakin panostettu täysillä mikä on teemajuhlissa tosi tärkeää! 🙂 Monilla se panostus tuntuu usein jäävän valitettavasti vähän puolimatkaan vaikka teemajuhlista olisikin puhuttu, mutta nämä näyttävät mahtavilta 🙂

Arvaa rupesko tekemään mieli kunnon amerikkalaista burgeriateriaa? 😀

Jep! Kaikenlaisen rekvisiitan keksiminen on hauskaa! 🙂 Ja heh, mun tekee kans mieli tollasta ateriaa, se oli niin hyvää! 🙂

Mahtavia kuvia ja tunnelma välittyi tänne asti. Upeita herkkuja. Nam. Rakastan teemajuhlia!

Kiitos! 🙂 Mäkin rakastan kaikkia juhlia ja teemajuhlia on aina erityisen kiva miettiä ja järjestää! 🙂

Ihan mahtavan hauskat tarjoilut sinulla :).

Kiitos! 🙂 Tosin kaikkea krediittiä en voi ottaa itselleni, sillä synttärisankarin äidillä oli myös huippuja ideoita juhlien suhteen. Esimerkiksi toi popparikulho ja taulu pöydän päässä oli mun mielestä tosi kivoja 🙂

Upeat kuvat ja upeat tarjottavat. Kiitos ohjeesta, näitä tulee varmasti tehtyä. Täällä blogissa käydessä iskee aina into leipoa jotain hyvää 🙂

Oi kiitos, ihana kuulla! Ja kiva jos leivontainto tarttuu, heh! 🙂

Amerikka-teema on kyllä oma henkilökohtainen suosikkini leivonnassa! Voi että miten upean näköistä kaikki.:)

Kiitos Heidi! 🙂 Ja tosiaan Amerikkalaiset herkut ovat tosi ihania ja niitä on myös kiva tehdä 🙂

Blogisi on aivan ihana! :3
Tämän muffini reseptin kirjoitin jo ylös ja tässä lähi aikoina aion niitä tehdä!

Kommentoi juttua: Syntymäpäivät Amerikka-teemalla & mariannemuffinit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Täällä on pidetty pientä blogilomaa ihan vahingossa, sillä tuntuu että aika ei ole vain millään riittänyt blogin päivittämiseen. Muutamia ihania herkkureseptejä ja juttua takapihan muutoksesta sekä kodin sisustuksesta on kuitenkin tulossa, joten blogiloma taitaa pian loppua sillä asiaa olisi vaikka kuinka paljon 😄👌
×
×
×
#aamupala #aamukahvi #kahvi #kahvihetki #jogurtti #marjat #kesä #kesäloma #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #coffee #morningcoffee #breakfast #brekkielove #brekkiebowl #summerholiday
  • 🌿Kaupallinen yhteistyö @matsmart.fi 🌿
Ootko huomannut, että Matsmartissa on nykyään myös Beauty Sale-puoli? Sieltä löytyy jopa -80% alennuksella luonnonkosmetiikkaa, hiustuotteita, meikkejä ja ihonhoitotuotteita! 🌸
▪️Näiden lisäksi pelastin taas ison kasan smoothieita, kahvia, chiansiemeniä, pillimehuja, pastaa, papuja ja muita ruokatarvikkeita!
▪️Koodilla YMPÄRISTÖ6 saat 5€ alennusta yli 30€ tilauksesta.
@matsmart.fi #matsmartsuomi #hävikkiruoka
×
×
×
#yhteistyö #kaupallinenyhteistyö #ruokahävikki #olematsmart #luomuruoka #ruokaostosket #luonnonkosmetiikka
  • Huomenta! 🌞 Me noustiin tänään aikaisin ja malttamattomina odotellaan takapihalla yhtä ihanaa lähetystä saapuvaksi! Ollaan touhuttu koko viikko kaikenlaista, joten tänään vietetään kotipäivää ja laitetaan pihaa kuntoon 😊 Ihanaa perjantaita! 🌿
×
×
×
#aamupala #aamiainen #aamukahvi #takapiha #terassi #kahvihetki #kesäloma #instablogitfinland #meilläkotona #kesä #kesäaamu #goodmorning #breakfast #coffee #morningcoffee #breakfastideas #brekkielove #brekkiebowl #summer #summerholiday #lifeisgood
  • Me vietettiin eilen ihana päivä Koiramäen Pajutallilla! 🌿 Käytiin ihastelemassa uusittua Peikkometsää ja moikkaamassa minipossuja, kaneja, lampaita ja kanalan väkeä. Täällä on niin paljon kaikkea ihanaa, kuten sisustuspuoti ja uunituoreita korvapuusteja! Kirjoittelin myös blogiin meidän päivästä, linkki postaukseen löytyy profiilista 😙 @koiramaen.pajutalli
×
×
×
#koiramäenpajutalli #pajutalli #uusipostausblogissa #menovinkki #kesäloma #tekemistä #lapsiperhe #sisustus #sisustuspuoti #sisustusmyymälä #visittuusula #sisustusinspiraatio #peikkometsä #kotiliesi #kotiliesiruokablogit
  • Aurinkoista huomenta! ☀️ Tänään on luvassa kiva päivä, toivottavasti sulla myös 😙
×
×
×
#huomenta #aamu #aamupala #aamiainen #aamukahvi #kahvi #takapiha #mansikat #muumimuki #muuminpäivä #muuminpäivämuki #peikonlehti #instablogitfinland #meilläkotona #goodmorning #breakfast #brekkiebowl #brekkielove #coffee #moominmug #moominsdaymug #morning #terrace #lifeisgood
  • Keittiössä odottaa jälleen iso nippu raparperia. Nyt pitäisi vaan päättää mitä siitä leipoisi? 😍 Tää kookossokerilla ja kanelilla maustettu piirakka oli kyllä aivan super hyvää!
×
×
×
#raparperipiirakka #raparperileivonnaiset #leivonta #leivontablogi #leivontapäivä #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #leivojakoristele #ihanitsetehty #kookossokeri #raparperi #herkkuhetki #baking #rhubarbpie #rhubarb #coconutsugar #bakingblog
  • Pieni kulho marjoja ja samalla ajattelin käydä vähän kaappeja läpi ja suunnitella takapihan terassin sisustusjuttuja ☺️ Myöhemmin mennään vielä vanhempieni luokse kyläilemään. Mukavaa sunnuntaita! 😊
×
×
×
#sunnuntai #marjat #mansikka #mustikka #vadelma #koti #olohuone #sisustus #kotiliesiblogit #kotiliesiblogit #instablogitfinland #kotoilu #meilläkotona #sundayvibes #berries #livingroom #homesweethome #summer

minkavi

X