SUNNUNTAIAAMUN JOGURTTIPANNUKAKUT

Sunnuntaiaamu ja pannukakut ovat lyömätön yhdistelmä. Tein pannukakkutaikinan valmiiksi ja join rauhassa muutaman kupin kahvia sillä aikaa kun taikina lepäsi hetken ennen pannukakkujen paistoa. Käytin pannukakkujen paistossa pyöreää muottia ja näistä tulikin aika isoja. Tavallisella lettupannulla valmiita pannukakkuja tulee suurempi määrä. Tarjoile pannukakut marjojen ja hunajan tai vaahterasiirapin kera ja viimeistele pannaripinot tuoreilla mintunlehdillä.

Jogurttipannarit 9kpl
1 luomumuna
1tl vaniljasokeria
1rkl fariinisokeria
hyppysellinen suolaa
2rkl rypsiöljyä
0,5dl kaurahiutaleita
5rkl turkkilaista jogurttia
2,5dl maitoa
1,5dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta

1. Riko munan rakenne rikki ja vispaa joukkoon vaniljasokeri, fariinisokeri, suola, rypsiöljy sekä kaurahiutaleet. Sekoita joukkoon myös jogurtti ja maito.
2. Lisää lopuksi leivinjauhe ja vehnäjauhot ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan turvota puoli tuntia ennen pannukakkujen paistoa.
3. Paista pannukakut lettupannulla tai tavallisella paistinpannulla pyöreän muotin avulla. Käytä paistamiseen pieni nokare voita.
4. Tarjoile valmiit pannukakut tuoreiden pensasmustikoiden, mansikoiden ja hunajan kera.

Pannukakkujen jälkeen olikin aika poistua kotoota ensimmäisen kerran sitten viime maanantain. Täytyy sanoa, että olipa kyllä sitkeä flunssa ja olo on edelleen aika nuutunut vaikka oonkin vaan levännyt koko viikon. Käytiin kirppiskierroksella ja ruokakaupassa. Kirpparilta löysin setin kivoja voiveitsiä ja ihanan kesäisen tunikan. Loppupäivä meneekin sitten vielä lepäillessä ja herkkujen parissa. Huomenna onkin luvassa aikamoinen herkkupostaus, joten pysykäähän kuulolla! 🙂

Kommentit (10)

Maistiaisia saatiin…Ahh! ja Nam! ..liian hyvaa! 😀 -Mama P.

Hihii! Nää oli kyl tosi hyviä, vielä on pieni pino jääkaapissa, syödään varmaan jälkkäriksi illemmalla 🙂

Sunnuntai + pannukakut = Parasta maailmassa, niin se vaan on.:) Rakastan pannukakkuja ja lettuja, tosin en ole jaksanut vähään aikaan paistella niitä, sillä se ei varsinaisesti ole lempipuuhaani. Nämä jogurttipannukakut näyttävät kyllä todella houkuttelevilta ja täydellisiltä, tiedän, koska olen joskus itsekin tehnyt. Jogurtti sopii ihan mahtavasti pannukakkuihin!

Jep! Jotenkin sunnuntai ja pannukakut vaan kuuluu yhteen 🙂 Tällaisen pienen pannarierän onneksi paistaa aika nopeasti, mut isommille lettukesteille onkin sit tosiaan jo vähän enemmän paistettavaa. Ens kerralla teen kyllä banaanipannareita, nyt ei vaan sattunut olemaan yhtään banaania niin kokeilin jogurtin kanssa 🙂

Mun sunnuntaiaamuni on aina vailla pannareita joten kutssupa mut joskus aamiaiselle niin syödään pannareita kun Krisse nukkuu pitkään 🙂

Meilläkään ei oltu hetkeen tehty pannukakkuja, joten niillä oli ihana aloittaa sunnuntaiaamu. Täytyy järjestää joku yhteinen aamubrunssi! 🙂

Rakastan pannareita, lettuja, ohukaisia….. Piimää, kivennäisvettä ja maitoa on tullut kokeiltua, mutta ei muistaakseni jogurttia. Pitääkin kokeilla miltä ne maistuu 😉 Ihanan herkulliset kuvat, joten varmasti maistuu!!!

Oi niin mäkin! 🙂 Jogurtti sopii hyvin pannukakkuihin, etenkin just tollanen vähän paksumpi turkkilainen tai vastaava jogurtti 🙂

Mikään ei kyllä voita viikonloppuaamua pannareilla! <3 Edellisestä kerrasta onkin nyt vierähtänyt parisen viikkoa ja pää suorastaan pursuaa jo uusia makuyhdistelmä-ideoita seuraaviin! Pitänee siis selvästikin ottaa ihan lähiaikoina ohjelmistoon taas pancake breakfast 😉

Joo kannattaa ehdottomasti ottaa pannari-viikonloppu-uusinta! Tuun sit kurkkimaan sun blogiin millaisia yhdistelmiä oot kehitellyt 🙂

Kommentoi juttua: SUNNUNTAIAAMUN JOGURTTIPANNUKAKUT

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Terkkuja Kreikasta! 🇬🇷 Ollaan syöty joka päivä fetasalaattia, tsatsikia ja oliiveja, juotu tuorepuristettua appelsiinimehua ja litroittain vettä. Uitu meressä ja uima-altaalla ja käyty läpi sääntöjä: allas-alueella ei juosta, aikuisten altaaseen ei hypitä ja vettä ei roiskuteta muiden päälle. Tänään meni vihdoin "aikuisten ihan tyhmät säännöt" perille 😂 Ja vietettiinkin melkein koko päivä altaalla. Täällä on ihanaa! ☀️
.
.
.
#loma #kesäloma #kreikka #zakynhtos #argassi #oliivit #lomamatka #aurinkomatkat #holiday #holidayvibes #greek #greece #zante #olives #lifeisgood
  • Terkkuja pakkausrumban keskeltä 😁👋 Matkalaukut täynnä puuhakirjoja, kesävaatetta ja vähän lukemistakin 🤔 Jossain sanottiin hyvin, että optimistisinta maailmassa on se kun äiti pakkaa perhelomalle kirjan mukaan 😂 
Vielä piti yhdet kahvit keittää ja seuraavat juodaan sitten aamulla Kreikassa. Voi kyllä lähteä hyvillä mielin, kun tietää että täällä on niin hyvät talovahdit pitämässä kodista huolta ❤️ .
.
.
#loma #kesäloma #lomamatka #aurinkomatkat #kreikka #kahvi #kahvihetki #muumimuki #holiday #summer #vacayvibes #greece #coffee #moominmug #lifeisgood
  • Tasan kaks viikkoa sitten juhlittiin ja syötiin näitä ihania pikkulettuja täytteineen 🥞 Kirjoittelen blogiin vielä meidän juhlista ja tarjoiluista, niitä kun ootte paljon kyselleet! ☺️ Mutta nyt pakko rojahtaa hetkeksi sohvalle ja sit nukkumaan. Kauniita unia! 😴
.
.
#juhlat #syntymäpäivät #syntymäpäivätarjoilut #pikkuletut #lettubuffet #lettukestit #letut #synttärit #ihanitsetehty #leivojakoristele #leivontablogi #kotiliesi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #birthday #pancakes #pancakebuffet #yummy
  • Kaupallinen yhteistyö @beliani_suomi 🌿

Me ollaan uudistettu koko alkukesä takapihaa ja täällä viihtyy nyt ihan super hyvin! ☀️ Yhteistyössä Belianin kanssa meidän terassille valikoitui tämä ihana Messina-sohvasetti, johon kuuluu lisäksi kaksi pöytää. Tykkään nurkkauksesta niin paljon! Blogista löytyy uusi postaus ja lisää kuvia, suora linkki profiilissa 🙂
〰️ Koodilla MINKA10 saat -10% koko @beliani_suomi valikoimasta! 😍
〰️ Blogista löytyy myös koodi, jolla saat erikseen alennuksen juuri tästä ihanasta sohvasetistä!
.
.
#yhteistyö #belianisuomi #mybeliani #beliani
  • Ah mitä jäätelöä! Ja vielä niin helposti ja nopeasti 🤭 Kurkkaa blogista ohje, jos haluat kokeilla tätä ihanaa kinuski-herukkajäätelöä 😍
×
×
×
#jäätelö #pikajäätelö #herukkajäätelö #punaherukka #kinuski #kinuskijäätelö #itsetehtyjäätelö #kotiliesiruokablogit #kotiliesi #kotiliesiblogit #ihanitsetehty #herkkuhetki #icecream #redcurrant #caramelsauce
  • Aamukahvit tästä mukista, tätä olikin jo odotettu! 💛 Ihanaa viikonloppua!
×
×
×
#aamukahvi #kahvi #kahvihetki #muumimuki #muumimukikeräilijä #coffee #coffeetime #moominmug # #moominvalleypark #moominvalleymug #japanese #muminmuggar #muminmugg
  • Kolme vuotiaan juhlat oli eilen ja meillä oli aivan ihana päivä! 😍 Stoorien puolella lisää tunnelmia eiliseltä ja lisää on tulossa blogiin, kunhan ehdin käydä kaikki kuvat läpi. Tänä vuonna Hemmo toivoi kakkuun sitruunaa ja mansikkaa, joten päädyin tällaiseen sitruunajuustokakkuun jonka kuorrutin sveitsiläisellä marengilla. Helteellä saa kyllä olla tarkkana tarjoilujen kanssa, mutta uskon että marengin ansiosta kakku pysyi edes joten kuten kasassa 😅🍋
×
×
×
#syntymäpäivät #syntymäpäivätarjoilut #kakku #syntymäpäiväkakku #synttärikakku #juustokakku #sitruuna #marenki #sveitsiläinenmarenki #marenkikakku #sitruuna #mansikka #juhlat #leivontablogi #leivonta #kotiliesi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #birthday #birthdaycake #cheesecake #lemoncheesecake #meringue #meringuecake #swissmeringue #swissmeringuecake #strawberries #baking #bakingblog

minkavi

X