MUSTIKKA-BANAANISMOOTHIE

No nyt on tässäkin taloudessa ihan oma blenderi, jossa voi helposti tehdä pirtelöä, smoothieita ja kasvissosekeittoja. Eihän sen hankkimista olekaan suunniteltu kuin varmaan viimeiset viisi vuotta, hups! Haettiin heti kaupasta myös maustamatonta jogurttia, soijamaitoa, kaurajuomaa sekä pensasmustikoita, persikoita ja banaaneja.

Eka kokeilu oli ainakin todella onnistunut mustikoista, banaaneista, jogurtista ja kaurajuomasta valmistettu smoothie. Voi olla, että täällä tullaan näkemään lähiaikoina erilaisia versioita näistä, oon nyt niin innostunut tosta tehosekoittimesta 😀

Mustikka-banaanismoothie 2-3 annosta
3,5dl maustamatonta jogurttia

0,5dl kaurajuomaa
2 banaania
2dl pensasmustikoita

1. Mittaa jogurtti ja kaurajuoma blenderiin, lisää banaanit puolitettuina ja sekoita tasaiseksi.
2. Lisää lopuksi mustikat ja pyöräytä vielä nopeasti blenderissä. Koristele valmis smoothie esimerkiksi chian siemenillä ja tuoreilla mustikoilla.

Nam! Onneksi pakkasessa on vielä punaviinimarjoja ja mansikoita, niistäkin voisi saada aika hyvän smoothien tehtyä. Ja pirtelöä on kans ihan pakko kokeilla joku päivä.

Huomenna suunnataan suoraan töistä lentokentälle ja siitä Tukholmaan palkintomatkalle, jippii! En malta odottaa! 🙂

Kommentit (7)

Blenderi o iha loistava kapistus, määki semmosen sain synttärilahajaksi vuosi sitte ja on tosiaanki tullu käytettyä!! Ylleensä teen sillä tuoremehusta ja marjoista, rippaus hunajaa sekkaan, smuuttien vähä runsaamman aamupalan kaveriksi, mutta nyt ku oli monen viikon helteet, ni tuli tehtyä tuon tuostaki. Sain vasta tummia karviaisia, ni oon niitäki muutaman aina sekkaan heittäny, herrrrkullista!!

Niin on! Vitsi miten helposti sillä saakaan tehtyä smoothien lisäksi hummukset ja kaikki 🙂 Ja vitsi noi karviaiset on varmaan kans hyviä smoothiessa, täytyykin kokeilla. Kiitos vinkistä! 🙂

Voi ja vielä piti toivottaa mahtavaa ja antosaa palakintomatkaa Ruåttin maalle!!

Smoothiet on kyllä kiva juttu, kiitos kun muistutit 🙂 Mulla oli ennen aina tapana aamulla sellainen itselleni pyöräytää mutta se unohtui kun elämä heitti kuperkeikkaa, kaikki meni uusiksi ja nyt tavallaan taas hakee sitä uuttaa rataa tälle elolle. Smoothien voisin ottaa taas mukaan kuvioihin 🙂

Hauskaa matkaa 🙂

Jep! Mietin vaan että miks en oo aikasemmin hommannut tota blenderiä, se on vaan niin kätevä! Porukoilla ollessa oon monesti tehnyt smoothieita mut just kivaa kun nyt niitä on niin helppo tehdä myös kotona.

Kiitos ja mukavaa syksyä sulle! 🙂

Ihanaa reissua teille näin hieman myöhässä toivottelen! Ja tervetuloa pikku reissulle myös tänne meille!

Kiitos Miru! Jospa saatais nyt vihdoin sovittua joku sopiva viikonloppu! 🙂

Kommentoi juttua: MUSTIKKA-BANAANISMOOTHIE

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X