JOULUKUUN KIRPPISLÖYDÖT JA UUSI MUUMIMUKI

Tarkoituksena on ollut jo pitkään, että kuvaisin blogiin aina jokaiselta kuukaudelta parhaat kirppislöydöt. Aloitetaan nyt viimeisimmistä löydöistäni, jotka ovat melko jouluisia. Samalla kuviin pääsi myös uusin muumimukini jonka sain lahjaksi mieheltä.

Ennen me asuttiin yhden tosi kivan kirpputorin vieressä ja siellä tulikin käytyä lähes joka viikonloppu. Nykyään tulee käytyä vähän harvemmin mutta kivoja löytöjä oon silti tehnyt 🙂

Tämän jouluisen tarjottimen, tuikkukupit, puiset kuuset, joulukoristeet ja pienen Home is where your story begins-kuution
löysin samalta reissulta. Muumi Seikkailu-kulho on jo hieman aiempi
löytö ja tuo pitkä tähtinauha on muutaman vuoden takainen löytö, josta
taisin maksaa muistaakseni euron.

Stockmannin 150-vuotis juhlavuodelle suunniteltu muumimuki oli yllätyslahja mieheltä, arvatkaa vaan kuinka onnessani oon ollut tästä! Toi oli yksi niistä mukeista, joka multa puuttui ja josta oon haaveillut 🙂

Näiden pienempien ostosten lisäksi löydettiin myös ihan älyttömän kiva tv-taso ja iso puinen viinipulloteline. Nämä ostokset ovat molemmat myös kierrätystavaraa.

Mun joulukuun kirppisostokset maksoivat siis yhteensä 20,50 euroa.

Olipa muuten kiva herätä tänään kun vilkaisin verhon taakse pihalle ja siellä satoi lunta! Kävin heti laittamassa ulkolyhtyihin kynttilöitä, pyörittiin Maunon kanssa hangessa ja sen jälkeen keitin aamukahvit. Nyt mulla on taas riisipuuro porisemassa liedellä, tällä kertaa mukaan pääsi Urtekramin joulupaketista löytyneitä karkeita kookoshiutaleita.

Viikonlopun suunnitelmissa on jouluista leivontaa, toivon mukaan kuusen haku ja ihan vaan olemista ja vapaasta nauttimista.

Oikein rentouttavaa viikonloppua! ♥

Kommentit (6)

Mistä ihmeestä sun mies <3 löysi tuon??
Niiiin munkin haave <3

Muumimuki löytyi kirppikseltä, kävi tosi hyvä tuuri! 🙂

Onnittelut uudesta mukista! 🙂 Tuo on yksi lemppareistani ja sitä myöten yksi käytetyimmistä. Jotkutan noita säilyttävät vain vitriineissä, mutta mun mielestä isoin ilo tulee käytössä ja siksi mennään riskillä.

Mulla ei ole niitä tummansinisiä talvisesonkimukeja. Niitä kun vastaan (järkihintaan) tulisi… Varsinkin Talviyö. <3

Hehe, kiitos! 🙂 Oon samaa mieltä ja siks meilläkin kaikki muumiastiat on käytössä. Jokaisesta on kiva juoda ja aina hauska valita omat mukit ja kulhot fiiliksen mukaan.

Multa puuttuu kans Talviyö ja sit se kesäsesonkimuki Rantaelämää. Toivottavasti löydetään sellaiset jostain! 🙂

Hyvä idea esitellä "kuukauden kirppislöydöt" ja mahtavia löytöjä olet tehnytki, varsinkin nuo kuuset, ihan huiput. Itsekkin olen intohimoinen kirppistelijä

Idea joka mun on pitänyt toteuttaa jo aikoja sitten 🙂 Oon aina niin innoissani uusista löydöistä, että en malta olla laittamatta niitä heti esille kotiin ja sit ne jää usein kokonaan kuvaamatta. Kuuset olivat tosiaan huippulöytö! 🙂

Kommentoi juttua: JOULUKUUN KIRPPISLÖYDÖT JA UUSI MUUMIMUKI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • 🌿Kaupallinen yhteistyö @matsmart.fi 🌿
Ootko huomannut, että Matsmartissa on nykyään myös Beauty Sale-puoli? Sieltä löytyy jopa -80% alennuksella luonnonkosmetiikkaa, hiustuotteita, meikkejä ja ihonhoitotuotteita! 🌸
▪️Näiden lisäksi pelastin taas ison kasan smoothieita, kahvia, chiansiemeniä, pillimehuja, pastaa, papuja ja muita ruokatarvikkeita!
▪️Koodilla YMPÄRISTÖ6 saat 5€ alennusta yli 30€ tilauksesta.
@matsmart.fi #matsmartsuomi #hävikkiruoka
×
×
×
#yhteistyö #kaupallinenyhteistyö #ruokahävikki #olematsmart #luomuruoka #ruokaostosket #luonnonkosmetiikka
  • Huomenta! 🌞 Me noustiin tänään aikaisin ja malttamattomina odotellaan takapihalla yhtä ihanaa lähetystä saapuvaksi! Ollaan touhuttu koko viikko kaikenlaista, joten tänään vietetään kotipäivää ja laitetaan pihaa kuntoon 😊 Ihanaa perjantaita! 🌿
×
×
×
#aamupala #aamiainen #aamukahvi #takapiha #terassi #kahvihetki #kesäloma #instablogitfinland #meilläkotona #kesä #kesäaamu #goodmorning #breakfast #coffee #morningcoffee #breakfastideas #brekkielove #brekkiebowl #summer #summerholiday #lifeisgood
  • Me vietettiin eilen ihana päivä Koiramäen Pajutallilla! 🌿 Käytiin ihastelemassa uusittua Peikkometsää ja moikkaamassa minipossuja, kaneja, lampaita ja kanalan väkeä. Täällä on niin paljon kaikkea ihanaa, kuten sisustuspuoti ja uunituoreita korvapuusteja! Kirjoittelin myös blogiin meidän päivästä, linkki postaukseen löytyy profiilista 😙 @koiramaen.pajutalli
×
×
×
#koiramäenpajutalli #pajutalli #uusipostausblogissa #menovinkki #kesäloma #tekemistä #lapsiperhe #sisustus #sisustuspuoti #sisustusmyymälä #visittuusula #sisustusinspiraatio #peikkometsä #kotiliesi #kotiliesiruokablogit
  • Aurinkoista huomenta! ☀️ Tänään on luvassa kiva päivä, toivottavasti sulla myös 😙
×
×
×
#huomenta #aamu #aamupala #aamiainen #aamukahvi #kahvi #takapiha #mansikat #muumimuki #muuminpäivä #muuminpäivämuki #peikonlehti #instablogitfinland #meilläkotona #goodmorning #breakfast #brekkiebowl #brekkielove #coffee #moominmug #moominsdaymug #morning #terrace #lifeisgood
  • Keittiössä odottaa jälleen iso nippu raparperia. Nyt pitäisi vaan päättää mitä siitä leipoisi? 😍 Tää kookossokerilla ja kanelilla maustettu piirakka oli kyllä aivan super hyvää!
×
×
×
#raparperipiirakka #raparperileivonnaiset #leivonta #leivontablogi #leivontapäivä #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #leivojakoristele #ihanitsetehty #kookossokeri #raparperi #herkkuhetki #baking #rhubarbpie #rhubarb #coconutsugar #bakingblog
  • Pieni kulho marjoja ja samalla ajattelin käydä vähän kaappeja läpi ja suunnitella takapihan terassin sisustusjuttuja ☺️ Myöhemmin mennään vielä vanhempieni luokse kyläilemään. Mukavaa sunnuntaita! 😊
×
×
×
#sunnuntai #marjat #mansikka #mustikka #vadelma #koti #olohuone #sisustus #kotiliesiblogit #kotiliesiblogit #instablogitfinland #kotoilu #meilläkotona #sundayvibes #berries #livingroom #homesweethome #summer
  • Meidän juhannussalaatista löytyi mm. mansikoita, grillattua nektariinia, paprikaa ja halloumijuustoa. Niin hyvää! Kurkkaa ohje blogista ☺️☀️
×
×
×
#salaatti #halloumisalaatti #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #kesä #grilliruoka #grillattu #nektariini #halloumi #mansikka #kesäruoka #salad #grilled #strawberries #nectarine #halloumicheese #summer #eatyourgreens

minkavi

X