Tänä vuonna oon panostanut ostettujen lahjojen lisäksi myös itse tehtyihin herkkuihin, kuten aiempinakin jouluina. Paketteihin on kääritty suklaariisimuroja, jouluista granolaa, marenkeja, herrasväen pikkuleipiä, itse tehtyjä pipareita, saaristolaisleipää, brownieita ja krumeluuripipareita.

Krumeluuripiparit ovat jo perinteeksi muodustuneita pipareita, joita koristellaan hartaasti ja yömyöhään. On värikkäitä sokerikuorrutteita, nomparelleja, suklaata, koristehelmiä ja ranskanpastilleja. Markkinoilta ostamani kettumuotti oli ehdoton suosikkimme tänä vuonna ja niitä tulikin varmaan koristeltua eniten lumihiutaleiden lisäksi.

Eilen vein perille yhden erityisesti mieltä lämmittävän paketin. Otin facebookin Jouluapu-ryhmän kautta yhteyttä perheeseen, jolle halusin viedä jouluksi kassillisen herkkuja. Laitoin pakettiin muiden juttujen lisäksi myös leivottuja pipareita ja koristelutarvikkeita. Ja myöhemmin päivällä sain sähköpostiini kuvan lasten koristelemista pipareista 🙂

Näitä herkkuja ja pieniä paketteja oli erityisen kiva paketoida. Ihan mahtavaa kun voi kuitenkin aika pienellä vaivalla ilahduttaa ja olla avuksi. Tästä täytyykin ottaa joka vuotinen tapa, että ilahduttaa ihan tuntemattomia ihmisiä jouluisin ja miks ei muutenkin!

Nyt mä juon aamukahvin (10 pistettä sille joka arvaa mistä mukista!), pakkaan ruoat ja lahjat mukaan ja lähdetään joulun viettoon vanhempieni luokse.

♥  OIKEIN IHANAA JA HERKULLISTA JOULUA TEILLE KAIKILLE! ♥

Kommentit (10)

Ihan superhienoja pipareita, eihän noita raaskisi syödä ollenkaan! Oikein maistuvaa ja rauhallista joulua. 🙂

Voi kiitos! 🙂 Ja samoin sinne, ihanaa joulua!

Vau! Tosi kauniita ja tarkasti tehtyjä :> Oletko ajatellut myydä näitä vaikka jossain myyjäisissä/markkinoilla? Ostaisin heti! <3 Hyvää Joulua!!

Kiitos paljon! 🙂 Oon mä ajatellut, se olis oikeasti tosi ihanaa. Ja jos olis joku oma herkkupuoti niin siellä varmasti olis näitä myynnissä. ♥ Hyvää joulua!

Ihanasti koristeltuja pipareita… oikein Hyvää Joulua koko teidän porukalle!

T: Marja ja Päiviksen tontut

Kiitos!

Ja HYVÄÄ JOULUA myös teidän perheelle täältä kaikilta! 🙂

Nämä ovat niin kauniita!♥♥
Ihanaa, että olet auttanut muita. Sinulla on kultainen sydän Minka!
Nauti nyt itsekin joulusta ja ota rennosti!:)

Voi kiitos! Muiden auttaminen on lähellä sydäntä, yleensä auttaminen liittyy jollain tapaa eläimiin mutta nyt kun löysin tuon sivuston niin aion kyllä varmasti ilahduttaa sitä kautta muitakin perheitä 🙂

Täällä on nautittu ja otettu rennosti, toivottavasti sielläkin! 🙂

Voi, kettuja! Ovatpa taas niiiin ihania.
Kyllä sä tarttet sen oman pudin / pienen tunnelmalliseen kuppilan <3

Kettuja olikin erityisen kiva koristella! 🙂

Ja niin tarvitsen, asia josta oon taas unelmoinut ihan päivittäin! ♥

Kommentoi juttua: HYVÄÄ JOULUA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • ✨Minä toivon enemmän kuin uskotkaan, että tiedät mikä ihme sinä oletkaan. Ja minä toivon enemmän kuin arvaatkaan, että tulet aina juuri tuollaisena pysymään.✨
Alisa Martikainen - Sinä olet minun kaunein runoni
🎈 Paljon onnea Hemmo 3 vee! 🎈
  • Kaupallinen yhteistyö @sigdalbakerisuomi✨
Tässä vinkki ihan mielettömään kesäherkkuun! Rapeat Sigdal-näkkileivät taipuvat moneen ja ovat sekä hyvän makuisia että ravintorikkaita. Näkkärit sisältävät mausta riippuen mm. gluteenitonta kauraa, spelttiä, kurpitsansiemeniä, yrttejä ja merisuolaa.
▪️Kuvan rapeat kesäherkut ovat gluteenittomia Sigdal Bakerin kaura-näkkileipiä.
▪️Sipaise näkkärin päälle vuohenjuustolevitettä ja ripottele päälle tuoreita marjoja sekä rouhittuja pähkinöitä. Viimeistele herkut hunajalla ja timjamilla.
▪️Täytetyt näkkileivät sopivat tarjoiltavaksi niin kahvin kanssa kuin illanistujaisiin tai vaikka piknikille, sillä näkkärit on helppo ja nopea valmistaa missä vain!
×
×
×
#sigdalbakeri #sigdalbakerisuomi #yhteistyö #kesäherkku #näkkileipä #näkkäri #tarjoiluideat #kesäjuhlat #vuohenjuusto #marjat #gluteeniton #herkkuhetki #boksiapp
  • Täällä on pidetty pientä blogilomaa ihan vahingossa, sillä tuntuu että aika ei ole vain millään riittänyt blogin päivittämiseen. Muutamia ihania herkkureseptejä ja juttua takapihan muutoksesta sekä kodin sisustuksesta on kuitenkin tulossa, joten blogiloma taitaa pian loppua sillä asiaa olisi vaikka kuinka paljon 😄👌
×
×
×
#aamupala #aamukahvi #kahvi #kahvihetki #jogurtti #marjat #kesä #kesäloma #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #coffee #morningcoffee #breakfast #brekkielove #brekkiebowl #summerholiday
  • 🌿Kaupallinen yhteistyö @matsmart.fi 🌿
Ootko huomannut, että Matsmartissa on nykyään myös Beauty Sale-puoli? Sieltä löytyy jopa -80% alennuksella luonnonkosmetiikkaa, hiustuotteita, meikkejä ja ihonhoitotuotteita! 🌸
▪️Näiden lisäksi pelastin taas ison kasan smoothieita, kahvia, chiansiemeniä, pillimehuja, pastaa, papuja ja muita ruokatarvikkeita!
▪️Koodilla YMPÄRISTÖ6 saat 5€ alennusta yli 30€ tilauksesta.
@matsmart.fi #matsmartsuomi #hävikkiruoka
×
×
×
#yhteistyö #kaupallinenyhteistyö #ruokahävikki #olematsmart #luomuruoka #ruokaostosket #luonnonkosmetiikka
  • Huomenta! 🌞 Me noustiin tänään aikaisin ja malttamattomina odotellaan takapihalla yhtä ihanaa lähetystä saapuvaksi! Ollaan touhuttu koko viikko kaikenlaista, joten tänään vietetään kotipäivää ja laitetaan pihaa kuntoon 😊 Ihanaa perjantaita! 🌿
×
×
×
#aamupala #aamiainen #aamukahvi #takapiha #terassi #kahvihetki #kesäloma #instablogitfinland #meilläkotona #kesä #kesäaamu #goodmorning #breakfast #coffee #morningcoffee #breakfastideas #brekkielove #brekkiebowl #summer #summerholiday #lifeisgood
  • Me vietettiin eilen ihana päivä Koiramäen Pajutallilla! 🌿 Käytiin ihastelemassa uusittua Peikkometsää ja moikkaamassa minipossuja, kaneja, lampaita ja kanalan väkeä. Täällä on niin paljon kaikkea ihanaa, kuten sisustuspuoti ja uunituoreita korvapuusteja! Kirjoittelin myös blogiin meidän päivästä, linkki postaukseen löytyy profiilista 😙 @koiramaen.pajutalli
×
×
×
#koiramäenpajutalli #pajutalli #uusipostausblogissa #menovinkki #kesäloma #tekemistä #lapsiperhe #sisustus #sisustuspuoti #sisustusmyymälä #visittuusula #sisustusinspiraatio #peikkometsä #kotiliesi #kotiliesiruokablogit
  • Aurinkoista huomenta! ☀️ Tänään on luvassa kiva päivä, toivottavasti sulla myös 😙
×
×
×
#huomenta #aamu #aamupala #aamiainen #aamukahvi #kahvi #takapiha #mansikat #muumimuki #muuminpäivä #muuminpäivämuki #peikonlehti #instablogitfinland #meilläkotona #goodmorning #breakfast #brekkiebowl #brekkielove #coffee #moominmug #moominsdaymug #morning #terrace #lifeisgood

minkavi

X