Tänä vuonna oon panostanut ostettujen lahjojen lisäksi myös itse tehtyihin herkkuihin, kuten aiempinakin jouluina. Paketteihin on kääritty suklaariisimuroja, jouluista granolaa, marenkeja, herrasväen pikkuleipiä, itse tehtyjä pipareita, saaristolaisleipää, brownieita ja krumeluuripipareita.

Krumeluuripiparit ovat jo perinteeksi muodustuneita pipareita, joita koristellaan hartaasti ja yömyöhään. On värikkäitä sokerikuorrutteita, nomparelleja, suklaata, koristehelmiä ja ranskanpastilleja. Markkinoilta ostamani kettumuotti oli ehdoton suosikkimme tänä vuonna ja niitä tulikin varmaan koristeltua eniten lumihiutaleiden lisäksi.

Eilen vein perille yhden erityisesti mieltä lämmittävän paketin. Otin facebookin Jouluapu-ryhmän kautta yhteyttä perheeseen, jolle halusin viedä jouluksi kassillisen herkkuja. Laitoin pakettiin muiden juttujen lisäksi myös leivottuja pipareita ja koristelutarvikkeita. Ja myöhemmin päivällä sain sähköpostiini kuvan lasten koristelemista pipareista 🙂

Näitä herkkuja ja pieniä paketteja oli erityisen kiva paketoida. Ihan mahtavaa kun voi kuitenkin aika pienellä vaivalla ilahduttaa ja olla avuksi. Tästä täytyykin ottaa joka vuotinen tapa, että ilahduttaa ihan tuntemattomia ihmisiä jouluisin ja miks ei muutenkin!

Nyt mä juon aamukahvin (10 pistettä sille joka arvaa mistä mukista!), pakkaan ruoat ja lahjat mukaan ja lähdetään joulun viettoon vanhempieni luokse.

♥  OIKEIN IHANAA JA HERKULLISTA JOULUA TEILLE KAIKILLE! ♥

Kommentit (10)

Ihan superhienoja pipareita, eihän noita raaskisi syödä ollenkaan! Oikein maistuvaa ja rauhallista joulua. 🙂

Voi kiitos! 🙂 Ja samoin sinne, ihanaa joulua!

Vau! Tosi kauniita ja tarkasti tehtyjä :> Oletko ajatellut myydä näitä vaikka jossain myyjäisissä/markkinoilla? Ostaisin heti! <3 Hyvää Joulua!!

Kiitos paljon! 🙂 Oon mä ajatellut, se olis oikeasti tosi ihanaa. Ja jos olis joku oma herkkupuoti niin siellä varmasti olis näitä myynnissä. ♥ Hyvää joulua!

Ihanasti koristeltuja pipareita… oikein Hyvää Joulua koko teidän porukalle!

T: Marja ja Päiviksen tontut

Kiitos!

Ja HYVÄÄ JOULUA myös teidän perheelle täältä kaikilta! 🙂

Nämä ovat niin kauniita!♥♥
Ihanaa, että olet auttanut muita. Sinulla on kultainen sydän Minka!
Nauti nyt itsekin joulusta ja ota rennosti!:)

Voi kiitos! Muiden auttaminen on lähellä sydäntä, yleensä auttaminen liittyy jollain tapaa eläimiin mutta nyt kun löysin tuon sivuston niin aion kyllä varmasti ilahduttaa sitä kautta muitakin perheitä 🙂

Täällä on nautittu ja otettu rennosti, toivottavasti sielläkin! 🙂

Voi, kettuja! Ovatpa taas niiiin ihania.
Kyllä sä tarttet sen oman pudin / pienen tunnelmalliseen kuppilan <3

Kettuja olikin erityisen kiva koristella! 🙂

Ja niin tarvitsen, asia josta oon taas unelmoinut ihan päivittäin! ♥

Kommentoi juttua: HYVÄÄ JOULUA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Blogissa nyt resepti helppoon ja herkulliseen kasvispastaan! 🌱 Päälle on ripoteltu ravintohiivahiutaleita, jotka tuovat ruokiin kivan "pähkinäisen & juustoisen" vivahteen 😋 Onko ravintohiivahiutaleet sulle tuttuja? Suosittelen kokeilemaan niitä joskus! 😊 #kasvisruoka #kasvis #kasvispasta #vege #vegaaninen #vegaani #ruokablogi #ravintohiivahiutale #ravintohiivahiutaleet #hiivahiutaleet #vegaanihaaste #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #food #pasta #foodblog #vegetarin #vegan #eatyourgreens #nutritionalyeast #nooch
  • Tää itse tehty talvinen maisema lasipurkissa ja siellä loistava kynttilä luovat ihanaa tunnelmaa kotiin ❤️ #talvi #kynttilät #itsetehty #sisustus #sisustisidea #candles #winter #diy #home #homedecor
  • Tein kolmen suklaan juustokakkua eilisiin juhliin✨ #leivonta #leivontablogi #leivontapäivä #leivojakoristele #ihanitsetehty #juustokakku #kakku #synttärikakku #syntymäpäiväkakku #suklaakakku #suklaajuustokakku #kolmensuklaanjuustokakku #tummasuklaa #maitosuklaa #valkosuklaa #suklaa #marjat #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #baking #bakinblog #bakingday #cake #cheesecake #chocolatecheesecake #chocolate #birthdaycake #berries
  • Mun lempparityyppi ja yksi lempparitauluista ❤️ Kaupallinen yhteistyö @desenio ✨ Vielä tämän päivän ajan saat 25% alennuksen Desenion valikoimasta koodilla "KAAKAOKERMAVAAHDOLLA" *Ei koske kehyksiä, handpicked-, collaboration- ja persoonallisia julisteita. 
#yhteistyö #desenio #julisteet #deseniotaulut #deseniojulisteet #lastenhuone #lastenhuoneensisustus #taapero #tauluseinä #sisustus #desenioposters #home #homedecor #kidsroom #art #decoration #toddler #kidsroomdecor #loveyoutothemoonandback
  • Ihanaa kun saatiin taas lisää lunta! ❄️ #talvi #muumimuki #kahvi #kahvihetki #hentolumisade #muumitalvimuki #talvimuki #moominmug #winter #wintermug #moominwintermug #lightsnowfall #moominlightsnowfall #moomintroll #tovejansson #moominofficial #wintermoomin #moomins #muminmugg
  • Kaupallinen yhteistyö @desenio ✨ Edellisen kuvan lastenhuoneen julisteiden lisäksi löysin muutaman kivan Desenion julisteen myös keittiöön! 😊 Kurkkaa alennuskoodi Desenion nettikauppaan edellisestä kuvasta tai blogin uudesta postauksesta ❤️ Mukavaa keskiviikkoa! #yhteistyö #desenio #deseniojulisteet #deseniotaulut #juliste #julisteet #keittiö #sisustus #pannukakut #herkkuhetki #kodinsisustus #desenioposters #posters #kitchen #kitchenposter #bonappetit #pancakes #bananapancakes #homeinterior #
  • Kaupallinen yhteistyö @desenio ❤️ Sain toteuttaa yhteistyössä Desenion kanssa ihanan tauluseinän meidän pojan sänkynurkkaukseen. Blogissa postaus sekä alennuskoodi ja lisää kuvia lopputuloksesta. Näiden lisäksi valitsin myös keittiöön muutaman kivan taulun 😊 
Tässä kuvassa olevat taulut vasemmalta oikealle:
▪️Forest Animals
▪️Moon and Back
▪️Penguin family
▪️Three penguins
Koodilla "KAAKAOKERMAVAAHDOLLA" saat 25% alennusta julisteista* 10.1. asti. Seuraa @desenio
löytääksesi lisää inspiraatiota! *Ei koske kehyksiä tai handpicked-, collaboration- ja persoonallisia julisteita. #desenio #yhteistyö #taulut #tauluseinä #deseniojulisteet #julisteet #lastenhuone #lastenhuoneensisustus #eläintaulu #sisustus #home #homedecor #posters #desenioposters #kidsroom #art #decoration #instahome #interiordesign #kidsroomdecor

minkavi

X