VANILJAINEN MUSTIKKA-BANAANISMOOTHIE

Tää se vaan on päivästä toiseen mun suosikkini kaikista smoothieista mitä oon tehnyt. Maustamatonta jogurttia, muutama banaani, jäisiä mustikoita ja loppusilauksena Alpron vaniljan makuista soijamaitoa. Ihan paras yhdistelmä!

Vaniljainen mustikka-banaanismoothie kahdelle
2dl maustamatonta luonnonjogurttia
2dl vaniljasoijamaitoa
2 banaania
2dl pakastemustikoita

1. Soseuta luonnonjogurtti ja banaanit tehosekoittimessa. Lisää joukkoon jäiset mustikat, kaada päälle soijamaito ja soseuta tasaiseksi.
2. Kaada laseihin ja koristele esimerkiksi siemenillä, mustikoilla tai gojimarjoilla. Tarjoile heti.

Joulun herkuttelun jälkeen tekee taas entistä enemmän mieli puhdasta ja kevyempää ruokaa. Ollaan ostettu kaapit täyteen vihanneksia ja kokkailtu erilaisia ruokaisia salaatteja, keittoja ja munakkaita. Luultavasti blogiinkin päätyy taas enemmän kasvispainoitteisia reseptejä, tofuruokia ja mm. hunajalla makeutettuja pannukakkuja.

Pian lähdetään Maunon kanssa lenkille ja sit aletaan kokkailemaan, mukavaa päivää!

Kommentit (7)

Oo, mä rakastan syödä tofuruokia, mutten vaan osaa juurikaan itse niitä kokata (savutofu poikkeuksena, kun on jo pelkästään niin hyvää :D), joten jään innolla odottamaan tofureseptejä! 🙂

Leppoisaa loppiaista!

Mä rakastan kans tofuruokia, mutta mies on aina vähän sillee "naah taasko jotain tofua.." Mut sit kuitenkin tykkää kun maistaa, hah! Täytyypä laittaa muutamia reseptejä tänne, niitä aina kerääntyy mut osa jää kokonaan julkaisematta.

Mustikasta tulee kyllä kieltämättä kaunis väri! Ja nyt mä jäin miettimään tota luumun lisäämistä, voin melkein kuvitella sen värin mut silti tekis mieli itekin kokeilla 😀 Tuli muuten mieleen mun raparperi-smoothie, josta kuvittelin sellaista kauniin pirtsakkaa.. mut eihän siitä tietenkään tullut muuta kuin sellainen tylsä ja hailakan värinen!

Niin ja pitää vielä kehua, että onpa kauniin värinen smoothie! Mä tein tänään vihersmoothien, jonka estetiikka kärsi siinä vaiheessa jonkin verran, kun löin perään kourallisen kuivattuja luumuja – edes mustikka ei enää pelastanut sitä. 😀

*slurps* näyttääpä herkulliselta, tämä menee kyllä testiin! Tänään aamulla tein sun ohjeella kaura-pataleipää tädille tuliaisiksi! ☺

Tää on mun ehdoton suosikki! Harmi kun tota vaniljan makuista soijamaitoa ei saa meidän lähellä olevista pienemmistä ruokakaupoista, täytyy välillä käydä ihan vaan sen takia jossain isommassa kaupassa. On aina kiva kuulla, kun oot kokeillut jotain reseptejä täältä blogista! 🙂

Ihana smoothie ja upeat kuvat!:) Olen tehnytkin tänä talvena paljon smoothieita välipalaksi, ja just mustikka-luonnonjogurtticombo on vakio. Toi vaniljasoijamaito on varmaan ihana lisä ja banaanejakin meillä kuluu joten pitää kokeilla!:)

Kiitos Heidi! 🙂 Tää smoothie on tosiaan mun lemppari aina vaan, toi banaanin ja mustikan yhdistelmä on todella toimiva. Siihen kun lisää vielä vaniljan makuisen soijamaidon niin nam! Kannattaa kokeilla! 🙂

Kommentoi juttua: VANILJAINEN MUSTIKKA-BANAANISMOOTHIE

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • ✨Minä toivon enemmän kuin uskotkaan, että tiedät mikä ihme sinä oletkaan. Ja minä toivon enemmän kuin arvaatkaan, että tulet aina juuri tuollaisena pysymään.✨
Alisa Martikainen - Sinä olet minun kaunein runoni
🎈 Paljon onnea Hemmo 3 vee! 🎈
  • Kaupallinen yhteistyö @sigdalbakerisuomi✨
Tässä vinkki ihan mielettömään kesäherkkuun! Rapeat Sigdal-näkkileivät taipuvat moneen ja ovat sekä hyvän makuisia että ravintorikkaita. Näkkärit sisältävät mausta riippuen mm. gluteenitonta kauraa, spelttiä, kurpitsansiemeniä, yrttejä ja merisuolaa.
▪️Kuvan rapeat kesäherkut ovat gluteenittomia Sigdal Bakerin kaura-näkkileipiä.
▪️Sipaise näkkärin päälle vuohenjuustolevitettä ja ripottele päälle tuoreita marjoja sekä rouhittuja pähkinöitä. Viimeistele herkut hunajalla ja timjamilla.
▪️Täytetyt näkkileivät sopivat tarjoiltavaksi niin kahvin kanssa kuin illanistujaisiin tai vaikka piknikille, sillä näkkärit on helppo ja nopea valmistaa missä vain!
×
×
×
#sigdalbakeri #sigdalbakerisuomi #yhteistyö #kesäherkku #näkkileipä #näkkäri #tarjoiluideat #kesäjuhlat #vuohenjuusto #marjat #gluteeniton #herkkuhetki #boksiapp
  • Täällä on pidetty pientä blogilomaa ihan vahingossa, sillä tuntuu että aika ei ole vain millään riittänyt blogin päivittämiseen. Muutamia ihania herkkureseptejä ja juttua takapihan muutoksesta sekä kodin sisustuksesta on kuitenkin tulossa, joten blogiloma taitaa pian loppua sillä asiaa olisi vaikka kuinka paljon 😄👌
×
×
×
#aamupala #aamukahvi #kahvi #kahvihetki #jogurtti #marjat #kesä #kesäloma #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #coffee #morningcoffee #breakfast #brekkielove #brekkiebowl #summerholiday
  • 🌿Kaupallinen yhteistyö @matsmart.fi 🌿
Ootko huomannut, että Matsmartissa on nykyään myös Beauty Sale-puoli? Sieltä löytyy jopa -80% alennuksella luonnonkosmetiikkaa, hiustuotteita, meikkejä ja ihonhoitotuotteita! 🌸
▪️Näiden lisäksi pelastin taas ison kasan smoothieita, kahvia, chiansiemeniä, pillimehuja, pastaa, papuja ja muita ruokatarvikkeita!
▪️Koodilla YMPÄRISTÖ6 saat 5€ alennusta yli 30€ tilauksesta.
@matsmart.fi #matsmartsuomi #hävikkiruoka
×
×
×
#yhteistyö #kaupallinenyhteistyö #ruokahävikki #olematsmart #luomuruoka #ruokaostosket #luonnonkosmetiikka
  • Huomenta! 🌞 Me noustiin tänään aikaisin ja malttamattomina odotellaan takapihalla yhtä ihanaa lähetystä saapuvaksi! Ollaan touhuttu koko viikko kaikenlaista, joten tänään vietetään kotipäivää ja laitetaan pihaa kuntoon 😊 Ihanaa perjantaita! 🌿
×
×
×
#aamupala #aamiainen #aamukahvi #takapiha #terassi #kahvihetki #kesäloma #instablogitfinland #meilläkotona #kesä #kesäaamu #goodmorning #breakfast #coffee #morningcoffee #breakfastideas #brekkielove #brekkiebowl #summer #summerholiday #lifeisgood
  • Me vietettiin eilen ihana päivä Koiramäen Pajutallilla! 🌿 Käytiin ihastelemassa uusittua Peikkometsää ja moikkaamassa minipossuja, kaneja, lampaita ja kanalan väkeä. Täällä on niin paljon kaikkea ihanaa, kuten sisustuspuoti ja uunituoreita korvapuusteja! Kirjoittelin myös blogiin meidän päivästä, linkki postaukseen löytyy profiilista 😙 @koiramaen.pajutalli
×
×
×
#koiramäenpajutalli #pajutalli #uusipostausblogissa #menovinkki #kesäloma #tekemistä #lapsiperhe #sisustus #sisustuspuoti #sisustusmyymälä #visittuusula #sisustusinspiraatio #peikkometsä #kotiliesi #kotiliesiruokablogit
  • Aurinkoista huomenta! ☀️ Tänään on luvassa kiva päivä, toivottavasti sulla myös 😙
×
×
×
#huomenta #aamu #aamupala #aamiainen #aamukahvi #kahvi #takapiha #mansikat #muumimuki #muuminpäivä #muuminpäivämuki #peikonlehti #instablogitfinland #meilläkotona #goodmorning #breakfast #brekkiebowl #brekkielove #coffee #moominmug #moominsdaymug #morning #terrace #lifeisgood

minkavi

X