VANILJAINEN MUSTIKKA-BANAANISMOOTHIE

Tää se vaan on päivästä toiseen mun suosikkini kaikista smoothieista mitä oon tehnyt. Maustamatonta jogurttia, muutama banaani, jäisiä mustikoita ja loppusilauksena Alpron vaniljan makuista soijamaitoa. Ihan paras yhdistelmä!

Vaniljainen mustikka-banaanismoothie kahdelle
2dl maustamatonta luonnonjogurttia
2dl vaniljasoijamaitoa
2 banaania
2dl pakastemustikoita

1. Soseuta luonnonjogurtti ja banaanit tehosekoittimessa. Lisää joukkoon jäiset mustikat, kaada päälle soijamaito ja soseuta tasaiseksi.
2. Kaada laseihin ja koristele esimerkiksi siemenillä, mustikoilla tai gojimarjoilla. Tarjoile heti.

Joulun herkuttelun jälkeen tekee taas entistä enemmän mieli puhdasta ja kevyempää ruokaa. Ollaan ostettu kaapit täyteen vihanneksia ja kokkailtu erilaisia ruokaisia salaatteja, keittoja ja munakkaita. Luultavasti blogiinkin päätyy taas enemmän kasvispainoitteisia reseptejä, tofuruokia ja mm. hunajalla makeutettuja pannukakkuja.

Pian lähdetään Maunon kanssa lenkille ja sit aletaan kokkailemaan, mukavaa päivää!

Kommentit (7)

Oo, mä rakastan syödä tofuruokia, mutten vaan osaa juurikaan itse niitä kokata (savutofu poikkeuksena, kun on jo pelkästään niin hyvää :D), joten jään innolla odottamaan tofureseptejä! 🙂

Leppoisaa loppiaista!

Mä rakastan kans tofuruokia, mutta mies on aina vähän sillee "naah taasko jotain tofua.." Mut sit kuitenkin tykkää kun maistaa, hah! Täytyypä laittaa muutamia reseptejä tänne, niitä aina kerääntyy mut osa jää kokonaan julkaisematta.

Mustikasta tulee kyllä kieltämättä kaunis väri! Ja nyt mä jäin miettimään tota luumun lisäämistä, voin melkein kuvitella sen värin mut silti tekis mieli itekin kokeilla 😀 Tuli muuten mieleen mun raparperi-smoothie, josta kuvittelin sellaista kauniin pirtsakkaa.. mut eihän siitä tietenkään tullut muuta kuin sellainen tylsä ja hailakan värinen!

Niin ja pitää vielä kehua, että onpa kauniin värinen smoothie! Mä tein tänään vihersmoothien, jonka estetiikka kärsi siinä vaiheessa jonkin verran, kun löin perään kourallisen kuivattuja luumuja – edes mustikka ei enää pelastanut sitä. 😀

*slurps* näyttääpä herkulliselta, tämä menee kyllä testiin! Tänään aamulla tein sun ohjeella kaura-pataleipää tädille tuliaisiksi! ☺

Tää on mun ehdoton suosikki! Harmi kun tota vaniljan makuista soijamaitoa ei saa meidän lähellä olevista pienemmistä ruokakaupoista, täytyy välillä käydä ihan vaan sen takia jossain isommassa kaupassa. On aina kiva kuulla, kun oot kokeillut jotain reseptejä täältä blogista! 🙂

Ihana smoothie ja upeat kuvat!:) Olen tehnytkin tänä talvena paljon smoothieita välipalaksi, ja just mustikka-luonnonjogurtticombo on vakio. Toi vaniljasoijamaito on varmaan ihana lisä ja banaanejakin meillä kuluu joten pitää kokeilla!:)

Kiitos Heidi! 🙂 Tää smoothie on tosiaan mun lemppari aina vaan, toi banaanin ja mustikan yhdistelmä on todella toimiva. Siihen kun lisää vielä vaniljan makuisen soijamaidon niin nam! Kannattaa kokeilla! 🙂

Kommentoi juttua: VANILJAINEN MUSTIKKA-BANAANISMOOTHIE

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Blogissa nyt resepti helppoon ja herkulliseen kasvispastaan! 🌱 Päälle on ripoteltu ravintohiivahiutaleita, jotka tuovat ruokiin kivan "pähkinäisen & juustoisen" vivahteen 😋 Onko ravintohiivahiutaleet sulle tuttuja? Suosittelen kokeilemaan niitä joskus! 😊 #kasvisruoka #kasvis #kasvispasta #vege #vegaaninen #vegaani #ruokablogi #ravintohiivahiutale #ravintohiivahiutaleet #hiivahiutaleet #vegaanihaaste #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #food #pasta #foodblog #vegetarin #vegan #eatyourgreens #nutritionalyeast #nooch
  • Tää itse tehty talvinen maisema lasipurkissa ja siellä loistava kynttilä luovat ihanaa tunnelmaa kotiin ❤️ #talvi #kynttilät #itsetehty #sisustus #sisustisidea #candles #winter #diy #home #homedecor
  • Tein kolmen suklaan juustokakkua eilisiin juhliin✨ #leivonta #leivontablogi #leivontapäivä #leivojakoristele #ihanitsetehty #juustokakku #kakku #synttärikakku #syntymäpäiväkakku #suklaakakku #suklaajuustokakku #kolmensuklaanjuustokakku #tummasuklaa #maitosuklaa #valkosuklaa #suklaa #marjat #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #baking #bakinblog #bakingday #cake #cheesecake #chocolatecheesecake #chocolate #birthdaycake #berries
  • Mun lempparityyppi ja yksi lempparitauluista ❤️ Kaupallinen yhteistyö @desenio ✨ Vielä tämän päivän ajan saat 25% alennuksen Desenion valikoimasta koodilla "KAAKAOKERMAVAAHDOLLA" *Ei koske kehyksiä, handpicked-, collaboration- ja persoonallisia julisteita. 
#yhteistyö #desenio #julisteet #deseniotaulut #deseniojulisteet #lastenhuone #lastenhuoneensisustus #taapero #tauluseinä #sisustus #desenioposters #home #homedecor #kidsroom #art #decoration #toddler #kidsroomdecor #loveyoutothemoonandback
  • Ihanaa kun saatiin taas lisää lunta! ❄️ #talvi #muumimuki #kahvi #kahvihetki #hentolumisade #muumitalvimuki #talvimuki #moominmug #winter #wintermug #moominwintermug #lightsnowfall #moominlightsnowfall #moomintroll #tovejansson #moominofficial #wintermoomin #moomins #muminmugg
  • Kaupallinen yhteistyö @desenio ✨ Edellisen kuvan lastenhuoneen julisteiden lisäksi löysin muutaman kivan Desenion julisteen myös keittiöön! 😊 Kurkkaa alennuskoodi Desenion nettikauppaan edellisestä kuvasta tai blogin uudesta postauksesta ❤️ Mukavaa keskiviikkoa! #yhteistyö #desenio #deseniojulisteet #deseniotaulut #juliste #julisteet #keittiö #sisustus #pannukakut #herkkuhetki #kodinsisustus #desenioposters #posters #kitchen #kitchenposter #bonappetit #pancakes #bananapancakes #homeinterior #
  • Kaupallinen yhteistyö @desenio ❤️ Sain toteuttaa yhteistyössä Desenion kanssa ihanan tauluseinän meidän pojan sänkynurkkaukseen. Blogissa postaus sekä alennuskoodi ja lisää kuvia lopputuloksesta. Näiden lisäksi valitsin myös keittiöön muutaman kivan taulun 😊 
Tässä kuvassa olevat taulut vasemmalta oikealle:
▪️Forest Animals
▪️Moon and Back
▪️Penguin family
▪️Three penguins
Koodilla "KAAKAOKERMAVAAHDOLLA" saat 25% alennusta julisteista* 10.1. asti. Seuraa @desenio
löytääksesi lisää inspiraatiota! *Ei koske kehyksiä tai handpicked-, collaboration- ja persoonallisia julisteita. #desenio #yhteistyö #taulut #tauluseinä #deseniojulisteet #julisteet #lastenhuone #lastenhuoneensisustus #eläintaulu #sisustus #home #homedecor #posters #desenioposters #kidsroom #art #decoration #instahome #interiordesign #kidsroomdecor

minkavi

X