”Samppanjaa ja mansikoita, vadelmainen tumma suklaa vai täyteläinen red velvet…”

Osallistuin viime keskiviikkona Fazerin lanseeraamaan herkulliseen hääkakku-tastingiin, jossa pääsimme maistelemaan kondiittorimestari Eero Paulamäen loihtimia upeita kakkuja.

Jokainen sai maisteltavakseen kuutta erilaista kakkua. Eerolle sai esittää kysymyksiä ja saimme kuulla tämän hetkisistä hääkakku-trendeistä, erilaisista makuyhdistelmistä ja siitä mitä on hyvä ottaa huomioon hää- tai muun juhlakakun suunnittelussa sekä lopullisessa valinnassa.

Maisteltavana oli siis kuusi erilaista makua:

1. DARK CHOCOLATE – tumma suklaamousse, vadelma-cremeaux, vadelmahyytelö, suklaapohja

2. PINEAPPLE-COCONUT – ananasmousse, mustapippurikreemi, kookos-marenkipohja

3. MILK CHOCOLATE – maitosuklaamousse, karviaismarja-cremeaux, rukiinen keksipohja

4. WHITE CHOCOLATE – valkosuklaamousse, appelsiinilla maustettu raparperi-mansikkahyytelö

5. CHAMPAGNE – samppanjamousse, mansikka-cremeaux, mansikkakompotti, sitruunainen mantelipohja – oma lempparini!

6. RED VELVET – vadelma-cremeaux, maitosuklaavanukas

Mikä näistä voisi olla oma suosikkisi?

Fazer järjestää hääkakku-tastingeja Kluuvikadun Karl Fazer Caféssa, ja hääkakku-nimestään huolimatta kaikki herkuttelijat ovat lämpimästi tervetulleita maistelemaan näitä ihania kakkuja.

Tastingit järjestetään 27.1., 11.2., 11.3., 8.4., 6.5. ja 10.6. Tarjolla on kuusi kakkumaistiaista kahvin tai teen kera hintaan 10 € ja kuohuvan kanssa hintaan 14 €. Kannattaa siis todella varata paikat tastingiin ajoissa, sillä mukaan mahtuu 20 henkilöä / tasting. Tastingista löytyy myös gluteenittomia ja laktoosittomia versioita.


Maukkaita herkutteluhetkiä!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Fazerin sivuilla

Kiitos kutsusta Fazer!

Avainsanat

Kommentit (6)

Tossa on aika ylläreitä..suosikkini olisi luultavasti nro 4, mutta eniten haluaisin maistaa kakkosta ja kolmosta..aika erikoiset yhdistelmät ja ne vaan pitäisi kokea. 🙂 – Mama P.

Ajattelin kans itsekin raparperia suosikikseni ennen maistamista, mutta se olikin vähän makeampi kuin olin ajatellut. Ananasmousse oli ihanan raikas ja sopi hyvin yhteen tuon mustapippurikreemin kanssa, joka oli kyllä hauska yhdistelmä. Sun täytyy päästä kans maistelemaan näitä! Harmi kun kaikki tämän hetkiset tastingit näyttäis olevan jo täynnä. Tosin sanoivat tilaisuudessa, että jos kysyntää on niin mielellään järkkäävät näitä lisää 🙂

Kylläpäs tästä tastingista on nyt ollut juttua blogeissa! Minäkin ilmoittauduin tastingiin vielä kun paikkoja oli muutamana päivänä jäljellä, mutta aika pitkälle kevääseen menee. Can't wait! <3__<3

Joo meitä oli siellä varmaan lähemmäs 20 bloggaajaa, joten moni varmasti kirjoitellut näistä ihanisa kakuista 🙂 Ja sinä onnekas kerkesti saamaan paikat tastingiin, taisivat olla melkein kaikki heti täynnä. Niitä kakkuja tosiaan kannattaakin vaikka vähän odotella, niin hyviä olivat! 🙂

Nelonen♥

Voi se oli hyvää! Yllättävän makeaa tosin, ajattelin että raparperin ansiosta kakku olisi ollut vähän kirpeämpi 🙂

Kommentoi juttua: Fazer hääkakku-tasting

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Blogissa tarjolla ihanaa jäädytettyä suklaajuustokakkua. Tämä 80-luvulla suuren suosion saavuttanut kakku on päätynyt aikoinaan suomeen Nina Lincolnin kautta. Kurkkaa helppo ja herkullinen resepti blogista! 😋 #juustokakku #suklaakkaku #jäädytettysuklaakakku #ninalincolninkakku #isänpäiväkakku #leivontapäivä #leivontablogi #leivojakoristele #ihanitsetehty #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #cheesecake #chocolatecake #cake #ninalincolnscake #baking #bakingblog
  • *Kaupallinen yhteistyö: @sudio 🎧 Muistuttelen teitä vielä alekoodista Sudion valikoimaan! Saat 15% alennusta kun käytät koodia: minkavi. Lisäksi kaikki toimitukset ovat ilmaisia ja kaupan päälle saat söpöt lasinaluset 😚✌️ .
Mulla on nyt ollut jo tovin käytössä Sudion Regent-kuulokkeet sekä nämä langattomat bluetoothin avulla toimivat Nivåt. Voin lämpimästi suositella molempia 🎧✨ @sudio #yhteistyö #sudio #sudiomoments #sudiosweden #nivå #sudionivå #music #kuulokkeet #bluetoothkuulokkeet #musiikki
  • Tänä vuonna isänpäiväkakuksi valikoitui Nina Lincolnin jäädytetty suklaakakku. Oli ihan super hyvää ja kiva kun sai tehtyä juustokakun ilman liivatetta 😊 #isänpäiväkakku #juustokakku #suklaakakku #kakku #jäädytettysuklaakakku #leivonta #leivontablogi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #ninalincolnscake #cheesecake #chocolatecake #baking #bakingblog
  • Uusimmassa postauksessa ollaan joulutunnelmissa ja arvotaan ihana Ilona Pietiläisen joulukirja 🎄 #yhteistyö @docendon_kirjat #arvonta #joulu #joulukirja #tervetuloajouluun #docendo #koti #joulukoti #glögi #joulutortut #piparit #joulutunnelmaa #hmhome #christmas #chirstmasvibes
  • Blogissa nyt meidän isänpäivän tunnelmia ja brunssiherkkuja 😚☕ #uusipostausblogissa #ruokablogi #leivontablogi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #isänpäivä #isänpäiväbrunssi #brunssi #brunssiherkut #kakku #juustokakku #isänpäiväkakku #suklaakakku #tarjoiluideat #koti #sisustus #sisustusinspiraatio #brunch #fathersday #cake #cheesecake #brunchallday #home #myhome #homesweethome #interior #homeinterior
  • Hyvää isänpäivää! ❤️ #isänpäivä #brunssi #isänpäiväbrunssi #herkkuja #kakku #suklaakakku #juustokakku #isänpäiväkakku #pannacotta #brunssiherkut #kolmioleivät #juustolautanen #tarjoiluideat #fathersday #happyfathersday #brunch #cake #cheesecake
  • Tulipa leivottua pitkästä aikaa bostonkakkua 😊 Täytteenä kanelilla ja kardemummalla maustettuja omenoita + pekaanipähkinöitä. Kurkkaa herkullinen ohje blogista! ✨ Kuvan tarjotin ihanan Annan @hiilit_design valikoimasta ❤️ #leivonta #leivontablogi #leivontapäivä #pullapäivä #bostonkakku #omenaboston #bostonbulla #omenaherkku #ihanitsetehty #leivojakoristele #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #hiilit #hiilitdesign #tarjotin #baking #bakingblog #bakingday #bostoncake

minkavi

X