”Samppanjaa ja mansikoita, vadelmainen tumma suklaa vai täyteläinen red velvet…”

Osallistuin viime keskiviikkona Fazerin lanseeraamaan herkulliseen hääkakku-tastingiin, jossa pääsimme maistelemaan kondiittorimestari Eero Paulamäen loihtimia upeita kakkuja.

Jokainen sai maisteltavakseen kuutta erilaista kakkua. Eerolle sai esittää kysymyksiä ja saimme kuulla tämän hetkisistä hääkakku-trendeistä, erilaisista makuyhdistelmistä ja siitä mitä on hyvä ottaa huomioon hää- tai muun juhlakakun suunnittelussa sekä lopullisessa valinnassa.

Maisteltavana oli siis kuusi erilaista makua:

1. DARK CHOCOLATE – tumma suklaamousse, vadelma-cremeaux, vadelmahyytelö, suklaapohja

2. PINEAPPLE-COCONUT – ananasmousse, mustapippurikreemi, kookos-marenkipohja

3. MILK CHOCOLATE – maitosuklaamousse, karviaismarja-cremeaux, rukiinen keksipohja

4. WHITE CHOCOLATE – valkosuklaamousse, appelsiinilla maustettu raparperi-mansikkahyytelö

5. CHAMPAGNE – samppanjamousse, mansikka-cremeaux, mansikkakompotti, sitruunainen mantelipohja – oma lempparini!

6. RED VELVET – vadelma-cremeaux, maitosuklaavanukas

Mikä näistä voisi olla oma suosikkisi?

Fazer järjestää hääkakku-tastingeja Kluuvikadun Karl Fazer Caféssa, ja hääkakku-nimestään huolimatta kaikki herkuttelijat ovat lämpimästi tervetulleita maistelemaan näitä ihania kakkuja.

Tastingit järjestetään 27.1., 11.2., 11.3., 8.4., 6.5. ja 10.6. Tarjolla on kuusi kakkumaistiaista kahvin tai teen kera hintaan 10 € ja kuohuvan kanssa hintaan 14 €. Kannattaa siis todella varata paikat tastingiin ajoissa, sillä mukaan mahtuu 20 henkilöä / tasting. Tastingista löytyy myös gluteenittomia ja laktoosittomia versioita.


Maukkaita herkutteluhetkiä!

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Fazerin sivuilla

Kiitos kutsusta Fazer!

Avainsanat

Kommentit (6)

Tossa on aika ylläreitä..suosikkini olisi luultavasti nro 4, mutta eniten haluaisin maistaa kakkosta ja kolmosta..aika erikoiset yhdistelmät ja ne vaan pitäisi kokea. 🙂 – Mama P.

Ajattelin kans itsekin raparperia suosikikseni ennen maistamista, mutta se olikin vähän makeampi kuin olin ajatellut. Ananasmousse oli ihanan raikas ja sopi hyvin yhteen tuon mustapippurikreemin kanssa, joka oli kyllä hauska yhdistelmä. Sun täytyy päästä kans maistelemaan näitä! Harmi kun kaikki tämän hetkiset tastingit näyttäis olevan jo täynnä. Tosin sanoivat tilaisuudessa, että jos kysyntää on niin mielellään järkkäävät näitä lisää 🙂

Kylläpäs tästä tastingista on nyt ollut juttua blogeissa! Minäkin ilmoittauduin tastingiin vielä kun paikkoja oli muutamana päivänä jäljellä, mutta aika pitkälle kevääseen menee. Can't wait! <3__<3

Joo meitä oli siellä varmaan lähemmäs 20 bloggaajaa, joten moni varmasti kirjoitellut näistä ihanisa kakuista 🙂 Ja sinä onnekas kerkesti saamaan paikat tastingiin, taisivat olla melkein kaikki heti täynnä. Niitä kakkuja tosiaan kannattaakin vaikka vähän odotella, niin hyviä olivat! 🙂

Nelonen♥

Voi se oli hyvää! Yllättävän makeaa tosin, ajattelin että raparperin ansiosta kakku olisi ollut vähän kirpeämpi 🙂

Kommentoi juttua: Fazer hääkakku-tasting

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Blogissa nyt resepti helppoon ja herkulliseen kasvispastaan! 🌱 Päälle on ripoteltu ravintohiivahiutaleita, jotka tuovat ruokiin kivan "pähkinäisen & juustoisen" vivahteen 😋 Onko ravintohiivahiutaleet sulle tuttuja? Suosittelen kokeilemaan niitä joskus! 😊 #kasvisruoka #kasvis #kasvispasta #vege #vegaaninen #vegaani #ruokablogi #ravintohiivahiutale #ravintohiivahiutaleet #hiivahiutaleet #vegaanihaaste #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #food #pasta #foodblog #vegetarin #vegan #eatyourgreens #nutritionalyeast #nooch
  • Tää itse tehty talvinen maisema lasipurkissa ja siellä loistava kynttilä luovat ihanaa tunnelmaa kotiin ❤️ #talvi #kynttilät #itsetehty #sisustus #sisustisidea #candles #winter #diy #home #homedecor
  • Tein kolmen suklaan juustokakkua eilisiin juhliin✨ #leivonta #leivontablogi #leivontapäivä #leivojakoristele #ihanitsetehty #juustokakku #kakku #synttärikakku #syntymäpäiväkakku #suklaakakku #suklaajuustokakku #kolmensuklaanjuustokakku #tummasuklaa #maitosuklaa #valkosuklaa #suklaa #marjat #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #baking #bakinblog #bakingday #cake #cheesecake #chocolatecheesecake #chocolate #birthdaycake #berries
  • Mun lempparityyppi ja yksi lempparitauluista ❤️ Kaupallinen yhteistyö @desenio ✨ Vielä tämän päivän ajan saat 25% alennuksen Desenion valikoimasta koodilla "KAAKAOKERMAVAAHDOLLA" *Ei koske kehyksiä, handpicked-, collaboration- ja persoonallisia julisteita. 
#yhteistyö #desenio #julisteet #deseniotaulut #deseniojulisteet #lastenhuone #lastenhuoneensisustus #taapero #tauluseinä #sisustus #desenioposters #home #homedecor #kidsroom #art #decoration #toddler #kidsroomdecor #loveyoutothemoonandback
  • Ihanaa kun saatiin taas lisää lunta! ❄️ #talvi #muumimuki #kahvi #kahvihetki #hentolumisade #muumitalvimuki #talvimuki #moominmug #winter #wintermug #moominwintermug #lightsnowfall #moominlightsnowfall #moomintroll #tovejansson #moominofficial #wintermoomin #moomins #muminmugg
  • Kaupallinen yhteistyö @desenio ✨ Edellisen kuvan lastenhuoneen julisteiden lisäksi löysin muutaman kivan Desenion julisteen myös keittiöön! 😊 Kurkkaa alennuskoodi Desenion nettikauppaan edellisestä kuvasta tai blogin uudesta postauksesta ❤️ Mukavaa keskiviikkoa! #yhteistyö #desenio #deseniojulisteet #deseniotaulut #juliste #julisteet #keittiö #sisustus #pannukakut #herkkuhetki #kodinsisustus #desenioposters #posters #kitchen #kitchenposter #bonappetit #pancakes #bananapancakes #homeinterior #
  • Kaupallinen yhteistyö @desenio ❤️ Sain toteuttaa yhteistyössä Desenion kanssa ihanan tauluseinän meidän pojan sänkynurkkaukseen. Blogissa postaus sekä alennuskoodi ja lisää kuvia lopputuloksesta. Näiden lisäksi valitsin myös keittiöön muutaman kivan taulun 😊 
Tässä kuvassa olevat taulut vasemmalta oikealle:
▪️Forest Animals
▪️Moon and Back
▪️Penguin family
▪️Three penguins
Koodilla "KAAKAOKERMAVAAHDOLLA" saat 25% alennusta julisteista* 10.1. asti. Seuraa @desenio
löytääksesi lisää inspiraatiota! *Ei koske kehyksiä tai handpicked-, collaboration- ja persoonallisia julisteita. #desenio #yhteistyö #taulut #tauluseinä #deseniojulisteet #julisteet #lastenhuone #lastenhuoneensisustus #eläintaulu #sisustus #home #homedecor #posters #desenioposters #kidsroom #art #decoration #instahome #interiordesign #kidsroomdecor

minkavi

X