HELMIKUUN KIRPPISLÖYDÖT

Helmikuun aikana tuli käytyä kaksi kertaa kirpputorilla, jonka lisäksi tein muutamia tosi hyviä löytöjä facebook-kirppiksen kautta. Tässä siis kuukauden kirppislöydöt:

Nämä ihastuttavat pienet maustepurnukat maksoivat 3€ / kpl. Mulla on yleensä tapana kiertää kirppispöydät aina tietyssä järjestyksessä, mutta jos bongaan kauempaa jotain oikein ihanaa kuten nämä purnukat niin sit on pakko poiketa reitiltä.

Pellavatyyny kauniilla painatuksella maksoi 6€. Tämän kohdalla mietin hetken tuota hintaa, mutta tykästyin tyynyyn niin kovasti että se oli otettava mukaan. Ja tulihan tuossa kuitenkin sisätyynykin mukana, niin ei kai hinta kovin paha ollut 🙂

Muumikirja oli pakko ostaa pikkuneitiä varten, josta on kovaa vauhtia kasvamassa kunnon Muumifani. Hieman kuluneet reunat kertovat siitä, että kirjaa on selvästi luettu ja ajattelin että myös Valentina varmaan tykkää tästä kovasti. Kirja maksoi 0,50€.

Seinälle kiinnitettävä lokero posteille on kätevä ja tällaista ratkaisua oonkin vähän kaivannut meille. Lokerosta löytää helposti tärkeät postit ja paperit. Hinta 4€.

Kirjahyllyyn on kerääntynyt jo ihan kivasti kirjoja ja suurin osa niistä on kirpputoreilta. Luen tosi paljon, mutta ongelmana on ehkä se että jos löydän jonkun hyvän kirjan niin en malta odottaa edellisen kirjan loppumista vaan aloitan jo uuden. Sit mulla saattaa olla kolme kirjaa kesken samaan aikaan. Kunhan oon saanut pari muuta kirjaa luettua, niin aloitan näistä tuon Muisto tyttärestäni-kirjan. Kirjat maksoivat yhteensä 6,50€.

Pitkä ja muhkea edestä avoin villatakki maksoi 8€. Tää on ollut jo paljon käytössä, etenkin aamuisin kun on vielä hieman vilpoista.

Vanhat kauniit kahvilusikat löytyi pöydästä, jossa oli paljon erilaisia aterimia ja astioita. Valitsin sieltä neljä ruusulusikkaa ja yhden ihan pikkuruisen lusikan. Nämä maksoivat yhteensä 0,50€. Muumikirjan kuvissa ja näiden lusikoiden alla näkyy suuri puinen kolmen valokuvan kehys, jota en muistanut kuvata erikseen. Kehys maksoi 4€ ja suunnittelin laittavani sen makuuhuoneeseen sängyn ylöpuolelle.

Helmikuun ostokset maksoivat yhteensä 31,50€.

Näistä löydöistä mun lempparit ovat varmaan nuo pippuri- ja kanelipurkit. Ja tosiaan facebook-kirpputorin kautta löysin meille kaksi astiakaappia, työpöydän sekä sängyn rungon. Paljon on siis kaikkea uutta kivaa kotona! Lisäksi ostettiin lähes käyttämätön espressokone, jota varten käytiin kaupassa jauhamassa papuja. On ollut ihanaa aloittaa aamu hyvällä kahvilla, jonka kruunaa paksu kerros maitovaahtoa.

Oon sairastellut enemmän ja vähemmän jo yli kuukauden verran, jatkuvasti on ollut pientä flunssaa joka on välillä pahentunut ja sitten taas helpottanut. Eilen kävin uudestaan lääkärissä ja sain antibioottikuurin. Tää viikonloppu taitaa mennä taas lepäillessä. Toivottavasti nyt helpottais, sillä ensi viikolla on ihan pakko olla kunnossa.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Avainsanat

Kommentit (4)

Maustepurkit ja lusikat on kivoja 🙂

Noi purkit on kyllä aivan ihanat, onneksi löysin ne! 🙂

Kivoja löytöjä olet taas tehnyt! 🙂 Mulla on vähän sama juttu kirjojen kanssa: tälläkin hetkellä on neljä kirjaa yhtä aikaa luettavana….

Kiitos! 🙂 Ai säkin luet montaa kirjaa samaan aikaan, heh! 🙂

Kommentoi juttua: HELMIKUUN KIRPPISLÖYDÖT

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X