Ihanaa kun on perjantai ja pitkästä aikaa vapaa viikonloppu ilman flunssaa. Aamulla otin viimeisen antibiootin ja olo alkaa tosiaan olla jo lähes normaali. Ostin viikonlopun kunniaksi keltaisia tulppaaneja, jotka suorastaan huokuvat keväistä fiilistä. Lisäksi pöydällä odottaa pussillinen luomusitruunoita ja valkosuklaalevy, sekä persikoita ja rahkaa. Luvassa on siis leivonnantäyteinen viikonloppu ja mikäs sen parempaa!

Uudet astiakaapit täyttyivät nopeasti muumimukeista ja muista kauniista astioista. Nyt mukit ja kulhot ovat aina esillä ja ilahduttavat mua joka kerta kun katson keittiöön päin 🙂

Kevään ja kesän tullen talviset muumimukit saavat väistyä takavasemmalle, sillä tästä eteenpäin kahvit, kaakaot ja teet juodaan pirteämmistä kesämukeista.

Hurraa-mukista juon kyllä  vuoden ympäri, mutta nämä talvisemmat jäävät nyt vähemmälle käytölle 🙂

Nyt juon kupin herkkukahvia ja sitten valmistan pizzataikinan iltaa varten.

Ihanaa perjantaita! ♥

Kommentit (10)

Oon niin kade tosta kaapista.. haaveena on ostaa itselle kans että saa astiat noin esille.. 🙂

Mäkin olin pitkään etsinyt sopivaa kappia, kunnes löysin kaksi samanlaista yhden kirppiksen kautta. Toivottavasti säkin löydät jonkun kivan kaapin itsellesi! 🙂

Mulla on kanssa haaveena löytää astiakaappi, johon saan esille kaikki ihanat muumiastiat!:) Tosi kivan näköinen kokoelma ja kauniisti ovat nyt mukit esillä!:)

On kyllä ihanaa kun mukit ovat esillä ja ilahduttamassa kokoajan. Kummasti tuli myös tilaa noihin keittiön kaappeihin nyt kun kaikki mukit ja kulhot ovat sieltä pois 🙂 Kiitos!

Ihanasti mukit esillä, mutta itse en uskaltaisi lasihyllyillä pitää.. Tiedän tapauksia joissa astiat tulleet ryminällä alas

Heh, ihan hyvä kun otit asian esille, nyt mä vielä tarkistin noi lasihyllyt kertaalleen ja oon varmaan entistä varovaisempi mukeja ja kulhoja ottaessani 🙂 Olis kyllä aika kamalaa jos joku noista hyllyistä romahtaisi..! 🙁

Kyllähän se on niin että lasihyllyjen pitäisi kestää kun ei ylitä sitä max. painorajoitusta ja varovasti laittaa mukit/kulhot ettei pintäjännitys laukea. Ei ollut tarkoitus pelotella 😀 Itse tullut vain varovaiseksi kun tuttavapiirissä sattunut näitä ikäviä rikkoutumisia 🙁

Hei apua älä pelottele 😀 Onneks noi kaapit on tosi kestävän oloisia ja lueskelin valmistajan sivuilta vielä et miten noi kestää. Mut en kyllä ala jos ykskin hylly romahtaa!

Onpas sinulla komea kokoelma muumimukeja!
Meidän huushollista löytyy yksi, hihih.. 🙂

Heh, joo näitä mukeja on kertynyt jo aikamoinen määrä! Mikäs muki teiltä löytyy? 🙂

Kommentoi juttua: MUUMIMUKIT UUDESSA KAAPISSA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Blogissa tarjolla ihanaa jäädytettyä suklaajuustokakkua. Tämä 80-luvulla suuren suosion saavuttanut kakku on päätynyt aikoinaan suomeen Nina Lincolnin kautta. Kurkkaa helppo ja herkullinen resepti blogista! 😋 #juustokakku #suklaakkaku #jäädytettysuklaakakku #ninalincolninkakku #isänpäiväkakku #leivontapäivä #leivontablogi #leivojakoristele #ihanitsetehty #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #cheesecake #chocolatecake #cake #ninalincolnscake #baking #bakingblog
  • *Kaupallinen yhteistyö: @sudio 🎧 Muistuttelen teitä vielä alekoodista Sudion valikoimaan! Saat 15% alennusta kun käytät koodia: minkavi. Lisäksi kaikki toimitukset ovat ilmaisia ja kaupan päälle saat söpöt lasinaluset 😚✌️ .
Mulla on nyt ollut jo tovin käytössä Sudion Regent-kuulokkeet sekä nämä langattomat bluetoothin avulla toimivat Nivåt. Voin lämpimästi suositella molempia 🎧✨ @sudio #yhteistyö #sudio #sudiomoments #sudiosweden #nivå #sudionivå #music #kuulokkeet #bluetoothkuulokkeet #musiikki
  • Tänä vuonna isänpäiväkakuksi valikoitui Nina Lincolnin jäädytetty suklaakakku. Oli ihan super hyvää ja kiva kun sai tehtyä juustokakun ilman liivatetta 😊 #isänpäiväkakku #juustokakku #suklaakakku #kakku #jäädytettysuklaakakku #leivonta #leivontablogi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #ninalincolnscake #cheesecake #chocolatecake #baking #bakingblog
  • Uusimmassa postauksessa ollaan joulutunnelmissa ja arvotaan ihana Ilona Pietiläisen joulukirja 🎄 #yhteistyö @docendon_kirjat #arvonta #joulu #joulukirja #tervetuloajouluun #docendo #koti #joulukoti #glögi #joulutortut #piparit #joulutunnelmaa #hmhome #christmas #chirstmasvibes
  • Blogissa nyt meidän isänpäivän tunnelmia ja brunssiherkkuja 😚☕ #uusipostausblogissa #ruokablogi #leivontablogi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #isänpäivä #isänpäiväbrunssi #brunssi #brunssiherkut #kakku #juustokakku #isänpäiväkakku #suklaakakku #tarjoiluideat #koti #sisustus #sisustusinspiraatio #brunch #fathersday #cake #cheesecake #brunchallday #home #myhome #homesweethome #interior #homeinterior
  • Hyvää isänpäivää! ❤️ #isänpäivä #brunssi #isänpäiväbrunssi #herkkuja #kakku #suklaakakku #juustokakku #isänpäiväkakku #pannacotta #brunssiherkut #kolmioleivät #juustolautanen #tarjoiluideat #fathersday #happyfathersday #brunch #cake #cheesecake
  • Tulipa leivottua pitkästä aikaa bostonkakkua 😊 Täytteenä kanelilla ja kardemummalla maustettuja omenoita + pekaanipähkinöitä. Kurkkaa herkullinen ohje blogista! ✨ Kuvan tarjotin ihanan Annan @hiilit_design valikoimasta ❤️ #leivonta #leivontablogi #leivontapäivä #pullapäivä #bostonkakku #omenaboston #bostonbulla #omenaherkku #ihanitsetehty #leivojakoristele #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #hiilit #hiilitdesign #tarjotin #baking #bakingblog #bakingday #bostoncake

minkavi

X