Jatketaan vielä hetki intialaisen teeman parissa ja tällä kertaa jälkiruoalla, joka oli helppo valmistaa ja toimi loistavana virkistäjänä illan päätteeksi. Parhaan lopputuloksen juomaan saa käyttämällä tuoretta mangoa, mutta sitä ei löytynytkään kaupoista, joten käytimme sen sijaan valmista mangososetta.

Mangolassi 7 isoa annosta
7 mangopilttiä
3,5dl paksua maustamatonta jogurttia
3,5dl kylmää maitoa
1 sitruuna

1. Sekoita mangosose, maito ja jogurtti tehosekoittimessa. Purista joukkoon hieman sitruunan mehua ja lisää halutessasi muutama jääpala.
2. Tarjoile mangolassi kylmänä ja purista päälle sitruunan mehua juuri ennen tarjoilua.

Alkuperäinen resepti kirjasta Löytöretki Intian keittiöihin.

Mikäli saatavilla on tuoreita kypsiä mangoja, voit käyttää myös niitä. Tähän määrään tarvitaan mangoa noin 500-600g. Mangolassin voi helposti tehdä valmiiksi isoon kannuun jääkaappiin odottamaan. Jälkiruoan lisäksi juoma toimii hyvin myös helteisen kesäpäivän piristäjänä.

Iloista lauantaita!

Avainsanat

Kommentit (6)

Tämä on varmasti hyvää 🙂
Joskus miettinyt olisiko langoista lappapuuro hyvää(vatkattu marjapuuro) 🙂
Nunnu

Mangosta tehty siis 🙂
Nunnu

Mukava kuulla,uskallan siis kokeilla 🙂
Nunnu

On kyllä tosiaan hyvää! Ja myös mangoista tehty vatkattu puuro on hyvää, oon joskus maistanut 🙂

Tulin vastavierailulle blogiisi 🙂 – ja huomasin, että sinulla onkin kiva blogi. Yhdessä ystävien/sukulaisten kanssa tehdyt illalliset on ihan parhautta ja kiva idea ottaa aina joku eri teema niihin punaiseksi langaksi.

Kiva kun tulit vierailulle ja kiitos kommentistasi! 🙂 Yhteiset illanistujaiset ja kokkaushetket ovat tosiaan ihania ja tärkeitä hetkiä läheisten kanssa 🙂

Kommentoi juttua: RAIKAS MANGOLASSI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Blogissa nyt resepti helppoon ja herkulliseen kasvispastaan! 🌱 Päälle on ripoteltu ravintohiivahiutaleita, jotka tuovat ruokiin kivan "pähkinäisen & juustoisen" vivahteen 😋 Onko ravintohiivahiutaleet sulle tuttuja? Suosittelen kokeilemaan niitä joskus! 😊 #kasvisruoka #kasvis #kasvispasta #vege #vegaaninen #vegaani #ruokablogi #ravintohiivahiutale #ravintohiivahiutaleet #hiivahiutaleet #vegaanihaaste #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #food #pasta #foodblog #vegetarin #vegan #eatyourgreens #nutritionalyeast #nooch
  • Tää itse tehty talvinen maisema lasipurkissa ja siellä loistava kynttilä luovat ihanaa tunnelmaa kotiin ❤️ #talvi #kynttilät #itsetehty #sisustus #sisustisidea #candles #winter #diy #home #homedecor
  • Tein kolmen suklaan juustokakkua eilisiin juhliin✨ #leivonta #leivontablogi #leivontapäivä #leivojakoristele #ihanitsetehty #juustokakku #kakku #synttärikakku #syntymäpäiväkakku #suklaakakku #suklaajuustokakku #kolmensuklaanjuustokakku #tummasuklaa #maitosuklaa #valkosuklaa #suklaa #marjat #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #baking #bakinblog #bakingday #cake #cheesecake #chocolatecheesecake #chocolate #birthdaycake #berries
  • Mun lempparityyppi ja yksi lempparitauluista ❤️ Kaupallinen yhteistyö @desenio ✨ Vielä tämän päivän ajan saat 25% alennuksen Desenion valikoimasta koodilla "KAAKAOKERMAVAAHDOLLA" *Ei koske kehyksiä, handpicked-, collaboration- ja persoonallisia julisteita. 
#yhteistyö #desenio #julisteet #deseniotaulut #deseniojulisteet #lastenhuone #lastenhuoneensisustus #taapero #tauluseinä #sisustus #desenioposters #home #homedecor #kidsroom #art #decoration #toddler #kidsroomdecor #loveyoutothemoonandback
  • Ihanaa kun saatiin taas lisää lunta! ❄️ #talvi #muumimuki #kahvi #kahvihetki #hentolumisade #muumitalvimuki #talvimuki #moominmug #winter #wintermug #moominwintermug #lightsnowfall #moominlightsnowfall #moomintroll #tovejansson #moominofficial #wintermoomin #moomins #muminmugg
  • Kaupallinen yhteistyö @desenio ✨ Edellisen kuvan lastenhuoneen julisteiden lisäksi löysin muutaman kivan Desenion julisteen myös keittiöön! 😊 Kurkkaa alennuskoodi Desenion nettikauppaan edellisestä kuvasta tai blogin uudesta postauksesta ❤️ Mukavaa keskiviikkoa! #yhteistyö #desenio #deseniojulisteet #deseniotaulut #juliste #julisteet #keittiö #sisustus #pannukakut #herkkuhetki #kodinsisustus #desenioposters #posters #kitchen #kitchenposter #bonappetit #pancakes #bananapancakes #homeinterior #
  • Kaupallinen yhteistyö @desenio ❤️ Sain toteuttaa yhteistyössä Desenion kanssa ihanan tauluseinän meidän pojan sänkynurkkaukseen. Blogissa postaus sekä alennuskoodi ja lisää kuvia lopputuloksesta. Näiden lisäksi valitsin myös keittiöön muutaman kivan taulun 😊 
Tässä kuvassa olevat taulut vasemmalta oikealle:
▪️Forest Animals
▪️Moon and Back
▪️Penguin family
▪️Three penguins
Koodilla "KAAKAOKERMAVAAHDOLLA" saat 25% alennusta julisteista* 10.1. asti. Seuraa @desenio
löytääksesi lisää inspiraatiota! *Ei koske kehyksiä tai handpicked-, collaboration- ja persoonallisia julisteita. #desenio #yhteistyö #taulut #tauluseinä #deseniojulisteet #julisteet #lastenhuone #lastenhuoneensisustus #eläintaulu #sisustus #home #homedecor #posters #desenioposters #kidsroom #art #decoration #instahome #interiordesign #kidsroomdecor

minkavi

X