Jatketaan vielä hetki intialaisen teeman parissa ja tällä kertaa jälkiruoalla, joka oli helppo valmistaa ja toimi loistavana virkistäjänä illan päätteeksi. Parhaan lopputuloksen juomaan saa käyttämällä tuoretta mangoa, mutta sitä ei löytynytkään kaupoista, joten käytimme sen sijaan valmista mangososetta.

Mangolassi 7 isoa annosta
7 mangopilttiä
3,5dl paksua maustamatonta jogurttia
3,5dl kylmää maitoa
1 sitruuna

1. Sekoita mangosose, maito ja jogurtti tehosekoittimessa. Purista joukkoon hieman sitruunan mehua ja lisää halutessasi muutama jääpala.
2. Tarjoile mangolassi kylmänä ja purista päälle sitruunan mehua juuri ennen tarjoilua.

Alkuperäinen resepti kirjasta Löytöretki Intian keittiöihin.

Mikäli saatavilla on tuoreita kypsiä mangoja, voit käyttää myös niitä. Tähän määrään tarvitaan mangoa noin 500-600g. Mangolassin voi helposti tehdä valmiiksi isoon kannuun jääkaappiin odottamaan. Jälkiruoan lisäksi juoma toimii hyvin myös helteisen kesäpäivän piristäjänä.

Iloista lauantaita!

Avainsanat

Kommentit (6)

Tämä on varmasti hyvää 🙂
Joskus miettinyt olisiko langoista lappapuuro hyvää(vatkattu marjapuuro) 🙂
Nunnu

Mangosta tehty siis 🙂
Nunnu

Mukava kuulla,uskallan siis kokeilla 🙂
Nunnu

On kyllä tosiaan hyvää! Ja myös mangoista tehty vatkattu puuro on hyvää, oon joskus maistanut 🙂

Tulin vastavierailulle blogiisi 🙂 – ja huomasin, että sinulla onkin kiva blogi. Yhdessä ystävien/sukulaisten kanssa tehdyt illalliset on ihan parhautta ja kiva idea ottaa aina joku eri teema niihin punaiseksi langaksi.

Kiva kun tulit vierailulle ja kiitos kommentistasi! 🙂 Yhteiset illanistujaiset ja kokkaushetket ovat tosiaan ihania ja tärkeitä hetkiä läheisten kanssa 🙂

Kommentoi juttua: RAIKAS MANGOLASSI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Mietin herkkuja meidän pääsiäispöytään ja muistin nämä ihanat pääsiäis-browniet! 😍 Laitoin profiiliin linkin, jonka takaa löydät nämä ja paljon muita pääsiäisherkkuja! Kuten pääsiäismarengit, perinteinen pasha, persikka-rahkapiirakka, sitruuna-macaronsit ja mango-juustokakku 🌿
.
.
.
#leivonta #pääsiäinen #suklaa #suklaamunat #browniet #pääsiäisleivontaa #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #leivojakoristele #ihanitsetehty #brownies #easter #easterbaking #chocolate
  • Blogissa nyt resepti tähän ihanaan mango-passionjuustokakkuun ja näyttävään suklaareunukseen. Suora linkki löytyy profiilista! 😗
.
.
.
#leivontablogi #juustokakku #mangojuustokakku #passionjuustokakku #mangopassionjuustokakku #mango #passion #mansikka #vadelma #macarons #valkosuklaa #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #pääsiäinen #juhlat #suklaakoriste #leivojakoristele #ihanitsetehty #cheesecake #cake #passioncheesecake #mangocheesecake #strawberries #raspberries #easter #eastercake
  • Parasta just nyt ❤️
.
.
.
#kahvi #kahvihetki #herkkuhetki #marimekko #marimekkolove #marimekkoastiat #siirtolapuutarha #marimekkosiirtolapuutarha #coffee #coffeetime #idrinkcoffeelikeagilmore #macarons #macaron #lifeisgood
  • 🌿 Kaupallinen yhteistyö: @hotelkatajanokka 🌿
Rakastan hotellien aamupaloja ja haaveilen, että saisin just nyt istua tän aamupalapöydän ääreen. Hotel Katajanokan aamupalalla pääset nauttimaan mm. tätä ihan mielettömän hyvää kaurapuuroa! Kirjoitin blogiin aamiaistarjonnasta, käy kurkkaamassa mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyy 😗
.
.
.
#yhteistyö #hotelkatajanokka #aamupala #aamiainen #hotelliaamiainen #hotelli #katajanokka #miniloma #puuro #kaurapuuro #prisonhotel #hotelbreakfast #breakfast #porridge #restaurantlinnankellari #visithelsinki
  • Smoothie time! 🌿
Tein meille ihanat smoothiet, voitte käydä stoorien puolella katsomassa mitä lapsi oli siitä mieltä 😂
.
.
.
#smoothie #kaurajogurtti #vadelmat #marjat #vegaanihaaste #aitomeininki #smoothietime #oats #vegan #berries #raspberry #organic #lifeisgood
  • Me käytiin eilen siskon kanssa kyläilemässä @urbaanivegenda luona ja saatiin vielä lähtiessä mukaan ihania vegaanisia herkkuja 😍 Tänään leikittiin pojan kanssa, että oltiin kahvilassa ja herkuteltiin yhdessä. "Tosi ihana kahvila äiti. Hyvä että jätitte meillekin kakkua!" ❤️
.
.
.
#kahvila #kahvihetki #herkkuhetki #vegaanileivonta #vegaaniherkut #tiramisu #cookie #urbaanivegenda #muumimuki #oatly #lifeisgood #coffee #coffeeandcake #vegan #veganbaking #vegancake #cake #moominmug
  • Tämä kakku on gluteeniton ja vegaaninen 😍 Lukijoiden toiveesta tein aiemmasta vegaanisesta kakusta vielä gluteenittoman version. Uusi postaus ja ohje löytyy nyt blogista! 😗
.
.
.
#kakku #leivontablogi #gluteeniton #vegaaninen #juustokakku #vuustokakku #suklaakakku #suklaajuustokakku #vegaanileivonta #vegaaninenjuustokakku #vegaanileivonta #vadelmat #suklaa #soijavispi #alprosoya #gluteenitonkakku #gluteenitonleivonta #leivojakoristele #ihanitsetehty #pirkkagluteeniton #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #baking #vegan #glutenfree #dairyfree #vegancheesecake #chocolate #glutenfreecake

minkavi

X