VIERAANA MITÄ TÄNÄÄN SYÖTÄISIIN?-OHJELMASSA

Hihii apuva! Ehkä mä nyt sit kuitenkin uskallan laittaa tän videon myös blogiini, vaikka aluksi olin sitä mieltä että en varmaan uskalla edes itse katsoa koko ohjelmaa. Minut tosiaan kutsuttiin vieraaksi Mitä tänään syötäisiin?-ohjelmaan tekemään Alexin kanssa sitruunaisia macaronseja.

https://www.youtube.com/watch?v=GVVKiTvnOeQ

Olin etukäteen vähän jännittänyt kuvauksia, mutta paikan päällä olikin kivan rento tunnelma ja oli hauskaa päästä mukaan kuvauksiin.

Pikkusiskoni Noona oli ilmiantanut blogini Ruoka Pirkka-lehteen ja sen jälkeen sain kutsun ohjelmaan. Kevään numerosta löytyy siis macaronsien ohje ja takakannessa on myös täytteeksi sopivan lemon curdin eli sitruunatahnan resepti.

Mitä tänään syötäisiin?-jakson voi käydä katsomassa täältä. Sanonpahan vaan, että taas se tuli huomattua kuinka oudolta oma ääni kuulostaakaan.. 🙂

Nyt taidan maistaa palan uunituoretta leipää ja sen jälkeen teen pääsiäismarenkeja. Mukavaa sunnuntaita!

Avainsanat

Kommentit (18)

Harvoin tulee enää tuota tv:stä katsottua, mutta nyt sattuikin juuri sopivasti televisio olemaan päällä, ja näin jakson. Luontevan ja rennon oloinen olit. Ei huomannut jännitystä.:) Se on totta, että oma ääni kuulostaa nauhoitettuna ihan erilaiselta kuin mitä sitä on itse tottunut puhuessa kuulemaan. Se on aina kauhistus, että tuollaiseltako sitä oikeasti kuulostaakin.;)

Hehe, mun reaktio oli todellakin just toi että ei hitsi kuulostanko oikeasti tuolta?! 😀 Moni onkin sanonut, että oon luontevan oloinen tuossa videossa ja itse taas olin ihan varma että jännitys paistaisi ainakin kilometrin päähän. Yllättävän rennosti siinä sit lopulta pystyi kuitenkin olemaan, vaikka uusi ja jännittävä kokemus olikin 🙂

Oon iloinen sun puolesta! 🙂 Ite oon aina halunnu telkkariin..ehkä se päivä vielä joskus koittaa 😀
Käythän kommentoimassa/katsomassa blogiani?
http://mybeatywonderland.blogspot.com
– Kommentti kommentista, lukija lukijasta (jos blogi kiinnostaa) –

Hehe, kiitos! 🙂 Käyn kurkkaamassa blogiasi!

Sattumoisin näin jakson, hienoa! :))
– Tuo on muuten totta… oma ääni kuulostaa ihan oudolta nauhotettuna 😀

Kiitos Marru! 🙂 Mun eka kommentti tosiaan oli ohjelman nähtyäni, että kuulostanko normaalistikin tolta vai vaan telkkarissa 😀

Hienoa Minka! Kiva rento video!

Kiitos Nanna! Niin rento ku nyt pysty kameroiden edessä olemaan.. 😀

Voi että, olipahan ihana video.:) Hyvä Minka! Ehkä minäkin uskaltaudun nyt viimein tekemään macaronseja, sillä eihän toi oikeastaan näyttänytkään kovin vaikealta!

Hehe, kiitos Heidi! ♥ Nyt vaan macaroneja tekemään, vaikka pääsiäiseksi! 🙂 Ja macaronit ovat siitä kivoja, että vaikka ulkomuoto ei paiston jälkeen olisikaan kaunein mahdollinen, niin ne on silti hyvän makuisia 😀

Mä näin lehden ja ohjelmankin! Olit tosi mahtava molemmissa! 😀

Kiva video;olit hyvä ja ihanat macaronit:)

Kommentoi juttua: VIERAANA MITÄ TÄNÄÄN SYÖTÄISIIN?-OHJELMASSA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Me jouduttiin tänään perumaan puistotreffit, kun tuntuu että ollaan tulossa kipeäksi. Jäätiin siis kotiin ja leivottiin pullaa 😊
.
.
.
#pullapäivä #pulla #leivonta #voisilmäpulla #voisilmäpullat #leivontablogi #leivontapäivä #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #ihanitsetehty #kahvi #kahvihetki #pullakahvit #baking #bakingblog #coffee #buttersugarbun #buttereyebun
  • Tänään me paistettiin banaanilettuja nimipäivien kunniaksi ja päätin jo aiemmin, että kerron pojan nimen täällä ja blogissa juuri tänään. Hyvää nimipäivää meidän ihana Hemmo! ❤️ Blogissa uusi postaus, jossa kerron myös mitä nimiä me oltiin aluksi suunniteltu ja miten kerroimme nimen muille ☺️
.
.
.
#nimipäivä #nimipäivät #banaaniletut #banaanipannarit #lettukestit #nallepannarit #herkkuhetki #nimpparit #taapero #heinäkuiset2016 #uusipostausblogissa #pancakes #bananapancakes #loveyoutothemoonandback
  • Viikonlopun menojen jälkeen alkoi taas arki ja tänään aamupala näytti vähän erilaiselta, kuin eilinen hotelliaamiainen 😁 Rakastu Arkeen-lautanen saatu @martinex.fi 🍍
.
.
.
#arki #maanantai #ananas #mansikka #kahvihetki #astiat #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #monday #pineapple #strawberries #coffeetime #lifeisgood
  • Tästä kakusta löytyy päältä rapea ja sisältä pehmeä marenkipohja. Reunoilla itse keitettyä kinuskia ja täytteenä kerma-mascarponevaahtoa. Päälle vielä reilusti tuoreita marjoja ja täydellinen pavlova-kakku on valmis! 😘

Tein pavlovapohjan @dansukkersuomi  ohjeella. Suora linkki uuteen postaukseen löytyy profiilista 👆

Ihanaa viikonloppua! ❤️
.
.
.
#leivonta #leivontablogi #ihanitsetehty
#pavlova #pavlovakakku #marenki #marenkikakku #kinuski #kinuskikakku #marjat #mansikkakakku #kesäkakku #kesäjuhlat #juhlatarjoilut #tarjoiluideat #leivojakoristele #gluteeniton #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #pavlovacake #meringue #meringuecake #strawberrycake #cake #glutenfree #bakingblog #baking #ilovebaking
  • Torstaista on muodostunut meillä siivouspäivä. Mun mielestä on ihanaa aloittaa perjantai ja viikonlopun vietto niin, että on edes vähän siistimpi koti 😁 Siivoan kyllä joka päivä jotain, mutta usein torstaisin vaihdan myös lakanat ja pesen lattiat jos jaksan.

Meillä on takapiha ihan mullin mallin salaojaremontin vuoksi, joten ostin muutamia yrttejä sisälle ennen kuin voidaan laittaa ne ulos multiin. Tämä yrttituukku on saatu @martinex.fi ja kuuluu ihanaan Rakastu Arkeen-sarjaan.

Onko sulla joku tietty siivouspäivä? ✨
.
.
.
#koti #siivouspäivä #olohuone #sisustus #instablogitfinland #meilläkotona #olohuoneensisustus #yrtit #yrttiruukku #rosmariini #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #martinexfi #martinex #home #homesweethome #livingroom #interior #herbs #decor #homedecor
  • Meidän sunnuntain brunssipöydästä löytyi näitä ihania rocky roadeja! Sattumina popcornia, lakritsia, vaahtokarkkeja ja suolapähkinöitä. Makean ja suolaisen yhdistelmä sopii rocky roadiin niin hyvin 😊 Kurkkaa ohje blogin uudesta postauksesta!
.
.
.
#rockyroad #suklaa #suklaaherkut #popcorn #lakritsi #suolapähkinä #vaahtokarkki #ihanitsetehty #leivontablogi #ruokablogi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #chocolate #marshmallow #peanuts #liquorise #bakingblog
  • Kaupallinen yhteistyö: @lego ✨
Meidän olohuoneen on vallannut junarata! Saatiin yhteistyönä Lego Duplo höyryjuna, josta on riittänyt iloa koko perheelle. Innostuttiin tästä niin paljon, että käytiin jo ostamassa lisäosia rataan 😀
▪️Junaa on helppo liikuttaa kevyesti painamalla eteen- ja taaksepäin.
▪️Rataan kuuluu viisi erilaista toimintopalikkaa, joiden kohdalla juna mm. pysähtyy, vaihtaa suuntaa tai valot syttyvät ja sitä voi tankata.
▪️Juna toimii myös hauskalla puhelimeen ladattavalla sovelluksella. Sen avulla junaa voi liikuttaa, vaihtaa valojen väriä, jarruttaa, antaa kuljettajalle eväitä ja pelata erilaisia junaan liittyviä pelejä.
▪️Tää rata on ollut meidän olohuoneen matolla jo viikon verran. Ollaan rakenneltu erilaisia ratoja, taloja radan ympärille ja keksitty tosi kivoja leikkejä! 😊
.
.
.
#legoduploplayoutloud #legoduplo #yhteistyö @lego #junarata #höyryjuna #duplo #duplojuna #duplot #taapero #olohuone #junaleikit

minkavi

X