VIERAANA MITÄ TÄNÄÄN SYÖTÄISIIN?-OHJELMASSA

Hihii apuva! Ehkä mä nyt sit kuitenkin uskallan laittaa tän videon myös blogiini, vaikka aluksi olin sitä mieltä että en varmaan uskalla edes itse katsoa koko ohjelmaa. Minut tosiaan kutsuttiin vieraaksi Mitä tänään syötäisiin?-ohjelmaan tekemään Alexin kanssa sitruunaisia macaronseja.

https://www.youtube.com/watch?v=GVVKiTvnOeQ

Olin etukäteen vähän jännittänyt kuvauksia, mutta paikan päällä olikin kivan rento tunnelma ja oli hauskaa päästä mukaan kuvauksiin.

Pikkusiskoni Noona oli ilmiantanut blogini Ruoka Pirkka-lehteen ja sen jälkeen sain kutsun ohjelmaan. Kevään numerosta löytyy siis macaronsien ohje ja takakannessa on myös täytteeksi sopivan lemon curdin eli sitruunatahnan resepti.

Mitä tänään syötäisiin?-jakson voi käydä katsomassa täältä. Sanonpahan vaan, että taas se tuli huomattua kuinka oudolta oma ääni kuulostaakaan.. 🙂

Nyt taidan maistaa palan uunituoretta leipää ja sen jälkeen teen pääsiäismarenkeja. Mukavaa sunnuntaita!

Avainsanat

Kommentit (18)

Harvoin tulee enää tuota tv:stä katsottua, mutta nyt sattuikin juuri sopivasti televisio olemaan päällä, ja näin jakson. Luontevan ja rennon oloinen olit. Ei huomannut jännitystä.:) Se on totta, että oma ääni kuulostaa nauhoitettuna ihan erilaiselta kuin mitä sitä on itse tottunut puhuessa kuulemaan. Se on aina kauhistus, että tuollaiseltako sitä oikeasti kuulostaakin.;)

Hehe, mun reaktio oli todellakin just toi että ei hitsi kuulostanko oikeasti tuolta?! 😀 Moni onkin sanonut, että oon luontevan oloinen tuossa videossa ja itse taas olin ihan varma että jännitys paistaisi ainakin kilometrin päähän. Yllättävän rennosti siinä sit lopulta pystyi kuitenkin olemaan, vaikka uusi ja jännittävä kokemus olikin 🙂

Oon iloinen sun puolesta! 🙂 Ite oon aina halunnu telkkariin..ehkä se päivä vielä joskus koittaa 😀
Käythän kommentoimassa/katsomassa blogiani?
http://mybeatywonderland.blogspot.com
– Kommentti kommentista, lukija lukijasta (jos blogi kiinnostaa) –

Hehe, kiitos! 🙂 Käyn kurkkaamassa blogiasi!

Sattumoisin näin jakson, hienoa! :))
– Tuo on muuten totta… oma ääni kuulostaa ihan oudolta nauhotettuna 😀

Kiitos Marru! 🙂 Mun eka kommentti tosiaan oli ohjelman nähtyäni, että kuulostanko normaalistikin tolta vai vaan telkkarissa 😀

Hienoa Minka! Kiva rento video!

Kiitos Nanna! Niin rento ku nyt pysty kameroiden edessä olemaan.. 😀

Voi että, olipahan ihana video.:) Hyvä Minka! Ehkä minäkin uskaltaudun nyt viimein tekemään macaronseja, sillä eihän toi oikeastaan näyttänytkään kovin vaikealta!

Hehe, kiitos Heidi! ♥ Nyt vaan macaroneja tekemään, vaikka pääsiäiseksi! 🙂 Ja macaronit ovat siitä kivoja, että vaikka ulkomuoto ei paiston jälkeen olisikaan kaunein mahdollinen, niin ne on silti hyvän makuisia 😀

Mä näin lehden ja ohjelmankin! Olit tosi mahtava molemmissa! 😀

Kiva video;olit hyvä ja ihanat macaronit:)

Kommentoi juttua: VIERAANA MITÄ TÄNÄÄN SYÖTÄISIIN?-OHJELMASSA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

 • Jouluna on ihana antaa lahjaksi itse tehtyjä herkkuja 🤗 Keräsin yhteen postaukseen 12 ohjetta erilaisiin herkkulahjoihin, joista löytyy mm. marenkeja, piparipullaa, brownieita ja erilaisia pikkuleipiä. Kurkkaa ohjeet ja vinkit uusimmasta postauksesta. Linkki löytyy profiilista ❤️ #joululeivonta #joulu #herkut #jouluherkut #herkkulahja #herkkulahjat #marenki #marengit #suklaamarenki #ihanitsetehty #leivojakoristele #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #christmasbaking #baking #meringue #meringues #chocolatemeringue
 • Arvonta suoritettu! Voittaja on @oonapieces ✨ Kaupallisessa yhteistyössä @personalplanner 📕 Sain suunnitella itselleni persoonallisen kalenterin vuodelle 2019 ja nyt sullakin on mahdollisuus voittaa itsellesi Personal Planner-kalenteri! Voit valita mieleisesi kannet, sivut, värit, erilaisia lisäsivuja sekä pieniä kivoja yksityiskohtia, joiden avulla saat kalenterista juuri oman näköisen 😊 Odotan jo innolla, että pääsen täyttämään tätä. Uuden kalenterin aloitus on aina jotenkin niin kivaa! ❤️
.
📍Osallistu arvontaan seuraamalla tilejä @minkavi & @personalplanner 📍Tägää mukaan ystäviä, jokainen kommentti on aina uusi arpa sinulle.
📍Arvonta päättyy pe 14.12. klo 21 ja olen voittajaan heti yhteydessä, jotta uusi kalenteri ehtii perille ennen vuoden vaihdetta.
.
#yhteistyö #personalplanner #itsprettypersonal #kalenteri #kalenteri2019 #2019 #arvonta #kalenterimania #kalenterituunaus #kalenteriaskartelu #kahvi #kahvihetki #piparit #calendar #calendar2019 #planner #plannerlove #planneraddicts #coffee #coffeetime #gingerbread
 • Täällä on leivottu lisää pipareita ja piparkakkutalokin on kasaamista vaille valmis 🎄✨ #piparit #piparkakut #piparkakkutalo #piparitalo #piparikoti #leivonta #joululeivonta #kahvi #kahvihetki #muumimuki #leivojakoristele #ihanitsetehty #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #baking #bakingday #gingerbread #christmasbaking #christmas #christmasvibes
 • Kaupallinen yhteistyö: @frooshsuomi🍍 Sain testiin Froosh smoothieta uudessa maussa 🤗 Tästä purkista löytyy ananasta, kamomillaa ja sitruunamelissaa. Ihanan raikas ja hedelmäinen! Frooshin tuotteet sisältävät 100% hedelmää, marjaa ja kasviksia 🌱 Näitä tarjoaa siis mielellään taaperollekin, joka tykästyi myös tähän makuun kovasti! 😊 Näissä on mun mielestä myös mielettömän ihanat pakkaukset 😄✨ #frooshplus #acanawill #froosh #frooshchill #smoothie #frooshsuomi #fruitswithbenefits
 • Tein kolme vuotta sitten illanistujaisiin juhlavan napostelutarjottimen 😊 Tämän postauksen kaivan esiin aina joulun alla, kun kaipaan inspiraatiota tai tarjoiluideoita. Napostelutarjotin on ihana tarjottava myös pikkujouluissa. Kurkkaa profiilin linkin takaa postaus, jossa vinkkejä tarjottimen kokoamiseen. Runsas valikoima takaa sen, että jokaiselle löytyy jotakin! 🤗🎄 #napostelutarjotin #tarjoiluideat #joulu #pikkujoulut #herkkuja #herkkuhetki #tarjoilut #juustolautanen #juustot #christmas #goodies
 • Tänään Kotilieden bloggaajien joulukalenterin luukku avataan blogissani ❤️ Kurkkaa ohje ihanaan suklaakakkuun ja koristeluun, linkki löytyy profiilista! 🦌✨ #kotiliesijoulukalenteri2018 #joulukalenteri2018 #joulukalenteri #joulu #leivonta #leivontablogi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #suklaakakku #juustokakku #suklaajuustokakku #ihanitsetehty #leivojakoristele #metsäteema #metsäneläimet #suklaa #syntymäpäiväkakku #brownie #cheesecake #chocolate #cake #baking
 • Tein meille itsenäisyyspäivän herkuksi pipari-brownieita. Näistä tulikin tosi hyviä, joten kirjoittelen pian reseptin blogiin! Ihanaa viikonloppua! 😊✨ #brownie #browniet #piparibrownie #piparkakkubrownie #leivonta #leivontapäivä #leivontablogi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #joulu #joululeivonta #piparit #piparkakut #suklaa #jouluherkku #ihanitsetehty #leivojakoristele #baking #bakingblog #brownies #gingerbreadbrownies #gingerbread #chocolste #christmas #christmasvibes #christmasbaking

minkavi

X