VIERAANA MITÄ TÄNÄÄN SYÖTÄISIIN?-OHJELMASSA

Hihii apuva! Ehkä mä nyt sit kuitenkin uskallan laittaa tän videon myös blogiini, vaikka aluksi olin sitä mieltä että en varmaan uskalla edes itse katsoa koko ohjelmaa. Minut tosiaan kutsuttiin vieraaksi Mitä tänään syötäisiin?-ohjelmaan tekemään Alexin kanssa sitruunaisia macaronseja.

https://www.youtube.com/watch?v=GVVKiTvnOeQ

Olin etukäteen vähän jännittänyt kuvauksia, mutta paikan päällä olikin kivan rento tunnelma ja oli hauskaa päästä mukaan kuvauksiin.

Pikkusiskoni Noona oli ilmiantanut blogini Ruoka Pirkka-lehteen ja sen jälkeen sain kutsun ohjelmaan. Kevään numerosta löytyy siis macaronsien ohje ja takakannessa on myös täytteeksi sopivan lemon curdin eli sitruunatahnan resepti.

Mitä tänään syötäisiin?-jakson voi käydä katsomassa täältä. Sanonpahan vaan, että taas se tuli huomattua kuinka oudolta oma ääni kuulostaakaan.. 🙂

Nyt taidan maistaa palan uunituoretta leipää ja sen jälkeen teen pääsiäismarenkeja. Mukavaa sunnuntaita!

Avainsanat

Kommentit (18)

Harvoin tulee enää tuota tv:stä katsottua, mutta nyt sattuikin juuri sopivasti televisio olemaan päällä, ja näin jakson. Luontevan ja rennon oloinen olit. Ei huomannut jännitystä.:) Se on totta, että oma ääni kuulostaa nauhoitettuna ihan erilaiselta kuin mitä sitä on itse tottunut puhuessa kuulemaan. Se on aina kauhistus, että tuollaiseltako sitä oikeasti kuulostaakin.;)

Hehe, mun reaktio oli todellakin just toi että ei hitsi kuulostanko oikeasti tuolta?! 😀 Moni onkin sanonut, että oon luontevan oloinen tuossa videossa ja itse taas olin ihan varma että jännitys paistaisi ainakin kilometrin päähän. Yllättävän rennosti siinä sit lopulta pystyi kuitenkin olemaan, vaikka uusi ja jännittävä kokemus olikin 🙂

Oon iloinen sun puolesta! 🙂 Ite oon aina halunnu telkkariin..ehkä se päivä vielä joskus koittaa 😀
Käythän kommentoimassa/katsomassa blogiani?
http://mybeatywonderland.blogspot.com
– Kommentti kommentista, lukija lukijasta (jos blogi kiinnostaa) –

Hehe, kiitos! 🙂 Käyn kurkkaamassa blogiasi!

Sattumoisin näin jakson, hienoa! :))
– Tuo on muuten totta… oma ääni kuulostaa ihan oudolta nauhotettuna 😀

Kiitos Marru! 🙂 Mun eka kommentti tosiaan oli ohjelman nähtyäni, että kuulostanko normaalistikin tolta vai vaan telkkarissa 😀

Hienoa Minka! Kiva rento video!

Kiitos Nanna! Niin rento ku nyt pysty kameroiden edessä olemaan.. 😀

Voi että, olipahan ihana video.:) Hyvä Minka! Ehkä minäkin uskaltaudun nyt viimein tekemään macaronseja, sillä eihän toi oikeastaan näyttänytkään kovin vaikealta!

Hehe, kiitos Heidi! ♥ Nyt vaan macaroneja tekemään, vaikka pääsiäiseksi! 🙂 Ja macaronit ovat siitä kivoja, että vaikka ulkomuoto ei paiston jälkeen olisikaan kaunein mahdollinen, niin ne on silti hyvän makuisia 😀

Mä näin lehden ja ohjelmankin! Olit tosi mahtava molemmissa! 😀

Kiva video;olit hyvä ja ihanat macaronit:)

Kommentoi juttua: VIERAANA MITÄ TÄNÄÄN SYÖTÄISIIN?-OHJELMASSA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Hyvää huomenta! Olipa ihanaa herätä kun ulkoa kuului linnunlaulua! 😗✨
.
.
.
#huomenta #makuuhuone #lastenhuoneensisustus #lastenhuone #sisustus #julisteet #hmhome #desenio #deseniotaulut #deseniojulisteet #instakodit #instablogitfinland #instablogit #maileg #hmkids #interiordesign #kidsroomdecor #homedecor #iloveyoutothemoonandback #dontgrowupitsatrap *Desenion julisteet saatu 💕
  • Blogissa nyt nää ihanat herkut eli vegaaniset laskiaispullat 😍 Suora linkki profiilissa ☝️ #laskiaispulla #laskiaispullat #leivonta #leivontapäivä #leivontablogi #herkkublogi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #ihanitsetehty #leivojakoristele #vegaanihaaste #vegaanileivonta #vegaani #vegaaninen #pulla #pullapäivä #kauravispi #aitomeininki #baking #bakingday #vegan #dairyfree #semlar
  • Hyvää uutta alkanutta viikkoa just sulle! 😊 #maanantai #huomenta #koti #ruusut #kukat #olohuone #instakodit #instablogit #instablogitfinland #monday #goodmorning #lifeisgood #home #homesweethome #hmhome #livingroom #flowers #interiordesign
  • Tää viikko alkoi sillä, että lähetti toi ovelle paketin ja loppuu siihen että saan kaikessa rauhassa nauttia hyvää kahvia 😍 Kiitos @kaffaroastery ihanasta lähetyksestä, hyvästä kahvista ja söpöistä @oatly tuotteista! Näistä osan saa mun lemppari kahviseura @noonamariaa ☕ Stoorien puolella näet vielä tarkemmin paketin sisällön! 😊 Aurinkoista sunnuntaita ☀️ #gifted #kaffaroastery #kahvi #kahvihetki #kahvipavut #espresso #oatly #ikaffe #desenio #coffee #coffeetime #idrinkcoffeelikeagilmore #coffeeisalwaysagoodidea
  • Viikonloppu ja tuorepuuro ❤️ Tämä vadelmainen versio löytyy nyt blogista! Vain neljä raaka-ainetta, sekoitus ja yöksi jääkaappiin tekeytymään. Ihanan vaivatonta ja silti niin herkullista 😍 #aamupala #tuorepuuro #puuro #vadelmapuuro #vadelmatuorepuuro #vadelmat #kaurajogurtti #vegaanihaaste #vegaani #vegaaninen #ruokablogi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #breakfast #raspberries #overnightoats #foodblog #vegan #dairyfree
  • Ystävänpäivän huikea arvonta! ❤️ Kaupallinen yhteistyö: @moominofficial 
Uudet muumiastiat ovat ilmestyneet 😊 
Arvotaan yhdelle onnekkaalle: 1kpl Ninni-muki, 1kpl Muumipeikko-muki sekä ihana MOOMIN-logo kangaskassi. Postitan palkinnon Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen ja lisään mukaan vielä pienen yllätyksen 😍 Voit voittaa nämä kaikki osallistumalla arvontaan seuraamalla näitä ohjeita:
🌷Seuraa tilejä @minkavi ja @moominofficial 🌷Tägää mukaan ystäväsi, joka tykkää myös muumeista. Jokainen kommentti on uusi arpa. 🌷Arvonta päättyy 28.2.2019 ja olen sen jälkeen voittajaan yhteydessä.
🌷Onnea arvontaan ja ihanaa ystävänpäivän iltaa muruset! 👉Blogissa myös uusi postaus ja lisää kuvia näistä ihanista uutuuksista sekä alennuskoodi Moomin.com- kauppaan! 
#yhteistyö #moominofficial #moomincom
  • Hyvää Ystävänpäivää! ❤️ #ystävänpäivä #valentinesday #ystävä #kakku #juustokakku #ystävänpäiväkakku #sitruunajuustokakku #herkkublogi #leivontablogi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #marimekko #marimekkoastiat #marimekko60years #kirjaintaulu #instablogitfinland #instablogit #marimekkolove #cheesecake #cake #letterboard #throwkindnessaroundlikeconfetti

minkavi

X