HUHTIKUUN KIRPPISLÖYDÖT

Päätin julkaista huhtikuun kirppislöydöt-postauksen huomisen sijaan jo tänään. Kuukauden aikana tuli käytyä kirpputorilla tasan yhden kerran ja tein taas aika kivoja löytöjä. Vaatteiden ja sisustusjuttujen lisäksi löysin muutamia aivan ihania astioita, joista lemppareita ovat valkoiset kulhot sinisillä kukkakuvioilla ja supersuloinen pieni teepannu.

Valkoinen iso metallikori maksoi 6 euroa ja päätyi heti olohuoneen lehtikoriksi.

Green Gaten pilkullinen kulho maksoi 0,50 euroa, vaaleanpunainen jalallinen tarjoiluastia 2,50 euroa, turkoosi peltinen teepurkki 0,50 euroa ja ihastuttava myöskin vaaleanpunainen teepannu maksoi 2,50 euroa.

Tämän vaatepinon päällä oleva värikäs laukku maksoi 4 euroa. Sen alla on raidallinen trikoopaita, josta maksoin 1,50 euroa. Batiikkivärjätty tunika maksoi 4 euroa ja sen alla oleva aivan superihana vaalean beige villapaita taskuilla ja selässä olevalla paljettilinnulla maksoi 4,50 euroa. Villapaita on Kön&Mön-merkkinen, joka oli mulle ihan uusi tuttavuus mutta oli pakko mennän googlettamaan merkki heti kun pääsin kotiin. Pinon alimmaisena on valkoinen virkattu pitsineule, joka maksoi 6 euroa.

Tämä valkoinen metallikoriste päätyi takapihan terassin pöydälle. Laitoin nyt sisälle kynttilän, mutta tohon sopisi hyvin myös joku yrtti kasvamaan. Tämä maksoi 5 euroa.

Kallein yksittäinen ostos olivat nämä kulhot, joita on neljää eri kokoa. Näistä maksoin 10 euroa.

Teepannu on ollut tähän asti vain koristeena, mutta on siis ihan käyttökelpoinen joten eiköhän tätä tule vielä käytettyä. Ainiin ja ensimmäisessä kuvassa näkyvän käsikorun ja kultaiset kehykset unohdin kuvata tarkemmin. Käsikoru maksoi 1,50 euroa ja kehykset 0,50 euroa.

Huhtikuun kirppislöydöt maksoivat siis yhteensä 49€.

Yksi tälle kuukaudelle suunniteltu kirpputorikierros peruuntui, mutta ehkä ihan hyvä niin sillä tän yhden kierroksen jälkeen löysin jo näin paljon kaikkea. Haluaisin kuitenkin käydä yhdellä uudella kirpputorilla, joten ehkäpä suuntaamme sinne toukokuun aikana 🙂

Avainsanat

Kommentit (8)

No oho, todella kivoja löytöjä noin edullisesti! Tuo valkoinen metallilyhty (?) etenkin on tosi kiva. Sopisi kivasti meidänkin parvekkeelle ja vaikka köynnöskasvi sen sisälle. Löysin äskettäin blogiisi ja jään seurailemaan. Täällähän on kaikkea mukavaa 🙂

Mietin pitkään et mikä ton nimi vois olla mut metallilyhtyhän se taitaa olla. Oli myynnissä nimellä "sisustushärpäke" 🙂 Tykkään siitä kyllä itsekin kovasti! Kiva kun jätit kommentin käydessäsi, herkullista vappua! 🙂

Oi oi mitä löytöjä! Tuo pilkullinen kulho, pinkki jalallinen tarjoiluastia, valkoinen kori ja ihan kaikki! Mielettömiä löytöjä! Olisi kyllä lähtenyt itellekin mukaan tuollaisia aarteita 🙂

Oli kyllä omastakin mielestä erityisen kivoja löytöjä tällä kertaa! 🙂

Niin ihanaa käydä kurkkimassa näitä sinun kirppisaarteita. Olisko kesällä joku päivä aikaa vihdoin heittää se kirpparikierros yhdessä?

Mulla alkaa loma juhannuksen jälkeen, joten viimeistään heinäkuussa reissun jälkeen olisi varmasti aikaa! Laitellaan sähköpostia? 🙂

Kommentoi juttua: HUHTIKUUN KIRPPISLÖYDÖT

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X