KESÄINEN PIKNIK

Heräsin aamulla siihen kun Valentina soitti Prahasta ja höpötteli iloisena puhelimeen jäätelöstä ja muumeista. Voiko olla hauskempaa, kuin kuunnella pienen neidin höpötystä johon sekoittuu tsekin, suomen ja englannin kieli. Mikä ihana herätys! Eiliset raparperi-valkosuklaamuffinssit menivät niin hyvin kaupaksi, että leivoin heti ensitöikseni aamulla satsin mustikka-valkosuklaamuffinsseja. Keittelin rauhassa kahvit ja lueskelin uusia lehtiä.

Aamupäivällä lähdettiin käymään torikahveilla ja kierreltiin torilla olevia kirpputoripöytiä. Jos ”menee vain katselemaan”, tekee aina jotain löytöjä. Tällä kertaa löysin kaksi ihanaa kukkakuvioitua tyynyä ja ison Muumi Seikkailupurkin.

Kotiin tullessani mies keitteli vasta aamukahveja ja alkoi valmistamaan mulle yllätystä, jonka lopputuloksen näette seuraavista kuvista. Tänään on ollut kyllä ihan huippu päivä!

Herkuttelimme takapihalla auringon paahteessa ja Mauno kaivoi itselleen samalla viilentävää lepopaikkaa nurmikon reunalta. Piknikin jälkeen loikoilin hetken auringossa lueskellen ja suunnittelin tulevaa Prahan matkaa. Aurinko paistaa vielä, joten taidan mennä takaisin viltille makoilemaan.

Ihanaa viikonloppua!

Avainsanat

Kommentit (2)

Oi oi! Kyllä kelpaisi mullekin tuo tarjoilu ja mikä parasta, Yllätys! Vinkkaanpä eräälle, että tulee katsomaan miten muualla. 😀 Ei sen tarvitse olla syntympäivä tai äitienpäivä tai mikään erityinen. Milloin vaan voi yllättää toisen. 🙂 -Mama P.

Joo se yllätys-osuus tässä oli parasta ja oli ihanaa päästä herkuttelemaan niin että joku muu on tehnyt kaiken! 🙂 ( Paitsi noi muffinit 😉 )

Kommentoi juttua: KESÄINEN PIKNIK

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X