KESÄ- JA HEINÄKUUN KIRPPISLÖYDÖT

Prahan matkan vuoksi kesäkuun kirpputorilöydöt jäi kokonaan esittelemättä blogissa, joten päätin nyt yhdistää kesäkuun ja heinäkuun ostokset samaan postaukseen. Saalis on kolmen kirppiskierroksen ja yhden Prahan kirppisreissun jälkeen ihan mukava. En olis uskonut, että mun tilpehöörihamstraamiselle näkyis loppua, mutta nyt kesän aikana oon kerännyt taas aika paljon lisää tavaraa kirppiskasaan. Varsinkin kun tekee koko ajan uusia kivoja löytöjä, niin on kyllä ihan pakko luopua samalla jostain vanhasta. Löydän aina kirpputoreilta ihania tyynyjä, koreja ja astioita sekä kirjoja. Tyynypino kasvaa olohuoneessa, astiakaappi täyttyy ja kirjahyllystä loppuu pian tila. Tykkään vaan niin paljon kierrellä kirppareita, mutta ehkä pitäisi vielä entistä tarkemmin pohtia mitä sieltä ostaa ja mitä ei.

Tässä osa kahden kuukauden kirppislöydöistä. Kuten sanoin, tyynyjä, kirjoja, astioita.. ja vähän vaatteitakin toki. Vaatepinon alimmaisena on pöytäliina, joka on uusin kirppislöytöni. Maksoin siitä 2 euroa ja se on ollut jo monet kerrat käytössä. Pöytäliinan yläpuolella on kaunis kukkatunika, joka maksoi 3,50 euroa ja sen yläpuolella oleva tunika oli 2 euroa. Tunikan päällä oleva värikäs paita pitsikuviolla maksoi 2 euroa. Päällimmäisenä oleva huivi on Prahasta, jossa kirppisvaatteet punnitaan ja niille on kilohinnat kategorioiden mukaan. Huiville jäi hintaan noin 0,20 euroa.

Tykkään tosi paljon Torey Haydenin kirjoista, joten näille oli raivattava vielä tilaa hyllystä. Kirjat maksoivat 2,50 euroa kappale.

Oonkohan koskaan lähtenyt kirppikseltä ilman jotain muumijuttuja? Tällä kertaa löysin käsipyyhkeen lisäksi ison muumipyyhkeen ja kivan palapelin. Täällä ne odottavat Valentinaa. Pyyhkeet maksoivat yhteensä 7 euroa ja palapeli oli 2 euroa. Kultaköynnös on mielestäni yksi kauneimmista viherkasveista ja siellä se nökötti yksinään kirppispöydässä, joten ostin sen itselleni 3 eurolla.

Tää purkki oli vaan jotenkin niin hauska, että oli pakko ostaa. Ajattelin, että purkissa voisi hyvin tehdä tsekkiläistä marinoitua juustoa. Tämä maksoi 3 euroa.

Pieni ja suloinen sokerikko oli 0,30 euroa ja pilkullinen lautaspino yhteensä 2 euroa. Hyviä löytöjä molemmat!

Kaipailinkin olohuoneeseen uutta lamppua pienen hyllyn päälle, joten tämä oli hyvä 2 euron löytö.

Kukalliset tyynyt ostin torilla olevasta kirppispöydästä 5 eurolla ja hauskat ilmapallotyynyt päällisineen löytyi kirppispöydästä 12 eurolla. Näiden ostamista mietin kyllä hetken, mutta ajattelin ettei 6 euroa tyynystä ja päällisestä ole kuitenkaan liikaa kun monesti jo pelkät sisätyynyt maksavat uutena enemmän ja tykkään vaihdella sohvalla olevien tyynyjen päällisiä.

Kirjapinon alla oleva Mokon puutarjotin oli myös tosi hyvä löytö ja se maksoikin vain 1 euron.

Sitten nämä kaikista kalleimmat ostokset. Kävin ihastelemassa isoa Seikkailupurkkia torilla olevalla kirppiksellä, mutta ajattelin että en kuitenkaan viitsi maksaa siitä pyydettyä 30 euroa. Lähdettiin torilta ruokakauppaan ja siellä mua alkoi harmittaa kun en ostanut tota. Käveltiin sitten vielä ruokaostoksien jälkeen takaisin torille, josta myyjä oli juuri lähdössä pois ja kerkesin juuri ja juuri ajoissa hakemaan purkin mukaani. Primadonnan hevonen on yksi lempimukeistani ja vaikka mulla olikin jo yksi ennestään, niin en voinut vastustaa toisen ostamista. Tästä mukista maksoin 25 euroa.

Kesä- ja heinäkuun kirppislöydöt maksoivat yhteensä 109,50 euroa.

Näistä ostoksista mun mielestä parhaita olivat noi muumiastiat, viherkasvi, puutarjotin ja pöytäliina. Kahden kuukauden loppusumma tuntuu jotenkin tosi isolta, vaikka muuten ei olekaan sitten tullut shoppailtua Prahan reissua lukuunottamatta oikein ollenkaan.

Millaisia kirppislöytöjä te olette tehneet kesän aikana?

Avainsanat

Kommentit (8)

No aivan ihanaa taas!!! Sulla on niin silmää löydöille! Voi, kun asuisit lähempänä, niin voisit auttaa minua fiksaamaan kotia pienellä rahalla.

Heh, mun mummo ei meinaa enää uskoa kun aina mun vaatteita ihastelessa kerron että ne on kirppikseltä. Ihmettelee, miten muka voin aina löytää niin kivoja vaatteita sieltä 🙂 Ehkä kirppis-silmä on harjaantunut kun oon kierrellyt ihan pienestä asti enemmän kirppiksillä kuin vaate- ja sisustuskaupoissa. Onko teidän lähellä hyviä kirppiksiä? Mennään joskus yhdessä! 🙂

Ihania löytöjä! 🙂 Taidanpa itsekin kipaista huomenissa kirppikselle… 🙂

– Eppu

Kiitos! Toivottavasti teet hyviä löytöjä! 🙂

Hyviä löytöjä kyllä! Eritoten puinen tarjotin ja noi pilkulliset lautaset. ^___^

Mun piti tällä viikolla kiertää kirppiksiä, vaan enpä oo saanut taaskaan aikaseksi..

No joo oli kyllä tosiaan hyviä löytöjä molemmat, myös hintojensa puolesta 🙂 Mä en varmaan hetkeen pääse kiertelemään kirppiksiä, harmi!

Ihania löytöjä! Sait mut ihan innostumaan, aion lähteä heti huomenna kirppiksille 😉

Oi onpa kiva kuulla että innostuit, toivottavasti teit hyviä löytöjä! 🙂

Kommentoi juttua: KESÄ- JA HEINÄKUUN KIRPPISLÖYDÖT

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X