SUKLAAPOSTIA + ARVONTA

Yhteistyössä CreaChoco

Ette arvaa kuinka innoissani olin, kun istuskelin (jo vähän liiankin tutuksi tulleessa) nojatuolissa jalka tyynypinon päällä ja sain päivän postit kotiin kannettuna. Vihdoinkin odottamani suklaalähetys saapui! Että sitä voi ihminen tulla onnelliseksi, jos päivän posti tuo mukanaan jotain kivaa. Jos voisin, olisin varmaan hyppinyt tasajalkaa eräänäkin päivänä kun mies kantoi töistä tullessaan ison mainospinon kotiin. Selasin joka ikisen mainoksen kannesta kanteen ja parhaimmat vielä kahteen kertaan. Välillä oikeasti tuntuu, että päivän kohokohta on se kun joku tuo mulle postit kotiin. Ja sitä mielensä pahoittamista, jos sieltä ei tule mitään kivaa. Ei edes niitä mainoksia.. nyyh!

Mutta takaisin tähän suklaiseen pakettiin. CreaChoco-niminen yritys otti muhun yheyttä ja kysyi, haluaisinko testata heidän uutta konseptiaan. CreaChocon ideana on tarjota herkuttelijoille suklaaelämyksiä, joiden ihanat makuparit saa itse valita. Kultasuklaa valmistaa käsityönä kaikki suklaalevyt Iittalassa.

Suklaalevyn pohjaksi voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta joko valkosuklaata, maitosuklaata tai tummaa suklaata. Lisäksi valittavana on 1-3 täytettä, joista saa kehiteltyä aika mielenkiintoisia makuyhdistelmiä. Täytevaihtoehdoista löytyy mm. appelsiinia, hunajaa, toffeeta, mansikkaa, mustapippuria, popcornia, wasabi-pähkinää, grillimaustetta ja kookoshiutaleita.

Olen tunnettu siitä, että mulla kestää aina tosi kauan tehdä valintoja. Joten arvatenkin tilausta tehdessäni oli jo pieniä vaikeuksia siinä, mitkä kaksi vaihtoehtoa valitsen suklaapohjiksi. Päädyin ottamaan toiseen levyyn maitosuklaata ja täytteeksi valikoitui kirsikkaa, toffeeta sekä suolapähkinää.

Täytyy sanoa, että oli kyllä nappivalinnat! Maitosuklaa itsessään maistui todella herkulliselta ja täyteläiseltä, juuri sellaiselta kuin kuuluukin. Pidin kovasti suolapähkinöiden tuomasta rouskuvuudesta, joskin kirsikan makua sai ensin vähän makustella toffeen ja pähkinöiden joukosta. Kaikenkaikkiaan kuitenkin todella onnistunut yhdistelmä makuja. Tämä oli lempparini näistä kahdesta!

Tykkään tummasta suklaasta, mutta kun sain jostain päähäni valkosuklaan ja popcornin yhdistelmän niin olihan sitä pakko kokeilla. Pohjaksi siis valkosuklaata ja täytteeksi popcornia ja mustikkaa.

Mustikan ja valkosuklaan yhdistelmän tiesin jo etukäteen olevan mitä herkullisin, mutta ajattelin että popcornit toisivat levyyn hauskan lisän. Olisin toivonut, että popcornit olisivat hieman suolaisempia. Näin ne jäivät rasvaisen ja makean valkosuklaan varjoon. Tämä oli hyvää, mutta kaipasi tosiaan mukaan jotain suolaista, ehkäpä joukkoon sopisi suolapähkinät tai mustapippuri!

Molemmista suklaalevyistä jäi hyvä fiilis ja pidin siitä, että täytteitä ei tosiaan oltu säästelty. Sattumia oli runsaasti, mikä on tietenkin aina hyvä juttu 🙂

Jotta tekin pääsisitte maistelemaan näitä ihania suklaalevyjä, sain järjestää teille pienen arvonnan! Käy kurkkaamassa CreaChocon sivuilta millaisen suklaalevyn haluaisit itsellesi. Kaksi onnekasta herkkusuuta voittavat valitsemansa levyt, toimitus ainoastaan suomeen. Kommentoi tähän postaukseen oman suklaalevysi suklaapohja sekä täytteet ja lisää kommenttiin myös sähköpostiosoite. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 31.8.2015. Olen voittajiin yhteydessä arvonnan jälkeen! Onnea matkaan!

Kommentit (73)

Tuon valkosuklaan ja mustikan kanssa vois toimia ehkä maissilastut paremmin kuin popcorn. Itse ottaisin varmaan maitosuklaata, vadelmaa ja hunajaa 🙂

Kiva suklaahimo iski näistä kuvista :p Mun levyyn tulisi maitosuklaata, vadelmia ja valkosipulia. Aika jännä yhdistelmä 🙂

liisa_ihmemaassa1@gmail.com

Nam!Maitosuklaata kiitos,mausteena maissilastut ja appelsiini!
Ja totta turiset,posti on kivaa, varsinkin kun se on muutakin kuin valkoisia kirjekuoria sisältäen laskuja;)

Maitosuklaa, mansikka, mustikka ja popcorn 🙂
mielenmaisemia (at) hotmail.fi

Maitosuklaa mansikalla ja mustikalla nam kiitos

Maitosuklaa mansikalla ja mustikalla nam kiitos

Olipas jänniä nuo valikoimissa olevat täytevaihtoehdot! Itse valitsisin maitosuklaapohjan mansikoilla, vadelmilla ja mustikoilla, nam! ellanreseptikirja ( a ) gmail.com

Tummasuklaa höystettynä suolapähkinöillä, appelsiinilla javadelmalla. NAM!
maiqquu(at)gmail.com

Maitosuklaa suolapähkinöillä, kinuskilla ja kirsikoilla kuulostaa täydelliseltä 🙂
jen-ny93@hotmail.com

Mikä idea! Huikee juttu. Itse valitsisin pohjaksi tumma suklaa + täytteiksi appelsiini, maissilastu ja mustapippuri!
Terkuin Heli info (at)beachhousekitchen.fi

Valkosuklaa + mansikka, vadelma ja appelsiini
irmeliina(at)gmail.com

Maitosuklaa jossa mustikkaa, vadelmaa ja popcornia
skeppo63(at)gmail.com

Maitosuklaa, toffee, suolapähknä ja mansikka ♥

Valkosuklaa, pipari, ja kirsikka <3

maitosuklaa, mansikka ja toffee 🙂 dharma80 (AT) suomi24.fi

Valkosuklaa popcornilla ja mustapippurilla. 🙂
leevilotta(at)luukku.com

vaatehuttuja(@)gmail.com

Tumma suklaa, kirsikka ja pipari

Maitosuklaa ja appelsiini, pipari ja suolapähkinä, kalatuula(at)hotmail.com

Voi apua, tulipahan huonoon hetkeen töissä kahvitauolla luettua tämä postaus, aivan järkyttävän herkullisen näköisiä… 🙂 Mutta tummaa suklaata ja mustikka-pipari-appelsiini -yhdistelmää tekisi kovin mieli kokeilla!
kotonatehtyja@gmail.com

-Eppu

Tummasuklaa-kookoshiutale-intialainen mausteseos ja ripaus mustapippuria vois olla melko veikeä kombo!

riikka.s.turunen at gmail.com

Tumma suklaa -pohja, täytteet wasabi-pähkinä, mustikka ja vadelma! prinssikaspian at gmail com

Maitosuklaa-pohja, mustikka, mansikka ja toffee.
s.kansakoski(at)luukku.com

Valko suklaa, mansikka, mustikka, vadelma..!

Tumma suklaa
Appelsiini
Kirsikka
Mustapippuri (paahdettu sipuli kiinnosti kanssa ja taistelin pitkään että kumpi, mut ehkä se olis kuitenkin liian hämmentävä kirsikan kanssa. Appelsiinin kanssa se ei vois olla kun hyvää!)

mari.morko (at) hotmail.com

Eikä!! Kaikki nämä vaihtoehdot ja silti yläpuolella oleva kommentoija on tehnyt juuri samat valinnat kuin minä eli tummaan suklaaseen kirsikkaa, appelsiinia ja mustapippuria. Minä en kyllä edes harkinnut paahdettua sipulia.. Toisaalta pipari voisi sopia appelsiinin tilalle…
vuosikerta (at) live (piste) fi

Maitosuklaata hunajalla, piparilla ja popcornilla, siitä on pienet tytöt tehty! 😀

Tummaa suklaata, kookosta ja appelsiinia! Namskis !

Ihania suklaita!
Maitosuklaa, mansikka ja piparkakku olisi varmasti hyvää 🙂

T. Niina
Lumia85@luukku.com

Mulle toimisi valkoisen ja punaisen yhdistelmä…eli valkoinen suklaa, kirsikka, vadelma.

Valkosuklaa poppareilla kuulostaa kyllä herkulliselle, toivottavasti vaan ne ovat sitten hyvin suolattuja =). Mukaan kivaan arvontaan!
siinatar@gmail.com

Valkosuklaa poppareilla kuulostaa kyllä herkulliselle, toivottavasti vaan ne ovat sitten hyvin suolattuja =). Mukaan kivaan arvontaan!
siinatar@gmail.com

Tummaa suklaa, mansikka, mustikka sekä mustapippuri. Slurps!!

Oo mikä bisnesidea! Minun herkkulevyyni tulisi tummasuklaa, wasabipähkinä, vadelma ja maissilastu. Jotain uutta ja erikoista, tällä kertaa en valinnut mitään tuttua ja turvallista! 😀 inkivaarihillo (a) gmail.com

Vau! Pakko valita tumma suklaa, popcorni, mansikka ja ja ja…. suolapähkinä! :p

Tummasuklaa & maissilastu, vadelma, toffee
nannumaki (a) yahoo.com

Valkosuklaa-maissilastu-mansikka-mustikka <3

minikoo at hotmail.fi

Valko­suklaa-Hunaja-Kookos­hiutale-Vadelma

unelmiaonnesta(at)gmail.com

Jopas on hauska konsepti!

Valinta oli vaikea, mutta tähän päädyin: maitosuklaa, appelsiini, vaahtokarkki ja maissilastu. 🙂

tipulassa(at)gmail.com

Saan usein kuulla siitä, kuinka vaikeaa päätöksenteko minulle on…;) Vaikea valinta tässäkin oli edessä, makuideoita oikein tulvi mieleen. Päädyin valitsemaan maitosuklaan täytteillä vaahtokarkki, suolapähkinä & pipari.:)

Voi päätöksen vaikeus. Mutta valkosuklaata mustikoilla, vadelmilla ja mustapippurilla 😛

Oo! Itse valitsisin jotain makeaa eli tumma suklaa ja siihen täytteeksi mansikka + pipari + vaahtokarkki

sanni.kurvi(at)gmail.com

Kommentoi juttua: SUKLAAPOSTIA + ARVONTA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Terkkuja Kreikasta! 🇬🇷 Ollaan syöty joka päivä fetasalaattia, tsatsikia ja oliiveja, juotu tuorepuristettua appelsiinimehua ja litroittain vettä. Uitu meressä ja uima-altaalla ja käyty läpi sääntöjä: allas-alueella ei juosta, aikuisten altaaseen ei hypitä ja vettä ei roiskuteta muiden päälle. Tänään meni vihdoin "aikuisten ihan tyhmät säännöt" perille 😂 Ja vietettiinkin melkein koko päivä altaalla. Täällä on ihanaa! ☀️
.
.
.
#loma #kesäloma #kreikka #zakynhtos #argassi #oliivit #lomamatka #aurinkomatkat #holiday #holidayvibes #greek #greece #zante #olives #lifeisgood
  • Terkkuja pakkausrumban keskeltä 😁👋 Matkalaukut täynnä puuhakirjoja, kesävaatetta ja vähän lukemistakin 🤔 Jossain sanottiin hyvin, että optimistisinta maailmassa on se kun äiti pakkaa perhelomalle kirjan mukaan 😂 
Vielä piti yhdet kahvit keittää ja seuraavat juodaan sitten aamulla Kreikassa. Voi kyllä lähteä hyvillä mielin, kun tietää että täällä on niin hyvät talovahdit pitämässä kodista huolta ❤️ .
.
.
#loma #kesäloma #lomamatka #aurinkomatkat #kreikka #kahvi #kahvihetki #muumimuki #holiday #summer #vacayvibes #greece #coffee #moominmug #lifeisgood
  • Tasan kaks viikkoa sitten juhlittiin ja syötiin näitä ihania pikkulettuja täytteineen 🥞 Kirjoittelen blogiin vielä meidän juhlista ja tarjoiluista, niitä kun ootte paljon kyselleet! ☺️ Mutta nyt pakko rojahtaa hetkeksi sohvalle ja sit nukkumaan. Kauniita unia! 😴
.
.
#juhlat #syntymäpäivät #syntymäpäivätarjoilut #pikkuletut #lettubuffet #lettukestit #letut #synttärit #ihanitsetehty #leivojakoristele #leivontablogi #kotiliesi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #birthday #pancakes #pancakebuffet #yummy
  • Kaupallinen yhteistyö @beliani_suomi 🌿

Me ollaan uudistettu koko alkukesä takapihaa ja täällä viihtyy nyt ihan super hyvin! ☀️ Yhteistyössä Belianin kanssa meidän terassille valikoitui tämä ihana Messina-sohvasetti, johon kuuluu lisäksi kaksi pöytää. Tykkään nurkkauksesta niin paljon! Blogista löytyy uusi postaus ja lisää kuvia, suora linkki profiilissa 🙂
〰️ Koodilla MINKA10 saat -10% koko @beliani_suomi valikoimasta! 😍
〰️ Blogista löytyy myös koodi, jolla saat erikseen alennuksen juuri tästä ihanasta sohvasetistä!
.
.
#yhteistyö #belianisuomi #mybeliani #beliani
  • Ah mitä jäätelöä! Ja vielä niin helposti ja nopeasti 🤭 Kurkkaa blogista ohje, jos haluat kokeilla tätä ihanaa kinuski-herukkajäätelöä 😍
×
×
×
#jäätelö #pikajäätelö #herukkajäätelö #punaherukka #kinuski #kinuskijäätelö #itsetehtyjäätelö #kotiliesiruokablogit #kotiliesi #kotiliesiblogit #ihanitsetehty #herkkuhetki #icecream #redcurrant #caramelsauce
  • Aamukahvit tästä mukista, tätä olikin jo odotettu! 💛 Ihanaa viikonloppua!
×
×
×
#aamukahvi #kahvi #kahvihetki #muumimuki #muumimukikeräilijä #coffee #coffeetime #moominmug # #moominvalleypark #moominvalleymug #japanese #muminmuggar #muminmugg
  • Kolme vuotiaan juhlat oli eilen ja meillä oli aivan ihana päivä! 😍 Stoorien puolella lisää tunnelmia eiliseltä ja lisää on tulossa blogiin, kunhan ehdin käydä kaikki kuvat läpi. Tänä vuonna Hemmo toivoi kakkuun sitruunaa ja mansikkaa, joten päädyin tällaiseen sitruunajuustokakkuun jonka kuorrutin sveitsiläisellä marengilla. Helteellä saa kyllä olla tarkkana tarjoilujen kanssa, mutta uskon että marengin ansiosta kakku pysyi edes joten kuten kasassa 😅🍋
×
×
×
#syntymäpäivät #syntymäpäivätarjoilut #kakku #syntymäpäiväkakku #synttärikakku #juustokakku #sitruuna #marenki #sveitsiläinenmarenki #marenkikakku #sitruuna #mansikka #juhlat #leivontablogi #leivonta #kotiliesi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #birthday #birthdaycake #cheesecake #lemoncheesecake #meringue #meringuecake #swissmeringue #swissmeringuecake #strawberries #baking #bakingblog

minkavi

X