Näin syksyn kirpeiden kelien saapuessa huomaan usein kaipaavani jotain muutosta. Se saattaa olla olohuoneen järjestyksen vaihtaminen tai isojen teekuppien siirtäminen keittiön hyllyn etualalle. Kaivan jo hyvissä ajoin villasukat esiin ja varaudun sateisiin iltoihin ison kirjapinon kanssa. Pienillä piristävillä muutoksilla haluan toivottaa lempi vuodenaikani tervetulleeksi. Leivon taas entistä enemmän leipää ja kaipaan ruokapöytään salaattien sijaan höyryävää keittoa sekä mausteisia pataruokia.

 Mansikkainen feta-guacamole  /  Vaivaamaton pataleipä  /  Tomaatti-sipuli-fetabruschetta

Syksyn tullen myös tänne blogin puolelle on luvassa hieman muutoksia. Lähdin nimittäin mukaan K-ruokayhteistyöhön ja samalla sain mahdollisuuden myös muihin uusiin yhteistyökuvioihin. Tämä tarkoittaa sitä, että haikein mielin hyvästelin Blogiringin, jossa sain olla mukana ihan alusta alkaen. Blogirinki Median kautta pääsin mukaan mielenkiintoisiin ja monipuolisiin kampanjoihin, joita uskon myös näiden uusien yhteistyökuvioiden tuovan mukanaan.

Creme brulee Mantelipuustit Banaani-valkosuklaamacaronit

Aloitan siis pitkäaikaisen sisältöyhteistyön K-ruoan kanssa ja blogini pysyy edelleen tällä samalla alustalla. Tulen julkaisemaan kuukausittain postauksen, jonka sisältöä ja teemoja suunnitellaan yhdessä K-ruoka-median kanssa. Yhteistyössä on mukana ihan huikeita blogeja, joten on kyllä mahtavaa olla mukana tässä porukassa! Mukana olevien blogien esittelyt löytyvät osoitteesta: www.k-ruoka.fi/ruokablogit

K-ruoka on K-kauppojen oma media, joka yhdistää maukkaat reseptit, uusimmat trendit sekä K-kauppojen ajankohtaisimmat uutiset. K-ruoka tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä ja ideoita intohimolla ja ammattitaidolla. Käy tykkäämässä uudesta K-ruoka Facebooksivusta.

Kirsikka-suklaa britakakku / Jauhoton suklaakakku / Polly-browniet

Jotenkin näin kesän jälkeen sitä huomaa, että on ihan valtavasti energiaa ja inspiraatiota kokkailuun ja leivontaan. Pysykäähän siis mukana, sillä luvassa on ihania syksyisiä reseptejä. Näkisittepä sairasloman aikana kirjoittamani listan kaikesta mitä haluaisin tehdä. Listalta löytyy kaikkea omenapiirakasta vuohenjuusto-pinaattilettuihin ja viikunatorttuihin. Ja kai sitä jo tässä vaiheessa vuotta saa fiilistellä vähän tulevaa jouluakin..? Punaiset muffinivuoat on nimittäin kaivettu jo esiin ja Prahan piparkakkumuseosta ostettu maustesekoitus odottaa jo testiin pääsyä. Suunnitteilla on vaikka minkälaisia herkkuja!

Näihin vuosiin ruoka- ja leivontabloggaajana mahtuu lukuisia herkkuhetkiä ja vino pino reseptejä. Tähän postaukseen olen koonnut muutamia lempireseptejäni blogista.

Mukavaa loppuviikkoa ja intoa syksyn kokkailuihin!

Kommentit (23)

Onnea Minka 🙂 Tästä blogista sitä intoa todella saa!

Kiitos kovasti ja ihana kuulla että innostus tarttuu myös sinne ruudun toiselle puolelle 🙂

Onnea! Ootan innolla uusia reseptejäsi 🙂

Kiitos paljon! Tänään oonkin häärännyt ahkerana keittiössä, joten kivoja reseptejä luvassa! 🙂

Hienoa, neito!
Olen ylpeä sinusta!

Voi kiitos! 🙂 Ihmettelinkin aluksi, mutta alempi kommentti selvensi asiaa 😉

Sori, Jaani on näköjään ollut koneellani 😀
No kirjoitus on kyllä äidin eikä pojan

Hurjan paljon onnea! Blogisi kuuluu ehdottomasti omiin suosikkeihini, reseptit ovat ovat monipuolisia, kuvat upeita ja kirjoitukset mukavaa luettavaa. Jatka samaan malliin!

Kiitos ihan hirmuisesti! Tästä kommentista tuli kyllä todella hyvä mieli, voi että! Mukavaa viikonloppua! 🙂

Ihan mahtavaa, onnea paljon! 🙂 Ja vuohenjuusto-pinaattiletut, voi nams… odotan innolla! 🙂

-Eppu

Kiitos! 🙂 Ja noi vuohenjuusto-pinaattiletut on tosiaan ihan superhyviä, oon tehnyt ainakin kolme kertaa mutta nyt ajattelin kuvata ne myös tänne blogiin 🙂

Moi Minka,

Lähdin surffailemaan muita K-ruoan yhteistyöblogeja ja löysin tänne 🙂 Aivan ihastuttavan runsaan värikäs blogi sinulla! Olet selvästi nähnyt paljon vaivaa. Ja upeita astioita!

Voi kiitos Tiia! Kiva että innostus ja panostus välittyy myös sinne ruudun toiselle puolen. Mukavaa viikonloppua! 🙂

Kommentoi juttua: Reseptejä & K-ruokayhteistyö

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Ihanaa lauantaita! 🌹
.
.
.
#viikonloppu #lauantai #kukat #ruusukimppu #kahvikuppi #koti #instablogitfinland #kahvikuppi #weekendvibes #flowers #coffeemug #happyday #lifeisgood
  • Me jouduttiin tänään perumaan puistotreffit, kun tuntuu että ollaan tulossa kipeäksi. Jäätiin siis kotiin ja leivottiin pullaa 😊
.
.
.
#pullapäivä #pulla #leivonta #voisilmäpulla #voisilmäpullat #leivontablogi #leivontapäivä #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #ihanitsetehty #kahvi #kahvihetki #pullakahvit #baking #bakingblog #coffee #buttersugarbun #buttereyebun
  • Tänään me paistettiin banaanilettuja nimipäivien kunniaksi ja päätin jo aiemmin, että kerron pojan nimen täällä ja blogissa juuri tänään. Hyvää nimipäivää meidän ihana Hemmo! ❤️ Blogissa uusi postaus, jossa kerron myös mitä nimiä me oltiin aluksi suunniteltu ja miten kerroimme nimen muille ☺️
.
.
.
#nimipäivä #nimipäivät #banaaniletut #banaanipannarit #lettukestit #nallepannarit #herkkuhetki #nimpparit #taapero #heinäkuiset2016 #uusipostausblogissa #pancakes #bananapancakes #loveyoutothemoonandback
  • Viikonlopun menojen jälkeen alkoi taas arki ja tänään aamupala näytti vähän erilaiselta, kuin eilinen hotelliaamiainen 😁 Rakastu Arkeen-lautanen saatu @martinex.fi 🍍
.
.
.
#arki #maanantai #ananas #mansikka #kahvihetki #astiat #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #monday #pineapple #strawberries #coffeetime #lifeisgood
  • Tästä kakusta löytyy päältä rapea ja sisältä pehmeä marenkipohja. Reunoilla itse keitettyä kinuskia ja täytteenä kerma-mascarponevaahtoa. Päälle vielä reilusti tuoreita marjoja ja täydellinen pavlova-kakku on valmis! 😘

Tein pavlovapohjan @dansukkersuomi  ohjeella. Suora linkki uuteen postaukseen löytyy profiilista 👆

Ihanaa viikonloppua! ❤️
.
.
.
#leivonta #leivontablogi #ihanitsetehty
#pavlova #pavlovakakku #marenki #marenkikakku #kinuski #kinuskikakku #marjat #mansikkakakku #kesäkakku #kesäjuhlat #juhlatarjoilut #tarjoiluideat #leivojakoristele #gluteeniton #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #pavlovacake #meringue #meringuecake #strawberrycake #cake #glutenfree #bakingblog #baking #ilovebaking
  • Torstaista on muodostunut meillä siivouspäivä. Mun mielestä on ihanaa aloittaa perjantai ja viikonlopun vietto niin, että on edes vähän siistimpi koti 😁 Siivoan kyllä joka päivä jotain, mutta usein torstaisin vaihdan myös lakanat ja pesen lattiat jos jaksan.

Meillä on takapiha ihan mullin mallin salaojaremontin vuoksi, joten ostin muutamia yrttejä sisälle ennen kuin voidaan laittaa ne ulos multiin. Tämä yrttituukku on saatu @martinex.fi ja kuuluu ihanaan Rakastu Arkeen-sarjaan.

Onko sulla joku tietty siivouspäivä? ✨
.
.
.
#koti #siivouspäivä #olohuone #sisustus #instablogitfinland #meilläkotona #olohuoneensisustus #yrtit #yrttiruukku #rosmariini #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #martinexfi #martinex #home #homesweethome #livingroom #interior #herbs #decor #homedecor
  • Meidän sunnuntain brunssipöydästä löytyi näitä ihania rocky roadeja! Sattumina popcornia, lakritsia, vaahtokarkkeja ja suolapähkinöitä. Makean ja suolaisen yhdistelmä sopii rocky roadiin niin hyvin 😊 Kurkkaa ohje blogin uudesta postauksesta!
.
.
.
#rockyroad #suklaa #suklaaherkut #popcorn #lakritsi #suolapähkinä #vaahtokarkki #ihanitsetehty #leivontablogi #ruokablogi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #chocolate #marshmallow #peanuts #liquorise #bakingblog

minkavi

X