MEIDÄN VIIKONLOPPU-MESSULIPPUJEN ARVONTA

Ensi viikonloppuna Messukeskuksessa vietetään Meidän Viikonloppua. Koko viikonlopun ajan perjantaista sunnuntaihin on siis käynnissä yhteensä viisi eri messutapahtumaa, lukuunottamatta Lemmikkimessuja jotka ovat lauantaina ja sunnuntaina. Luvassa on mm. erilaisia kädentaitotapahtumia, herkullisia ruoka-maistiaisia, tutustumista eläimiin, metsäpeliluola ja metsälavan tietoiskuja, jouluinspiraatiota ja messutarjouksia.

Sain arvottavaksi kaksi messulippua blogini lukijoiden kesken. Liput oikeuttavat ilmaiseen sisäänpääsyyn yhtenä messupäivänä. Kommentoi tähän postaukseen 4.11.2015 mennessä, niin olet mukana kahden lipun arvonnassa. Voit halutessasi kertoa mikä messuilla erityisesti kiinnostaa ja kenen kanssa haluaisit mennä sinne. Muista laittaa kommenttiin mukaan myös toimiva sähköpostiosoite, jotta saan voittajaan yhteyden heti arvonnan päätyttyä.

Tänä vuonna messuilla on mukana myös Messukeskuksen joulu. Luvassa on joulun tunnelmaa, musiikkia ja erilaisia jouluisia aktiviteetteja. Itse meinaan koluta ainakin askartelupuolen huolella läpi ja hakea ideoita joulukortteihin.
 
Joulupukki on paikalla perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina klo 11-16 osastolla 6r109. Pukin apulaisena osastolla häärii lisäksi kaksi touhukasta tonttua 🙂

Pääset näkemään tarkemman ohjelman koko viikonlopun ajalle täältä.

ONNEA ARVONTAAN JA MUKAVAA SUNNUNTAI-ILTAA!

Avainsanat

Kommentit (23)

Oltais just sopivasti tulossa tuoksi viikonlopuksi Helsinkiin täältä Rovaniemeltä, ja mulla on synttärit 9. päivä niin olis ihan kiva ylläri voittaa liput 😉 Viime vuonna päästiin ilmaislipuilla käymään, tykkäsin oikeasti kaikesta siellä 😀 maatalouspuolella oli tosi söpöjä vasikoita ja lemmikkimessuilla NIIIIIN paljon pupuja ♡ Siinä kierrellessä löysin myös aivan ihanaa lakritsiteetä ja avomiehelle joululahjan ja kaikkea muuta kivaa. Avomies ei ollu viimeksi matkassa mutta nyt kyllä haluan raahata sen tänne 😀

Oltais just sopivasti tulossa tuoksi viikonlopuksi Helsinkiin täältä Rovaniemeltä, ja mulla on synttärit 9. päivä niin olis ihan kiva ylläri voittaa liput 😉 Viime vuonna päästiin ilmaislipuilla käymään, tykkäsin oikeasti kaikesta siellä 😀 maatalouspuolella oli tosi söpöjä vasikoita ja lemmikkimessuilla NIIIIIN paljon pupuja ♡ Siinä kierrellessä löysin myös aivan ihanaa lakritsiteetä ja avomiehelle joululahjan ja kaikkea muuta kivaa. Avomies ei ollu viimeksi matkassa mutta nyt kyllä haluan raahata sen tänne 😀

Kädentaidot kiinnostaisi näin jouluun valmistautuessa:) Ja seuraksi olisi kiva saada samanhenkinen ystävä! Viime vuonna tykästyin myös ruokapuoleen,siellä on usein uutuustuotteita esittelyssä&maistatuksessa!

En ole koskaan ollut noilla messuilla. Oikeastaan kaikki teemat kiinnostavat tuolla, mut erityisesti kädentaidot 🙂
[email protected]

Harmi kun ovat jo ensiviikonloppuna, haluaisin mennä mutta en pääse 🙁

En ole ennen ollut näillä messuilla,ja eniten kiinnostaa ELMA 🙂 Haluaisin jakaa messukokemuksen poikaystäväni kanssa 🙂
[email protected]

Oi olisi mukavaa lähteä vähän messuilemaan. Eniten kiinnostaa eläinmessutt ja outlet. Jos löytäisi jo joululahjoja. 🙂
[email protected]

Messuilla kiinnostaa eniten Outlet ja kädentaito, mutta täytyy sanoa että näillä messuilla kaikki osa-alueet ovat jonkin verran kiinnostavia. Messuilemaan olen menossa siskoni ja tyttäreni kanssa. suvi.vikholm(a)luukku.com

Osallistun arvontaan! Olisi kiva päästä ensimäistä kertaa messuilemaan 🙂 mirjammmm at hotmail.fi

Haluaisin päästä näkemään ihania eläimiä ja tutustumaan luomuruokaan. Toivottavasti onnistaa nyt!

[email protected]

Kyllähän kaikki messujen alueet kiinnostaa. Tyttäreni kanssa sinne olen tulossa. [email protected]

Kädentaidot kiinnostavat..mukana arvonnassa:)

Joulu kiinnostaa messuilla – varmaan ihastuttavia askarteluvinkkejä!! 🙂 [email protected]

Jos löytyisi jotain kivaa ostettavaa. Poikani 8-v. kanssa ajettelin mennä.
[email protected]

Koko perheen kanssa olisi ihana mennä näin perheystävälliseltä kuulostaville messuille. Eläimet ja kädentaidot kiinnostavat erityisesti!
noora.suoranta (a) gmail.com

Tyttäreni kanssa menisin messuilemaan eniten kiinnostaa lemmikkimessut ja outlet expo 🙂

[email protected]

Voi kunpa voittaisin liput, haluaisin niin mennä. Ihania reseptejä sulla täällä! 🙂

Osallistun arvontaan. 🙂
suosanna78(ät)hotmail.com

Kommentoi juttua: MEIDÄN VIIKONLOPPU-MESSULIPPUJEN ARVONTA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X