Sinihomejuusto-viikunatoastit

Vuohenjuusto-viikunaleivistä jäi vielä hilloa ja pekaanipähkinöitä yli, joten päätin tehdä iltapalatoasteja glögin kanssa. Mietin yhtenä päivänä, että harvemmin tulee kirjoitettua blogiin näitä tällaisia tosi helppoja ja yksinkertaisia reseptejä, joita tulee kuitenkin kotona tehtyä lähes päivittäin. Kuitenkin moni varmaan kaipailee myös helposti valmistettavia tarjottavia ja naposteltavia vaikkapa iltateen tai glögin kanssa. Nämä toastit sopisivat mielettömän hyvin myös pikkujoulutarjottavaksi tai illanistujaisiin, makuyhdistelmä on ainakin omasta mielestäni todella herkullinen juurikin glögin kanssa.

Sinihomejuusto-viikunatoastit
4 palaa paahtoleipää
8 siivua juustoa
2rkl viikunahilloa
2 siivua sinihomejuustoa
Pekaanipähkinöitä

1. Asettele jokaisen leipäviipaleen päälle kaksi siivua juustoa.
2. Lusikoi kahden leivän keskelle viikunahilloa ja paina sinihomejuustoviipale hillon päälle. Lisää vielä muutamia pekaanipähkinöitä joko kokonaisina tai puolitettuina.
3. Paina leiville kannet päälle ja paista leipägrillissä kunnes pinta saa kauniin paistovärin ja juusto on sulanut.
4. Tarjoile toastit joko kokonaisina tai kolmioiksi puolitettuina.

Tällä ohjeella tulee kaksi kokonaista toastia, jotka voi kuitenkin myös
puolittaa kivoiksi kolmioleiviksi. Isommankin määrän saa helposti
tehtyä, sillä toastit valmistuvat nopeasti leipägrillissä. Toisaalta
ohjetta voisi varmasti soveltaa hyvin myös uunileipiin, jos vain vaihtaa
juustosiivujen paikkaa ja asetteleekin ne vasta viimeiseksi leipien
päälle.

Mukavaa ja herkullista torstaita! 🙂

Messuliput on arvottu ja voittajaan on otettu yhteyttä sähköpostitse. Onnea voitosta!

Avainsanat

Kommentit (8)

Niin yksinkertaista, mutta taivaallisen herkullista. Upeat kuvat😉

Kiitos Heli! Ja tosiaan yksinkertaista mutta silti niin mielettömän hyvää! 🙂 Oltiin näköjään ihan samaan aikaan kommentoimassa toistemme blogeihin. Sain samaan aikaan sinun kommenttisi, kun painoin lähetä-nappia sun postauksessa, heh 🙂

Minusta ainakin on tosi kiva, että myös tällaisia yksinkertaisia ja helppoja ideoita tulee blogeissa vastaan. Vaikka ajattelisi, että viitsiikö näin iisiä juttua edes blogata, niin yllättävän moni kuitenkin on mielissään uusista ideoista. Eipä ole tällainen herkkuyhdistelmä käynyt omassa mielessäni. Näyttää ihanalta! Tällaiset pikkusyötävät on kuin tehty joulunaikaan nautittavaksi. Moni miettiikin juuri pikkujouluihin tarjottavia.:)

Kiitos Heidi! Ja kiva kuulla, että näistä tällaisistakin resepteistä on tosiaan iloa. Nämä toastit olivat kyllä mielettömän hyviä ja tulee varmasti tehtyä uudelleenkin. Ihania glögin kanssa! 🙂

Kommentoi juttua: Sinihomejuusto-viikunatoastit

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X