Täällä olisi jälleen kuukauden kirppislöydöt esiteltävänä. Joulukuun aikana kävin kirpputorilla tasan yhden kerran ja sekin oli joulukuun viimeisenä päivänä. Onneksi tuli lähdettyä, sillä tein taas kivoja löytöjä!

Muistaakseni kirjoitin aiempaan kirppispostaukseen jotain sen suuntaista, että tästä lähtien kiertäisin kaukaa kirppiksien lukolliset lasivitriinit. Niistä löytyy aina muumiastioita, joita en vaan millään voi jättää sinne yksinään. Tällä kertaa sieltä tosin löytyi vain yksi muumimuki ja muutamia kulhoja joita multa jo löytyikin. Ihana muumi seinälautanen houkutteli kovasti, mutta 99 euron hinta on vähän liikaa sellaisesta.

Näitä Iittalan Taika-kulhoja mulla on valkoisena pienempää kokoa. Punaiset ja suuremmat kulhot olivat niin hyvässä kunnossa ja kaikki tarrat paikoillaan, että 12,90 euron hinta kappaleelta oli mielestäni oikein sopiva ja ostin sitten molemmat vitriinistä löytyneet kulhot.

Näitä Finlaysonin tyynynpäällisiä oon ostanut aiemminkin kirpputorilta ja ne on meillä tälläkin hetkellä sohvatyynyinä. Nyt löysin kaksi hyväkuntoista päällistä lisää ja nämä maksoivat yhteensä 4 euroa.

Rakastan Indiskan värikkäitä tekstiilejä ja ihastuinkin heti näihin pöytätabletteihin. Yhdessä oli vielä hintatarra paikoillaan ja ovat olleet alunperin 4,90e/kpl. Nyt neljä pöytätablettia maksoi yhteensä 5 euroa. Nämäkin pääsivät heti käyttöön ja ovat kivan pirteitä ja raikkaita keittiössä.

Yhdessä kirppispöydässä oli vino pino kirjoja ja siitä valitsin muutaman lisää kirjahyllyyn. Eilen jo aloitinkin lukemaan tuota Jenny Downhamin kirjaa. Se maksoi 2 euroa ja kaksi alempaa kirjaa maksoivat 1 euron kappaleelta.

Olen oikein tyytyväinen vuoden viimeiseen kirppissaaliiseen. Löytyi kivoja tekstiilejä ja astioita sekä luettavaa. Viimeisen vuoden ajan blogissa on esitelty kaikki kirppislöydöt ja aiemmat postaukset pääsee lukemaan täältä.

Joulukuun kirppislöydöt maksoivat yhteensä 37,80 euroa.

Seuraava projekti olisi tässä pakkailun ja muuton ohella kerätä kaikki tarpeettomat sisustustavarat ja vaatteet ikean kasseihin ja varata oma kirppispöytä. Myös muutamia huonekaluja pitäisi kuvata ja laittaa myyntiin. Kirpputorien kierto jatkuu varmasti samaan malliin, mutta katsotaan jatkanko löytöjen listaamista vielä blogiin 🙂

Kommentit (14)

Hyviä löytöjä Taas kerran 🙂

Pidän itsekin kovasti näistä löydöistä! Kyllä kannatti lähteä 🙂

Sä teet niin hienoja löytöjä,kateeksi käy.Miltä kirppikseltä nämä löydöt teet,kysyy tamperelainen? Tykkään sun blogistasi tosi paljon,paljon hyviä ohjeita.

Voi kiitos! Välillä jopa tuntuu, että ei viitsi lähteä kirppikselle ettei tule taas kotiin ison saaliin kanssa 🙂 Jotenkin sitä vaan tuntuu aina löytyvän jotain kivaa! Käyn enimmäkseen Järvenpään ja Keravan kirpputoreilla.

Kesällä käytiin tampereella muutamalla eri kirppiksellä ja siellä tein vain ihan muutamia löytöjä. Varsinkin siellä radiokirppiksellä oli tosi paljon kaikkea krääsää verrattuna siihen, kun kävin siellä joskus vuosia sitten ja löysin vaikka mitä. Toivotaan parempaa kirpparionnea tälle vuodelle! 🙂

K-kaupoilla oli kampanja joka päätty joulukuussa, noita Taika-kulhoja pysty ostamaan aika samaan hintaan 🙂 Keräsimme ite tarroja mutta ei ollu tarvetta millekään, kiitos sukulaisten jotka hankki meille kaapin täyteen synttäri- ja joululahjoiksi 🙂 Ja Iittalan sivuillahan neuvotaan ottamaan tarrat irti, ei niitä kannate kytätä 😉
Nuo Indiskan tabletit on kyllä sieviä!

Se kampanja oli kyllä aika kiva, harmi vaan kun siinä ei ollut niitä valkoisia Taika-astioita ollenkaan. Tarkoitin tarroilla niitä pohjassa olevia tuotetarroja, että niiden perusteella astiat olivat käyttämättömiä 🙂 Noi Iittalan tarrat itseasiassa huomasin kuvissa vasta tämän sun kommentin luettuani. Jotkut taitavat jättää ne paikoilleen, mutta itse otin ne kyllä pois.

Ja tykkään tosi paljon noista tableteista myös ja Indiskan tekstiileistä muutenkin 🙂 Kiitos kommentista!

Ei täältä Lahdesta ikinä löydy noin kivoja astioita (tai jos löytyy, niin muumimukilla on hintaa välintään 50 e)! 😀 Tuo Ennen kuin kuolen on yksi lempparikirjoistani, jonka ostin myös joskus aikanaan kirpparilta.

En oo tainnut koskaan käydä Lahdessa kirpputorilla, vaikka yleensä koluan aina vähintään yhden kirppiksen läpi jos olen jossain käymässä. Kirja vaikuttaa tosiaan hyvältä, harvemmin sitä tulee enää ostettua kirjoja uutena kun kirppikseltä löytyy usein tosi hyviä 🙂

Koko blogi on kaunista katsottavaa ja nää kuukauden kirppisköydöt on kiva juttu tässä mukana. Jon vaan jaksat niin jatka ihmeessä näidenkin päivittämistä <3

Kiitos Kati! 🙂 Kirppareilla tulee varmasti kierrettyä jatkossakin, joten eiköhän niitä löytöjä eksy tänne blogiinkin 🙂

Oot kyllä aika haka tekemään löytöjä! Ihania!

Kieltämättä hyviä löytöjä tulee kyllä tehtyä! Ja ihanaa kun niistä tulee vielä pitkänkin ajan jälkeen hyvä mieli 🙂

Kirppispostaukset on niitä mitä odotan aina eniten reseptien lisäksi. Teet huippuja löytöjä, en vain tajua miten onnistut aina löytämään näin kivoja? Jatka siis toki näitä postauksia, minua ainakin kiinnostaa.

Kiitos, kiva kuulla että postaukset ovat mieluisia! Taidanpa jatkaa löytöjen esittelyä, jos nyt en kuukausittain niin ainakin silloin tällöin 🙂

Kommentoi juttua: JOULUKUUN KIRPPISLÖYDÖT

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

 • Jouluna on ihana antaa lahjaksi itse tehtyjä herkkuja 🤗 Keräsin yhteen postaukseen 12 ohjetta erilaisiin herkkulahjoihin, joista löytyy mm. marenkeja, piparipullaa, brownieita ja erilaisia pikkuleipiä. Kurkkaa ohjeet ja vinkit uusimmasta postauksesta. Linkki löytyy profiilista ❤️ #joululeivonta #joulu #herkut #jouluherkut #herkkulahja #herkkulahjat #marenki #marengit #suklaamarenki #ihanitsetehty #leivojakoristele #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #christmasbaking #baking #meringue #meringues #chocolatemeringue
 • Arvonta suoritettu! Voittaja on @oonapieces ✨ Kaupallisessa yhteistyössä @personalplanner 📕 Sain suunnitella itselleni persoonallisen kalenterin vuodelle 2019 ja nyt sullakin on mahdollisuus voittaa itsellesi Personal Planner-kalenteri! Voit valita mieleisesi kannet, sivut, värit, erilaisia lisäsivuja sekä pieniä kivoja yksityiskohtia, joiden avulla saat kalenterista juuri oman näköisen 😊 Odotan jo innolla, että pääsen täyttämään tätä. Uuden kalenterin aloitus on aina jotenkin niin kivaa! ❤️
.
📍Osallistu arvontaan seuraamalla tilejä @minkavi & @personalplanner 📍Tägää mukaan ystäviä, jokainen kommentti on aina uusi arpa sinulle.
📍Arvonta päättyy pe 14.12. klo 21 ja olen voittajaan heti yhteydessä, jotta uusi kalenteri ehtii perille ennen vuoden vaihdetta.
.
#yhteistyö #personalplanner #itsprettypersonal #kalenteri #kalenteri2019 #2019 #arvonta #kalenterimania #kalenterituunaus #kalenteriaskartelu #kahvi #kahvihetki #piparit #calendar #calendar2019 #planner #plannerlove #planneraddicts #coffee #coffeetime #gingerbread
 • Täällä on leivottu lisää pipareita ja piparkakkutalokin on kasaamista vaille valmis 🎄✨ #piparit #piparkakut #piparkakkutalo #piparitalo #piparikoti #leivonta #joululeivonta #kahvi #kahvihetki #muumimuki #leivojakoristele #ihanitsetehty #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #baking #bakingday #gingerbread #christmasbaking #christmas #christmasvibes
 • Kaupallinen yhteistyö: @frooshsuomi🍍 Sain testiin Froosh smoothieta uudessa maussa 🤗 Tästä purkista löytyy ananasta, kamomillaa ja sitruunamelissaa. Ihanan raikas ja hedelmäinen! Frooshin tuotteet sisältävät 100% hedelmää, marjaa ja kasviksia 🌱 Näitä tarjoaa siis mielellään taaperollekin, joka tykästyi myös tähän makuun kovasti! 😊 Näissä on mun mielestä myös mielettömän ihanat pakkaukset 😄✨ #frooshplus #acanawill #froosh #frooshchill #smoothie #frooshsuomi #fruitswithbenefits
 • Tein kolme vuotta sitten illanistujaisiin juhlavan napostelutarjottimen 😊 Tämän postauksen kaivan esiin aina joulun alla, kun kaipaan inspiraatiota tai tarjoiluideoita. Napostelutarjotin on ihana tarjottava myös pikkujouluissa. Kurkkaa profiilin linkin takaa postaus, jossa vinkkejä tarjottimen kokoamiseen. Runsas valikoima takaa sen, että jokaiselle löytyy jotakin! 🤗🎄 #napostelutarjotin #tarjoiluideat #joulu #pikkujoulut #herkkuja #herkkuhetki #tarjoilut #juustolautanen #juustot #christmas #goodies
 • Tänään Kotilieden bloggaajien joulukalenterin luukku avataan blogissani ❤️ Kurkkaa ohje ihanaan suklaakakkuun ja koristeluun, linkki löytyy profiilista! 🦌✨ #kotiliesijoulukalenteri2018 #joulukalenteri2018 #joulukalenteri #joulu #leivonta #leivontablogi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #suklaakakku #juustokakku #suklaajuustokakku #ihanitsetehty #leivojakoristele #metsäteema #metsäneläimet #suklaa #syntymäpäiväkakku #brownie #cheesecake #chocolate #cake #baking
 • Tein meille itsenäisyyspäivän herkuksi pipari-brownieita. Näistä tulikin tosi hyviä, joten kirjoittelen pian reseptin blogiin! Ihanaa viikonloppua! 😊✨ #brownie #browniet #piparibrownie #piparkakkubrownie #leivonta #leivontapäivä #leivontablogi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #joulu #joululeivonta #piparit #piparkakut #suklaa #jouluherkku #ihanitsetehty #leivojakoristele #baking #bakingblog #brownies #gingerbreadbrownies #gingerbread #chocolste #christmas #christmasvibes #christmasbaking

minkavi

X