Kauppojen namihyllyt notkuvat erilaisista ihanista pääsiäiskarkeista, joista yksiä lemppareitani ovat nämä linnunmunia muistuttavat pienet suklaarakeet. Näitä on ihan pakko ostaa joka vuos! Tahmaisen suklaiset browniet ovat herkkuja sellaisenaan, mutta tykkään usein ujuttaa taikinan sekaan myös sattumia. Paljon kehuja keränneet Polly-browniet ovat suuria suosikkejani, mutta hyvänä kakkosena tulevat mm. vaahtokarkkibrowniet ja piparkakkubrowniet. 

Heti pääsiäiskarkkien saavuttua kauppoihin leivottiin siskon kanssa näitä brownieita, joihin saimme upotettua kaksi pussillista suklaarakeita. Värikkäät rakeet sopivat täydellisesti niin makunsa kuin väriensä puolesta pääsiäisen ajan herkutteluun.

PÄÄSIÄISEN TAHMAISET BROWNIET vuoka 20x30cm


200g maitosuklaata
200g voita
3 munaa
2dl sokeria
2dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
250g suklaarakeita

1. Sulata voi ja suklaa kattilassa miedolla lämmöllä. Anna jäähtyä hetki ja mittaa sillä välin muut ainekset.
2. Sekoita munien rakenne rikki. Vispaa joukkoon sokeri ja voi-suklaaseos. Lisää lopuksi jauhot ja ripaus suolaa.
3. Jätä kourallinen suklaarakeita koristeluun ja murskaa tai puolita loput veitsellä. Sekoita rakeet taikinaan ja kaada leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan.
4. Paista 190 asteessa 15-20 minuuttia. Valmis brownie on pinnalta rapea ja sisältä ihanan tahmainen.

Keräsin blogin vasemmalle puolelle lisää ihania pääsiäisherkkuja ja kaapissa on vielä ainekset ainakin muutamaan keväiseen leivonnaiseen. Löytyy mm. rahkaa, persikoita, sitruunaa, pistaasipähkinöitä ja suklaata. Saa nähdä millaisia herkkuja niistä kehkeytyy!

Mutta nyt taidan maistaa palan uunituoretta gluteenitonta pataleipää. Laitan reseptin myöhemmin myös blogiin, jos lopputulos on onnistunut. Iloista lauantaita!

Kommentit (12)

Näyttää ja kuulostaa ihan älyttömän hyvälle! Pitää melkein leipasta pääsiäiseksi..

Kiitos! Ja kannatan, nää oli todella herkkuja! 🙂

Pollykarkeilla täytettyjä brownieseja leivoin ystävänpäivänä, oli hyviä 🙂 Nää taitaa mennä kokeiluun Pääsiäisenä <3

Kiva kuulla että Polly-browniet maistuivat, ne on kyllä yksiä mun lemppareita myös 🙂 Ja mahtavaa jos meinaat leipoa vielä näitäkin!

Näitä on pakko tehdä, koska nuo karkit on minunkin ehdottomia pääsiässuosikkeja! <3
T: Serkusten suklaaunelma

Joo noi namit on kyllä ihan superhyviä ja sopivat hyvin näihin 🙂

That looks great! Saw it on your IG :*

Thank you for visiting my blog! 🙂

Tosi ihania herkkuja, voisi kokeilla! 🙂 Nuo linnunmuna karkkirakeet on niin suloisia ja hyviä, ehdottomasti yksi Pääsiäisen suosikkinameista täälläkin ♥

Noi suklaarakeet on kyllä niin hyviä! Ja just ihania myös koristeena leivonnaisissa 🙂 Kiitos kommentista!

Leivoin viikonloppuna brownieta ja taas alkoi tekemään mieli, kun näin tämän postauksen. Näistä tulisi varmasti hyviä myös, jos maitosuklaan tilalla käyttäisi tummaa suklaata 🙂

Maitosuklaan tilalle sopisi kyllä varmasti myös tumma suklaa. Jostain syystä browniet vaan tulee aina tehtyä maitosuklaata käyttäen. Ehkäpä täytyy joskus kokeilla toisenlaista versiota 🙂

Kommentoi juttua: PÄÄSIÄISEN BROWNIET

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Hyvää huomenta! Olipa ihanaa herätä kun ulkoa kuului linnunlaulua! 😗✨
.
.
.
#huomenta #makuuhuone #lastenhuoneensisustus #lastenhuone #sisustus #julisteet #hmhome #desenio #deseniotaulut #deseniojulisteet #instakodit #instablogitfinland #instablogit #maileg #hmkids #interiordesign #kidsroomdecor #homedecor #iloveyoutothemoonandback #dontgrowupitsatrap *Desenion julisteet saatu 💕
  • Blogissa nyt nää ihanat herkut eli vegaaniset laskiaispullat 😍 Suora linkki profiilissa ☝️ #laskiaispulla #laskiaispullat #leivonta #leivontapäivä #leivontablogi #herkkublogi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #ihanitsetehty #leivojakoristele #vegaanihaaste #vegaanileivonta #vegaani #vegaaninen #pulla #pullapäivä #kauravispi #aitomeininki #baking #bakingday #vegan #dairyfree #semlar
  • Hyvää uutta alkanutta viikkoa just sulle! 😊 #maanantai #huomenta #koti #ruusut #kukat #olohuone #instakodit #instablogit #instablogitfinland #monday #goodmorning #lifeisgood #home #homesweethome #hmhome #livingroom #flowers #interiordesign
  • Tää viikko alkoi sillä, että lähetti toi ovelle paketin ja loppuu siihen että saan kaikessa rauhassa nauttia hyvää kahvia 😍 Kiitos @kaffaroastery ihanasta lähetyksestä, hyvästä kahvista ja söpöistä @oatly tuotteista! Näistä osan saa mun lemppari kahviseura @noonamariaa ☕ Stoorien puolella näet vielä tarkemmin paketin sisällön! 😊 Aurinkoista sunnuntaita ☀️ #gifted #kaffaroastery #kahvi #kahvihetki #kahvipavut #espresso #oatly #ikaffe #desenio #coffee #coffeetime #idrinkcoffeelikeagilmore #coffeeisalwaysagoodidea
  • Viikonloppu ja tuorepuuro ❤️ Tämä vadelmainen versio löytyy nyt blogista! Vain neljä raaka-ainetta, sekoitus ja yöksi jääkaappiin tekeytymään. Ihanan vaivatonta ja silti niin herkullista 😍 #aamupala #tuorepuuro #puuro #vadelmapuuro #vadelmatuorepuuro #vadelmat #kaurajogurtti #vegaanihaaste #vegaani #vegaaninen #ruokablogi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #breakfast #raspberries #overnightoats #foodblog #vegan #dairyfree
  • Ystävänpäivän huikea arvonta! ❤️ Kaupallinen yhteistyö: @moominofficial 
Uudet muumiastiat ovat ilmestyneet 😊 
Arvotaan yhdelle onnekkaalle: 1kpl Ninni-muki, 1kpl Muumipeikko-muki sekä ihana MOOMIN-logo kangaskassi. Postitan palkinnon Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen ja lisään mukaan vielä pienen yllätyksen 😍 Voit voittaa nämä kaikki osallistumalla arvontaan seuraamalla näitä ohjeita:
🌷Seuraa tilejä @minkavi ja @moominofficial 🌷Tägää mukaan ystäväsi, joka tykkää myös muumeista. Jokainen kommentti on uusi arpa. 🌷Arvonta päättyy 28.2.2019 ja olen sen jälkeen voittajaan yhteydessä.
🌷Onnea arvontaan ja ihanaa ystävänpäivän iltaa muruset! 👉Blogissa myös uusi postaus ja lisää kuvia näistä ihanista uutuuksista sekä alennuskoodi Moomin.com- kauppaan! 
#yhteistyö #moominofficial #moomincom
  • Hyvää Ystävänpäivää! ❤️ #ystävänpäivä #valentinesday #ystävä #kakku #juustokakku #ystävänpäiväkakku #sitruunajuustokakku #herkkublogi #leivontablogi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #marimekko #marimekkoastiat #marimekko60years #kirjaintaulu #instablogitfinland #instablogit #marimekkolove #cheesecake #cake #letterboard #throwkindnessaroundlikeconfetti

minkavi

X