Nyt on kaikki pääsiäisherkut tehty ja aamulla päästiin maistamaan pashaa, jonka tein samalla ohjeella kuin viime vuonna. Tein vaan vähän isomman määrän, jotta sitä riittää varmasti myös huomiseksi mummille vietäväksi. Jälkiruoaksi tänään herkutellaan pashan lisäksi tämän tyylisellä piirakalla, joskin päälle tulee nyt mandariinin lisäksi myös persikkaa ja passionhedelmää. Tässä muutamia kuvia aamukahvipöydästä, pashasta tuli todella hyvää ja sen kanssa on muuten aina saatava siivu pullaa!

Olin suunnitellut tekeväni pääsiäispöytään ruusukaalipaistosta, mutta ne olivat loppuneet kahdesta eri ruokakaupasta ja kun luvassa oli muutenkin kasvisgratiinia niin päätin sitten tehdä pitakolmioita ja reilun kulhollinen hummusta. Me syödään tänään porukalla mun vanhempien luona ja pöydästä löytyy lisäksi myös lammasta ja minttuhyytelöä sekä valkosipuliperunoita ja fetasalaattia.

OIKEIN IHANAA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!

Kommentit (6)

Ihana aamupala.. Pashaa en olekaan koskaan kokeillut, olenkohan edes muiden tekemää maistanut.. Aurinkoista pääsiäistä! 🙂

Pasha on ihan mun lempiherkkua näin pääsiäisen aikaan 🙂 Meillä sitä on tehty joka vuosi ja tarjoiltu joko perinteisten pullasiivujen tai kulitsan kanssa. Kannattaa tehdä vaikka ensi vuonna! 🙂

Sulla on blogi täynnä toinen toistaan upeampia kuvia ja reseptejä, on ihan lempiblogejani tämä. Kivan usein kuvissa näkyy kukkia niin että tekee mieli ostaa itsellekkin kimppu. Onko sulla kukkakauppa lähellä vai ostatko ihan tavan marketeista? Ne kukat ja kuvien värimaailma on ihan omaa luokkaansa tässä blogissa. Hyvää toista Pääsiäispäivää

Kiitos kivasta kommentistasi! 🙂 Ostan kukkia yleensä ihan tuosta lähikaupasta etenkin viikonloppuisin, ne piristävät ja tuovat kivasti väriä kotiin. Nyt onkin ollut erityisen paljon kukkia kun ollaan saatu kimppuja kahvitteluvierailta ja uuden kodin kunniaksi. Mies myös yllättää melko usein kukkakimpulla kun tulee kauppareissulta 🙂 Mukavaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa!

Ihania kuvia taas. Minä en ehtinyt tekemään pashaa tänä vuonna, hirveä pashanhimo on tässä päällä… Oikein iloista pääsiäistä!

Kiitos! 🙂 Me syötiin vielä tänään vikat pashat, oli ihan mielettömän hyvää ja kivan raikasta kun laitoin paljon sitruunaa. Toivottavasti ehdit tehdä sitten viimeistään ensi vuonna, tai jos oikein kova himo iskee niin voihan sitä tehdä ihan muuten vaan joku päivä vaikka ei pääsiäinen olisikaan 😀

Kommentoi juttua: HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Blogissa nyt resepti helppoon ja herkulliseen kasvispastaan! 🌱 Päälle on ripoteltu ravintohiivahiutaleita, jotka tuovat ruokiin kivan "pähkinäisen & juustoisen" vivahteen 😋 Onko ravintohiivahiutaleet sulle tuttuja? Suosittelen kokeilemaan niitä joskus! 😊 #kasvisruoka #kasvis #kasvispasta #vege #vegaaninen #vegaani #ruokablogi #ravintohiivahiutale #ravintohiivahiutaleet #hiivahiutaleet #vegaanihaaste #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #food #pasta #foodblog #vegetarin #vegan #eatyourgreens #nutritionalyeast #nooch
  • Tää itse tehty talvinen maisema lasipurkissa ja siellä loistava kynttilä luovat ihanaa tunnelmaa kotiin ❤️ #talvi #kynttilät #itsetehty #sisustus #sisustisidea #candles #winter #diy #home #homedecor
  • Tein kolmen suklaan juustokakkua eilisiin juhliin✨ #leivonta #leivontablogi #leivontapäivä #leivojakoristele #ihanitsetehty #juustokakku #kakku #synttärikakku #syntymäpäiväkakku #suklaakakku #suklaajuustokakku #kolmensuklaanjuustokakku #tummasuklaa #maitosuklaa #valkosuklaa #suklaa #marjat #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #baking #bakinblog #bakingday #cake #cheesecake #chocolatecheesecake #chocolate #birthdaycake #berries
  • Mun lempparityyppi ja yksi lempparitauluista ❤️ Kaupallinen yhteistyö @desenio ✨ Vielä tämän päivän ajan saat 25% alennuksen Desenion valikoimasta koodilla "KAAKAOKERMAVAAHDOLLA" *Ei koske kehyksiä, handpicked-, collaboration- ja persoonallisia julisteita. 
#yhteistyö #desenio #julisteet #deseniotaulut #deseniojulisteet #lastenhuone #lastenhuoneensisustus #taapero #tauluseinä #sisustus #desenioposters #home #homedecor #kidsroom #art #decoration #toddler #kidsroomdecor #loveyoutothemoonandback
  • Ihanaa kun saatiin taas lisää lunta! ❄️ #talvi #muumimuki #kahvi #kahvihetki #hentolumisade #muumitalvimuki #talvimuki #moominmug #winter #wintermug #moominwintermug #lightsnowfall #moominlightsnowfall #moomintroll #tovejansson #moominofficial #wintermoomin #moomins #muminmugg
  • Kaupallinen yhteistyö @desenio ✨ Edellisen kuvan lastenhuoneen julisteiden lisäksi löysin muutaman kivan Desenion julisteen myös keittiöön! 😊 Kurkkaa alennuskoodi Desenion nettikauppaan edellisestä kuvasta tai blogin uudesta postauksesta ❤️ Mukavaa keskiviikkoa! #yhteistyö #desenio #deseniojulisteet #deseniotaulut #juliste #julisteet #keittiö #sisustus #pannukakut #herkkuhetki #kodinsisustus #desenioposters #posters #kitchen #kitchenposter #bonappetit #pancakes #bananapancakes #homeinterior #
  • Kaupallinen yhteistyö @desenio ❤️ Sain toteuttaa yhteistyössä Desenion kanssa ihanan tauluseinän meidän pojan sänkynurkkaukseen. Blogissa postaus sekä alennuskoodi ja lisää kuvia lopputuloksesta. Näiden lisäksi valitsin myös keittiöön muutaman kivan taulun 😊 
Tässä kuvassa olevat taulut vasemmalta oikealle:
▪️Forest Animals
▪️Moon and Back
▪️Penguin family
▪️Three penguins
Koodilla "KAAKAOKERMAVAAHDOLLA" saat 25% alennusta julisteista* 10.1. asti. Seuraa @desenio
löytääksesi lisää inspiraatiota! *Ei koske kehyksiä tai handpicked-, collaboration- ja persoonallisia julisteita. #desenio #yhteistyö #taulut #tauluseinä #deseniojulisteet #julisteet #lastenhuone #lastenhuoneensisustus #eläintaulu #sisustus #home #homedecor #posters #desenioposters #kidsroom #art #decoration #instahome #interiordesign #kidsroomdecor

minkavi

X