Nyt on kaikki pääsiäisherkut tehty ja aamulla päästiin maistamaan pashaa, jonka tein samalla ohjeella kuin viime vuonna. Tein vaan vähän isomman määrän, jotta sitä riittää varmasti myös huomiseksi mummille vietäväksi. Jälkiruoaksi tänään herkutellaan pashan lisäksi tämän tyylisellä piirakalla, joskin päälle tulee nyt mandariinin lisäksi myös persikkaa ja passionhedelmää. Tässä muutamia kuvia aamukahvipöydästä, pashasta tuli todella hyvää ja sen kanssa on muuten aina saatava siivu pullaa!

Olin suunnitellut tekeväni pääsiäispöytään ruusukaalipaistosta, mutta ne olivat loppuneet kahdesta eri ruokakaupasta ja kun luvassa oli muutenkin kasvisgratiinia niin päätin sitten tehdä pitakolmioita ja reilun kulhollinen hummusta. Me syödään tänään porukalla mun vanhempien luona ja pöydästä löytyy lisäksi myös lammasta ja minttuhyytelöä sekä valkosipuliperunoita ja fetasalaattia.

OIKEIN IHANAA PÄÄSIÄISTÄ KAIKILLE!

Kommentit (6)

Ihana aamupala.. Pashaa en olekaan koskaan kokeillut, olenkohan edes muiden tekemää maistanut.. Aurinkoista pääsiäistä! 🙂

Pasha on ihan mun lempiherkkua näin pääsiäisen aikaan 🙂 Meillä sitä on tehty joka vuosi ja tarjoiltu joko perinteisten pullasiivujen tai kulitsan kanssa. Kannattaa tehdä vaikka ensi vuonna! 🙂

Sulla on blogi täynnä toinen toistaan upeampia kuvia ja reseptejä, on ihan lempiblogejani tämä. Kivan usein kuvissa näkyy kukkia niin että tekee mieli ostaa itsellekkin kimppu. Onko sulla kukkakauppa lähellä vai ostatko ihan tavan marketeista? Ne kukat ja kuvien värimaailma on ihan omaa luokkaansa tässä blogissa. Hyvää toista Pääsiäispäivää

Kiitos kivasta kommentistasi! 🙂 Ostan kukkia yleensä ihan tuosta lähikaupasta etenkin viikonloppuisin, ne piristävät ja tuovat kivasti väriä kotiin. Nyt onkin ollut erityisen paljon kukkia kun ollaan saatu kimppuja kahvitteluvierailta ja uuden kodin kunniaksi. Mies myös yllättää melko usein kukkakimpulla kun tulee kauppareissulta 🙂 Mukavaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa!

Ihania kuvia taas. Minä en ehtinyt tekemään pashaa tänä vuonna, hirveä pashanhimo on tässä päällä… Oikein iloista pääsiäistä!

Kiitos! 🙂 Me syötiin vielä tänään vikat pashat, oli ihan mielettömän hyvää ja kivan raikasta kun laitoin paljon sitruunaa. Toivottavasti ehdit tehdä sitten viimeistään ensi vuonna, tai jos oikein kova himo iskee niin voihan sitä tehdä ihan muuten vaan joku päivä vaikka ei pääsiäinen olisikaan 😀

Kommentoi juttua: HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Blogissa tarjolla ihanaa jäädytettyä suklaajuustokakkua. Tämä 80-luvulla suuren suosion saavuttanut kakku on päätynyt aikoinaan suomeen Nina Lincolnin kautta. Kurkkaa helppo ja herkullinen resepti blogista! 😋 #juustokakku #suklaakkaku #jäädytettysuklaakakku #ninalincolninkakku #isänpäiväkakku #leivontapäivä #leivontablogi #leivojakoristele #ihanitsetehty #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #cheesecake #chocolatecake #cake #ninalincolnscake #baking #bakingblog
  • *Kaupallinen yhteistyö: @sudio 🎧 Muistuttelen teitä vielä alekoodista Sudion valikoimaan! Saat 15% alennusta kun käytät koodia: minkavi. Lisäksi kaikki toimitukset ovat ilmaisia ja kaupan päälle saat söpöt lasinaluset 😚✌️ .
Mulla on nyt ollut jo tovin käytössä Sudion Regent-kuulokkeet sekä nämä langattomat bluetoothin avulla toimivat Nivåt. Voin lämpimästi suositella molempia 🎧✨ @sudio #yhteistyö #sudio #sudiomoments #sudiosweden #nivå #sudionivå #music #kuulokkeet #bluetoothkuulokkeet #musiikki
  • Tänä vuonna isänpäiväkakuksi valikoitui Nina Lincolnin jäädytetty suklaakakku. Oli ihan super hyvää ja kiva kun sai tehtyä juustokakun ilman liivatetta 😊 #isänpäiväkakku #juustokakku #suklaakakku #kakku #jäädytettysuklaakakku #leivonta #leivontablogi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #ninalincolnscake #cheesecake #chocolatecake #baking #bakingblog
  • Uusimmassa postauksessa ollaan joulutunnelmissa ja arvotaan ihana Ilona Pietiläisen joulukirja 🎄 #yhteistyö @docendon_kirjat #arvonta #joulu #joulukirja #tervetuloajouluun #docendo #koti #joulukoti #glögi #joulutortut #piparit #joulutunnelmaa #hmhome #christmas #chirstmasvibes
  • Blogissa nyt meidän isänpäivän tunnelmia ja brunssiherkkuja 😚☕ #uusipostausblogissa #ruokablogi #leivontablogi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #isänpäivä #isänpäiväbrunssi #brunssi #brunssiherkut #kakku #juustokakku #isänpäiväkakku #suklaakakku #tarjoiluideat #koti #sisustus #sisustusinspiraatio #brunch #fathersday #cake #cheesecake #brunchallday #home #myhome #homesweethome #interior #homeinterior
  • Hyvää isänpäivää! ❤️ #isänpäivä #brunssi #isänpäiväbrunssi #herkkuja #kakku #suklaakakku #juustokakku #isänpäiväkakku #pannacotta #brunssiherkut #kolmioleivät #juustolautanen #tarjoiluideat #fathersday #happyfathersday #brunch #cake #cheesecake
  • Tulipa leivottua pitkästä aikaa bostonkakkua 😊 Täytteenä kanelilla ja kardemummalla maustettuja omenoita + pekaanipähkinöitä. Kurkkaa herkullinen ohje blogista! ✨ Kuvan tarjotin ihanan Annan @hiilit_design valikoimasta ❤️ #leivonta #leivontablogi #leivontapäivä #pullapäivä #bostonkakku #omenaboston #bostonbulla #omenaherkku #ihanitsetehty #leivojakoristele #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #hiilit #hiilitdesign #tarjotin #baking #bakingblog #bakingday #bostoncake

minkavi

X