Olen tainnut mainita muutamissa postauksissa, että tämä kevät on ollut aikamoinen ja lupasin kertoa myöhemmin mistä on oikein kyse. Loppuvuoden muuttopuuhat, oman asunnon osto ja uuden kodin laittaminen sekä työpäivät ja sairastelu ovat vieneet voimia aika lailla ja sen vuoksi blogin päivittämisessä on saattanut olla vähän pidempiä taukoja. Nyt tuntuu olevan hyvä hetki paljastaa, että kaiken tuon lisäksi täällä on myös kasvateltu masua ja meillä odotellaan pientä poikaa saapuvaksi heinäkuussa. ♥

Pitkään tätä pientä ihmettä onkin odotettu ja joskus tulee vieläkin ihan epätodellinen olo koko asiasta. Kasvava vatsakumpu ja aikamoisen vilkas pikku-ukko ovat tosin päivittäin muistuttamassa, että totta tämä on ja niin ihanaa että pakahdun. Välillä on ollut vaikeaa olla näyttämättä blogin puolella söpöjä ja suloisia miniostoksia sekä kirppislöytöjä, mutta jatkossa niitäkin tulee varmasti näkymään täällä aina silloin tällöin. Blogi pysyy edelleen enimmäkseen herkuttelublogina, mutta varmasti täällä tullaan näkemään myös muutakin – joskin toivottavasti ei enää kovin pitkiä postaustaukoja. Ainakin tällä hetkellä olo on oikein mainio sen alkuraskauden pahoinvoinnin ja väsymyksen jälkeen.

Tänään olisi suunnitteilla kirppiskierros ystävän kanssa. Meillä on tapana käydä usein viikonloppuisin kirppiksellä ja kahvitella sen jälkeen jomman kumman luona. Leivoin eilen mustikkamuffinsseja ja tällä hetkellä uunissa paistuu jälleen uusi pataleipä. Huomaa kyllä, että se pahin väsymys alkaa olla takana päin ja jaksaa taas ihan eri tavalla hääräillä kotona. Olen jo tehnyt aika paljon kivoja vaatelöytöjä tulevalle vauvalle, joten katsotaan maltanko tänään pitää näppini erossa kirppiksen minivaatteista 🙂

”Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.” -Muumipappa

Oikein ihanaa sunnuntaita kaikille!

 

Avainsanat

Kommentit (48)

Onnittelut vauvauutisesta! 🙂 <3 Ihanat nuo tiikerisukat. 🙂 Itsekin pääsee vauvavaateostoksille loppukesästä, miehen sisko saa vauvan elokuussa. 🙂

Kiitos paljon! Innostuin vähän shoppailemaan minivaatteita Prahassa, kun olimme saaneet tietää vauvan sukupuolen juuri ennen reissua. Onnittelut myös sinne teille! 🙂

Vooooi ku mukava uutine, palijon onnia ja ihanaa ootusta teille!! <3

Oi, miten ihania uutisia sinulla olikaan meille! Paljon onnea teille ja ihanaa odotusaikaa 😍

Kiitos hurjasti! Olipa kiva kertoa uutiset vihdoin myös täällä blogin puolella 🙂

Oi, Onneksi olkoon..:) Samanlainen vauva kirja löytyy hyllystä, jota olen täytellyt tyttärelleni. On tänä vuonna neljävuotias.. Vauvat on ihania ja niitä vauvan vaatteita on kiva hypistellä 😉

Kiitos 🙂 Toi vauvakirja oli pakko saada, ihana kuvitus ja kivoja täytettäviä kohtia ja mietelauseita. Meinasin kyllä hommata vielä jonkun toisenkin, mutta valinnanvaikeus iski.. 🙂 Ja tosiaan vaatteita on tullut hypisteltyä aika lailla, ne on niiin pieniä ja suloisia! Ihana ajatella, että kohta on oikeasti joku jolle niitä voi pukea <3

Voi ihanaa! Onnea kovasti! 🙂 Meillekin on tulossa perheenlisäystä elokuussa joten vauvajuttuja lueskellaan kyllä oikein mielellään 🙂

Kiitos ja suuret onnittelut sinnekin! Täytyypä tulla kurkkimaan myös sun blogiin 🙂

Upea uutinen ♥ oikein ihanaa odotusaikaa 🙂

Ihania uutisia! 🙂 Hurjan paljon onnea teille! <3

Onnellista odotusta teille! 🙂

Ihania uutisia! Onnea teille paljon <3 Ja mukavaa loppuodotusta, nauti siitä 🙂

Voi miten ihania uutisia ! Onnea hurjasti ja hyviä vointeja loppuaikaan 🙂

Kommentoi juttua: VAUVAUUTISIA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X