Tänään on ollut aivan ihana päivä! Päätettiin eilen illalla, että järkätään tänään vappubrunssi meidän luona. Ajatuksena oli ettei kenenkään tarvitsisi käydä kaupassa, vaan kootaan pöytään kaikkea mitä kaapeista löytyy.

Aamulla oli kiva herätä auringonpaisteeseen ja laitella takapihaa kuntoon. Kasattiin ulos iso kasa tyynyjä ja vilttejä ja mies laittoi tulen meidän uuteen pihatakkaan. Aamukahvia hörppiessä leivoin meille banaani-nutellamuffinsseja, valmistin ison kannullisen jääkahvia ja paistoin vielä pakastimesta croisantteja.

Muumi-kesämukit ovat päässeet käyttöön ja talvimukit on aseteltu taaemmaksi odottelemaan.

Vappubrunssin menu:

– Kotitekoista perunasalaattia
– Ohra-fetasalaattia
– Croisantteja, suolakeksejä ja patonkia levitteineen
– Valkohomejuustoa ja mummin tekemää hilloa
– Keitettyjä munia
– Jogurttia mulperimarjoilla & chiansiemenillä
– Tuoreita hedelmiä ja marjoja
Rahkamunkkeja
– Banaani-nutellamuffineja
– Simaa, jääkahvia & kuohuvaa

Sää tosiaan suosi meitä ja saatiin nauttia maittava brunssi pitkän kaavan mukaan auringon paahtaessa niin, että tarkeni hyvin olla t-paidoissa. Herkuteltiin, juteltiin ja naurettiin. Istuskeltiin ulkona lähemmäs kolme tuntia ja miehet paistoivat vielä makkaraa kun ulkotakassa alkoi olla niin hyvä hiillos.

Vähitellen siinä neljän aikoihin siirryttiin sisätiloihin laittamaan tiskejä. Miehet katsoi jalkapalloa ja me naiset luettiin sisustuslehtiä. Esittelin myös viime viikolla postissa tullutta vauvan sitteriä ja leikkimattoa, sekä muutamia uusia vaatteita joita en vaan voinut vastustaa. Oli niin kivaa vaan höpötellä ja viettää aikaa yhdessä.

Mauno kuorsaa tyytyväisenä sohvalla tyynykasan päällä. Näyttää niin mukavalta, että taidan mennä seuraksi. Leppoisaa sunnuntai-iltaa, palaillaan taas ensi viikolla! 🙂

Kommentit (10)

Jestas kuinka hyvältä kaikki näyttää. On teillä ollut tarjottavat kohdillaan!

Joo saatiin kyllä kasaan aikamoinen herkkupöytä! 🙂

Ihanat herkut ja kuvat! Mistä olet hankkinut noita erivärisiä söpöjä lautasia?

Noi lautaset on varmaan lähemmäs kymmenen vuotta vanhoja. Ostin ne aikoinaan Anttilasta mun ensimmäiseen omaan kotiin ja siitä asti ovat kulkeneet mukana. Tykkään niistä kovasti ja ovat pysyneet yllättävän hyvässä kunnossa 🙂

Voi nam, mitä herkkuja teillä on ollut!

Ja tämän jälkeen tulikin syötyä sitten seuraavan kerran vasta illalla muutamat leivät 😀

Sää on kyllä viime päivinä ollut mitä ihanin tällaiseen ulkona herkutteluun.. 🙂

Niin on! 🙂 Tänäänkin kahviteltiin ystävän kanssa meidän takapihalla. Aurinko lämmitti ihanasti vielä iltapäivälläkin töiden jälkeen 🙂

Kommentoi juttua: VAPPUPÄIVÄN HERKUTTELUT

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • 🍓Kaupallinen yhteistyö: Grandma's Strong Strawberry wine🍓
Pian vietetään juhannusta ja suunnittelin sen kunniaksi ihanan mansikka-marenkikakun aikuiseen makuun!
🔸Ihastuttava mansikkakuohuva sopii täydellisesti kesän juhliin! Alkumaljaksi, boolin sekaan, seurustelujuomaksi, jälkiruoan kanssa tai jopa jälkiruokien raaka-aineeksi! 🍓
🔸Tämän kakun täytteenä on vaniljakermaa ja mansikoita, jotka on marinoitu Grandma's Strong Strawberry-kuohuvalla. Lisäsin joukkoon myös tuoretta minttua ja sokeria. Ihan mahdottoman hyvää! 😘
🔸Kurkkaa blogista uusin postaus, josta löytyy kakkuohje ja vinkit kuohuviini-jääpaloihin!
〰️Suomen alkoholilainsäädännön vuoksi tätä julkaisua ei voi kommentoida.
×
×
×
#kaupallinenyhteistyö #yhteistyö #grandmasstrongstrawberry #kuohuviini #jälkiruokaviini #mansikkakuohuviini #mansikka #kesä #juhlat #juhannus #kakku #mansikkakakku #marenkikakku #pavlova #kotiliesi #kotiliesiruokablogit #grandmasstrongstrawberrywine #strawberrywine #sparklingwine #cake #strawberries #summer #strawberrycake
  • 🌼Yhteistyössä @kiddex_suomi🌼
Siis nää sormivärit tuli kyllä niin tarpeeseen! 😍 Ollaan maalailtu näillä jo monta monta kertaa ja painettu muistoksi käsien ja jalkapohjien kuvia paperiin.
▪️Luonnonmukaisia @neogruen sormivärejä saa kahdessa eri setissä, pastellin värisinä ja kirkkaan värisinä.
▪️Maalit saa pyyhittyä helposti kostealla liinalla ja käsistäkin lähtee pelkällä vedellä!
▪️Osallistu arvontaan aiemmassa kuvassa, voit voittaa itsellesi valitsemasi setin! ☺️
▪️Kuvaan tägätty kaikki jälleenmyyjät! 🌼
×
×
×
#yhteistyö #kiddex_suomi #neogruen #neogrün #sormivärit #maalaus #taitelija #taapero #vegaaninen #colorsforfuture #bio #fingerpaints #helloneogruen #greenproducts #painting #toddler #vegan #ecokids #sustainability #crueltyfree #fingerfarben
  • Blogissa nyt tämä ihana mansikka-raparperipiirakka! Ohjeesta tulee pellillinen! ☺️
×
×
×
#raparperipiirakka #leivonta #piirakka #raparperi #mansikka #mansikkaraparperipiirakka #leivontablogi #ihanitsetehty #leivojakoristele #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #baking #bakingblog #rhubarbpie #rhubarb #strawberry #strawberryrhubarbpie
  • Mikä oliskaan parempi päivä näille söpöille nalle-pannareille kuin sunnuntai? 🐻 Nyt ei oo niin kuumakaan hellan ääressä, kun ripottelee ihanasti vettä 🥞
×
×
×
#sunnuntai #pannukakut #pannukakku #leivonta #nallepannarit #aamiainen #mansikat #mustikat #banaani #banaanipannukakut #lapsiperhe #meidänperhe #ihanitsetehty #leivojakoristele #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #kotiliesi #pancakes #bananapancakes #bearpancakes #bearpancake #strawberries #blueberries #bakingblog #toddler #breakfast #goodmorning
  • ☀️ARVONTA☀️ Yhteistyössä @kiddex_suomi 
Nää @neogruen luonnonmukaiset sormivärit on niin kiva uutuus!
▪️Arvotaan 1 paketti sormivärejä, joista voittaja saa valita joko hempeän pastellisen tai iloisen värikkään setin. Yhdessä paketissa on neljä purkkia sormivärejä.
▪️Osallistu arvontaan seuraamalla tilejä @minkavi ja @kiddex_suomi
▪️Tägää kommentteihin ystäviä, jotka voisivat myös tykätä näistä 🌼 Jokainen kommentti on uusi arpa sinulle.
▪️Arvonta päättyy 15.6. ja olen voittajaan yhteydessä sen jälkeen!
Onnea arvontaan ja aurinkoista viikonloppua! 😘
×
×
×
#yhteistyö #kiddex_suomi #neogruen #neogrün #sormivärit #arvonta #osallistu #taapero #taiteilija #luonnonmukainen #vegaaninen #maalaus #toddler #fingerpaints #vegan #bio #colorsforfuture #helloneogruen #greenproducts #painting #ecokids #sustainability #crueltyfree #fingerfarben
  • Miten kiva perjantai! Aamupäivä oltiin kaverin kanssa rannalla, pojat pääsi tekemään hiekkakakkuja ja syömään eväitä ☀️ Nyt kotona ja päiväkahvien vuoro. Ihanaa viikonloppua kaikille! 😎
×
×
×
#kesä #kesäloma #kahvi #kahvihetki #muumikesämuki #muumimuki #iltauinti #muumiiltauinti #summer #holiday #coffee #moominmug #moominsummermug #eveningswim #moomineveningswim #moominoffical #moominbyarabia #muminmuggar #mummikopp
  • Me vietettiin ihana kesäpäivä Fallkullan kotieläintilalla 🌼 Blogissa kuvia ja tunnelmia päivältä! Tätä paikkaa voin kyllä lämpimästi suositella lapsiperheille ja tietty muillekin! Ja huippua muuten kun kahvilan valikoimista löytyy mm. vegaanista jäätelöä, iKaffea ja Oatlyn kaurakaakaota 😍
×
×
×
#kesäpäivä #fallkulla #fallkullankotieläintila #kotieläintila #taapero #menovinkit #lomapäivä #kesäloma #tekemistä #lapsiperhe #eläimet #kahvila #kesä #kilikuppila #kahvilakilikuppila #summerholiday #fallkullaofficial #fallkullas_farm

minkavi

X