IDEOITA ÄITIENPÄIVÄÄN

Huomenna vietetään äitienpäivää ja tähän postaukseen on koottu ideoita brunssin ja kahvittelupöydän tarjottaviin. Aamupalaksi voit valmistaa äidille esimerkiksi munakkaan, juustosarvia tai toasteja. Juomaksi sopii iso lasillinen tuoremehua, smoothieta tai jääkahvia.

Jälkkäripöytään suosittelen esimerkiksi vohveleita, muhkeita pannukakkuja ja tuoreita marjoja tai herkullista täytekakkua. Eikä mikään estä valmistamasta vaikka näitä kaikkia, jolloin voit kutsua isommankin porukan viettämään äitienpäivää notkuvat brunssipöydän ympärille. Toivottavasti näistä vinkeistä on hyötyä! Pääset resepteihin klikkaamalla kuvan alla olevaa linkkiä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itse meinaan leipoa huomenna kesän ensimmäisen britakakun, jonka väliin tulee ainakin tuoreita mansikoita ja mintunlehtiä.

Leppoisaa lauantaita ja ihanaa huomista äitienpäivää kaikille äideille! ♥

Kommentit

Kommentoi juttua: IDEOITA ÄITIENPÄIVÄÄN

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X