POP UP-KAHVILA HERKKULA


Voi että miten ihana päivä eilinen oli! Pystytimme ravintolapäivän innoittamana oman Pop up-kahvila Herkkulan Mutkunmäen alpakkatilalle. Eipä olisi parempaan paikkaan voinut kahvilaa ajatella. Rauhallinen maalaismiljöö, vihertävät puut ja nurmet, järvimaisema, sydämelliset tilan omistajat jotka mahdollistivat tämän kaiken ja vielä suloistakin suloisemmat alpakkatilan asukit.

Asiakkaita riitti jo ennen kahvilan virallista aukeamista ihan sinne ilta kuuteen saakka. Todella mukavaa, kun niin monet tulivat kahvittelemaan ja tietenkin parasta oli kuulla, että herkut todella maistuivat. Monet ostivatkin leivonnaisia myös kotiin viemisiksi ja kahvilan hiljalleen sulkeutuessa tarjosimme vielä viimeisiä cookieita ja mehua paikalla oleville lapsille. Tuotteet menivät kaupaksi yli odotusten ja kotiin pakattavaksi jäikin ainoastaan muutamia muffinsseja ja keksejä. Kiitos kaikille jotka kävivät herkuttelemassa meidän kahvilassa! 🙂

Kahvilassa oli tarjolla niin suolaisia kuin makeitakin leivonnaisia, sekä kahvia, teetä ja mehua.

Makeat leivonnaiset:
– Raparperi-valkosuklaamuffinssit
– Marjapiirakka & vaniljakastike
– Cookiet: suklaahippu, karpalo-valkosuklaa, omar-nougat, manteli-suklaa ja suklaarae
– Jauhoton suklaakakku marjoilla (G)
– Raparperi-toffeekakku
– Mangojuustokakku (G)
– Aprikoosi-kauraneliöt (G)
– Vaahtokarkki-browniet

Suolaiset leivonnaiset:
– Feta-parsapiirakka (G)
– Herkkusieni-kasvispiirakka (G)
– Kinkku-paprika-purjopiirakka (G)
– Pienet kinkku-tomaattipiiraat
– Aurajuustotangot

Saimme paljon kiitosta tuotteiden maltillisesta hinnoittelusta ja siitä, että valinnanvaraa oli runsaasti. Mielestäni parasta olikin juuri se, että pääsi leipomaan hurjat määrät herkkuja ja kaikille löytyi vielä syöjiä. Alpakkatilalla oli ihanan rento tunnelma, aurinko paistoi ja ihmiset olivat hyvällä tuulella. Oli mukavaa jutella porukan kanssa ja nähdä heidän viihtyvän.

Olen aina haaveillut omasta kahvilasta ja eilisen päivän myötä tunne voimistui entisestään. Eilen illalla petiin kömpiessä mielessä vilisi jo vaikka kuinka paljon uusia ideoita ja leivonnaisia, mitä voisi leipoa ensi kerralla. Eiköhän me uudelleenkin järkätä joskus jotain vastaavaa, sillä koko kahvilan porukalle jäi niin hyvä mieli tästä päivästä.

Kiitos vielä apulaisille, Mutkunmäen väelle ja kaikille jotka pääsivät eilen paikalle nauttimaan herkuista ja alpakkatilan ainutlaatuisesta tunnelmasta! ♥

Avainsanat

Kommentit (16)

Näyttääpä todella herkuilta kaikki ja rekvisiitta on kohdillaan luomassa tunnelmaa ♥

Kiitos kovasti! Onneksi kotoa löytyi valmiiksi kaikkea kahvilaan sopivaa rekvisiittaa 🙂 Tänään oonkin sitten asetellut niitä takaisin paikoilleen 🙂

Oi jospa oisin saanut olla mukana 🙂 Varmasti on asiakkaat viihtynyt ja leivokset maistuneet hyvältä. Tosi tunnelmallinen teidän kahvila.

No ensi kerralla sitten! 🙂 Ja kiitos paljon, tuollaiseen ympäristöön oli ihana pystyttää kahvila 🙂

Juuri niin Minakmainen kahvilanalku että ei siellä voinut olla viihtymättä, ihana fiilis kun porukka viihtyi, puheensorinaa ja viereaammatkin juttelivat toisilleen herkkuja mutustellen hyvällä tuulella.
Ihan päivä, ihana fiilis ja ihania herkkuja.
Seuraavaa kertaa odotellen <3

Kiitos! On ollut todella kiva kuulla, että porukka viihtyi ja tykkäsi 🙂 Näitä tällaisia tapahtumia voisi tosiaan järjestää useamminkin. Täällä on jo ahkerasti mietitty, mitä kaikkea pop up-kahvilaan voisi leipoa jatkossakin. Jos olisi vielä pieni kylmä lasivitriini, niin tarjolle saisi ihanan valikoima erilaisia kakkuja ja kuppikakkuja kuorrutteineen.. oi että 🙂

Ekaa kertaa sivuillasi ja voi kuinka kaunista on kaikki! Niin mielettömiä herkkuja ettei tosikaan, en yhtään ihmettele että menivät kaupaksi, nam.Taidanpa liittyä lukijaksi, tervetuloa vastavierailulle <3

Maiccu
http://mansikoitajavaahtokarkkeja.blogspot.fi/

Voi kiitos ihanasta kommentistasi ja kiva kun löysit tänne 🙂 Täytyypä tulla heti kurkkimaan sun blogia! 🙂

Oi että! 🙂 Ihanat herkut, ihanasti tarjolla. Onneksi sääkin suosi!

Kiitos! 🙂 Vähän tosiaan sai jännittää, että mitä jos sataakin vettä ja porukkaa ei tule paikalle. Onneksi kuitenkin aurinko paistoi ja tarjoilut menivät hyvin kaupaksi 🙂

Mikä gluteeniton tarjonta siis mahtavaa. Tuleeko ohjeita blogiin?

Gluteeniton valikoima sai tosiaan kiitosta 🙂 Varmasti ainakin feta-parsapiirakan resepti tulee jossakin vaiheessa, sitä kyseltiin niin paljon. Myös muitakin reseptejä kirjoittelen kyllä varmasti myöhemmin. Kaikkia herkkuja en oikein kerennyt kuvaileman, joten niistä pitää tehdä uudet satsit jotta saa niitä kuviakin 🙂

Blogista löytyy ennestään resepti jauhottomaan suklaakakkuun, jonka tein nyt kaksinkertaisena isompaan vuokaan:

http://kaakaokermavaahdolla.blogspot.fi/2015/08/jauhoton-suklaakakku.html

Lisäksi brownieita löytyy täältä:

http://kaakaokermavaahdolla.blogspot.fi/2015/07/polly-browniet.html
http://kaakaokermavaahdolla.blogspot.fi/2015/05/vaahtokarkkibrowniet.html

Ja karpalo-valkosuklaa-toffeecookiet:
http://kaakaokermavaahdolla.blogspot.fi/2016/01/ylihyvat-karpalo-valkosuklaa.html

Uskomattoman upea määrä herkkuja!:) Teitkö kaikki ihan itse? Minua kiinnostaisi tuo vaahtokarkkibrownieiden ohje. Miten teit sen? Tuleeko ohje blogiin? 🙂

Ja enemmänkin olisi mennyt niitä mitkä loppuivat jo ennen kuin kahvila sulkeutui 🙂 Tein aika paljon itse ja sitten mun sisko ja äiti olivat onneksi myös auttamassa. Olihan siinä aikamoinen homma, mutta kivaa oli! Nyt tekisi mieli jo suunnitella uutta leivottavaa kahvilaan 🙂 Brownie-resepti tulee kyllä blogiin jossain vaiheessa, mutta tässä yksi versio jo valmiiksi. Joskin nämä ovat vähän pienempiä paloja, mutta tosi herkullisia!

-> http://kaakaokermavaahdolla.blogspot.fi/2015/05/vaahtokarkkibrowniet.html

Huikea määrä leivottavaa.. millaisia määriä kutakin tuotetta oli? On sulla ollut urakkaa.. Ihailtavaa kun joku jaksaa 🙂

Kyllähän siinä hommaa riitti, mutta onneksi kivaa sellaista 🙂 Suolaisia piirakoita oli kaikkia kaksin kappalein, samoin raparperi-toffeekakkua sekä mango-juustokakkua. Marjapiirakkaa, brownieita ja aprikoosineliöitä oli kaikkia pellilliset. Cookieita oli yhteensä joku vähän reilut 150kpl. Sitten oli yksi iso suklaakakku ja kolme pellillistä raparperimuffinsseja sekä kolme pellillistä pieniä kinkkupiiraita. Aurajuustotankoja taisi olla 30kpl. Enemmänkin olisi voinut leipoa, jos ei olisi mennyt jo näiden kanssa niin yömyöhään 🙂

Kommentoi juttua: POP UP-KAHVILA HERKKULA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X