Mun yleisin aamupala on kulhollinen jogurttia marjoilla ja hedelmillä sekä erilaisilla siemenillä ja hiutaleilla. Kausittain innostun pyöräyttämään aamiaiseksi tai välipalaksi erilaisia smoothieita, joita on kiva ottaa myös mukaan kotoa lähtiessä. Ajattelin laittaa nyt tänne blogiin hyvin yksinkertaisen, mutta sitäkin herkullisemman smoothieohjeen. Tällä aloitan usein aamuni kahvin lisäksi.

Marjasmoothie kahdelle

2-3dl maustamatonta jogurttia
1dl vaniljasoijamaitoa
2dl mustikoita
1dl mansikoita
1dl vadelmia
0,5dl kaurahiutaleita
1rkl chiansiemeniä
tuoreita mintunlehtiä

 1. Soseuta jogurtti ja ja marjat tehosekoittimessa. Lisää
  joukkoon vaniljasoijamaito, kaurahiutaleet, chiansiemenet ja tuoreita mintunlehtiä maun mukaan.
 2. Kaada smoothie laseihin ja lisää päälle marjoja, muutamia mintulehtiä ja halutessasi esimerkiksi kaurahiutaleita tai muutamia mulperimarjoja.

Kuumina kesäpäivinä mulla on ollut tapana kaataa smoothie pulloon ja laittaa hetkeksi pakastimeen. Sieltä kohmeinen juoma on helppo napata mukaan ja nauttia hellepäivänä välipalaksi kun on liikenteessä ja alkaa tulla nälkä. Näin smoothie pysyy yllättävänkin kauan kylmänä ja viilentää mukavasti.

Loppuun vielä pakko mainita viime sunnuntain juhlista, jotka tulivat itselleni täytenä yllätyksenä. Ihanat ystävät ja läheiset olivat järkänneet mulle baby shower-juhlat. Päivä oli niin ihana, että vieläkin sen ajatteleminen saa hymyn huulille. Koristeet ja pom pomit ovat edelleen paikoillaan ja vaippakakku purkamatta. On ollut kiva herätä aamuisin ihastelemaan juhlien rekvisiittaa. ♥

Kommentit (10)

Vitsi miten ihanat juhlat sulle järjestettiin! Vesikielellä katsein noita herkkuja!! ♥ Ja kyllä nyt on vauvan hyvä tulla tähän maailmaan, kun on niin ihania lahjoja odottamassa!
Onkos Mauno muuten yhtään ihmetellyt että mitä teillä oikein "hössötetään"? 🙂

Jep! Oon edelleenkin niin mielissäni noista juhlista, oli ihan huippua! 🙂 Mauno ei ole oikein moksiskaan, ehkä vähän ihmettelee kun yhtäkkiä kotiin on ilmestynyt pinnasänkyä ja vaunuja ja kaikkea uutta. Kovasti myös tutkii ja haistelee kirppikseltä ostettuja vauvanvaatteita, mutta muuten ei oikein välitä. Vähän kyllä jännittää, että miten ottaa sitten uuden perheenjäsenen vastaan mutta uskon kyllä että kaikki menee hyvin 🙂

Smoothieita ei ole kovin usein tullut tehtyä, niin hyvää kuin se onkin.. Ihanan yllätyksen sait! 🙂

Mulla se menee vähän kausittain, yleensä syön jogurttia ja marjoja kulhosta mutta välillä tulee taas tehtyä useammin erilaisia smoothieita 🙂 Yllätys oli tosiaan aivan ihana ja ikimuistoinen!♥

Oi, herkullinen ja ihanan värinen smoothie. Itselläni usein lounaspaikkana Smoothie-baari :p

Voi nam! Kuulostaa kyllä todella hyvältä. Nyt mulle iski kamala mangohimo 😀 Kesällä on tosiaan kiva kun voi käyttää tuoreita marjoja! Nyt oon innostunut laittamaan smoothien sekaan nektariineja, mutta tota mangoa on kyllä pakko hakea tänään kaupasta 🙂

uu, Green frog on tällä hetkellä lemppari; lehtikaali,mango, omena, minttu, jäitä, päärynä. Tosi raikas ja ihanan makuinen. Sieltä saa monenlaisia komboja, supersmoothieita, mehuja, normi smoothieta, shotteja 😀 Kätevä lounaspaikka. Pitäis kotonakin muistaa tehdä. Näin kesällä saa vielä kaikkia ihania marjoja ja hedelmiä :p

Smoothie-baari kuulostaa täydelliseltä! Sieltä saa varmaan ihania makuyhdistelmiä. Onko sulla jotain omaa lempparia? 🙂

Ompa ihanan värinen ja maistuu varmaan hyvältä. En oo vaniljasoijamaitoa maistunutkaan, voisi melkein tätä kokeille!

Tää on kyllä hyvää ja tosiaan myös kauniin väristä 🙂 Vaniljasoijamaito on kiva lisä smoothien, puurojen tai kahvin joukkoon. Kannattaa joskus kokeilla 🙂

Kommentoi juttua: MARJASMOOTHIE JA YLLÄTYSJUHLAT

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

 • Hyvää uutta alkanutta viikkoa just sulle! 😊 #maanantai #huomenta #koti #ruusut #kukat #olohuone #instakodit #instablogit #instablogitfinland #monday #goodmorning #lifeisgood #home #homesweethome #hmhome #livingroom #flowers #interiordesign
 • Tää viikko alkoi sillä, että lähetti toi ovelle paketin ja loppuu siihen että saan kaikessa rauhassa nauttia hyvää kahvia 😍 Kiitos @kaffaroastery ihanasta lähetyksestä, hyvästä kahvista ja söpöistä @oatly tuotteista! Näistä osan saa mun lemppari kahviseura @noonamariaa ☕ Stoorien puolella näet vielä tarkemmin paketin sisällön! 😊 Aurinkoista sunnuntaita ☀️ #gifted #kaffaroastery #kahvi #kahvihetki #kahvipavut #espresso #oatly #ikaffe #desenio #coffee #coffeetime #idrinkcoffeelikeagilmore #coffeeisalwaysagoodidea
 • Viikonloppu ja tuorepuuro ❤️ Tämä vadelmainen versio löytyy nyt blogista! Vain neljä raaka-ainetta, sekoitus ja yöksi jääkaappiin tekeytymään. Ihanan vaivatonta ja silti niin herkullista 😍 #aamupala #tuorepuuro #puuro #vadelmapuuro #vadelmatuorepuuro #vadelmat #kaurajogurtti #vegaanihaaste #vegaani #vegaaninen #ruokablogi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #breakfast #raspberries #overnightoats #foodblog #vegan #dairyfree
 • Ystävänpäivän huikea arvonta! ❤️ Kaupallinen yhteistyö: @moominofficial 
Uudet muumiastiat ovat ilmestyneet 😊 
Arvotaan yhdelle onnekkaalle: 1kpl Ninni-muki, 1kpl Muumipeikko-muki sekä ihana MOOMIN-logo kangaskassi. Postitan palkinnon Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen ja lisään mukaan vielä pienen yllätyksen 😍 Voit voittaa nämä kaikki osallistumalla arvontaan seuraamalla näitä ohjeita:
🌷Seuraa tilejä @minkavi ja @moominofficial 🌷Tägää mukaan ystäväsi, joka tykkää myös muumeista. Jokainen kommentti on uusi arpa. 🌷Arvonta päättyy 28.2.2019 ja olen sen jälkeen voittajaan yhteydessä.
🌷Onnea arvontaan ja ihanaa ystävänpäivän iltaa muruset! 👉Blogissa myös uusi postaus ja lisää kuvia näistä ihanista uutuuksista sekä alennuskoodi Moomin.com- kauppaan! 
#yhteistyö #moominofficial #moomincom
 • Hyvää Ystävänpäivää! ❤️ #ystävänpäivä #valentinesday #ystävä #kakku #juustokakku #ystävänpäiväkakku #sitruunajuustokakku #herkkublogi #leivontablogi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #marimekko #marimekkoastiat #marimekko60years #kirjaintaulu #instablogitfinland #instablogit #marimekkolove #cheesecake #cake #letterboard #throwkindnessaroundlikeconfetti
 • Ajattelin tehdä tänään lisää tätä ihanaa tuorepuuroa tekeytymään huomiselle ystävänpäivän brunssille ❤️ Puurosta löytyy mm. maapähkinävoita ja banaania. Kurkkaa helppo ja herkullinen ohje blogista ja tee säkin! 😊 #aamupala #tuorepuuro #maapähkinävoi #banaani #chiageeli #puuro #vegaani #vegaanihaaste #vegaaninen #ystävänpäivä #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #overnightoats #peanutbutter #chiaseeds #vegan #whatveganeats #breakfast #valentinesday #porridge
 • Aiotko leipoa jotain hyvää ystävänpäiväksi? 💕 Mun ehdotus on tämä ihana uunissa paistettu sitruuna-juustokakku 🍋 Suora linkki ohjeeseen löytyy profiilista 😍 #leivontablogi #leivonta #leivontapäivä #kuukaudenruokahaaste #juustokakku #sitruunajuustokakku #sitruuna #vadelmat #kakku #ystävänpäivä #ystävänpäiväkakku #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #herkkublogi #herkkuhetki #leivojakoristele #ihanitsetehty #baking #bakingblog #cheesecake #lemoncheesecake #lemon #raspberries #valentinesday #cake #valentinesdaycake

minkavi

X