Mun yleisin aamupala on kulhollinen jogurttia marjoilla ja hedelmillä sekä erilaisilla siemenillä ja hiutaleilla. Kausittain innostun pyöräyttämään aamiaiseksi tai välipalaksi erilaisia smoothieita, joita on kiva ottaa myös mukaan kotoa lähtiessä. Ajattelin laittaa nyt tänne blogiin hyvin yksinkertaisen, mutta sitäkin herkullisemman smoothieohjeen. Tällä aloitan usein aamuni kahvin lisäksi.

Marjasmoothie kahdelle
2-3dl maustamatonta jogurttia
1dl vaniljasoijamaitoa
2dl mustikoita
1dl mansikoita
1dl vadelmia
0,5dl kaurahiutaleita
1rkl chiansiemeniä
tuoreita mintunlehtiä

1. Soseuta jogurtti ja ja marjat tehosekoittimessa. Lisää
joukkoon vaniljasoijamaito, kaurahiutaleet, chiansiemenet ja tuoreita mintunlehtiä maun mukaan.
2. Kaada smoothie laseihin ja lisää päälle marjoja, muutamia mintulehtiä ja halutessasi esimerkiksi kaurahiutaleita tai muutamia mulperimarjoja.

Kuumina kesäpäivinä mulla on ollut tapana kaataa smoothie pulloon ja laittaa hetkeksi pakastimeen. Sieltä kohmeinen juoma on helppo napata mukaan ja nauttia hellepäivänä välipalaksi kun on liikenteessä ja alkaa tulla nälkä. Näin smoothie pysyy yllättävänkin kauan kylmänä ja viilentää mukavasti.

Loppuun vielä pakko mainita viime sunnuntain juhlista, jotka tulivat itselleni täytenä yllätyksenä. Ihanat ystävät ja läheiset olivat järkänneet mulle baby shower-juhlat, joista löytyy postaus toisen blogini puolelta. Päivä oli niin ihana, että vieläkin sen ajatteleminen saa hymyn huulille. Koristeet ja pom pomit ovat edelleen paikoillaan ja vaippakakku purkamatta. On ollut kiva herätä aamuisin ihastelemaan juhlien rekvisiittaa. ♥

Kommentit (10)

Vitsi miten ihanat juhlat sulle järjestettiin! Vesikielellä katsein noita herkkuja!! ♥ Ja kyllä nyt on vauvan hyvä tulla tähän maailmaan, kun on niin ihania lahjoja odottamassa!
Onkos Mauno muuten yhtään ihmetellyt että mitä teillä oikein "hössötetään"? 🙂

Jep! Oon edelleenkin niin mielissäni noista juhlista, oli ihan huippua! 🙂 Mauno ei ole oikein moksiskaan, ehkä vähän ihmettelee kun yhtäkkiä kotiin on ilmestynyt pinnasänkyä ja vaunuja ja kaikkea uutta. Kovasti myös tutkii ja haistelee kirppikseltä ostettuja vauvanvaatteita, mutta muuten ei oikein välitä. Vähän kyllä jännittää, että miten ottaa sitten uuden perheenjäsenen vastaan mutta uskon kyllä että kaikki menee hyvin 🙂

Smoothieita ei ole kovin usein tullut tehtyä, niin hyvää kuin se onkin.. Ihanan yllätyksen sait! 🙂

Mulla se menee vähän kausittain, yleensä syön jogurttia ja marjoja kulhosta mutta välillä tulee taas tehtyä useammin erilaisia smoothieita 🙂 Yllätys oli tosiaan aivan ihana ja ikimuistoinen!♥

Oi, herkullinen ja ihanan värinen smoothie. Itselläni usein lounaspaikkana Smoothie-baari :p

Voi nam! Kuulostaa kyllä todella hyvältä. Nyt mulle iski kamala mangohimo 😀 Kesällä on tosiaan kiva kun voi käyttää tuoreita marjoja! Nyt oon innostunut laittamaan smoothien sekaan nektariineja, mutta tota mangoa on kyllä pakko hakea tänään kaupasta 🙂

uu, Green frog on tällä hetkellä lemppari; lehtikaali,mango, omena, minttu, jäitä, päärynä. Tosi raikas ja ihanan makuinen. Sieltä saa monenlaisia komboja, supersmoothieita, mehuja, normi smoothieta, shotteja 😀 Kätevä lounaspaikka. Pitäis kotonakin muistaa tehdä. Näin kesällä saa vielä kaikkia ihania marjoja ja hedelmiä :p

Smoothie-baari kuulostaa täydelliseltä! Sieltä saa varmaan ihania makuyhdistelmiä. Onko sulla jotain omaa lempparia? 🙂

Ompa ihanan värinen ja maistuu varmaan hyvältä. En oo vaniljasoijamaitoa maistunutkaan, voisi melkein tätä kokeille!

Tää on kyllä hyvää ja tosiaan myös kauniin väristä 🙂 Vaniljasoijamaito on kiva lisä smoothien, puurojen tai kahvin joukkoon. Kannattaa joskus kokeilla 🙂

Kommentoi juttua: MARJASMOOTHIE JA YLLÄTYSJUHLAT

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

 • Jouluna on ihana antaa lahjaksi itse tehtyjä herkkuja 🤗 Keräsin yhteen postaukseen 12 ohjetta erilaisiin herkkulahjoihin, joista löytyy mm. marenkeja, piparipullaa, brownieita ja erilaisia pikkuleipiä. Kurkkaa ohjeet ja vinkit uusimmasta postauksesta. Linkki löytyy profiilista ❤️ #joululeivonta #joulu #herkut #jouluherkut #herkkulahja #herkkulahjat #marenki #marengit #suklaamarenki #ihanitsetehty #leivojakoristele #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #christmasbaking #baking #meringue #meringues #chocolatemeringue
 • Arvonta suoritettu! Voittaja on @oonapieces ✨ Kaupallisessa yhteistyössä @personalplanner 📕 Sain suunnitella itselleni persoonallisen kalenterin vuodelle 2019 ja nyt sullakin on mahdollisuus voittaa itsellesi Personal Planner-kalenteri! Voit valita mieleisesi kannet, sivut, värit, erilaisia lisäsivuja sekä pieniä kivoja yksityiskohtia, joiden avulla saat kalenterista juuri oman näköisen 😊 Odotan jo innolla, että pääsen täyttämään tätä. Uuden kalenterin aloitus on aina jotenkin niin kivaa! ❤️
.
📍Osallistu arvontaan seuraamalla tilejä @minkavi & @personalplanner 📍Tägää mukaan ystäviä, jokainen kommentti on aina uusi arpa sinulle.
📍Arvonta päättyy pe 14.12. klo 21 ja olen voittajaan heti yhteydessä, jotta uusi kalenteri ehtii perille ennen vuoden vaihdetta.
.
#yhteistyö #personalplanner #itsprettypersonal #kalenteri #kalenteri2019 #2019 #arvonta #kalenterimania #kalenterituunaus #kalenteriaskartelu #kahvi #kahvihetki #piparit #calendar #calendar2019 #planner #plannerlove #planneraddicts #coffee #coffeetime #gingerbread
 • Täällä on leivottu lisää pipareita ja piparkakkutalokin on kasaamista vaille valmis 🎄✨ #piparit #piparkakut #piparkakkutalo #piparitalo #piparikoti #leivonta #joululeivonta #kahvi #kahvihetki #muumimuki #leivojakoristele #ihanitsetehty #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #baking #bakingday #gingerbread #christmasbaking #christmas #christmasvibes
 • Kaupallinen yhteistyö: @frooshsuomi🍍 Sain testiin Froosh smoothieta uudessa maussa 🤗 Tästä purkista löytyy ananasta, kamomillaa ja sitruunamelissaa. Ihanan raikas ja hedelmäinen! Frooshin tuotteet sisältävät 100% hedelmää, marjaa ja kasviksia 🌱 Näitä tarjoaa siis mielellään taaperollekin, joka tykästyi myös tähän makuun kovasti! 😊 Näissä on mun mielestä myös mielettömän ihanat pakkaukset 😄✨ #frooshplus #acanawill #froosh #frooshchill #smoothie #frooshsuomi #fruitswithbenefits
 • Tein kolme vuotta sitten illanistujaisiin juhlavan napostelutarjottimen 😊 Tämän postauksen kaivan esiin aina joulun alla, kun kaipaan inspiraatiota tai tarjoiluideoita. Napostelutarjotin on ihana tarjottava myös pikkujouluissa. Kurkkaa profiilin linkin takaa postaus, jossa vinkkejä tarjottimen kokoamiseen. Runsas valikoima takaa sen, että jokaiselle löytyy jotakin! 🤗🎄 #napostelutarjotin #tarjoiluideat #joulu #pikkujoulut #herkkuja #herkkuhetki #tarjoilut #juustolautanen #juustot #christmas #goodies
 • Tänään Kotilieden bloggaajien joulukalenterin luukku avataan blogissani ❤️ Kurkkaa ohje ihanaan suklaakakkuun ja koristeluun, linkki löytyy profiilista! 🦌✨ #kotiliesijoulukalenteri2018 #joulukalenteri2018 #joulukalenteri #joulu #leivonta #leivontablogi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #suklaakakku #juustokakku #suklaajuustokakku #ihanitsetehty #leivojakoristele #metsäteema #metsäneläimet #suklaa #syntymäpäiväkakku #brownie #cheesecake #chocolate #cake #baking
 • Tein meille itsenäisyyspäivän herkuksi pipari-brownieita. Näistä tulikin tosi hyviä, joten kirjoittelen pian reseptin blogiin! Ihanaa viikonloppua! 😊✨ #brownie #browniet #piparibrownie #piparkakkubrownie #leivonta #leivontapäivä #leivontablogi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #joulu #joululeivonta #piparit #piparkakut #suklaa #jouluherkku #ihanitsetehty #leivojakoristele #baking #bakingblog #brownies #gingerbreadbrownies #gingerbread #chocolste #christmas #christmasvibes #christmasbaking

minkavi

X