Mun yleisin aamupala on kulhollinen jogurttia marjoilla ja hedelmillä sekä erilaisilla siemenillä ja hiutaleilla. Kausittain innostun pyöräyttämään aamiaiseksi tai välipalaksi erilaisia smoothieita, joita on kiva ottaa myös mukaan kotoa lähtiessä. Ajattelin laittaa nyt tänne blogiin hyvin yksinkertaisen, mutta sitäkin herkullisemman smoothieohjeen. Tällä aloitan usein aamuni kahvin lisäksi.

Marjasmoothie kahdelle

2-3dl maustamatonta jogurttia
1dl vaniljasoijamaitoa
2dl mustikoita
1dl mansikoita
1dl vadelmia
0,5dl kaurahiutaleita
1rkl chiansiemeniä
tuoreita mintunlehtiä

 1. Soseuta jogurtti ja ja marjat tehosekoittimessa. Lisää
  joukkoon vaniljasoijamaito, kaurahiutaleet, chiansiemenet ja tuoreita mintunlehtiä maun mukaan.
 2. Kaada smoothie laseihin ja lisää päälle marjoja, muutamia mintulehtiä ja halutessasi esimerkiksi kaurahiutaleita tai muutamia mulperimarjoja.

Kuumina kesäpäivinä mulla on ollut tapana kaataa smoothie pulloon ja laittaa hetkeksi pakastimeen. Sieltä kohmeinen juoma on helppo napata mukaan ja nauttia hellepäivänä välipalaksi kun on liikenteessä ja alkaa tulla nälkä. Näin smoothie pysyy yllättävänkin kauan kylmänä ja viilentää mukavasti.

Loppuun vielä pakko mainita viime sunnuntain juhlista, jotka tulivat itselleni täytenä yllätyksenä. Ihanat ystävät ja läheiset olivat järkänneet mulle baby shower-juhlat. Päivä oli niin ihana, että vieläkin sen ajatteleminen saa hymyn huulille. Koristeet ja pom pomit ovat edelleen paikoillaan ja vaippakakku purkamatta. On ollut kiva herätä aamuisin ihastelemaan juhlien rekvisiittaa. ♥

Kommentit (10)

Vitsi miten ihanat juhlat sulle järjestettiin! Vesikielellä katsein noita herkkuja!! ♥ Ja kyllä nyt on vauvan hyvä tulla tähän maailmaan, kun on niin ihania lahjoja odottamassa!
Onkos Mauno muuten yhtään ihmetellyt että mitä teillä oikein "hössötetään"? 🙂

Jep! Oon edelleenkin niin mielissäni noista juhlista, oli ihan huippua! 🙂 Mauno ei ole oikein moksiskaan, ehkä vähän ihmettelee kun yhtäkkiä kotiin on ilmestynyt pinnasänkyä ja vaunuja ja kaikkea uutta. Kovasti myös tutkii ja haistelee kirppikseltä ostettuja vauvanvaatteita, mutta muuten ei oikein välitä. Vähän kyllä jännittää, että miten ottaa sitten uuden perheenjäsenen vastaan mutta uskon kyllä että kaikki menee hyvin 🙂

Smoothieita ei ole kovin usein tullut tehtyä, niin hyvää kuin se onkin.. Ihanan yllätyksen sait! 🙂

Mulla se menee vähän kausittain, yleensä syön jogurttia ja marjoja kulhosta mutta välillä tulee taas tehtyä useammin erilaisia smoothieita 🙂 Yllätys oli tosiaan aivan ihana ja ikimuistoinen!♥

Oi, herkullinen ja ihanan värinen smoothie. Itselläni usein lounaspaikkana Smoothie-baari :p

Voi nam! Kuulostaa kyllä todella hyvältä. Nyt mulle iski kamala mangohimo 😀 Kesällä on tosiaan kiva kun voi käyttää tuoreita marjoja! Nyt oon innostunut laittamaan smoothien sekaan nektariineja, mutta tota mangoa on kyllä pakko hakea tänään kaupasta 🙂

uu, Green frog on tällä hetkellä lemppari; lehtikaali,mango, omena, minttu, jäitä, päärynä. Tosi raikas ja ihanan makuinen. Sieltä saa monenlaisia komboja, supersmoothieita, mehuja, normi smoothieta, shotteja 😀 Kätevä lounaspaikka. Pitäis kotonakin muistaa tehdä. Näin kesällä saa vielä kaikkia ihania marjoja ja hedelmiä :p

Smoothie-baari kuulostaa täydelliseltä! Sieltä saa varmaan ihania makuyhdistelmiä. Onko sulla jotain omaa lempparia? 🙂

Ompa ihanan värinen ja maistuu varmaan hyvältä. En oo vaniljasoijamaitoa maistunutkaan, voisi melkein tätä kokeille!

Tää on kyllä hyvää ja tosiaan myös kauniin väristä 🙂 Vaniljasoijamaito on kiva lisä smoothien, puurojen tai kahvin joukkoon. Kannattaa joskus kokeilla 🙂

Kommentoi juttua: MARJASMOOTHIE JA YLLÄTYSJUHLAT

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

 • Me jouduttiin tänään perumaan puistotreffit, kun tuntuu että ollaan tulossa kipeäksi. Jäätiin siis kotiin ja leivottiin pullaa 😊
.
.
.
#pullapäivä #pulla #leivonta #voisilmäpulla #voisilmäpullat #leivontablogi #leivontapäivä #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #ihanitsetehty #kahvi #kahvihetki #pullakahvit #baking #bakingblog #coffee #buttersugarbun #buttereyebun
 • Tänään me paistettiin banaanilettuja nimipäivien kunniaksi ja päätin jo aiemmin, että kerron pojan nimen täällä ja blogissa juuri tänään. Hyvää nimipäivää meidän ihana Hemmo! ❤️ Blogissa uusi postaus, jossa kerron myös mitä nimiä me oltiin aluksi suunniteltu ja miten kerroimme nimen muille ☺️
.
.
.
#nimipäivä #nimipäivät #banaaniletut #banaanipannarit #lettukestit #nallepannarit #herkkuhetki #nimpparit #taapero #heinäkuiset2016 #uusipostausblogissa #pancakes #bananapancakes #loveyoutothemoonandback
 • Viikonlopun menojen jälkeen alkoi taas arki ja tänään aamupala näytti vähän erilaiselta, kuin eilinen hotelliaamiainen 😁 Rakastu Arkeen-lautanen saatu @martinex.fi 🍍
.
.
.
#arki #maanantai #ananas #mansikka #kahvihetki #astiat #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #monday #pineapple #strawberries #coffeetime #lifeisgood
 • Tästä kakusta löytyy päältä rapea ja sisältä pehmeä marenkipohja. Reunoilla itse keitettyä kinuskia ja täytteenä kerma-mascarponevaahtoa. Päälle vielä reilusti tuoreita marjoja ja täydellinen pavlova-kakku on valmis! 😘

Tein pavlovapohjan @dansukkersuomi ohjeella. Suora linkki uuteen postaukseen löytyy profiilista 👆

Ihanaa viikonloppua! ❤️
.
.
.
#leivonta #leivontablogi #ihanitsetehty
#pavlova #pavlovakakku #marenki #marenkikakku #kinuski #kinuskikakku #marjat #mansikkakakku #kesäkakku #kesäjuhlat #juhlatarjoilut #tarjoiluideat #leivojakoristele #gluteeniton #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #pavlovacake #meringue #meringuecake #strawberrycake #cake #glutenfree #bakingblog #baking #ilovebaking
 • Torstaista on muodostunut meillä siivouspäivä. Mun mielestä on ihanaa aloittaa perjantai ja viikonlopun vietto niin, että on edes vähän siistimpi koti 😁 Siivoan kyllä joka päivä jotain, mutta usein torstaisin vaihdan myös lakanat ja pesen lattiat jos jaksan.

Meillä on takapiha ihan mullin mallin salaojaremontin vuoksi, joten ostin muutamia yrttejä sisälle ennen kuin voidaan laittaa ne ulos multiin. Tämä yrttituukku on saatu @martinex.fi ja kuuluu ihanaan Rakastu Arkeen-sarjaan.

Onko sulla joku tietty siivouspäivä? ✨
.
.
.
#koti #siivouspäivä #olohuone #sisustus #instablogitfinland #meilläkotona #olohuoneensisustus #yrtit #yrttiruukku #rosmariini #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #martinexfi #martinex #home #homesweethome #livingroom #interior #herbs #decor #homedecor
 • Meidän sunnuntain brunssipöydästä löytyi näitä ihania rocky roadeja! Sattumina popcornia, lakritsia, vaahtokarkkeja ja suolapähkinöitä. Makean ja suolaisen yhdistelmä sopii rocky roadiin niin hyvin 😊 Kurkkaa ohje blogin uudesta postauksesta!
.
.
.
#rockyroad #suklaa #suklaaherkut #popcorn #lakritsi #suolapähkinä #vaahtokarkki #ihanitsetehty #leivontablogi #ruokablogi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #chocolate #marshmallow #peanuts #liquorise #bakingblog
 • Kaupallinen yhteistyö: @lego ✨
Meidän olohuoneen on vallannut junarata! Saatiin yhteistyönä Lego Duplo höyryjuna, josta on riittänyt iloa koko perheelle. Innostuttiin tästä niin paljon, että käytiin jo ostamassa lisäosia rataan 😀
▪️Junaa on helppo liikuttaa kevyesti painamalla eteen- ja taaksepäin.
▪️Rataan kuuluu viisi erilaista toimintopalikkaa, joiden kohdalla juna mm. pysähtyy, vaihtaa suuntaa tai valot syttyvät ja sitä voi tankata.
▪️Juna toimii myös hauskalla puhelimeen ladattavalla sovelluksella. Sen avulla junaa voi liikuttaa, vaihtaa valojen väriä, jarruttaa, antaa kuljettajalle eväitä ja pelata erilaisia junaan liittyviä pelejä.
▪️Tää rata on ollut meidän olohuoneen matolla jo viikon verran. Ollaan rakenneltu erilaisia ratoja, taloja radan ympärille ja keksitty tosi kivoja leikkejä! 😊
.
.
.
#legoduploplayoutloud #legoduplo #yhteistyö @lego #junarata #höyryjuna #duplo #duplojuna #duplot #taapero #olohuone #junaleikit

minkavi

X