Mun yleisin aamupala on kulhollinen jogurttia marjoilla ja hedelmillä sekä erilaisilla siemenillä ja hiutaleilla. Kausittain innostun pyöräyttämään aamiaiseksi tai välipalaksi erilaisia smoothieita, joita on kiva ottaa myös mukaan kotoa lähtiessä. Ajattelin laittaa nyt tänne blogiin hyvin yksinkertaisen, mutta sitäkin herkullisemman smoothieohjeen. Tällä aloitan usein aamuni kahvin lisäksi.

Marjasmoothie kahdelle

2-3dl maustamatonta jogurttia
1dl vaniljasoijamaitoa
2dl mustikoita
1dl mansikoita
1dl vadelmia
0,5dl kaurahiutaleita
1rkl chiansiemeniä
tuoreita mintunlehtiä

 1. Soseuta jogurtti ja ja marjat tehosekoittimessa. Lisää
  joukkoon vaniljasoijamaito, kaurahiutaleet, chiansiemenet ja tuoreita mintunlehtiä maun mukaan.
 2. Kaada smoothie laseihin ja lisää päälle marjoja, muutamia mintulehtiä ja halutessasi esimerkiksi kaurahiutaleita tai muutamia mulperimarjoja.

Kuumina kesäpäivinä mulla on ollut tapana kaataa smoothie pulloon ja laittaa hetkeksi pakastimeen. Sieltä kohmeinen juoma on helppo napata mukaan ja nauttia hellepäivänä välipalaksi kun on liikenteessä ja alkaa tulla nälkä. Näin smoothie pysyy yllättävänkin kauan kylmänä ja viilentää mukavasti.

Loppuun vielä pakko mainita viime sunnuntain juhlista, jotka tulivat itselleni täytenä yllätyksenä. Ihanat ystävät ja läheiset olivat järkänneet mulle baby shower-juhlat. Päivä oli niin ihana, että vieläkin sen ajatteleminen saa hymyn huulille. Koristeet ja pom pomit ovat edelleen paikoillaan ja vaippakakku purkamatta. On ollut kiva herätä aamuisin ihastelemaan juhlien rekvisiittaa. ♥

Kommentit (10)

Vitsi miten ihanat juhlat sulle järjestettiin! Vesikielellä katsein noita herkkuja!! ♥ Ja kyllä nyt on vauvan hyvä tulla tähän maailmaan, kun on niin ihania lahjoja odottamassa!
Onkos Mauno muuten yhtään ihmetellyt että mitä teillä oikein "hössötetään"? 🙂

Jep! Oon edelleenkin niin mielissäni noista juhlista, oli ihan huippua! 🙂 Mauno ei ole oikein moksiskaan, ehkä vähän ihmettelee kun yhtäkkiä kotiin on ilmestynyt pinnasänkyä ja vaunuja ja kaikkea uutta. Kovasti myös tutkii ja haistelee kirppikseltä ostettuja vauvanvaatteita, mutta muuten ei oikein välitä. Vähän kyllä jännittää, että miten ottaa sitten uuden perheenjäsenen vastaan mutta uskon kyllä että kaikki menee hyvin 🙂

Smoothieita ei ole kovin usein tullut tehtyä, niin hyvää kuin se onkin.. Ihanan yllätyksen sait! 🙂

Mulla se menee vähän kausittain, yleensä syön jogurttia ja marjoja kulhosta mutta välillä tulee taas tehtyä useammin erilaisia smoothieita 🙂 Yllätys oli tosiaan aivan ihana ja ikimuistoinen!♥

Oi, herkullinen ja ihanan värinen smoothie. Itselläni usein lounaspaikkana Smoothie-baari :p

Voi nam! Kuulostaa kyllä todella hyvältä. Nyt mulle iski kamala mangohimo 😀 Kesällä on tosiaan kiva kun voi käyttää tuoreita marjoja! Nyt oon innostunut laittamaan smoothien sekaan nektariineja, mutta tota mangoa on kyllä pakko hakea tänään kaupasta 🙂

uu, Green frog on tällä hetkellä lemppari; lehtikaali,mango, omena, minttu, jäitä, päärynä. Tosi raikas ja ihanan makuinen. Sieltä saa monenlaisia komboja, supersmoothieita, mehuja, normi smoothieta, shotteja 😀 Kätevä lounaspaikka. Pitäis kotonakin muistaa tehdä. Näin kesällä saa vielä kaikkia ihania marjoja ja hedelmiä :p

Smoothie-baari kuulostaa täydelliseltä! Sieltä saa varmaan ihania makuyhdistelmiä. Onko sulla jotain omaa lempparia? 🙂

Ompa ihanan värinen ja maistuu varmaan hyvältä. En oo vaniljasoijamaitoa maistunutkaan, voisi melkein tätä kokeille!

Tää on kyllä hyvää ja tosiaan myös kauniin väristä 🙂 Vaniljasoijamaito on kiva lisä smoothien, puurojen tai kahvin joukkoon. Kannattaa joskus kokeilla 🙂

Kommentoi juttua: MARJASMOOTHIE JA YLLÄTYSJUHLAT

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

 • Kaupallinen yhteistyö @sigdalbakerisuomi✨
Tässä vinkki ihan mielettömään kesäherkkuun! Rapeat Sigdal-näkkileivät taipuvat moneen ja ovat sekä hyvän makuisia että ravintorikkaita. Näkkärit sisältävät mausta riippuen mm. gluteenitonta kauraa, spelttiä, kurpitsansiemeniä, yrttejä ja merisuolaa.
▪️Kuvan rapeat kesäherkut ovat gluteenittomia Sigdal Bakerin kaura-näkkileipiä.
▪️Sipaise näkkärin päälle vuohenjuustolevitettä ja ripottele päälle tuoreita marjoja sekä rouhittuja pähkinöitä. Viimeistele herkut hunajalla ja timjamilla.
▪️Täytetyt näkkileivät sopivat tarjoiltavaksi niin kahvin kanssa kuin illanistujaisiin tai vaikka piknikille, sillä näkkärit on helppo ja nopea valmistaa missä vain!
×
×
×
#sigdalbakeri #sigdalbakerisuomi #yhteistyö #kesäherkku #näkkileipä #näkkäri #tarjoiluideat #kesäjuhlat #vuohenjuusto #marjat #gluteeniton #herkkuhetki #boksiapp
 • Täällä on pidetty pientä blogilomaa ihan vahingossa, sillä tuntuu että aika ei ole vain millään riittänyt blogin päivittämiseen. Muutamia ihania herkkureseptejä ja juttua takapihan muutoksesta sekä kodin sisustuksesta on kuitenkin tulossa, joten blogiloma taitaa pian loppua sillä asiaa olisi vaikka kuinka paljon 😄👌
×
×
×
#aamupala #aamukahvi #kahvi #kahvihetki #jogurtti #marjat #kesä #kesäloma #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #coffee #morningcoffee #breakfast #brekkielove #brekkiebowl #summerholiday
 • 🌿Kaupallinen yhteistyö @matsmart.fi 🌿
Ootko huomannut, että Matsmartissa on nykyään myös Beauty Sale-puoli? Sieltä löytyy jopa -80% alennuksella luonnonkosmetiikkaa, hiustuotteita, meikkejä ja ihonhoitotuotteita! 🌸
▪️Näiden lisäksi pelastin taas ison kasan smoothieita, kahvia, chiansiemeniä, pillimehuja, pastaa, papuja ja muita ruokatarvikkeita!
▪️Koodilla YMPÄRISTÖ6 saat 5€ alennusta yli 30€ tilauksesta.
@matsmart.fi #matsmartsuomi #hävikkiruoka
×
×
×
#yhteistyö #kaupallinenyhteistyö #ruokahävikki #olematsmart #luomuruoka #ruokaostosket #luonnonkosmetiikka
 • Huomenta! 🌞 Me noustiin tänään aikaisin ja malttamattomina odotellaan takapihalla yhtä ihanaa lähetystä saapuvaksi! Ollaan touhuttu koko viikko kaikenlaista, joten tänään vietetään kotipäivää ja laitetaan pihaa kuntoon 😊 Ihanaa perjantaita! 🌿
×
×
×
#aamupala #aamiainen #aamukahvi #takapiha #terassi #kahvihetki #kesäloma #instablogitfinland #meilläkotona #kesä #kesäaamu #goodmorning #breakfast #coffee #morningcoffee #breakfastideas #brekkielove #brekkiebowl #summer #summerholiday #lifeisgood
 • Me vietettiin eilen ihana päivä Koiramäen Pajutallilla! 🌿 Käytiin ihastelemassa uusittua Peikkometsää ja moikkaamassa minipossuja, kaneja, lampaita ja kanalan väkeä. Täällä on niin paljon kaikkea ihanaa, kuten sisustuspuoti ja uunituoreita korvapuusteja! Kirjoittelin myös blogiin meidän päivästä, linkki postaukseen löytyy profiilista 😙 @koiramaen.pajutalli
×
×
×
#koiramäenpajutalli #pajutalli #uusipostausblogissa #menovinkki #kesäloma #tekemistä #lapsiperhe #sisustus #sisustuspuoti #sisustusmyymälä #visittuusula #sisustusinspiraatio #peikkometsä #kotiliesi #kotiliesiruokablogit
 • Aurinkoista huomenta! ☀️ Tänään on luvassa kiva päivä, toivottavasti sulla myös 😙
×
×
×
#huomenta #aamu #aamupala #aamiainen #aamukahvi #kahvi #takapiha #mansikat #muumimuki #muuminpäivä #muuminpäivämuki #peikonlehti #instablogitfinland #meilläkotona #goodmorning #breakfast #brekkiebowl #brekkielove #coffee #moominmug #moominsdaymug #morning #terrace #lifeisgood
 • Keittiössä odottaa jälleen iso nippu raparperia. Nyt pitäisi vaan päättää mitä siitä leipoisi? 😍 Tää kookossokerilla ja kanelilla maustettu piirakka oli kyllä aivan super hyvää!
×
×
×
#raparperipiirakka #raparperileivonnaiset #leivonta #leivontablogi #leivontapäivä #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #leivojakoristele #ihanitsetehty #kookossokeri #raparperi #herkkuhetki #baking #rhubarbpie #rhubarb #coconutsugar #bakingblog

minkavi

X