Olen miettinyt päähi puhki mitä tekisin blogieni kanssa. En haluaisi missään nimessä lopettaa ja kun täällä edelleen käy ihan mukavasti porukkaakin, niin tuntuu että olisi kiva jatkaa vaikka sitten vähän verkkaisempaan tahtiin.

Kun meille syntyi vauva, mietin että olisi kiva kirjoitella kuulumisia ja vaihtaa ajatuksia muiden mammabloggaajien kanssa. Päätin perustaa erillisen blogin vauvahömpälle, mutta päivitystahti hiipui olemattomaksi huonosti nukuttujen öiden jälkeen.

Kulunut syksy ja talvi on ollut muutenkin aika raskas. Mulle yksi maailman rakkaimmista ja läheisimmistä ihmisistä sairastui vakavasti. 13-vuotiaalle koiraystävälle oli jätettävä hyvästit. En ollut saanut nukutuksi muutamaan kuukauteen yli kahden tunnin pätkää kerrallaan ja samaan aikaan järjestettiin vauvan nimiäisjuhlia.

Eipä tässä ole tosiaan ehtinyt tai jaksanut päivittää blogeja ja lähiaikoina se on alkanut stressaamaan mua. En ehdi kehitellä uusia reseptejä tai leipoa kakkuja. Ja jos leivonkin, niin istun mielummin heti kahvipöytään ystävien kanssa kuin alan kuvaamaan niitä tarjottavia.

Toisen blogin puolella odottaa luonnoksissa postauksia mm. vauvan nukkumisesta, meidän vauva-arjesta, uusista taidoista ja kehityksestä sekä hankinnoista ja kivoista minivaatteista. En vaan saa aikaiseksi julkaista postauksia, kun tuntuu että samalla pitäisi olla päivitettävää myös tähän blogiin.

En haluaisi lopettaa bloggaamista kokonaan, joten itselleni olisi mielekkäämpää kirjoittaa sittenkin vain yhtä blogia ja keskittyä täysillä siihen. Ja sitten tullaankin siihen, mikä mua mietityttää tässä eniten. Kiinnostaako ketään lukea ruoka- ja leivontablogissa vauvakuulumisia tai ihastella mun kanssa uusia söpöjä vaatteita? Vauvablogin puolelle taas tuntuisi hassulta julkaista reseptejä suklaakakuista.

En oikeastaan edes tiedä milloin blogistani tuli ruokablogi kun kuitenkin alusta asti kirjoittelin myös muita kuin reseptipostauksia. Jossain vaiheessa vaan huomasin, että blogini löytyi eri sivustoilta ruokablogit-kategoriasta ja vähitellen aloinkin sitten julkaisemaan vain reseptipostauksia pienien kuulumisten kera.

Ehkä kuitenkin haluaisin enemmän raottaa mitä kaikkea muutakin täällä puuhataan. Mietin kuitenkin, että voiko ”ruokablogista” löytyä yhtäkkiä ihmettelyä siitä, kuinka nopeasti vauva kasvaa tai kuinka löysin taas ihan liikaa ihania vaatteita pienelle pojalle?

Miltä teistä kuulostaisi, jos täältä löytyisi jatkossa siis enemmän lifestyle-tyylisiä kirjoituksia? Kuvia meidän arjesta, ehkä kodista, uusista vaatelöydöistä ja varmasti joukkoon eksyisi välillä myös reseptejä, juhlia ja ruokakuvia.  

Kuulostaako ihan hölmöltä idealta?

Nyt kun vauvakin on alkanut viihtymään jo hienosti muuallakun kuin sylissä niin uskon, että mulla riittäisi hieman enemmän aikaa blogillekin. Sitten kun saataisiin näihin öihinkin joku tolkku niin jaksamista olisi varmasti vielä enemmän. Toki päivittäisin edelleen ihan omaan tahtiini ja valitsisin päiväunet koneen avaamisen sijaan. Välillä kuitenkin tulee sellainen tunne että olisipa kiva kirjoitella miten täällä valmistellaan joulua tai kuinka ihanaa arki kaikista murheista huolimatta onkaan 🙂

Avainsanat

Kommentit (25)

Ihan ensin piiiiitkä halaus täältä ♥
ainakin minä tykkään mielummin lukea sellaisia blogeja joissa on niiden reseptien lisäksi sitä normaalia arkea vähän avattu. Kiva tietää että millainen tyyppi siellä blogin takana oikein on. Eli vauvajutut kehiin vaan!! 🙂 Vaikka itse olen lapseton, niin luen kyllä mielellään muiden perhearjesta. Ja lemmikeistä tietenkin ♥
Itsekin välillä unohdan kirjoitella lemmikeiden kuulumisia, ja heti tulee lukijoilta palautetta, että missäs Viski ja kissat on! 😉

Ja minäkin innoissani viskille pistin oman blogin pystyyn, mutta silti se seikkailee enemmän tuolla "pääblogin" puolella kuin siellä omassa blogissaan. Aika ja energia ei vaan riitä kahteen blogiin.

Mukavaa joulun odotusta ♥

Kiitos Nanne! Niin se kai täytyy tehdä, samaan blogiin kaikki vaan 🙂 Tulee kuitenkin kuvailtua paljon vauvaa, kotia, kahvitteluherkkuja ja muita niin niistä saa kyllä sit tehtyä hyvin postauksia vaikka ei olisikaan jakaa uusia reseptejä.

Mäkin tykkään lukea sun blogista myös eläimien kuulumisia ja just koitan miettiä asian niin, että kirjoitan blogia ihan omaksi iloksi. Mukava lisä se tietysti on, kun täällä käy porukkaa myös lukemassa juttuja 🙂

Ihanaa joulun odotusta sinnekin!♥

Kyllä, mää komppaan Nannen viisaita sanoja! Kaikki vaa sammaan, sehän on teijän elämää, jotenka kaikki kuuluu siihen <3 <3 Mukavaa joulunaikaa teijän koko poppoolle, tännää on mun suuri juhulapäivä, enkä siitä joulusta välitä yhtään, mutta mukava sitä on aina toivotella!

Voi kiitos! 🙂 Samoin mukavaa joulun aikaa sinulle ja etenkin mukavaa juhlapäivää tänään 🙂

Ihanaa,ilman muuta. Itsekkin useamman lapsen äitinä mielellään lukee samasta blogista kaikki asiat kerralla niin loistava idea. Ei tarvi loikkaa blogista toiseen! Voimia vauva arkeen sinulle ja ota rennosti blogin suhteen, ihan omaan tahtiin postailet 🙂 haluja pohjoisesta sinne!:)

Kiitos kommentista! Ja kiva kuulla, että idea ei kuulosta niin hölmöltä kuin omassa päässäni aluksi kuvittelin. En tiedä miksi ajattelin, että en voisi muka omaan blogiini kirjoitella just mitä itse haluan 🙂

Minua ei haittaa vaikka laittaisitkin tänne myös kuulumisia, ym. Löysin sinun blogisi juuri reseptien ansiosta, mutta ei ole mikään hullu ajatus yhdistää 🙂 Vielä lähemmäs pääsee kuka ja minkälainen ihminen sielä kirjoittelee..:)
Tsemppiä,kaikkeen väsymykseen. Vauva aika on kuitenkin antoisaa 🙂

Ihanaa että mun ajatus on saanut kannatusta 🙂 Taidan siis jatkaa vähän rennommalla linjalla tästä lähtien! Ja kiitokset tsempeistä, kyllä tän väsymyksenkin jotenkin jaksaa kun tietää että tämä on vain väliaikaista ja kaikki menee muuten niin hyvin vauvan kanssa 🙂

Minä tykkään itse kirjoittaa ja lukea monipuolisia blogeja, pelkät reseptit (varsinkin jos niistä iso osa on yhteistyöpostauksia) alkavat jossain vaiheessa tökkiä. Itse olen huomannut, että ruokablogiväkeä eivät ilmeisesti koirat kauheasti kiinnosta, tai lukijamäärät ovat ainakin tipahtaneet selvästi koirapostausten myötä.

Samaa mietin itsekin. Luen mielummin blogeja joissa on muutakin kun reseptejä niin miksi en myös itse kirjoittaisi sellaista 🙂 Kiitos kommentista!

Laita yhteen vaan, saattaa karsia joitakin seuraajia pois mutta takuulla tuo enemmän lisää <3

Taidan tosiaan jatkaa vain yhtä blogia. Ainakin se tuntuu ajatuksena hyvältä 🙂

Jatka ihmeessä enemmän lifestyle-tyylisemmin.<3 Täällä on hyvä fiilis, ja toisaalta reseptiarkisto on nyt jo varsin kattava. 🙂 Voihan reseptejä aina sitten muiden postauksien ohella jakaa.

Kiitos kommentista! Jatketaan siis vähän rennommalla linjalla jatkossa 🙂

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2017!

Kiitos! Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle! 🙂

Teet just niin kun itte tykkäät! Me luetaan!

Kiitos Nanna! Niin se täytyy tehdä 🙂

Hei!
Löysin blogisi reseptin perusteella. Sinun blogisi on aivan syötävän hyvä…odotan uusia postauksia ja miten näät vaivaa, kun tuot reseptit esille ,ihanilla asetelmilla yms…
Mutta tressiä ei saa tulla…yhdistele vaan blogisi,ihania reseptejä,lapsi perheen arkea,mahtavia reissuja joista oot tuonut niin ihania kokemuksia, että luulee itse olevansa reisussa… Mutta ethän lopeta blogiasi…ethän.

Päätin tosiaan jatkaa bloggailua, mutta vähän rennommalla otteella ja niin etten ota tästä mitää stressiä. Viime viikollakin leivoin syntymäpäiville kaksi kakkua, suolaista piirakkaa ja pieniä suolapaloja enkä kuvannut niitä ollenkaan blogia varten. Säästyi kummasti aikaa kun laittoi vain herkut esille, eikä kaivanut heti kameraa esiin 🙂

Kiva kun löysit blogini ja jätit kommenttia 🙂

Pienen lapsen kanssa on taatusti helpompaa päivitellä vain yhtä blogia. Sitten ei tarvitse potea huonoa omaatuntoakaan, jos toiseen blogiin ei ole päivitettävää. Kyllä blogeihin mahtuu useampiakin aihepiirejä. Jos joku aihe ei lukijaa kiinnostaa, yli on helppo hypätä. Ja vaikka yhtä blogiakin pitäessä olisi välillä hiljaisempaa, ei kannata stressata. Sen pikkuisen ehdoilla mennään täysin, ja blogataan kun jaksetaan ja ehditään. Ainakaan lopettaa ei kannata. Minullakin on ollut aika luovimista blogin kanssa, koska satuttiin saamaan jälkikasvuksi ylipirteä ja vilkas tapaus. Ikä alkaa lähenemään jo puoltatoista vuotta, mutta yhtä ainuttakaan kokonaista yötä en ole koko aikana saanut nukkua. Yöunet jäävät vain muutamaan tuntiin, ja nekin pienissä pätkissä. Univaje on melkoinen. Blogipostauksia on vaikea tehdä, kun koskaan ei meinaa koneelle päästä ja sitten kun pääsisi, ei jaksa. Mutta pikkuhiljaa aina blogiinkin jotain tehtyä saa. Lopettaminen ei ole käynyt mielessä, koska väliaikaistahan tämä elämänvaihe vain on. Kunhan tuo lapsukainen tuosta kasvaa, alkaa jäämään enemmän aikaa harrastuksillekin.:)

Se on kyllä totta, jotenkin sitä vain ajatteli ennen vauvan syntymää että mulla on sitten päivisin hyvin aikaa kirjoitella kun pieni nukkuu.. 🙂 Luovimista tämä todella on, niin paljon kaikkea uutta ja ihmeellistä, erilaisia vaiheita ja sitten kun sitä aikaa olisi niin täytyy miettiä että nukkuisko itse, pesiskö pyykkiä vai joisko vaan kaikessa rauhassa kahvia ja ottaisi rennosti. Joskus sitä on sitten energiaa päivitellä tätä blogiakin onneksi.

Meillä just neuvolassa sanottiin, että kyllä ne unet siitä muuttuu paremmiksi puolen vuoden iässä, mutta tosi paljon olen lukenut ja kuullut myös siitä että ei se välttämättä ihan niinkään mene. Hurjasti tsemppiä sinne pienen pirteän tapauksen kanssa! Saa nähdä milloin sitä tosiaan tulee sellainen yö kun saisi oikeasti hyvin nukuttua. Sitä odotellessa nautitaan kuitenkin tästä ihanasta arjesta ja meidän pienistä rakkaista 🙂

Pienen lapsen kanssa on taatusti helpompaa päivitellä vain yhtä blogia. Sitten ei tarvitse potea huonoa omaatuntoakaan, jos toiseen blogiin ei ole päivitettävää. Kyllä blogeihin mahtuu useampiakin aihepiirejä. Jos joku aihe ei lukijaa kiinnostaa, yli on helppo hypätä. Ja vaikka yhtä blogiakin pitäessä olisi välillä hiljaisempaa, ei kannata stressata. Sen pikkuisen ehdoilla mennään täysin, ja blogataan kun jaksetaan ja ehditään. Ainakaan lopettaa ei kannata. Minullakin on ollut aika luovimista blogin kanssa, koska satuttiin saamaan jälkikasvuksi ylipirteä ja vilkas tapaus. Ikä alkaa lähenemään jo puoltatoista vuotta, mutta yhtä ainuttakaan kokonaista yötä en ole koko aikana saanut nukkua. Yöunet jäävät vain muutamaan tuntiin, ja nekin pienissä pätkissä. Univaje on melkoinen. Blogipostauksia on vaikea tehdä, kun koskaan ei meinaa koneelle päästä ja sitten kun pääsisi, ei jaksa. Mutta pikkuhiljaa aina blogiinkin jotain tehtyä saa. Lopettaminen ei ole käynyt mielessä, koska väliaikaistahan tämä elämänvaihe vain on. Kunhan tuo lapsukainen tuosta kasvaa, alkaa jäämään enemmän aikaa harrastuksillekin.:)

Voi ei, löysin blogisi vasta tänään, ja se on tosi ihanan värikäs ja herkullinen! Lifestyle-juttujen ystävänä en yhtään pahastu, jos vaikka blogin sisältö vähän vaihteleekin laidasta laitaan. Pääasia, että bloggaaja itse on innoissaan siitä, mitä julkaisee, eikä juttu ala vaikuttaa pakkopullalta hänelle. Niinpä sinuna yhdistäisin vain kaikki kuulumiset, vauvapostaukset ja herkkureseptit samaan blogiin, enkä turhaan ottaisi paineita julkaisutahdista tai sisällön sopimisesta jonkin tietyn aihekategorian alle. Toivottavasti jatkat bloggaamista! <3

Varpuslintu / viikarivartti.blogspot.fi

Kiitos paljon! 🙂 Täältä löytyy nyt tosiaan jatkossa kaikki samasta blogista ja on taas enemmän intoa päivitellä kun ei tarvitse miettiä että täytyis olla vaan reseptipostauksia 🙂 Kiva kun löysit blogini ja tervetuloa lukemaan jatkossakin!

Kommentoi juttua: BLOGIN KOHTALO?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Me jouduttiin tänään perumaan puistotreffit, kun tuntuu että ollaan tulossa kipeäksi. Jäätiin siis kotiin ja leivottiin pullaa 😊
.
.
.
#pullapäivä #pulla #leivonta #voisilmäpulla #voisilmäpullat #leivontablogi #leivontapäivä #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #ihanitsetehty #kahvi #kahvihetki #pullakahvit #baking #bakingblog #coffee #buttersugarbun #buttereyebun
  • Tänään me paistettiin banaanilettuja nimipäivien kunniaksi ja päätin jo aiemmin, että kerron pojan nimen täällä ja blogissa juuri tänään. Hyvää nimipäivää meidän ihana Hemmo! ❤️ Blogissa uusi postaus, jossa kerron myös mitä nimiä me oltiin aluksi suunniteltu ja miten kerroimme nimen muille ☺️
.
.
.
#nimipäivä #nimipäivät #banaaniletut #banaanipannarit #lettukestit #nallepannarit #herkkuhetki #nimpparit #taapero #heinäkuiset2016 #uusipostausblogissa #pancakes #bananapancakes #loveyoutothemoonandback
  • Viikonlopun menojen jälkeen alkoi taas arki ja tänään aamupala näytti vähän erilaiselta, kuin eilinen hotelliaamiainen 😁 Rakastu Arkeen-lautanen saatu @martinex.fi 🍍
.
.
.
#arki #maanantai #ananas #mansikka #kahvihetki #astiat #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #monday #pineapple #strawberries #coffeetime #lifeisgood
  • Tästä kakusta löytyy päältä rapea ja sisältä pehmeä marenkipohja. Reunoilla itse keitettyä kinuskia ja täytteenä kerma-mascarponevaahtoa. Päälle vielä reilusti tuoreita marjoja ja täydellinen pavlova-kakku on valmis! 😘

Tein pavlovapohjan @dansukkersuomi  ohjeella. Suora linkki uuteen postaukseen löytyy profiilista 👆

Ihanaa viikonloppua! ❤️
.
.
.
#leivonta #leivontablogi #ihanitsetehty
#pavlova #pavlovakakku #marenki #marenkikakku #kinuski #kinuskikakku #marjat #mansikkakakku #kesäkakku #kesäjuhlat #juhlatarjoilut #tarjoiluideat #leivojakoristele #gluteeniton #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #pavlovacake #meringue #meringuecake #strawberrycake #cake #glutenfree #bakingblog #baking #ilovebaking
  • Torstaista on muodostunut meillä siivouspäivä. Mun mielestä on ihanaa aloittaa perjantai ja viikonlopun vietto niin, että on edes vähän siistimpi koti 😁 Siivoan kyllä joka päivä jotain, mutta usein torstaisin vaihdan myös lakanat ja pesen lattiat jos jaksan.

Meillä on takapiha ihan mullin mallin salaojaremontin vuoksi, joten ostin muutamia yrttejä sisälle ennen kuin voidaan laittaa ne ulos multiin. Tämä yrttituukku on saatu @martinex.fi ja kuuluu ihanaan Rakastu Arkeen-sarjaan.

Onko sulla joku tietty siivouspäivä? ✨
.
.
.
#koti #siivouspäivä #olohuone #sisustus #instablogitfinland #meilläkotona #olohuoneensisustus #yrtit #yrttiruukku #rosmariini #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #martinexfi #martinex #home #homesweethome #livingroom #interior #herbs #decor #homedecor
  • Meidän sunnuntain brunssipöydästä löytyi näitä ihania rocky roadeja! Sattumina popcornia, lakritsia, vaahtokarkkeja ja suolapähkinöitä. Makean ja suolaisen yhdistelmä sopii rocky roadiin niin hyvin 😊 Kurkkaa ohje blogin uudesta postauksesta!
.
.
.
#rockyroad #suklaa #suklaaherkut #popcorn #lakritsi #suolapähkinä #vaahtokarkki #ihanitsetehty #leivontablogi #ruokablogi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #chocolate #marshmallow #peanuts #liquorise #bakingblog
  • Kaupallinen yhteistyö: @lego ✨
Meidän olohuoneen on vallannut junarata! Saatiin yhteistyönä Lego Duplo höyryjuna, josta on riittänyt iloa koko perheelle. Innostuttiin tästä niin paljon, että käytiin jo ostamassa lisäosia rataan 😀
▪️Junaa on helppo liikuttaa kevyesti painamalla eteen- ja taaksepäin.
▪️Rataan kuuluu viisi erilaista toimintopalikkaa, joiden kohdalla juna mm. pysähtyy, vaihtaa suuntaa tai valot syttyvät ja sitä voi tankata.
▪️Juna toimii myös hauskalla puhelimeen ladattavalla sovelluksella. Sen avulla junaa voi liikuttaa, vaihtaa valojen väriä, jarruttaa, antaa kuljettajalle eväitä ja pelata erilaisia junaan liittyviä pelejä.
▪️Tää rata on ollut meidän olohuoneen matolla jo viikon verran. Ollaan rakenneltu erilaisia ratoja, taloja radan ympärille ja keksitty tosi kivoja leikkejä! 😊
.
.
.
#legoduploplayoutloud #legoduplo #yhteistyö @lego #junarata #höyryjuna #duplo #duplojuna #duplot #taapero #olohuone #junaleikit

minkavi

X