SYYSKUUN KUULUMISIA

Heippa! Onkin tehnyt jo pitkään mieli kirjoitella tänne ja nyt kun siihen löytyi sopiva hetki, istahdin keittiön pöydän ääreen naputtelemaan. Me palattiin toissayönä reissusta kotiin ja suorastaan hihkun intoa käydä matkakuvia läpi ja kirjoitella meidän lomasta tänne. Oltiin 12 päivää Tsekeissä, joista vietettiin kolme yötä pienessä alle tuhannen asukkaan kylässä ja muu aika oltiin veljeni luona Prahassa. Kaiken kaikkiaan aivan ihana ja ikimuistoinen melkein kaksiviikkoinen takana.

Pari viikkoa sitten meidän oli aika jättää hyvästit rakkaalle vanhalle pappakoirallemme Maunolle ja päätimme varata matkan heti siihen perään, jotta päästiin hetkeksi muihin maisemiin. Reissu teki tosi hyvää, sillä kotona oli  tyhjän tuntuista ilman pientä kuorsaavaa vanhaa herraa. Vaikka lomalta olikin kiva palata kotiin, niin ei se helppoa ollut kävellä tyhjään eteiseen. Kuitenkin yli yksitoista vuotta on aina kotiin palatessa ollut oma koira häntää heiluttaen vastassa.

Takaisin lomatunnelmiin. Prahassa oli vielä tosi kesäiset ja lämpimät säät, muutamina päivinä lämpötilat nousivat jopa 32 asteeseen, jolloin teki tosi hyvää jokeen uimaan. Muutamana päivänä satoi ja se teki oikeastaan tosi hyvää sen hiostavan sään jälkeen. Täällä suomessa oli kotiin palatessa jo ihan syksyinen keli ja yöllä kotiin palatessa kaivoin kaapista pörrösukat varpaita lämmittämään.

Pienen vilkkaan yksivuotiaan kanssa reissu meni kaikin puolin todella hyvin. Oikeastaan ihan yli odotusten! Ainoastaan nyt kotiin palattua on selkeää reissuväsymystä ilmassa, niin äidillä kuin lapsellakin..mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa. Kerron sitten matkasta lisää erillisessä postauksessa.

Matkalaukut on purettu ihan ennätysajassa ja melkein kaikki pyykitkin jo pesty. Oli ihana palata siistiin kotiin, jossa odotti aamupalatarvikkeet ja puhtaat pussilakanat. Eilinen ja tämä päivä ollaankin otettu ihan iisisti kotosalla, mutta huomenna täytyisi varmaan saada jotain aikaiseksi sunnuntaisia syntymäpäiviäni varten. En ole vielä yhtään suunnitellut mitä leipoisin kahvin kanssa, mutta aina sitä jotain keksii. Ainakin porkkanakakku tai cupcaket voisivat olla kivoja, sillä porkkanakakku on yksi lemppareistani ja sitä mulla on ollut tapana leipoa omille synttäreilleni.

Meillä alkoi nyt syyskuussa taaperon kanssa jumppa, jonne mennään ekaa kertaa ensi perjantaina. Miehellä on vielä viikko lomaa, mutta sen jälkeen palaillaan taas arkeen ja mun olisi tarkoitus ottaa enemmän omaa aikaa myös blogille. Blogiin on tulossa muutamia kivoja arvontoja lähiaikoina, joten pysykäähän kuulolla. Toinen sisustukseen tai oikeastaan keittiöön liittyvä ja toinen kahvin ystäville. Nyt taidan oikaista jalkani sohvalle. Mukavaa viikonloppua!

Avainsanat

Kommentit (5)

Osanottoni, lemmikin menetyksen johdosta.. Meillä on 16- vuotias kissa ja näyttää siltä ettei kovin pitkään voida pitää.. Syö huonosti ja on omissa oloissaan.
Mukavaa,että reissu on mennyt hyvin ☺
Mukavia hetkiä taaperon kanssa jumppaan. Arki on ihanaa vaikka joskus väsyttää meitä kaikkia.
Ruskaa odottelen tulevaksi ja sen vuoksi tahtoisin yöpakkaset 😊

Kiitos. Tänään haettiin Maunon tuhkat kotiin. Valittiin samanlainen uurna kuin meidän toiselle koiraenkelille Maisalle. Joskus sitten haudataan heidät samaan pihaan. Tsemppiä ja ihania yhteisiä hetkiä kissavanhuksen kanssa. ♥

Ensi viikolla tosiaan alkaa arki, kivaa kun on kuitenkin paljon puuhaa ja tekemistä ja sitten välillä niitä kotipäiviäkin tietty 🙂 Mukavaa syksyn jatkoa!

Osanottoni, lemmikin menetyksen johdosta.. Meillä on 16- vuotias kissa ja näyttää siltä ettei kovin pitkään voida pitää.. Syö huonosti ja on omissa oloissaan.
Mukavaa,että reissu on mennyt hyvin ☺
Mukavia hetkiä taaperon kanssa jumppaan. Arki on ihanaa vaikka joskus väsyttää meitä kaikkia.
Ruskaa odottelen tulevaksi ja sen vuoksi tahtoisin yöpakkaset 😊

Voi Mauno ♥ hyvää matkaa sateenkaarisillalle!
Ja osanotot suuren menetyksen johdosta!! Onneksi hyvät muistot elävät ikuisesti! Täällä sun blogissakin on paljon kivoja kuvia Maunosta, joita katselemalla on helppo palata ajassa hetkeksi taaksepäin. Voimia ♥

Teidän reissu kuulosti niin kivalta! Instagramista seurailin päivittäin. Oli mukava täällä vesisateessa ja kylmyydessä ihastella auringonpaistetta edes kuvien välityksellä. Teillä oli niin ihanan reipas pikkureissaaja mukana! 🙂

Kiitos Nanne!♥ Mulla on edelleen vaan ihan epätodellinen olo. Tuntuu, että niin eri tavalla ehtii edes koko asiaa käsitellä ja surra, kun on niin paljon kaikkea puuhaa kokoajan. Vieläkin käyn välillä keittiössä katsomassa, onko pikkujäbä kaatanut Maunon vesikipon ja kotiin tullessa odotan jo ovea avatessa kuulevani sen tutun haukahduksen. Voi että.. kyllähän tämä aikaa vie..

Meidän reissu oli kyllä todella onnistunut ja piristi meitä tosi tosi paljon 🙂 Näin jälkeenpäinkin on kiva palata niihin hetkiin kuvia katselemalla. Kiitos kommentista!

Kommentoi juttua: SYYSKUUN KUULUMISIA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Lomalla tulee aina jossain vaiheessa ikävä omaa aamukahvia kotona 😁 Onneksi täälläkin on hyviä vaihtoehtoja ja tää americano on yksi parhaista täällä Kreikassa ☕ .
.
.
#huomenta #aamu #aamukahvi #kahvi #americano #kahvihetki #kreikka #kesäloma #loma #zakynthos #argassi #coffee #morningcoffee #greek #greece #gustorestaurant #holiday #holidayvibes
  • Kaupallinen yhteistyö @matsmart.fi 🌿
Meillä jatkuu loma vielä hetken aikaa, mutta moni on tainnut jo palata arkeen. Ennakoin tätä myös itse ja tilasin meille valmiiksi kaappiin ruokatarvikkeita kuten perus tomaattimurskaa, pastaa, papuja, maissia, riisikakkuja ja pesuaineita. Arki on helpompaa kun tietää, että kaapissa on aina jotakin mistä voi valmistaa vaikka nopeasti pastakastikkeen! ☺️
〰️ Matsmart myy tuotteita, jotka muuten päätyisivät hävikkiin. Tämä voi johtua pakkausmuutoksista, ylituotannosta, painovirheistä ja lähestyneistä tai jo ohitetuista parasta ennen -päiväyksistä. ♻️
#yhteistyö #matsmartsuomi #lomaloppuu #eihävikkiä
  • Ihan parasta tällä hetkellä: +32 astetta ja tuorepuristettu appelsiinimehu🍹🇬🇷 Stoorien puolella lisää tunnelmia tältä päivältä 😅
.
.
.
#loma #kesäloma #kreikka #zakynthos #argassi #tuoremehu #appelsiinimehu #aurinkomatkat #holiday #greece #zante #gustorestaurant #orangejuice #fresh #juice #holidayvibes
  • Terkkuja Kreikasta! 🇬🇷 Ollaan syöty joka päivä fetasalaattia, tsatsikia ja oliiveja, juotu tuorepuristettua appelsiinimehua ja litroittain vettä. Uitu meressä ja uima-altaalla ja käyty läpi sääntöjä: allas-alueella ei juosta, aikuisten altaaseen ei hypitä ja vettä ei roiskuteta muiden päälle. Tänään meni vihdoin "aikuisten ihan tyhmät säännöt" perille 😂 Ja vietettiinkin melkein koko päivä altaalla. Täällä on ihanaa! ☀️
.
.
.
#loma #kesäloma #kreikka #zakynhtos #argassi #oliivit #lomamatka #aurinkomatkat #holiday #holidayvibes #greek #greece #zante #olives #lifeisgood
  • Terkkuja pakkausrumban keskeltä 😁👋 Matkalaukut täynnä puuhakirjoja, kesävaatetta ja vähän lukemistakin 🤔 Jossain sanottiin hyvin, että optimistisinta maailmassa on se kun äiti pakkaa perhelomalle kirjan mukaan 😂 
Vielä piti yhdet kahvit keittää ja seuraavat juodaan sitten aamulla Kreikassa. Voi kyllä lähteä hyvillä mielin, kun tietää että täällä on niin hyvät talovahdit pitämässä kodista huolta ❤️ .
.
.
#loma #kesäloma #lomamatka #aurinkomatkat #kreikka #kahvi #kahvihetki #muumimuki #holiday #summer #vacayvibes #greece #coffee #moominmug #lifeisgood
  • Tasan kaks viikkoa sitten juhlittiin ja syötiin näitä ihania pikkulettuja täytteineen 🥞 Kirjoittelen blogiin vielä meidän juhlista ja tarjoiluista, niitä kun ootte paljon kyselleet! ☺️ Mutta nyt pakko rojahtaa hetkeksi sohvalle ja sit nukkumaan. Kauniita unia! 😴
.
.
#juhlat #syntymäpäivät #syntymäpäivätarjoilut #pikkuletut #lettubuffet #lettukestit #letut #synttärit #ihanitsetehty #leivojakoristele #leivontablogi #kotiliesi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #birthday #pancakes #pancakebuffet #yummy
  • Kaupallinen yhteistyö @beliani_suomi 🌿

Me ollaan uudistettu koko alkukesä takapihaa ja täällä viihtyy nyt ihan super hyvin! ☀️ Yhteistyössä Belianin kanssa meidän terassille valikoitui tämä ihana Messina-sohvasetti, johon kuuluu lisäksi kaksi pöytää. Tykkään nurkkauksesta niin paljon! Blogista löytyy uusi postaus ja lisää kuvia, suora linkki profiilissa 🙂
〰️ Koodilla MINKA10 saat -10% koko @beliani_suomi valikoimasta! 😍
〰️ Blogista löytyy myös koodi, jolla saat erikseen alennuksen juuri tästä ihanasta sohvasetistä!
.
.
#yhteistyö #belianisuomi #mybeliani #beliani

minkavi

X