TESTISSÄ BEST BITES-YLLÄTYSRUOKAPAKETTI & ALEKOODI

Yhteistyössä BestBites Oy

Onko BestBites-yllätysruokapaketit teille tuttuja? BestBites on noin vuoden ajan tuottanut erilaisia ruokapaketteja, jotka ilmestyvät 10 kertaa vuodessa. Paketteja voi tilata joko yksittäin tai 3, 6 sekä 10 paketin tilauksina. Jokainen paketti sisältää aina noin 10-15 tuotetta, kuten ruokaöljyjä ja kastikkeita, hilloja ja mehuja, kuivaleipiä, keksejä, teetä, jauhoja, myslejä ja erilaisia snackseja. Tuotteissa painotetaan luomua, kotimaisuutta, Reilun Kaupan tuotteita ja esimerkiksi erilaisia superfoodeja. Myös erikoisruokavaliot on otettu huomioon tuotteita valitessa. Ideana on tuoda asiakkaiden tietoon laadukkaita tuotteita, joista osa ehkä sellaisia joita ei tulisi muuten valittua kaupan hyllyltä.

Pääsin nyt testaamaan BestBitesin kolmea seuraavaa pakettia, joista ensimmäinen oli syyskuun  ”kädet taikinaan – lempeät leivonnaiset” yllätysruokapaketti. Paketissa oli muutamia entuudestaan tuttuja tuotteita, mutta suurin osa sellaisia joita en ole aiemmin kokeillut. Esittelen postauksessa paketin sisällön ja lopussa on teille alekoodi, jos innostutte itse kokeilemaan yllätyspaketin tilaamista.

Syyskuun paketista entuudestaan tuttuja olivat sitruunalla maustettu öljy, jota meiltä muuten löytyy aina kaapista koska se sopii mainiosti erilaisiin salaattein ja pastoihin. Etenkin couscous-salaattiin öljy tuo kivasti sitruunaista makua ja tällä voi kätevästi viimeistellä annoksen. Myös kookossokeria käytän jonkin verran leivonnassa, mutta se olikin juuri sopivasti lopussa ja nyt sain täydennystä kaappiin. Blogista löytyy muutamia reseptejä, joihin olen aiemmin käyttänyt kookossokeria.

Lisäksi mukana oli saman valmistajan eli Big Tree Farmsin kaakaojuomajauhetta , joka on yhdistelmä raakakaakaojauhetta ja kookossokeria. Ai että, talvella tulee usein keitettyä kuumaa kaakaota ja tämän testaamista odotan innolla!

Myllärin Luomun Mokkapala-aines on tuttu tuote, mutta en ole vielä itse testannut vaan kuullut muilta kehuja. Tämä on kuulemma näppärä hätävara esimerkiksi mökille tai yllätysvieraita varten. Joukkoon lisätään vain munat, voi tai rypsiöljy ja vesi. Tattarihiutaleet tulevat varmasti käyttöön, sillä meillä syödään monesti puuroa ja lisäksi tykkään käyttää sämpylä- ja leipätaikinoihin jauhojen lisäksi erilaisia hiutaleita.

Kivat tuotepakkaukset saavat multa aina lisäpisteitä ja näistä erityismaininnan saavat Big Tree Farmsin tuotteiden lisäksi Clearspringin gluteeniton quinoajauho, jota aion varmasti hyödyntää jollain tapaa leivonnassa. Myös Cawston press kurkku-minttujuoman tölkki on tosi söpön näköinen ja odottaa vielä jääkaapissa makutuomarin arviota. Virvoitusjuoma on valmistettu täysin ilman väri-, maku-, tai säilöntäaineita mikä on tietenkin aina plussaa. Juomapuolelta löytyi myös Dr. Stuarts Echinacea Plus-teepaketti.

Lisäksi paketista paljastui iloisia yllätyksiä leipurille, eli uusi Confetin silikoninen suti sekä Wiltonin donitsikuvioisia muffinssivuokia.

Bonuksena mukana tullut paketti FinMixin kauralastuja ei ihan vakuuttanut meidän makuraatia, mutta muuten olen oikein tyytyväinen sisältöön. Kiva saada uusia tuotteita kokeiluun ja samalla täydennystä kaappiin jo tutuista ja hyväksi todetuista tuotteista.

Mun mielestä on hauska idea, että tällaisia elintarvikkeita sisältäviä yllätyspaketteja voi tilata suoraan kotiin. Tykkään kierrellä kaupoissa ja kokeilla uusia tuotteita, joita saatan ostaa ihan vaan kivan pakkauksen perusteella. Nyt kun aikaa ei kuitenkaan ole enää samalla tavalla ihan vaan kierrellä hyllyväliltä toiseen, oli kivaa vaihtelua saada laatikollinen jonkun muun valitsemia yllärituotteita suoraan kotiin. Onhan näissä tietysti aina se, että jos paketista paljastuu tuotteita jotka ei päädy omaan käyttöön. Silloin tuotteet voi toki aina antaa eteenpäin jollekin muulle 🙂

Tulen esittelemään blogissa myös kaksi seuraavaa pakettia ja jos teistä joku haluaa tilata paketin kokeiluun niin koodilla KAAKAOKERMA10 saa nyt 10% alennuksen BestBites-verkkokaupasta. Yhden ruokapaketin hinta on 44,90€ ja siihen sisältyy postikulut. Kun tilaat useamman paketin kerralla, on yksittäisten pakettien hinta aina hieman pienempi. Esimerkiksi koko vuoden tilauksessa yhden paketin hinnaksi jää 34,90€.

Oliko tässä paketissa muuten teille tuttuja tuotteita tai uusia tuttavuuksia? Mitkä olivat kiinnostavimmat tuotteet?

Avainsanat

Kommentit (4)

En ole tästä kuullutkaan aikaisemmin, vaikuttaa hyvältä! 🙂
Tähän postaukseen olisi voinut lisätä vähän hintotietoa, ettei tarvitse erikseen kaivella.

Kiitos kommentista ja ehdotuksesta, lisään paketin hintatiedot vielä postauksen loppuun 🙂

Mihin kohtaan alennuskoodi pitää laittaa?

Hei! Tuote lisätään ostoskoriin, jonka jälkeen avautuu sivu jossa on kohta "Onko sinulla alennuskoodi?" ja se kirjoitetaan siis tuohon 🙂

Kommentoi juttua: TESTISSÄ BEST BITES-YLLÄTYSRUOKAPAKETTI & ALEKOODI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Kaupallinen yhteistyö @sigdalbakerisuomi✨
Tässä vinkki ihan mielettömään kesäherkkuun! Rapeat Sigdal-näkkileivät taipuvat moneen ja ovat sekä hyvän makuisia että ravintorikkaita. Näkkärit sisältävät mausta riippuen mm. gluteenitonta kauraa, spelttiä, kurpitsansiemeniä, yrttejä ja merisuolaa.
▪️Kuvan rapeat kesäherkut ovat gluteenittomia Sigdal Bakerin kaura-näkkileipiä.
▪️Sipaise näkkärin päälle vuohenjuustolevitettä ja ripottele päälle tuoreita marjoja sekä rouhittuja pähkinöitä. Viimeistele herkut hunajalla ja timjamilla.
▪️Täytetyt näkkileivät sopivat tarjoiltavaksi niin kahvin kanssa kuin illanistujaisiin tai vaikka piknikille, sillä näkkärit on helppo ja nopea valmistaa missä vain!
×
×
×
#sigdalbakeri #sigdalbakerisuomi #yhteistyö #kesäherkku #näkkileipä #näkkäri #tarjoiluideat #kesäjuhlat #vuohenjuusto #marjat #gluteeniton #herkkuhetki #boksiapp
  • Täällä on pidetty pientä blogilomaa ihan vahingossa, sillä tuntuu että aika ei ole vain millään riittänyt blogin päivittämiseen. Muutamia ihania herkkureseptejä ja juttua takapihan muutoksesta sekä kodin sisustuksesta on kuitenkin tulossa, joten blogiloma taitaa pian loppua sillä asiaa olisi vaikka kuinka paljon 😄👌
×
×
×
#aamupala #aamukahvi #kahvi #kahvihetki #jogurtti #marjat #kesä #kesäloma #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #coffee #morningcoffee #breakfast #brekkielove #brekkiebowl #summerholiday
  • 🌿Kaupallinen yhteistyö @matsmart.fi 🌿
Ootko huomannut, että Matsmartissa on nykyään myös Beauty Sale-puoli? Sieltä löytyy jopa -80% alennuksella luonnonkosmetiikkaa, hiustuotteita, meikkejä ja ihonhoitotuotteita! 🌸
▪️Näiden lisäksi pelastin taas ison kasan smoothieita, kahvia, chiansiemeniä, pillimehuja, pastaa, papuja ja muita ruokatarvikkeita!
▪️Koodilla YMPÄRISTÖ6 saat 5€ alennusta yli 30€ tilauksesta.
@matsmart.fi #matsmartsuomi #hävikkiruoka
×
×
×
#yhteistyö #kaupallinenyhteistyö #ruokahävikki #olematsmart #luomuruoka #ruokaostosket #luonnonkosmetiikka
  • Huomenta! 🌞 Me noustiin tänään aikaisin ja malttamattomina odotellaan takapihalla yhtä ihanaa lähetystä saapuvaksi! Ollaan touhuttu koko viikko kaikenlaista, joten tänään vietetään kotipäivää ja laitetaan pihaa kuntoon 😊 Ihanaa perjantaita! 🌿
×
×
×
#aamupala #aamiainen #aamukahvi #takapiha #terassi #kahvihetki #kesäloma #instablogitfinland #meilläkotona #kesä #kesäaamu #goodmorning #breakfast #coffee #morningcoffee #breakfastideas #brekkielove #brekkiebowl #summer #summerholiday #lifeisgood
  • Me vietettiin eilen ihana päivä Koiramäen Pajutallilla! 🌿 Käytiin ihastelemassa uusittua Peikkometsää ja moikkaamassa minipossuja, kaneja, lampaita ja kanalan väkeä. Täällä on niin paljon kaikkea ihanaa, kuten sisustuspuoti ja uunituoreita korvapuusteja! Kirjoittelin myös blogiin meidän päivästä, linkki postaukseen löytyy profiilista 😙 @koiramaen.pajutalli
×
×
×
#koiramäenpajutalli #pajutalli #uusipostausblogissa #menovinkki #kesäloma #tekemistä #lapsiperhe #sisustus #sisustuspuoti #sisustusmyymälä #visittuusula #sisustusinspiraatio #peikkometsä #kotiliesi #kotiliesiruokablogit
  • Aurinkoista huomenta! ☀️ Tänään on luvassa kiva päivä, toivottavasti sulla myös 😙
×
×
×
#huomenta #aamu #aamupala #aamiainen #aamukahvi #kahvi #takapiha #mansikat #muumimuki #muuminpäivä #muuminpäivämuki #peikonlehti #instablogitfinland #meilläkotona #goodmorning #breakfast #brekkiebowl #brekkielove #coffee #moominmug #moominsdaymug #morning #terrace #lifeisgood
  • Keittiössä odottaa jälleen iso nippu raparperia. Nyt pitäisi vaan päättää mitä siitä leipoisi? 😍 Tää kookossokerilla ja kanelilla maustettu piirakka oli kyllä aivan super hyvää!
×
×
×
#raparperipiirakka #raparperileivonnaiset #leivonta #leivontablogi #leivontapäivä #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #leivojakoristele #ihanitsetehty #kookossokeri #raparperi #herkkuhetki #baking #rhubarbpie #rhubarb #coconutsugar #bakingblog

minkavi

X