SLURP-KAHVIA SUORAAN KOTIOVELLE & ARVONTA

Yhteistyössä Slurp

Vastapaahdettua kahvia suoraan kotiovelle? Eikös kuulostakin hyvältä! Pääsin testaamaan tällaista konseptia yhteistyössä Slurpin kanssa ja ainakin tällaiselle kahvin ystävälle postiluukkuun kolahtaneet lähetykset olivat erittäin mieluisia yllätyksiä. Rakastan kahvia. Yhteisiä kahvihetkiä perheen ja ystävien kanssa, omia kahvihetkiä lapsen nukkuessa päiväunia, aamukahvia, päiväkahvia, iltakahvia. Tykkään käydä kahviloissa, kokeilla erilaisia kahveja ja valmistusmenetelmiä.

Slurp on kesällä 2014 perustettu yritys, joka tarjoaa kahvia suomalaisilta pienpaahtimoilta kotiin kuljetettuna. Tuore vastapaahdettu kahvi lähetetään suoraan paahtimolta kotiin paketissa, joka mahtuu postiluukkuun.

Homma toimii niin, että Slurpin sivuilta valitaan 200g, 400g, 600g, 800g tai 1000g kahvipakkauksia. Saat itse valita joko vaalean tai tumman paahtoasteen. Voit tilata yksittäispakkauksia tai tehdä useamman kahvin tilauksen, jolloin voit valita myös vuorotellen vaihtuvia paahtoasteita.

Sitten valitaan valmistusmenetelmä, jolla valmistat kahvisi kotona. Valikoimasta löytyy perinteinen suodatinkeitin, pressopannu, mokkapannu, pannukahvi, perkolaattori, aeropress ja monia muita vaihtoehtoja. Lopuksi valitaan, haluaako kahvin papuina vai valmiiksi jauhettuna.

Voit tilata kahvia kotiin 2 tai 4 viikon toimitusvälein. Tilaukseen voi tehdä helposti muutoksia ja sen voi laittaa tauolle milloin vain. Kahvien hinnat ovat 7,90€ ylöspäin ja postikulut pakkaukselle ovat vain 0,99€.

Erilaisten kahvien lisäksi Slurpin sivuilta löytyy teen ystäville laadukas valikoima teetä sekä laitteet hyvän kahvin ja teen valmistukseen.

OMA SLURP-TILAUKSENI NÄYTTI TÄLTÄ:

Makuprofiili: Slurp sekoitus, eli vaaleaa ja tummaa paahtoa vuorotellen
Toimitusväli: 2 viikon välein
Tilauskoko: 200g
Jauhatus: Papuna
Valmistustapa: Espresso
Tilauksen kesto: 4 lähetystä

Millaisia kahveja sitten sain?

Ensimmäinen lähetys saapui syyskuussa ja paketista paljastui Mokkapuun Kolumbiassa viljeltyä luomukahvia. Colombia Excelson paahtoaste on 5/7 ja tämä toimi erityisen hyvin espressona. Laitan yleensä kahviini maitoa, mutta tästä pidin jotenkin erityisen paljon ihan sellaisenaan.

Seuraavasta paketista löytyi Inka Paahtimon Kenya Gicherori papuja, jotka ovat paahtoasteeltaan 1/5. Tätä kahvia viljellään Kenya vuoren rinteillä 1550m korkeudessa. Hauskaa kun paketeista voi lukea missä korkeudessa kahvi on viljelty, kuka sen on paahtanut tai miltä alueelta se on peräisin.

Kolmas paketti oli taas hieman tummempaa Ugandalaista kahvia Kaffe Obscuran paahtimolta. Kahvia viljellään Rwenzori vuorilla sijaitsevilla farmeilla, jossa se tuotetaan orgaanisesti ja poimitaan käsin.

Viimeinen kahvilähetys saapui lokakuun lopulla ja päästiin maistamaan vielä Turun kahvipaahtimon Irmas Pareiraa, joka on monissa kilpailuissa menestynyt Brasilialainen kahvi.

Jokaisen Slurp-paketin takaa löytyy tietoa kyseisestä kahvista. Paahtopäivämäärän, parasta ennen päivän ja paahtoasteen lisäksi paketissa kerrotaan kuinka kauan pavut säilyvät hyvinä ja millä eri menetelmillä sitä suositellaan valmistettavan. Pakkauksien ulkonäöllä on ainakin itselleni merkitystä ja näissä pakkauksissa on mielestäni onnistuttu erinomaisesti.

Me osallistutaan siskoni kanssa reilun viikon päästä barista-workshopiin. Tällä kattavalla kurssilla päästään tutustumaan espressopohjaisten kahvijuomien valmistukseen, espresson uuttamiseen, maidon vaahdotukseen, latteartin tekoon sekä koneisiin ja muihin tarvikkeisiin. En malta odottaa! Tämän kurssin jälkeen olisi mahtavaa päästä vielä erikseen latte artist-koulutukseen. Voin kertoa kurssista lisää myöhemmin, ostettiin ne siskon kanssa toisillemme synttärilahjoiksi.

Kahvihetkistä on jotenkin muodostunut entistäkin tärkeämpiä vauvavuoden aikana. Aamulla on aina pakko saada kuppi kahvia kun syödään yhdessä aamupalaa lapsen kanssa. Ja kun ei ole saanut nukuttua yhtäkään kunnon yötä kohta 1,5 vuoteen niin päivän kahvihetkestä on tullut entistäkin odotetumpi. Päiväuniaikaan pitäisi varmasti itsekin koittaa nukkua edes hetki, mutta usein valitsen mielummin sen pienen hetken itselleni ja keitän kunnon kahvit.

Kahvi on myös tärkeä osa tapaamisia perheen ja ystävien kanssa. Kahvia keitetään äitien kesken kun lapset leikkivät ja kahvia keitetään taaperokerhon jälkeen kun lapset syövät lounasta. Kirppiskierroksen jälkeen on ihana istahtaa vielä hetkeksi ystävän kanssa vaihtamaan kuulumisia kahvikupposten äärelle ja kahvia keitetään aina kun kokoonnutaan perheen kanssa yhteen. Meillä juodaan eniten tummapaahtoisia luomukahveja, mutta aina on kiva maistella uusiakin makuja. Siksi tämä yhteistyö Slurpin kanssa oli antoisaa, kun pääsi tutustumaan uusiin laadukkaisiin kahveihin.

ARVONTA

Sain myös teille arvottavaksi yhden 200g kahvipakkauksen. Voittaja saa valita kahvin omien mieltymyksien mukaan. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen. Kerro millainen olisi sinun täydellinen kahvihetkesi ja mitä kahvia Slurpin kahvivalikoimasta haluaisit tätä hetkeä varten keittää. Muista lisätä kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoite.

Postaukseen kommentoinnin lisäksi vois osallistua arvontaan myös Instagramissa täällä, säännöt löytyvät arvontakuvan alta. Arvonta päättyy ensi sunnuntaina 12.11.2017.


ONNEA ARVONTAAN!

Avainsanat

Kommentit (46)

Ihania kahviaiheisia postauksia ja kuvia, ihan parasta❣️Parhaita kahvihetkiä ovat tietysti ne hetket kun saa rauhassa vapaapäivänä juoda kahvia, niin monta kuppia kuin mieli tekee �� Odotan jo ensi kesää kun saan uuden kodin pihalla juoda kahvit, mieluiten ystävien kesken ☕️ Juon tummapaahtoista kahvia, Yellow Bourbon on jäänyt mieleeni. Pavut jauhan itse �� sähköposti on kati.sus[email protected]

Vapaapäivä, siisti koti ja joku vaalea kahvi hyvän leivoksen kanssa.
Teija/ [email protected]

Parhaat kahvit on lunnonhelmassa nautittu ja Trangian kanssa keitetty ♥
Caffè da Tavola kuulosti ihan täydelliseltä näihin hetkiin…. 🙂

Aamukahvi kiirettömänä aamuna ja silloin tahtoisin kokeilla Luomu saaristolaiskahvia.
Tiina
miumiu83 at gmail.com

Möksämokka luomu olisi kahvivalinta ja joku rauhallinen, mielellään lämmin kesäaamu luonnon keskellä runsaan aamiaisen kera, aamun lehdet, luonnon äänet. Toki myös vastaava talvisena pakkaspäivänä kynttilöiden valossa toimisi. Kun ei ole kiire mihinkään 🙂
[email protected]

Voi nam, mitä ihania kuvia!
Paras kahvihetki on aamuisin mielellään auringonpaisteessa yksin aamulehden kanssa tai hyvässä seurassa brunssiherkkujen kera. Rakastan tummapaahtoisia kahveja. Caffé da Tavola kuulostaa hyvälle!
Maisa
[email protected]

Rauhallinen hetki vapaapäivän aamuna tummapaahtoisella kahvilla <3
mari_leena (at) hotmail.com

Slurps mitkä kuvat! Tekis mieli keittää iltakahvit näitä selatessa <3 Perehdyn myöhemmin kahveihin kun ehdin ja osallistun sitten 🙂

Ystävän kanssa kahvilassa! Voisin kokeilla tuota irmas pareiraa, sun neljäs kahvivalintasi!
Kristiina
[email protected] gmail.com

Indonesia Kopi Wanita Luomu -kahvi maistuisi kiireettömänä aamuhetkenä sanomalehden ja herkkuaamiaisen kaverina.
-Kipsuli-
[email protected]

Varhainen vapaapäivän aamum, kaikessa rauhassa, ehkä yksin. Tampere Sekoitus FTO Luomua olisi kiva kokeilla.
s.kansakoski(at)luukku.com

Hennajenniina
Kotona, rauhassa haluan nauttia Finlandia suodatinjauhatus kahvia.
[email protected]

Rauhallinen viikonloppuaamu kotona kahvia ja hyvää aamupalaa nauttien 🙂
Voisin kokeilla Tampere Sekoitus FTO Luomu -kahvia.
[email protected]

Täällä toinen pyhälle juomalle uskoutunut kahvitäti. Täydellinen kahvihetki on kun saa siemailla kiireiden jälkeen aivan rauhassa kahvia samalla kun hoitelee asioita tai lueskelee blogeja tai kiinnostavaa lehteä.
Joku tummapaahtoisista lähtisi mukaan, vaikka Savannah Luomuespresso.
Kisassa mukana [email protected]

En juo kahvia itse – olen kaukosuhteessa ja rakastan niitä laiskoja aamuja, kun olen vierailemassa poikaystäväni luona lomalla. Nautimme yhdessä aamiaista, ja hän tapansa mukaan juo aamukahvinsa 🙂 Jos onni sattuisi potkimaan, tulisin siis hankkimaan jotain hänelle!

[email protected]

Juon aika harvoin kahvia, mutta lähipiirissäni on paljon kahvinjuojia ja itsekin tykkään silloin tällöin herkutella heidän hyvässä seurassaan kahvilla. Etenkin kahvintuoksusta pidän! hiltuha(at)gmail.com

Minulle maistuu kahvi parhaiten saunan jälkeen, toki juon sitä paljon muutenkin. Valitsen Finlandia kahvia jos voitan.

peholapp at lailanet.fi

Sunnuntain kiireettömät aamut ovat parhaita kahvihetkiä! Kahviksi valikoituisi tummapaahto Mokkamestareilta tai Pirkanmaan paahtimolta.
[email protected]

Aamulla heti herättyä kun saan hyvää kahvia juoda aivan rauhassa..parasta <3 Finlandia-kahvia olisi kiva voittaa!
[email protected]

Mukana, valitsisin jotakin tummapaahtoista puolison kanssa nautittavaksi, esim.Mokkamestareiden tummapaahtoinen kahvi.

hippohiiri at gmail.com

Mukana! Tummapaahtoinen kahvi nautittuna viikonloppuaamuina, kun ei ole kiirettä minnekään.

[email protected]

Paras kahvihetki on rauhallinen aamukahvi päivän lehden parissa ja seurana vielä hyvä aamiainen. Haluan aina ottaa rauhassa aamukahvit ennen töihin lähtöä. Finlandia kahvia olisi ihana päästä kokeilemaan seuraavaksi!

[email protected]

Järjestäisin ystävilleni kahvihetken ja kahvin lisäksi tarjoaisin jotain jouluisia herkkuja, joihin Chachamayo kahvi sopisi varmasti hyvin! 🙂 [email protected]

Aamukahvi viikonloppuna kaikessa rauhass. Finlandia-kahvi. Kyllä, kiitos 🙂
nelliina(@)yahoo.com

Ihana kahvihetki aamulla koirien ulkoilutuksen jälkeen ☺ Samalla kuin olen ollut kävelyllä koirien kanssa ��, rakas mieheni �� on valmistanut maukkaan, makuhermojani hivelevän Brazil Santos kahvipannullisen ☕, puhtaista raaka-aineista raikkaalla vedellä.

Juomme sen katetulla terassilla, olipa vuodenaika sitten mikä tahansa. Samalla katselemme näköalaa joelle. Koirat lepäävät jalkojen vieressä. Meillä ei ole kiirettä mihinkään.

[email protected]

Kommentoi juttua: SLURP-KAHVIA SUORAAN KOTIOVELLE & ARVONTA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X