Me aloitettiin jälleen uusi vuosi ihanalla yhteisellä brunssilla. Työnjako oli selvä: mies paistoi pekonit ja valmisti oman bravuurinsa eri täytetyt, paahdetut kolmioleivät. Mun tehtäväksi jäi pannukakkujen paisto ja muiden herkkujen kokoaminen pöytään. Tämä oli kyllä loistava tapa aloittaa uusi vuosi.

Brunssin jälkeen lähdin ystävän ja hänen koiransa kanssa rantaan kävelylle. Taapero sai nukkua unet vaunuissa ja me päästiin pitkästä aikaa juttelemaan naisten juttuja. Yön aikana oli satanut lunta, joten rannasta oli ihanat näkymät järvelle. Oli mukava kävellä kaikessa rauhassa ulkona, raitis ilma teki tosi hyvää. Etenkin kun olin viettänyt monta päivää flunssaisen taaperon kanssa kotosalla.

MEIDÄN UUDEN VUODEN BRUNSSI:

– Täytetyt herkkuleivät, joissa mm. pekonia, kananmunaa, tomaattia, punasipulia ja salaattia

– Suolaisia suupaloja: 

Suolakeksin päällä vuohenjuustolevitettä, viikunahilloa ja saksanpähkinää. Toisissa päällä mozzarellaa, kirsikkatomaattia, balsamicosiirappia ja salaattia. 

– Maustamatonta jogurttia ja tuoreita marjoja

Banaanipannukakkuja

– Leipäjuustoa ja viinirypäleitä

– Suklaata ja muita joulusta jääneitä makeisia

– Omenamehua ja kahvia

Miehen tekemät leivät olivat niin täyttäviä, että hirveästi muuta suolaista ei pöytään kannattanut laittaa esille. Näitä meillä syödään toisinaan brunssin yhteydessä tai muuten vaan, jos mies haluaa tehdä jotain vähän spesiaalimpaa aamiaista viikonloppuna. Taapero sai oman avokadoleivän, jogurttia, marjoja, pannukakkua ja rypäleitä.

Olen aivan rakastunut tuohon levitettävään vuohenjuustoon. Maistoin saman tapaista ensimmäistä kertaa viime kesänä Prahan reissullamme veljen luona ja siitä lähtien olen koittanut etsiä samanlaista täältä suomesta. Levite sopii mielettömän hyvin tällaisiin pieniin suupaloihin, paahtoleivän päälle ja esimerkiksi omena- ja päärynälohkojen kanssa juustopöytään.

Sellainen kattaus tällä kertaa!

Odotan jotenkin innolla tätä tulevaa vuotta ja mitä se tuo tullessaan. Vuosi 2017 oli opettavainen ja tietyllä tapaa myös rankka, vaikka ihana olikin. Ajattelin koota vuodesta vielä ihan oman postauksen, sillä reissuja ja muita kivoja tapahtumia on kiva muistella aina näin vuoden vaihtuessa. Täällä on tosiaan pieni mies aivan flunssainen, joten äidin on nyt paras mennä takaisin sohvalle ja ottaa pieni punaposki kainaloon.

OIKEIN IHANAA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA TEILLE LUKIJAT! ♥

Kommentit (4)

Oi että, näyttääpä hyvältä! <3
Ihanaa alkavaa vuotta teillekin. 🙂

Kommentoi juttua: UUDEN VUODEN BRUNSSI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Blogissa nyt resepti helppoon ja herkulliseen kasvispastaan! 🌱 Päälle on ripoteltu ravintohiivahiutaleita, jotka tuovat ruokiin kivan "pähkinäisen & juustoisen" vivahteen 😋 Onko ravintohiivahiutaleet sulle tuttuja? Suosittelen kokeilemaan niitä joskus! 😊 #kasvisruoka #kasvis #kasvispasta #vege #vegaaninen #vegaani #ruokablogi #ravintohiivahiutale #ravintohiivahiutaleet #hiivahiutaleet #vegaanihaaste #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #food #pasta #foodblog #vegetarin #vegan #eatyourgreens #nutritionalyeast #nooch
  • Tää itse tehty talvinen maisema lasipurkissa ja siellä loistava kynttilä luovat ihanaa tunnelmaa kotiin ❤️ #talvi #kynttilät #itsetehty #sisustus #sisustisidea #candles #winter #diy #home #homedecor
  • Tein kolmen suklaan juustokakkua eilisiin juhliin✨ #leivonta #leivontablogi #leivontapäivä #leivojakoristele #ihanitsetehty #juustokakku #kakku #synttärikakku #syntymäpäiväkakku #suklaakakku #suklaajuustokakku #kolmensuklaanjuustokakku #tummasuklaa #maitosuklaa #valkosuklaa #suklaa #marjat #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #baking #bakinblog #bakingday #cake #cheesecake #chocolatecheesecake #chocolate #birthdaycake #berries
  • Mun lempparityyppi ja yksi lempparitauluista ❤️ Kaupallinen yhteistyö @desenio ✨ Vielä tämän päivän ajan saat 25% alennuksen Desenion valikoimasta koodilla "KAAKAOKERMAVAAHDOLLA" *Ei koske kehyksiä, handpicked-, collaboration- ja persoonallisia julisteita. 
#yhteistyö #desenio #julisteet #deseniotaulut #deseniojulisteet #lastenhuone #lastenhuoneensisustus #taapero #tauluseinä #sisustus #desenioposters #home #homedecor #kidsroom #art #decoration #toddler #kidsroomdecor #loveyoutothemoonandback
  • Ihanaa kun saatiin taas lisää lunta! ❄️ #talvi #muumimuki #kahvi #kahvihetki #hentolumisade #muumitalvimuki #talvimuki #moominmug #winter #wintermug #moominwintermug #lightsnowfall #moominlightsnowfall #moomintroll #tovejansson #moominofficial #wintermoomin #moomins #muminmugg
  • Kaupallinen yhteistyö @desenio ✨ Edellisen kuvan lastenhuoneen julisteiden lisäksi löysin muutaman kivan Desenion julisteen myös keittiöön! 😊 Kurkkaa alennuskoodi Desenion nettikauppaan edellisestä kuvasta tai blogin uudesta postauksesta ❤️ Mukavaa keskiviikkoa! #yhteistyö #desenio #deseniojulisteet #deseniotaulut #juliste #julisteet #keittiö #sisustus #pannukakut #herkkuhetki #kodinsisustus #desenioposters #posters #kitchen #kitchenposter #bonappetit #pancakes #bananapancakes #homeinterior #
  • Kaupallinen yhteistyö @desenio ❤️ Sain toteuttaa yhteistyössä Desenion kanssa ihanan tauluseinän meidän pojan sänkynurkkaukseen. Blogissa postaus sekä alennuskoodi ja lisää kuvia lopputuloksesta. Näiden lisäksi valitsin myös keittiöön muutaman kivan taulun 😊 
Tässä kuvassa olevat taulut vasemmalta oikealle:
▪️Forest Animals
▪️Moon and Back
▪️Penguin family
▪️Three penguins
Koodilla "KAAKAOKERMAVAAHDOLLA" saat 25% alennusta julisteista* 10.1. asti. Seuraa @desenio
löytääksesi lisää inspiraatiota! *Ei koske kehyksiä tai handpicked-, collaboration- ja persoonallisia julisteita. #desenio #yhteistyö #taulut #tauluseinä #deseniojulisteet #julisteet #lastenhuone #lastenhuoneensisustus #eläintaulu #sisustus #home #homedecor #posters #desenioposters #kidsroom #art #decoration #instahome #interiordesign #kidsroomdecor

minkavi

X