Me aloitettiin jälleen uusi vuosi ihanalla yhteisellä brunssilla. Työnjako oli selvä: mies paistoi pekonit ja valmisti oman bravuurinsa eri täytetyt, paahdetut kolmioleivät. Mun tehtäväksi jäi pannukakkujen paisto ja muiden herkkujen kokoaminen pöytään. Tämä oli kyllä loistava tapa aloittaa uusi vuosi.

Brunssin jälkeen lähdin ystävän ja hänen koiransa kanssa rantaan kävelylle. Taapero sai nukkua unet vaunuissa ja me päästiin pitkästä aikaa juttelemaan naisten juttuja. Yön aikana oli satanut lunta, joten rannasta oli ihanat näkymät järvelle. Oli mukava kävellä kaikessa rauhassa ulkona, raitis ilma teki tosi hyvää. Etenkin kun olin viettänyt monta päivää flunssaisen taaperon kanssa kotosalla.

MEIDÄN UUDEN VUODEN BRUNSSI:

– Täytetyt herkkuleivät, joissa mm. pekonia, kananmunaa, tomaattia, punasipulia ja salaattia

– Suolaisia suupaloja: 

Suolakeksin päällä vuohenjuustolevitettä, viikunahilloa ja saksanpähkinää. Toisissa päällä mozzarellaa, kirsikkatomaattia, balsamicosiirappia ja salaattia. 

– Maustamatonta jogurttia ja tuoreita marjoja

Banaanipannukakkuja

– Leipäjuustoa ja viinirypäleitä

– Suklaata ja muita joulusta jääneitä makeisia

– Omenamehua ja kahvia

Miehen tekemät leivät olivat niin täyttäviä, että hirveästi muuta suolaista ei pöytään kannattanut laittaa esille. Näitä meillä syödään toisinaan brunssin yhteydessä tai muuten vaan, jos mies haluaa tehdä jotain vähän spesiaalimpaa aamiaista viikonloppuna. Taapero sai oman avokadoleivän, jogurttia, marjoja, pannukakkua ja rypäleitä.

Olen aivan rakastunut tuohon levitettävään vuohenjuustoon. Maistoin saman tapaista ensimmäistä kertaa viime kesänä Prahan reissullamme veljen luona ja siitä lähtien olen koittanut etsiä samanlaista täältä suomesta. Levite sopii mielettömän hyvin tällaisiin pieniin suupaloihin, paahtoleivän päälle ja esimerkiksi omena- ja päärynälohkojen kanssa juustopöytään.

Sellainen kattaus tällä kertaa!

Odotan jotenkin innolla tätä tulevaa vuotta ja mitä se tuo tullessaan. Vuosi 2017 oli opettavainen ja tietyllä tapaa myös rankka, vaikka ihana olikin. Ajattelin koota vuodesta vielä ihan oman postauksen, sillä reissuja ja muita kivoja tapahtumia on kiva muistella aina näin vuoden vaihtuessa. Täällä on tosiaan pieni mies aivan flunssainen, joten äidin on nyt paras mennä takaisin sohvalle ja ottaa pieni punaposki kainaloon.

OIKEIN IHANAA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA TEILLE LUKIJAT! ♥

Kommentit (4)

Oi että, näyttääpä hyvältä! <3
Ihanaa alkavaa vuotta teillekin. 🙂

Kommentoi juttua: UUDEN VUODEN BRUNSSI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • ✨Minä toivon enemmän kuin uskotaan, että tiedät mikä ihme sinä oletkaan. Ja minä toivon enemmän kuin arvaatkaan, että tulet aina juuri tuollaisena pysymään.✨
Alisa Martikainen - Sinä olet minun kaunein runoni
🎈 Paljon onnea Hemmo 3 vee! 🎈
  • Kaupallinen yhteistyö @sigdalbakerisuomi✨
Tässä vinkki ihan mielettömään kesäherkkuun! Rapeat Sigdal-näkkileivät taipuvat moneen ja ovat sekä hyvän makuisia että ravintorikkaita. Näkkärit sisältävät mausta riippuen mm. gluteenitonta kauraa, spelttiä, kurpitsansiemeniä, yrttejä ja merisuolaa.
▪️Kuvan rapeat kesäherkut ovat gluteenittomia Sigdal Bakerin kaura-näkkileipiä.
▪️Sipaise näkkärin päälle vuohenjuustolevitettä ja ripottele päälle tuoreita marjoja sekä rouhittuja pähkinöitä. Viimeistele herkut hunajalla ja timjamilla.
▪️Täytetyt näkkileivät sopivat tarjoiltavaksi niin kahvin kanssa kuin illanistujaisiin tai vaikka piknikille, sillä näkkärit on helppo ja nopea valmistaa missä vain!
×
×
×
#sigdalbakeri #sigdalbakerisuomi #yhteistyö #kesäherkku #näkkileipä #näkkäri #tarjoiluideat #kesäjuhlat #vuohenjuusto #marjat #gluteeniton #herkkuhetki #boksiapp
  • Täällä on pidetty pientä blogilomaa ihan vahingossa, sillä tuntuu että aika ei ole vain millään riittänyt blogin päivittämiseen. Muutamia ihania herkkureseptejä ja juttua takapihan muutoksesta sekä kodin sisustuksesta on kuitenkin tulossa, joten blogiloma taitaa pian loppua sillä asiaa olisi vaikka kuinka paljon 😄👌
×
×
×
#aamupala #aamukahvi #kahvi #kahvihetki #jogurtti #marjat #kesä #kesäloma #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #coffee #morningcoffee #breakfast #brekkielove #brekkiebowl #summerholiday
  • 🌿Kaupallinen yhteistyö @matsmart.fi 🌿
Ootko huomannut, että Matsmartissa on nykyään myös Beauty Sale-puoli? Sieltä löytyy jopa -80% alennuksella luonnonkosmetiikkaa, hiustuotteita, meikkejä ja ihonhoitotuotteita! 🌸
▪️Näiden lisäksi pelastin taas ison kasan smoothieita, kahvia, chiansiemeniä, pillimehuja, pastaa, papuja ja muita ruokatarvikkeita!
▪️Koodilla YMPÄRISTÖ6 saat 5€ alennusta yli 30€ tilauksesta.
@matsmart.fi #matsmartsuomi #hävikkiruoka
×
×
×
#yhteistyö #kaupallinenyhteistyö #ruokahävikki #olematsmart #luomuruoka #ruokaostosket #luonnonkosmetiikka
  • Huomenta! 🌞 Me noustiin tänään aikaisin ja malttamattomina odotellaan takapihalla yhtä ihanaa lähetystä saapuvaksi! Ollaan touhuttu koko viikko kaikenlaista, joten tänään vietetään kotipäivää ja laitetaan pihaa kuntoon 😊 Ihanaa perjantaita! 🌿
×
×
×
#aamupala #aamiainen #aamukahvi #takapiha #terassi #kahvihetki #kesäloma #instablogitfinland #meilläkotona #kesä #kesäaamu #goodmorning #breakfast #coffee #morningcoffee #breakfastideas #brekkielove #brekkiebowl #summer #summerholiday #lifeisgood
  • Me vietettiin eilen ihana päivä Koiramäen Pajutallilla! 🌿 Käytiin ihastelemassa uusittua Peikkometsää ja moikkaamassa minipossuja, kaneja, lampaita ja kanalan väkeä. Täällä on niin paljon kaikkea ihanaa, kuten sisustuspuoti ja uunituoreita korvapuusteja! Kirjoittelin myös blogiin meidän päivästä, linkki postaukseen löytyy profiilista 😙 @koiramaen.pajutalli
×
×
×
#koiramäenpajutalli #pajutalli #uusipostausblogissa #menovinkki #kesäloma #tekemistä #lapsiperhe #sisustus #sisustuspuoti #sisustusmyymälä #visittuusula #sisustusinspiraatio #peikkometsä #kotiliesi #kotiliesiruokablogit
  • Aurinkoista huomenta! ☀️ Tänään on luvassa kiva päivä, toivottavasti sulla myös 😙
×
×
×
#huomenta #aamu #aamupala #aamiainen #aamukahvi #kahvi #takapiha #mansikat #muumimuki #muuminpäivä #muuminpäivämuki #peikonlehti #instablogitfinland #meilläkotona #goodmorning #breakfast #brekkiebowl #brekkielove #coffee #moominmug #moominsdaymug #morning #terrace #lifeisgood

minkavi

X