Ihanaa aurinkoista maaliskuun tokaa päivää!

Ajattelin listata tähän postaukseen kivoja asioita ja niitä ovat ainakin nämä:

– Tämä ihana aurinkoinen sää, joka saa suupielet väkisinkin hymyyn. Aurinko lämmittää mukavasti, vaikka ulkona onkin kovat pakkaset. Niiiin keväinen fiilis!

– Olen vihdoin saanut aikaiseksi myydä nettikirppiksillä sisustustavaraa, vaatteita, astioita ja kodin tekstiilejä. Tuntuu niin kivalta saada vähän tilaa kaappeihin ja päästä itselle turhasta tavarasta eroon.

– Näillä kirppistuloilla päätin ostaa lapselle Ikean leikkikeittiön ja itselleni Marimekon astioita.

– Järkkäsin myös keittiön kuiva-ainekaapin uudelleen ja olen saanut hyvin käytettyä niitä avonaisia pastapusseja, jauhoja ja ryynejä joille naureskeltiin yhdessä Instagramin Storeissa.

– Kahvin keittäminen! Rakastan laittaa aamukahvit ja päiväkahvit tippumaan. Juon kahvini useimmiten ikaffen kanssa ja viime viikonloppuna kävin hamstraamassa sitä kaappiin, kun se oli ollut jo monena päivänä meidän lähikaupasta loppu.

– Kaakaolla ja lakritsijauheella maustetut taatelit. Ihan parhaita herkkuja kahvin kanssa. Kookoksella päällystetyt on vielä maistamatta, mutta niitä ajattelin ostaa heti seuraavalla kauppareissulla.

– Valoisuuden lisääntyessä tekee mieli siivota koti lattiasta kattoon ja sisustaa keväistä ilmettä kotiin. Haaveilen myös uudesta sohvasta.. ♥

– Miehellä alkaa tänään talviloma ja meillä on paljon kivoja suunnitelmia ensi viikolle.

– Varattiin pieni miniloma Tallinnaan! Suunnitelmissa olisi kävellä pitkin Tallinnan katuja, käydä kahviloissa sekä rentoutua ja polskia hotellin kylpyläosastolla taaperon kanssa. Lisäksi aiomme varata pöydän suositusta Rataskaevu 16-ravintolasta.

– Päästään blogin kautta tutustumaan Hotel Sveitsiin, josta kirjoitan vierailun jälkeen oman postauksen. Pienet irtiotot arjesta tekevät niin hyvää ja on kivaa, kun on jotain piristävää mitä odottaa.

– Nämä kuvat ovat Ystävänpäivältä. Silloin oli huono yö takana ja olin todella väsynyt. Oltiin juuri syöty taaperon kanssa lounas kun ovikello soi ja saatiin vieraita. Arvatkaa vaan kuinka paljon piristi kimppu kukkia, munkkikahvit ja ihana siskon tekemä kortti.

– Ystävät sekä yhteiset kahvihetket ja kirppiskierrokset. Olen tehnyt lähiaikoina muutamia tosi kivoja kirppislöytöjä, joita näytinkin jo Instagramin puolella. Voit seurata minua Instagramissa täällä.

Mikä sinut tekee iloiseksi juuri nyt? Oikein aurinkoista ja pirteää viikonloppua!

Avainsanat

Kommentit (2)

Kommentoi juttua: KIVOJA JUTTUJA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Ihanaa lauantaita! 🌹
.
.
.
#viikonloppu #lauantai #kukat #ruusukimppu #kahvikuppi #koti #instablogitfinland #kahvikuppi #weekendvibes #flowers #coffeemug #happyday #lifeisgood
  • Me jouduttiin tänään perumaan puistotreffit, kun tuntuu että ollaan tulossa kipeäksi. Jäätiin siis kotiin ja leivottiin pullaa 😊
.
.
.
#pullapäivä #pulla #leivonta #voisilmäpulla #voisilmäpullat #leivontablogi #leivontapäivä #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #ihanitsetehty #kahvi #kahvihetki #pullakahvit #baking #bakingblog #coffee #buttersugarbun #buttereyebun
  • Tänään me paistettiin banaanilettuja nimipäivien kunniaksi ja päätin jo aiemmin, että kerron pojan nimen täällä ja blogissa juuri tänään. Hyvää nimipäivää meidän ihana Hemmo! ❤️ Blogissa uusi postaus, jossa kerron myös mitä nimiä me oltiin aluksi suunniteltu ja miten kerroimme nimen muille ☺️
.
.
.
#nimipäivä #nimipäivät #banaaniletut #banaanipannarit #lettukestit #nallepannarit #herkkuhetki #nimpparit #taapero #heinäkuiset2016 #uusipostausblogissa #pancakes #bananapancakes #loveyoutothemoonandback
  • Viikonlopun menojen jälkeen alkoi taas arki ja tänään aamupala näytti vähän erilaiselta, kuin eilinen hotelliaamiainen 😁 Rakastu Arkeen-lautanen saatu @martinex.fi 🍍
.
.
.
#arki #maanantai #ananas #mansikka #kahvihetki #astiat #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #monday #pineapple #strawberries #coffeetime #lifeisgood
  • Tästä kakusta löytyy päältä rapea ja sisältä pehmeä marenkipohja. Reunoilla itse keitettyä kinuskia ja täytteenä kerma-mascarponevaahtoa. Päälle vielä reilusti tuoreita marjoja ja täydellinen pavlova-kakku on valmis! 😘

Tein pavlovapohjan @dansukkersuomi  ohjeella. Suora linkki uuteen postaukseen löytyy profiilista 👆

Ihanaa viikonloppua! ❤️
.
.
.
#leivonta #leivontablogi #ihanitsetehty
#pavlova #pavlovakakku #marenki #marenkikakku #kinuski #kinuskikakku #marjat #mansikkakakku #kesäkakku #kesäjuhlat #juhlatarjoilut #tarjoiluideat #leivojakoristele #gluteeniton #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #pavlovacake #meringue #meringuecake #strawberrycake #cake #glutenfree #bakingblog #baking #ilovebaking
  • Torstaista on muodostunut meillä siivouspäivä. Mun mielestä on ihanaa aloittaa perjantai ja viikonlopun vietto niin, että on edes vähän siistimpi koti 😁 Siivoan kyllä joka päivä jotain, mutta usein torstaisin vaihdan myös lakanat ja pesen lattiat jos jaksan.

Meillä on takapiha ihan mullin mallin salaojaremontin vuoksi, joten ostin muutamia yrttejä sisälle ennen kuin voidaan laittaa ne ulos multiin. Tämä yrttituukku on saatu @martinex.fi ja kuuluu ihanaan Rakastu Arkeen-sarjaan.

Onko sulla joku tietty siivouspäivä? ✨
.
.
.
#koti #siivouspäivä #olohuone #sisustus #instablogitfinland #meilläkotona #olohuoneensisustus #yrtit #yrttiruukku #rosmariini #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #martinexfi #martinex #home #homesweethome #livingroom #interior #herbs #decor #homedecor
  • Meidän sunnuntain brunssipöydästä löytyi näitä ihania rocky roadeja! Sattumina popcornia, lakritsia, vaahtokarkkeja ja suolapähkinöitä. Makean ja suolaisen yhdistelmä sopii rocky roadiin niin hyvin 😊 Kurkkaa ohje blogin uudesta postauksesta!
.
.
.
#rockyroad #suklaa #suklaaherkut #popcorn #lakritsi #suolapähkinä #vaahtokarkki #ihanitsetehty #leivontablogi #ruokablogi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #chocolate #marshmallow #peanuts #liquorise #bakingblog

minkavi

X