Kokkailin meille viime viikolla lounaaksi pastaa, johon käytin jo valmiiksi kaapista löytyviä aineksia. Tästä tulikin niin hyvää, että ajattelin jakaa reseptin myös blogiin.

Me käytetään ruoanlaitossa usein parsakaalia ja sitä löytyykin lähes aina kaapista. Parsakaali valmistuu nopesti höyryttämällä ja maistuu tosi hyvin myös taaperolle. Parsakaalin lisäksi tästä löytyy maissia, fetajuustoa, kermaa sekä sitruunalla maustettua öljyä. Todella simppeliä ja niin hyvää!

SITRUUNAINEN FETA-PARSAKAALIPASTA

300g tagliatelle pastaa
1 parsakaali
2 sipulia
2 yksikyntistä valkosipulia
1prk maissia (285g)
2dl kermaa
200g fetajuustoa
1tl curryjauhetta
rouhittua mustapippuria
öljyä paistamiseen
sitruunalla maustettua öljyä

1. Höyrytä parsakaalin nuput kattilassa ja keitä pasta paketin ohjeen mukaan.
2. Kuori ja pilko sipulit, kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulit pehmeiksi. Purista joukkoon valkosipulinkynnet ja lisää curryjauhe.
3. Lisää pannulle parsakaalin nuput, maissi, kerma ja fetajuusto. Sekoita ja lisää muutama rouhaisu mustapippuria.
4. Kaada kypsän pastan joukkoon 3rkl sitruunalla maustettua öljyä ja yhdistä pasta ja kastike keskenään. Viimeistele annos rouhaisemalla päälle mustapippuria ja lisää vielä halutessasi loraus sitruunalla maustettua öljyä.

Vinkki!
– Voit jättää osan fetajuustosta sivuun ja murustella sen lopuksi valmiin annoksen päälle.

Onpa kiva kun tulee välillä kehiteltyä näitä uusia helppoja arkireseptejä. Tätä tulee varmasti tehtyä uudelleenkin.

Nyt ajattelin tehdä vielä ihan pikaisen siivouksen, sillä tultiin vasta hetki sitten kaupan kautta kotiin ja lähdettiin lapsen kanssa jo aamulla kotoa. Sitten pääseekin viettämään pitkää yhteistä pääsiäislomaa perheen kanssa. Ihanaa!

Kommentit (4)

Kuulostaapa ihanalta (mutta siltä että yksin (=enemmän)saisin meillä kyllä syödä).. 🙂

Heh no joo, meilläkin mies haluaisi usein syödä lihaa kun taas itse kokkailen mielummin kasvisruokia. Kyllä hän niitä sitten kuitenkin aina syö 🙂

Onpahan herkut kuvat ja raaka-aineet. Huomenna tehdään ohjeellasi pestopastasalaattia, mutta aion kokeilla tätäkin kun ehdin!

Kiitos kovasti! Me syötiin tätä pastaa tänään uudestaan, on kyllä hyvää! 🙂

Kommentoi juttua: SITRUUNAINEN FETA-PARSAKAALIPASTA

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Blogissa tarjolla ihanaa jäädytettyä suklaajuustokakkua. Tämä 80-luvulla suuren suosion saavuttanut kakku on päätynyt aikoinaan suomeen Nina Lincolnin kautta. Kurkkaa helppo ja herkullinen resepti blogista! 😋 #juustokakku #suklaakkaku #jäädytettysuklaakakku #ninalincolninkakku #isänpäiväkakku #leivontapäivä #leivontablogi #leivojakoristele #ihanitsetehty #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #cheesecake #chocolatecake #cake #ninalincolnscake #baking #bakingblog
  • *Kaupallinen yhteistyö: @sudio 🎧 Muistuttelen teitä vielä alekoodista Sudion valikoimaan! Saat 15% alennusta kun käytät koodia: minkavi. Lisäksi kaikki toimitukset ovat ilmaisia ja kaupan päälle saat söpöt lasinaluset 😚✌️ .
Mulla on nyt ollut jo tovin käytössä Sudion Regent-kuulokkeet sekä nämä langattomat bluetoothin avulla toimivat Nivåt. Voin lämpimästi suositella molempia 🎧✨ @sudio #yhteistyö #sudio #sudiomoments #sudiosweden #nivå #sudionivå #music #kuulokkeet #bluetoothkuulokkeet #musiikki
  • Tänä vuonna isänpäiväkakuksi valikoitui Nina Lincolnin jäädytetty suklaakakku. Oli ihan super hyvää ja kiva kun sai tehtyä juustokakun ilman liivatetta 😊 #isänpäiväkakku #juustokakku #suklaakakku #kakku #jäädytettysuklaakakku #leivonta #leivontablogi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #ninalincolnscake #cheesecake #chocolatecake #baking #bakingblog
  • Uusimmassa postauksessa ollaan joulutunnelmissa ja arvotaan ihana Ilona Pietiläisen joulukirja 🎄 #yhteistyö @docendon_kirjat #arvonta #joulu #joulukirja #tervetuloajouluun #docendo #koti #joulukoti #glögi #joulutortut #piparit #joulutunnelmaa #hmhome #christmas #chirstmasvibes
  • Blogissa nyt meidän isänpäivän tunnelmia ja brunssiherkkuja 😚☕ #uusipostausblogissa #ruokablogi #leivontablogi #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #isänpäivä #isänpäiväbrunssi #brunssi #brunssiherkut #kakku #juustokakku #isänpäiväkakku #suklaakakku #tarjoiluideat #koti #sisustus #sisustusinspiraatio #brunch #fathersday #cake #cheesecake #brunchallday #home #myhome #homesweethome #interior #homeinterior
  • Hyvää isänpäivää! ❤️ #isänpäivä #brunssi #isänpäiväbrunssi #herkkuja #kakku #suklaakakku #juustokakku #isänpäiväkakku #pannacotta #brunssiherkut #kolmioleivät #juustolautanen #tarjoiluideat #fathersday #happyfathersday #brunch #cake #cheesecake
  • Tulipa leivottua pitkästä aikaa bostonkakkua 😊 Täytteenä kanelilla ja kardemummalla maustettuja omenoita + pekaanipähkinöitä. Kurkkaa herkullinen ohje blogista! ✨ Kuvan tarjotin ihanan Annan @hiilit_design valikoimasta ❤️ #leivonta #leivontablogi #leivontapäivä #pullapäivä #bostonkakku #omenaboston #bostonbulla #omenaherkku #ihanitsetehty #leivojakoristele #kotiliesiruokablogit #kotiliesiblogit #hiilit #hiilitdesign #tarjotin #baking #bakingblog #bakingday #bostoncake

minkavi

X