Huh! Kylläpäs edellinen salaattipostaukseni saikin paljon klikkauksia. Ruokaisa kasvis-pastasalaatti on varmasti jo nyt yksi blogin suosituimmista resepteistä. Lisäksi salaatti sai paljon kehuja Instagramin puolella ja olin todella otettu kaikista niistä kuvista joita sain ja jossa tätä salaattia oli moni innostunut tekemään. Ruokaisia salaatteja toivottiin myös kovasti lisää blogiin ja koska meillä syödään näitä usein, niin ajattelin jakaa taas yhden ohjeen lisää.

Tästä salaatista löytyy punaisella pestolla maustettua pastaa, joka on jo sellaisenaan tosi hyvä lisä moniin salaatteihin. Pesto tuo kivasti makua, eikä salattiin mielestäni tarvitse laittaa enää erikseen mitään kastiketta. Halutessaan peston voi valmistaa myös itse, mutta me käytetään useimmiten kaupan valmiita pestokastikkeita.


PESTO-PASTASALAATTI

500g pastaa
150g punaista pestoa
1 parsakaali
1 punainen paprika
4 tomaattia
1 pieni kurkku
1 punasipuli
250g viinirypäleitä
1 ruukku rucolaa
200g fetajuustoa

1. Keitä pasta paketin ohjeen mukaan ja höyrytä parsakaalin nuput kattilassa.
2. Jäähdytä kypsä pasta siivilässä kylmän veden alla. Sekoita kulhossa pasta ja pestokastike keskenään.
3. Pilko salaattikulhoon paprika, tomaatit, kurkku ja punasipuli. Puolita rypäleet ja revi joukkoon rucola.
4. Sekoita pasta ja parsakaalin nuput salaattikulhoon. Lisää lopuksi fetajuusto ja viimeistele muutamalla rouhaisulla mustapippuria.

Tällä ohjeella salaattia tulee tosi iso kulhollinen ja siitä riittää hyvin isommallekin porukalle. Kesää kohti mentäessä tulee aina tehtyä entistä enemmän erilaisia salaatteja. Yksi lempparini on mansikka-vuohenjuustosalaatti, enkä melkein malta odottaa että tulee kesä ja päästään ulos syömään mansikkasalaattia ja grilliruokaa. Ihan parasta!

Kommentit (4)

Nam! Nämä sun pastasalaatit on kyllä niin herkullisen näköisiä. Mulla on vielä testaamatta se edellinenkin salaatti. Isäntä ei niin piittaa kasvissalaateista ja ajattelinkin hänelle lisätä vaikka kanaa ja itse syödä pelkillä kasviksilla.

Voi kiitos! Ja varoituksen sana, että tästä ja siitä toisesta reseptistä tulee sitten paljon salaattia! 😀 Sain muutaman kommentin blogiin ja Instaan, että ei ollut tajuttu kuinka paljon salaattia tulee. Eli kannattaa ehkä puolittaa resepti. Meillä näitä salaatteja menee aina hurjat määrät kun syöjiä on paljon ja mies ottaa vielä evääksi töihin 🙂

Tämä menee kokeiluun huomenna, kiitos jälleen kerran inspiroivasta blogistasi.

Hei ihana kuulla että blogi inspiroi! Toivottavasti salaatti maistuu 🙂

Kommentoi juttua: PESTO-PASTASALAATTI

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Instagram

  • Ihanaa lauantaita! 🌹
.
.
.
#viikonloppu #lauantai #kukat #ruusukimppu #kahvikuppi #koti #instablogitfinland #kahvikuppi #weekendvibes #flowers #coffeemug #happyday #lifeisgood
  • Me jouduttiin tänään perumaan puistotreffit, kun tuntuu että ollaan tulossa kipeäksi. Jäätiin siis kotiin ja leivottiin pullaa 😊
.
.
.
#pullapäivä #pulla #leivonta #voisilmäpulla #voisilmäpullat #leivontablogi #leivontapäivä #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #ihanitsetehty #kahvi #kahvihetki #pullakahvit #baking #bakingblog #coffee #buttersugarbun #buttereyebun
  • Tänään me paistettiin banaanilettuja nimipäivien kunniaksi ja päätin jo aiemmin, että kerron pojan nimen täällä ja blogissa juuri tänään. Hyvää nimipäivää meidän ihana Hemmo! ❤️ Blogissa uusi postaus, jossa kerron myös mitä nimiä me oltiin aluksi suunniteltu ja miten kerroimme nimen muille ☺️
.
.
.
#nimipäivä #nimipäivät #banaaniletut #banaanipannarit #lettukestit #nallepannarit #herkkuhetki #nimpparit #taapero #heinäkuiset2016 #uusipostausblogissa #pancakes #bananapancakes #loveyoutothemoonandback
  • Viikonlopun menojen jälkeen alkoi taas arki ja tänään aamupala näytti vähän erilaiselta, kuin eilinen hotelliaamiainen 😁 Rakastu Arkeen-lautanen saatu @martinex.fi 🍍
.
.
.
#arki #maanantai #ananas #mansikka #kahvihetki #astiat #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #monday #pineapple #strawberries #coffeetime #lifeisgood
  • Tästä kakusta löytyy päältä rapea ja sisältä pehmeä marenkipohja. Reunoilla itse keitettyä kinuskia ja täytteenä kerma-mascarponevaahtoa. Päälle vielä reilusti tuoreita marjoja ja täydellinen pavlova-kakku on valmis! 😘

Tein pavlovapohjan @dansukkersuomi  ohjeella. Suora linkki uuteen postaukseen löytyy profiilista 👆

Ihanaa viikonloppua! ❤️
.
.
.
#leivonta #leivontablogi #ihanitsetehty
#pavlova #pavlovakakku #marenki #marenkikakku #kinuski #kinuskikakku #marjat #mansikkakakku #kesäkakku #kesäjuhlat #juhlatarjoilut #tarjoiluideat #leivojakoristele #gluteeniton #kotiliesi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #pavlovacake #meringue #meringuecake #strawberrycake #cake #glutenfree #bakingblog #baking #ilovebaking
  • Torstaista on muodostunut meillä siivouspäivä. Mun mielestä on ihanaa aloittaa perjantai ja viikonlopun vietto niin, että on edes vähän siistimpi koti 😁 Siivoan kyllä joka päivä jotain, mutta usein torstaisin vaihdan myös lakanat ja pesen lattiat jos jaksan.

Meillä on takapiha ihan mullin mallin salaojaremontin vuoksi, joten ostin muutamia yrttejä sisälle ennen kuin voidaan laittaa ne ulos multiin. Tämä yrttituukku on saatu @martinex.fi ja kuuluu ihanaan Rakastu Arkeen-sarjaan.

Onko sulla joku tietty siivouspäivä? ✨
.
.
.
#koti #siivouspäivä #olohuone #sisustus #instablogitfinland #meilläkotona #olohuoneensisustus #yrtit #yrttiruukku #rosmariini #rakastuarkeen #nautihetkestä #rakastuarkeennautihetkestä #martinexfi #martinex #home #homesweethome #livingroom #interior #herbs #decor #homedecor
  • Meidän sunnuntain brunssipöydästä löytyi näitä ihania rocky roadeja! Sattumina popcornia, lakritsia, vaahtokarkkeja ja suolapähkinöitä. Makean ja suolaisen yhdistelmä sopii rocky roadiin niin hyvin 😊 Kurkkaa ohje blogin uudesta postauksesta!
.
.
.
#rockyroad #suklaa #suklaaherkut #popcorn #lakritsi #suolapähkinä #vaahtokarkki #ihanitsetehty #leivontablogi #ruokablogi #kotiliesiblogit #kotiliesiruokablogit #chocolate #marshmallow #peanuts #liquorise #bakingblog

minkavi

X