ARVONTA: 2 LIPPUA LAUTASELLA-MESSUILLE


Helsingin Messukeskuksessa pidetään Lautasella-messut 27.-28.4.2018. 

”Lautasella-uutuustapahtuma kutsuu sinut tapaamaan kasvotusten gluteenittomien, vege- ja vegaaniruokien sekä raakaravintotuotteiden valmistajat, maahantuojat, jälleenmyyjät ja vähittäiskaupan edustajat. Lautasella 2018 -tapahtumassa esittäytyvät omilla alueillaan gluteeniton ruoka, muut erityisruokavaliot, kasvis- ja vegaaniruoka sekä elävä- ja raakaravinto.

Voit tutustua uutuustuotteisiin, tehdä ostoksia ja maistella herkkuja. Luennot, tietoiskut ja näytöskeittiön esitykset antavat ideoita ja vinkkejä hyvään, turvalliseen ja maukkaaseen arkeen.”  -Messukeskus.com

Todella mielenkiintoinen tapahtuma, jonne itsekin olen menossa! Erityisesti minua kiinnostaa vege- ja vegaaniruoka sekä gluteenittomat tuotteet. Molempina päivinä tarjolla on todella houkuttelevan kuuloinen Gluteeniton lounasbuffet sekä Vegaaninen brunssi. Näistä toiseen aion ehdottomasti osallistua. Lounaalle ja brunssille voi ostaa lipun etukäteen verkkokaupasta jolloin hinta on muutaman euron halvempi kuin paikan päällä ostettaessa.

Kiva päästä kiertelemään osastoja ja tutustua uusiin tuotteisiin. Täältä saa varmasti hyviä ideoita!ARVONTA

Arvotaan 2 lippua Lautasella-messuille 27.-28.4.2018. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn yhtenä messupäivänä ja liput lähetetään voittajalle sähköisesti. Yhdelle voittajalle arvotaan 2 lippua.

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tämän postauksen kommenttiboksiin. Kerro kommentissa mikä sinua erityisesti kiinnostaa tapahtumassa. Lisätietoja messuohjelmasta, yrityksistä ja tarjouksista voit käydä lukemassa täältä. Muista laittaa kommenttiin mukaan myös toimiva sähköpostiosoite.

Arvonta päättyy sunnuntaina 22.4.2018 klo 21 ja voittajalle laitetaan sähköpostia. Jos en saa voittajaan yhteyttä maanantaihin mennessä, arvon liput uudelleen.

Liput tarjoaa Messukeskus

Avainsanat

Kommentit (19)

Mukana arvonnassa! Erityisesti kiinnostaa maitotuotteiden vaihtoehdot ja myös gluteenittomat tuotteet.

Kiinnostaa eniten gluteeniton ja maidoton ruokavalio 🙂

Vege kiinnostaa eniten ja tietysti myös vegaanisuus.

suvi.vikholm(at)luukku.com

Gluteeniton ruokavalio itsellä ja se kiinnostaa eniten. ullamaarr (at) luukku.com

Kyllä tuo gluteeniton osuus eniten kiinnostaa. Äitini ilahtuisi 🙂

maija.salokoski at hotmail.fi

Erityisesti minua kiinnostaa tapahtumassa vegaanisuus! Olen kotitalousopettajaopiskelija ja kokisin kaiken messuilla olevan tietouden (gluteeniton ja muut erityisruokavaliot, kasvis- ja vegaaniruokavaliot, elävä ja raaka ruoka) tukevan omaa osaamistani. Omassa opetuksessani haluan erityisesti huomioida ympäristöystävällisyyden, kohtuu hintaisuuden, herkullisuuden ja ruokavalion monipuolisuuden, jotka kaikki ovat kasvis- ja vegaaniruokavalion kulmakiviä. Luennoista eniten kiinnostaa Fagelholmin luento, aiheena vegaaniruokavalion sopivuus lapsille ja nuorille. Olisi myös ihanaa päästä herkuttelemaan brunssille tai lounaalle! Mukaan ottaisin asiasta yhtä innostuneen ystäväni. Sähköpostini on [email protected].

Gluteeniton osuus kiinnostaa ja kaikki muukin.

Maire

Hullutellen(a)gmail.com

Osallistuisin arvontaan koska tosi kiinnostavat messut! En vain pääsisi paikalle tuolloin niin jätetään osallistumatta. Kivoja messuja sulle kuitenkin 🙂

– Tytti

Eniten mua kiinnostaa gluteenittomat tuotteet sekä raakaruoka�� Olisi varmasti huikea inspiraatiopamaus!

Gluteenittomat tuotteet kiinnostaa eniten, mutta messut kokonaisuudessaan on varmasti tutustumisen arvoiset 🙂
[email protected]

Kommentoi juttua: ARVONTA: 2 LIPPUA LAUTASELLA-MESSUILLE

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X