MUUMI SESONKISARJA: LÄHDETÄÄN LOMALLE & MUKIARVONTA!


Yhteistyössä Moomin.com


Iloista vappupäivää! 

Joko olette huomanneet toissa viikolla kauppoihin ilmestyneet Muumi kesäsesonkiastiat? Odotan aina erityisen innolla näitä uusia sesonkituotteita ja nyt yhteistyönä Moomin.comin kanssa sain nämä uutuudet kotiin heti niiden ilmestyttyä.

Muumi-sesonkituotteita ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, aina kesäisin ja talvisin. Lähdetään lomalle aloittaa kuuden kesäsesonki-astiasarjan. Siihen kuuluu mukilautanen ja kaksi mehulusikkaa. Kaikkia Muumi-sesonkituotteita on saatavilla rajoitetun ajan.

Postauksen lopusta löydät alennuskoodin Moomin.com-kauppaan sekä arvonnan jossa on huippukiva palkinto!

”Muumiperhe on päättänyt lähteä kesän kunniaksi retkelle yksinäiselle saarelle. Jokainen kerää ja pakkaa mukaan itselleen tärkeitä tavaroita: uima-asuja ja -leluja, onkivapoja ja tietysti eväät ja astiat. Toisin sanoen kaikkea hyödyllistä ja hyödytöntä kesäisen retken toivossa.

Muumien lähtöä on päivittelemässä joukko erilaisia tiedemiehiä: lyhyitä ja pitkiä, nuoria ja vanhoja. He tuumailevat säätä ja miettivät minkälaiseksi keli muuttuu.

Muumiperhe ei piittaa tiedemiesten varoituksista, vaan jatkaa tavaroiden pakkaamista. Muumipappa haluaa kalastamaan ja Muumipeikko suunnittelee lettukestejä.”    –Moomin.com

Astiasarjan kuvituksen takana on Tove Slotte. Hän on kuvittanut Tove Janssonin muumitarinoiden innoittamana Arabian astioita 1990-luvun alusta saakka. Jokaisen muumiastian takana on aina oma tarinansa. Mielestäni yksi jännitys piilee juuri siinä, että koskaan ei tiedä etukäteen millainen kuvitus seuraavaksi ilmestyvissä muumiastioissa on.

Uuden kesämukin myötä tuli taas järjestettyä astiakaappi uudelleen. Talvimukit saivat siirtyä taka-alalle ja kesämukit eteen. Olen aika tarkka siitä, että talvimukeja ei käytetä kesän tullen ja sitten taas syksyn jälkeen kesämukien käyttö vähenee. Joulumukista juodaan tietenkin vain joulun aikaan ja muutenkin valitsen itselleni muumimukin aina fiiliksen mukaan.

Muumilautasiakin meiltä löytyy jonkin verran ja tästä kesäsarjasta sain nyt myös lautasen. Mukien ja lautasten lisäksi meillä on päivittäin käytössä myös muumikulhot ja lusikat.

Vasta paistetut munkit ja kahvi uudesta muumimukista. Ihan parasta! Paistoin meille vapun kunniaksi perinteisiä munkkirinkilöitä, joiden resepti löytyy edellisestä postauksesta.

Hetki vielä täytyy odotella kesäisempiä kelejä, mutta tämän mukin kuvitus tuo kieltämättä kesäloman mieleen. Meillä on vielä kesälomasuunnitelmat hieman auki, joten saa nähdä mitä me keksitään. Muumien suunnitelmat kuulostavat kyllä oikein hyviltä, uima-asuja, onkivapoja ja lettukestejä. Luulen että tulevana kesänä suuntaamme Muumimaailmaan taaperon kanssa!



ALENNUSKOODI MOOMIN.COM-KAUPPAAN

Saat -15% alennusta Moomin.com-tilauksestasi, kun käytät kassalla koodia: kaakaokermavaahdolla. Koodi on voimassa heinäkuun loppuun saakka. Kaikkiin yli 100€ tilauksiin pakataan mukaan kierrätysmateriaalerista valmistettu MOOMIN logo-kansgaskassi.

MUUMIMUKI-ARVONTA

Sain myös yhden Lähdetään lomalle-mukin arvottavaksi blogin lukijoiden kesken. Voit osallistua arvontaan kertomalla kommenttiboksiin suosikkituotteesi Moomin.com-verkkokaupan valikoimasta. Lisäksi voit halutessasi kertoa mikä on sinun lempi muumimukisi ja miksi?

Arvonta päättyy sunnuntaina 13.5. klo 18 ja voittajalle laitan sähköpostia, joten muista lisätä kommenttiin myös toimiva sähköpostiosoite. Lähetän voittajalle mukin postissa ja lisään pakettiin myös jotain muuta kivaa!

Tähän postaukseen kommentoinnin lisäksi voit halutessasi lunastaa yhden lisäarvan Instagram-tilini puolella. Muista kertoa kommentissa, jos osallistut lisäarvalla ja millä nimellä löydyt Instasta. Tarkemmat ohjeet löydät Instagramin uusimman kesämukikuvan alta.

Onnea arvontaan!

Avainsanat

Kommentit (129)

Minä pidän melkein kaikista emalisista tuotteista moomin.com sivuilla. Siellä oli monta uutta ehdokasta kokoelmiini. Puutarhamuki harmaa emalinen on suosikkini.

Mä tykkään muumimannan ruusutarha viltistä yli kaiken! Muumimukeista lempparini on ollut kampanjamuki veden saastumista vastaan- se pinkki muki, nimeä en muista :). Ja osallistun lisäarvalla.
[email protected]

Pikku Myy on lempparimuki, koska mies vertaa leikkisästi mua pikku Myyhyn..yhtä topakoita molemmat hänen mielestään ��

Eihän noista osaa lempparia valita�� mut ekana osui silmään toi lautapeli ja draft of tales from moominvalley juliste�� mukana lisäarvalla, midventtu��

Suosikkituote kaupan puolelta on Ruusumuumi – pussilakanasetti. Ihanan hempeä ja kuitenkin värikäs ❤️ Lempimuki onkin vaikeampi valinta. Vanhemmat mukithan ovat aina ihania, mutta tällä hetkellä juon aamukahvini mieluiten Kevättalvi -mukista. Siitä tulee aina hyvälle tuulelle ��
Osallistun lisäarvalla, instagram jenni_katariina
[email protected]

Hyvää vappua ❤️

Lempimukini ehdottomasti juhannusmuki. Mies ostanu näitä mukeja äitienpäiväki. Katotaan mikä muki nyt tulee ��
Osallistun lisäarvalla @päpsy84
[email protected]

Suosikkini on Ruusumuumi- pussilakanasetti. En ole vielä raaskinut tilata, mutta nyt olisi hyvä tilaisuus 😉 Yleensä tykkään kaikista muumimukeista ja käytänkin päivittäin. Suosikkini on punainen Muumimammamuki♥️
Osallistun lisäarvalla @kaisatee_

Mörkö-pussilakanat ovat aivan ihanat, nyt kun mörkö ei enää pelota…:). Lemppari mukini taas on tuo uusi Tiuhti & Viuhti värinsä ansiosta! Osallistun lisäarvalla @inkkarih
[email protected]

Lemppari kaupan valikoimasta ehkä ruusumuumi-pussilakanasetti <3
Mukeista lemppari on 2017 talvimuki!

Osallistun lisäarvalla @betzymetzy
[email protected]

Moomin Afternoon in parlor pitcher 0.35 l on suosikkini Moomin.com-verkkokaupasta. Tuo uusin sesonkimuki on mielestäni yksi kauneimmista ikinä ♥ Kahdella arvalla mukana arvonnassa.

Muumijulisteet on suosikkeja kaupan puolella! Taikuri muki täytyis hommata, se on uus lemppari.

Osallistun lisäarvallakin
@jennumaria
[email protected]

Uudet muumilasit ovat ihania! lempparimuumimukeja ei löydy valitettavasti itseltäni, mutta tykkään kovasti niistä vähän vanhemmista joulumukeista. osallistun lisäarvalla riina_ks

Pussilakanat on ehdottomasti suuri suosikkini ja olenkin tosi suuri muumifani!

Lempparimukini on Rillimuki, koska mulla sattui olemaan hirveesti onnea, kun satuin köytämääl sen kaupasta rilleillä 🙂

Instassa myös mukana nimellä @sampitar 🙂

Hauskaa Wappua 🙂

[email protected]

Lempparituotteitani ovat aina olleet muumiastiat, ja olen aivan viehtynyt "true to its origins"-mukiin, koska piirrosjälki on herkkää ja kaunista. Mutta uusi taikuri-muki kisailee kyllä kakkosena mukien kuninkuudesta, koska siinä on niin upeat värit ja pantteri. 😀 osallistuin lisäarvalla @tanzaibanzai. [email protected]

Mun ehdottomat suosikit verkkokaupasta on kehystety julisteet (varsinkin hattivatti) sekä metsä- lasipullo.
Lempimukini on primadonnan hevonen, koska se on todella kauniin värinen ja siinä on ihana primadonnan hevonen! ��
Instassa olen mukana nimellä needlesandroses

Ruusumuumi pussilakana kaupan puolelta ja suosikkimukini on vilijonkka.
mannanpostiatluukkupistecom

Tiuhti ja Viuhti muki lemppari ja tietty tää uusi myös aivan ihana��
[email protected]

Kaupasta lempituotteitani ovat ne uudet Tiuhti ja Viuhti astiat ja lempi muumimukini on joko Esi-isä tai Tove 100-muki.
Oon lisäarvalla intagramissa mukana, josta minut löytää nimellä @pakkomielteenavalokuvaus.
Ja sähköpostiosoite on
[email protected]

Niiin täydellinen arvonta, ei voi kuin vain toivoa, että onni suosisi minua tässä arvonnassa! Mutta asiaan eli moomin.com kaupasta lempi tuotteeni on uusi emali muki nimeltään retki lammelle, sen kuvitus on niin ihana ja kuvituksesta löytyy myös Primadonnan hevonen jota ei jokaisesta muumituotteesta löydy! Ja lempimukini tällä hetkellä (niistä mitä itseltä jo hyllystä löytyy) on harmaa puutarha emali muki, siinä on niin ihana kuvitus kun yhdessä mukissa on niin monta eri hahmoa ja väri maailmakin täydellinen! Ps. Hankin instagramin puolella lisäarvan. Ja toimiva sähköpostini on: [email protected] (tarkoituksella kaikki pienellä ja yhteen). Innolla odotan voittajan julkaisu päivää! Ja hyvää vappua kaikille jotka lukevat tämän kommentin! ��

Ainiin vielä se instagram nimeni: sini_nukari 🙂

Haisulit on lempparimukejani, ja Mörkö-lakanat 😀
s.kansakoski(at)luukku.com

Eihän suosikkia edes voi valita, kun kaikki on niin ihania, mutta pikku myy:n hahmosta olen aina pitänyt.

Suosikki mukini kautta aikojen on punainen Muumimamma! Olen saanut sen lahjaksi ja juon siitä lähes poikkeuksetta aina aamukahvin <3 Ihana blogi sulla ja mahtava arvonta!!

Voi iik mikä blogi ja arvonta!! Ehdottomasti mukana! Suosikkinettikaupasta on Muumikirjat joita luen usein lapsen lapsille. Heille olen kerännyt vähitellen emalisia Muumimukeja. Tykkäävät niistä ja aina mummin luona ne on käytössä. Kiitos kivasta blogista! ullamalla at luukku vcom

Muumimukit. Suosikkini on jonkun vuoden takainen Primadonnan hevonen kesän kausimuki.
Tiina
miumiu83 at gmail.com

Muumimukit on ehdottomasti mun suosikkeja ja siellä on niin paljon kaikkea upeita tuotteita!
Lempparimukini on ruskea Nipsu ja tykkään kerätä muumimukeja ja kaikkea muumiaiheista 🙂

Instassakin mukana @vsgz -nimellä 🙂

Tosi mahtava blogi ja loistoarvonta!

[email protected] 🙂

Julisteet ja astiat on suosikkeja 🙂 lemppari mukini on varmaan taikuri! [email protected] lisäarpa: nick: kattilotsa

Uusista mukeista suosikit on viime talven sesonkimuki erityisen kauniilla värityksellään. Lähdetään lomalle -muki on myös kaunis. Viime vuoden kesämuki ei ollut mielestäni millään tavalla onnistunut tai nätti, mutta sen sijaan 2016 kesämuki oli upea. sonjaemiliia(at)gmail.com

Pussilakanasetit.:) Pikku myyt ovat lempparimukejani! Lisäarpa minulle. emilia_ho(at)hotmail.com

Ruusu muumit , pussilakanat ❤️ Lisäarpa instassa etnachka at yahoo.com

Ihana blogi! Osallistun muki arvontaan <3

Lakanat ovat suosikkeja! Kaupan valikoimasta löysin myös aivan ihanan Muumipappa-kangaskassin. Lemppari mukeista on lahjaksi saatu Nipsu-muki

[email protected]

Vaikea sanoa vaan yhtä, olen Muumi-fani jo 80-luvulta ja rakastan kaikkea Muumeihin liittyvää! Mutta just nyt himoitsen uutta mustaa Muumi-keksipurkkia, koska mulla ei sitä vielä ole. 😀

Mulla ei oo yhtä ainoaa lempparimukia, mutta en oo vielä hommannu Taikuria, se on aika hieno.

Itselläni on myös edessä talviastioiden vaihto kesäastioihin. On niin paljon mukeja (ja lautasia), Muumeja ja muita Teema-malleja, että pakko pyöräyttää astiat ympäri pari kertaa vuodessa, jotta kaikki pääsis edes joskus käyttöön. 🙂 Arvokkaimmat Muumimukit oon ottanut pois käytöstä kokonaan, mm. ekat mukit 90-luvulta.

Kaksi arpaa, instassa Sannamarianna

sannamaria77 at gmail.com

Mukana yhdellä. 🙂 Tykkään kaikista pyyhkeistä, mutta vastataan hattivatti-pyyhe, sillä sitä meiltä ei vielä löydy. 🙂

hippohiiri at gmail.com

Muumi Friendship Jar on olisi ihana. Lempparini on ehdottomasti taikuri- muki. Olen odottanut ikuisesti taikurimukia ja tänä vuonna sen sain <3
[email protected]

Muumilakanat ja pyyhkeet ovat ihania 🙂 Muumimukeista lempparein on pikku-myy tai niiskuneiti!
Lisäarpa instasta minnaelisaa
minna1995(at)gmail.com

Tykkään vuodevaatteista, kirjoista ja oikeastaan kaikesta, ja täytyy kyllä sanoa, että tämä tämän vuoden Muumi-kausimuki on erittäin onnistunut. Olen jo yhden sellaisen ostanut lahjaksi, mutta omasta kaapista se vielä puuttuu 🙂
Arvonnassa yhdellä arvalla mukana [email protected]

Kaikki mukit, joissa on paljon hahmoja ja samalla "jokin tarina" ovat ihania. Nämä uudet ovat todella pirteitä ja ihania!
[email protected]

Pussilakanasetit ovat ihania! Suosikkimukini on tumman vihreä pikkumyy muki! [email protected]

Tosi kiva arvonta! Toivottavasti onni suosii 🙂 Oma lempimukini on Iltapurjehdus <3

Ja sähköposti on eerikass (at) gmail.com

Tällä hetkellä suosikki on Ruusumuumilakanat . Rakkain muki on Rakkaus vuodelta 1996 ��
[email protected], insta marlee53

Ja siis osallistun myös instan puolen arvontaan kiitos ��

Suosikkini on Muumi talvi 2017 muki, pidän sen värimaailmasta. Lisäksi mörkö-lakanat ovat lempparini.
[email protected]

Paljon on ihania tuotteita, mutta lemppareita ehkä ovat noi kirjain-collegepaidat 🙂 ehkä joskus pitää itsellekin hankkia sellainen! Ja lempimuki on esi-isä, koska se on myös lempparihahmo ja mukin desing on ihana. Mukana kivassa arvonnassa!
-saya
sayav (at) hotmail.fi

Muumiaiheiset juomalasit by Iittala ovat itselleni mieluisia ja usein käytössä. Jokin emalimuki, esim. Pikku Myy, olisi tarpeellinen hankinta lähiaikoina pikku tyttömme kätttöön.
maarikkis(at)luukku.com

Lempparijuttu on emalinen kannu 🙂 Lempimuki on varmaankin musta muumipappa anoli(a)hotmail.fi

Pussilakanasetit mun mieleen. ihana muki�� Mukana
nelliina (@)yahoo.com

Mörkö-pussilakanaa olen ihastellut jo kauan, mutta en ole vieläkään sitä hankkinut. 🙂
En osaa valita yhtä suosikkimukia, mutta Tove100, Muumilaakso ja Iltapurjehdus ovat suosikkejani.
T. Petra
[email protected]

Yksi mun lempituotteista on Draft of Tales from Moominvalley -juliste. En oikein voi valita vain yhtä suosikkimukia, mutta yksi niistä on ainakin Esi-isä sen tunnelmallisuuden vuoksi.
[email protected]

Kaikki muumi mukit on ihania ja valitsen myös itse juomamukin aina fiiliksen mukaan,eniten käytän ehkä keltaista niiskuneitiä jostakin syystä!blogisi on muuten ihan huippu,onneksi jatkoit kirjoittelua..:) [email protected]

Pussilakanasetit ja perinteiset muumimukit on aivan ihania! Osallistun kahdella arvalla ✌ ig: tainakarita

[email protected]

Paljon hienoja tuotteita. Suosikkini olisi ehkö Mörkö-koristetyynynpäällinen. Mukaan kivaan arvontaan yhdellä arvalla! 🙂 hiltuha(at)gmail.com

näin eka kerran muumiparkkikiekon. Ihana! Mukit on tietysti myös aina kauniita.
kaimaen1(at)luukku.com

Kaikki pikku Myy tuotteet tulee ekana. Johtuen siitä että että lapsenlapseni nimi on My. Hän oli kaksosista se pienin ja taisteli urheasti ja on tänä päivänä reipas 8-vuotias.
[email protected]

Suosikkeja ovat tämä muki ja uusi Tiuhti ja Viuhti -muki, koska ne puuttuvat ainakin vielä kokoelmasta 🙂 emja(at)live.fi

Lähdetään lomalle-mukin valitsin suosikiksi. Pussilakanat ovat myös ihania.
Yksi arpa. Nimimerkki Äippä
aiholapp(at)lailanet.fi

Tuolla sivustolla oli aivan ihana muumi sateenvarjo.. se oli kyllä nyt löytyneistä sivuston tuotteista lemppari. 🙂 Lempi mukini on "Perinteitä kunnioittaen" muki.

Jos arvonnassa lykästää uusi muki menee kesämökille, sinne missä se kesälomafiilis on parhain. S.posti [email protected]

Suosikkituotteet on pussilakanat ja julisteet. Muumimukeista ehdoton suosikki on Hurraa! Myös Iltapurjehdus ja uusista Tiuhti& Viuhti ja Taikuri on kivoja.
Mukana arvonnassa!
[email protected]

Pussilakanat, astiat… toinen toistaan ihanampia! 🙂
Pauliinamyyrylainen @ Gmail.com

Aivan liian paljon kaikkea söpöä! Oli vaikea valita yhtä, mutta pikku myy -kello tai hattivatti -juliste olisi ihana!

[email protected]

Apua mikä valinnanvaikeus! Rakastan kaikkea muumeihin liittyvää! 🙂 Mutta uusin lempparini on taikuri sekä tiuhti ja viuhti mukit, jotka julkaistiin vain hetki sitten 🙂

[email protected]

Muumi Fazer musta keksipurkki�� Ja lempparimuki on tällä hetkellä Muumilaakso -muki ��

[email protected]

Muumimamman Ruusutarha -peitto. Mukaan arvontaan kahdella arvalla, seuraan instassa Riiti81 nimellä. riiti81(at)gmail.com

Tuutikki-muk7n värit ovat kauniit

vaikea valita kaikki ihania mymmeli oma suosikkihahmo. valitsisin leluista muumitalon seolisi ihana [email protected]

Muumimukit on lemppareita, erityisesti rakkaus-muki. Sitä onkin käytetty niin paljon että alkaa olla väri haalistunut 😀
[email protected]

Muumimukit ovat päivittäisessä käytössä ja sitä myöten lemppareita, Haisuli on suosikkihahmoni ja odotankin, että hänestä tehtäisiin uusi muki 😀 Muurlan kanssa tehdyt jutut on myös kivoja!
[email protected]

Ihana arvonta! 🙂 Tuo muumi-verkkokauppa on ihan täpösen täynnä kaikkea ihanaa, mutta tällä hetkellä himoitsen kaikista eniten muumisateenvarjoa. Muumimukeista suosikkejani ovat vanha keltainen Toimisto-muki (se missä on tahmatassu) ja vaaleanvihreä Nuuskamuikkunen-muki. Myös monet kesämukit, kuten Hetki rannalla ja Juhannus ovat kauniita. 🙂
miruchup[at]gmail.com

Moomin Love mug-tämä on lempituotteeni moomin.com- verkkokaupan valikoimasta sekä omista mukeistani. Olen saannut sen tyttäreltäni syntymäpäivälahjaksi

Muumipeikkolamppu on suosikki verkkokaupasta.:)
ninnu-83(a)hotmail.com

Kaikenlaista ihanaista, mutta noissa pussilakanoissa uni maistuu mansikalle. Suosikki muki on rakkaus-muki, lahjaksi saatu ja siksi tärkeä. Punainen Pikku Myy -muki on myös räväkkä 🙂
[email protected]

Pussilakanat ehkäpä. Tai sitten mukit. Vaikea valita, koska Muumit ovat kivoja ja ajattomia…sopivat lapsille ja aikuisille ihan iästä riippumatta <3

[email protected]

Osallistun arvontaan!

Olen niin tykästynyt Muumi petivaatteisiin. Ja tietysti kaikkiin posliinisiin muumimukeihin. Lempimukini vaihtelee vuodenaikojen mukaan.nyt se on joku missä seikkailee Nipsu.

Ja edellisestä jäi osoite
Sari.hatinen(ät)gmail.com
Ja instassa myös.

Emalimukit ovat kyllä suosikkeja vaikken yhtään itse omistakaan. 😀
Esi-isämuki on ollut tähänastinen suosikkini. <3
Ja instan puolella oon @hanihobbit

Kaikki muumimukit!:)

kristiina_ojala (at) luukku.com

Rakastan Muumeja ja minulla on oma pieni muki kokoelma. Muumien takia aloitin aikoina seuramaan sinun blogia. Jokainen muki verkkokaupasta on minun suosikki. Omasta kokoelmasta se on Ilta purjehdus. Uusia mukeja en ole hankinut jo pari vuotta joten toivon voitavani tällä kertaa.

Suosikkisarja tällä hetkellä on tuo Esi-isät ja kaupasta lempituotteeksi nousi Esi-isä purnukka. Lempimukini on keltasävyinen Primadonnan Hevonen.

Instagramista minut löytää nimimerkillä @sanna.me

[email protected]

Mun ehdoton suosikki on mukeista Iltapurjehdus-muki.Omistan myös iloleipurilta ostamia Muumi-nuolijoita.
Istaprofiilini on @marzanza
[email protected]

Olen muumimukien innokas keräilijä ja ne ovat tietysti myös lenpituotteitani<3 Kesän sesonkimukit ovat lemppareitani ja niistä on ihana tarjoilla kesällä terassilla kahvia ystäville!:)

Mukana kahdella arvalla ja instaprofiilini on @m_susanna_r

Sähköpostini on [email protected]

Mörkö-lakanat on aivan ihanat:) Kahdella mukaan (hannamarilp)

unelmiaonnesta(at)gmail.com

Moominshopista suosikkini on alkuperää kunnioittaen teekannu, se on hieno! Omista muumituotteista suosikkini on Pikku Myy -kannu ja -muki, koska Pikku Myy on ehdoton suosikkini. 🙂 Osallistun lisäarvalla, ig-tilini on maani_07 Terveisin Maani 🙂

Moomin shopista suosikkini ovat erilaiset muumi kahvilusikat, koska niillä voi tuoda piristystä jokaiseen juomahetkeen. Muumimukeista suosikkini on Muumipappa purjehtii, koska siinä on niin haaveileva tunnelma.

Mun lemppareita on kaikki astiat ja sisustustuotteet (lamput, figuurit, tyynyt…). Aloitin vasta muumiastioiden keräämisen, joten mukeista kaikki on mun lemppareita. <3

Sähköposti: [email protected]

Kommentoi juttua: MUUMI SESONKISARJA: LÄHDETÄÄN LOMALLE & MUKIARVONTA!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

X